Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 43641 - 43660 Napsat příspěvek
Holt niektori tej boj s inner demons prehraju (Cobain, Cornell, Williams..).
661728
Holt niektori tej boj s inner demons prehraju (Cobain, Cornell, Williams..).
0 0
reagovat

verbst

:+
661726
*:+*
verbst
0 0
reagovat
661723
*:+*[url=https://youtu.be/u2UzkHzAqKw]hugo toxxx - private mode[/url]*:+*
0 0
reagovat
Nechcu znít jako nějakej moralista, ale sorry - mental illness a deprese to je prostě choroba naší doby ale furt je to strašně moc hodně stigmatizovaný. Nikdo o tom nemluví, radši se budeme všichni tvářit sluníčkově, a pak to takhle dopadá - nevíš, čím si ten člověk prochází, co se snaží skrýt...
Jestli to byli skoro BFFs s Cornellem, tak "slavit" jeho narozky bez něj to už prostě byla imo poslední kapka.
Zbabělost tam nikde nevidím.
Sorry.
661721
Nechcu znít jako nějakej moralista, ale sorry - mental illness a deprese to je prostě choroba naší doby ale furt je to strašně moc hodně stigmatizovaný. Nikdo o tom nemluví, radši se budeme všichni tvářit sluníčkově, a pak to takhle dopadá - nevíš, čím si ten člověk prochází, co se snaží skrýt... Jestli to byli skoro BFFs s Cornellem, tak "slavit" jeho narozky bez něj to už prostě byla imo poslední kapka. Zbabělost tam nikde nevidím. Sorry.
0 0
reagovat
Sest deti, uspech, penize, sidlo, lidi ho uctivali a stejne to nestacilo ke stesti...
661719
Sest deti, uspech, penize, sidlo, lidi ho uctivali a stejne to nestacilo ke stesti...
0 0
reagovat
Ve me to teda vzbudilo vic vztek nez smutek. Stejne jak Cornell. Proste dobri zpevaci, ktere jsem mel rad (Cornella mozna vic nez rad) a oni takhle proste zahodi zivot. To je proste zbabele... ale jako ripnu si, abyste me neukamenovali :) RIP :D
661718
Ve me to teda vzbudilo vic vztek nez smutek. Stejne jak Cornell. Proste dobri zpevaci, ktere jsem mel rad (Cornella mozna vic nez rad) a oni takhle proste zahodi zivot. To je proste zbabele... ale jako ripnu si, abyste me neukamenovali :) RIP :D
0 0
reagovat
Jeden z nejkrasnejsich hlasu.
Moje nejoblibenejsi kapela.
Par dni nazpatek meli koncert v Londyne, hodinu ode mne a ja jsem to vynechal s tim, ze pujdu priste. Zadny priste uz ale nebude.
Výjimečně jsem OPRAVDU smutnej z toho, ze zemrela celebrita.
Vyrustal jsem s nimi od jejich zacatku, uz jako sedmilety jsem zboznoval Hybrid Theory a pak uz se to se mnou jen vezlo a nikdy me neomrzelo.
Moje srdcova kapela dnesnim dnem tak jak ji znam skoncila a jeste nevim jak to vstrebat. To ze uz je nikdy v tehle sestave nazivo neuvidim. To ze uz nejspis nevydaji zadny dalsi album, protože se s nejvetsi pravdepodobnosti rozpadou.
Zivot jde ale dal, avsak stve me, ze to udelal.
661715
Jeden z nejkrasnejsich hlasu. Moje nejoblibenejsi kapela. Par dni nazpatek meli koncert v Londyne, hodinu ode mne a ja jsem to vynechal s tim, ze pujdu priste. Zadny priste uz ale nebude. Výjimečně jsem OPRAVDU smutnej z toho, ze zemrela celebrita. Vyrustal jsem s nimi od jejich zacatku, uz jako sedmilety jsem zboznoval Hybrid Theory a pak uz se to se mnou jen vezlo a nikdy me neomrzelo. Moje srdcova kapela dnesnim dnem tak jak ji znam skoncila a jeste nevim jak to vstrebat. To ze uz je nikdy v tehle sestave nazivo neuvidim. To ze uz nejspis nevydaji zadny dalsi album, protože se s nejvetsi pravdepodobnosti rozpadou. Zivot jde ale dal, avsak stve me, ze to udelal.
0 0
reagovat
fuck :´(
661714
fuck :´(
0 0
reagovat
:(
661713
:(
0 0
reagovat
Šok 
661712
Šok 
0 0
reagovat
To je strasne! :o
661711
To je strasne! *:o*
0 0
reagovat
No dopiči. 
661710
No dopiči. 
0 0
reagovat
A k tomu sebevražda.....achjo.
661709
A k tomu sebevražda.....achjo.
0 0
reagovat

Diskova kronika

Chester Bennington R.I.P.:o

41 let
661708
Chester Bennington R.I.P.*:o* 41 let
Diskova kronika
0 0
reagovat
bookzone
suttree :+
661703
bookzone [url=http://www.databazeknih.cz/knihy/suttree-138988]suttree[/url] *:+*
0 0
reagovat
Ouky třetí ještě dám.
661693
Ouky třetí ještě dám.
0 0
reagovat
jak rikam... prvni knizku jsem skoro nedocetl... a pak to slo podle me dost nahoru a nebo jsem si zvykl... narek slavika (3.) je jeden z nejlepsich dilu imho
661692
jak rikam... prvni knizku jsem skoro nedocetl... a pak to slo podle me dost nahoru a nebo jsem si zvykl... narek slavika (3.) je jeden z nejlepsich dilu imho
0 0
reagovat
Souhlas s vedlějšíma postavama, Brokovnice Susie, Břitvák Eddie a poloMerlin jako barman od podivínů jsou supr postavy. Jenže jsou tam jen jako výplň a hlavní je John a ten je v řadě případů dosti meh.....aneb půlka Noční strany je v prdeli a on si konečně vzpomene že zná supr zaklínadlo....
661691
Souhlas s vedlějšíma postavama, Brokovnice Susie, Břitvák Eddie a poloMerlin jako barman od podivínů jsou supr postavy. Jenže jsou tam jen jako výplň a hlavní je John a ten je v řadě případů dosti meh.....aneb půlka Noční strany je v prdeli a on si konečně vzpomene že zná supr zaklínadlo....
0 0
reagovat
je to dost mozny, nejak mam v tech poctech gulas... ted sem docet rytire (akorat jsem byl u prichodu "toho zlyho" na "tamto misto" kde se john nauci ovladat "to co nese", kdyz jsme sli do kina na nejlepsi letosni film, a ty vole... tak nejak jsem si to predstavoval, jako v kung fu pýta na zahrade)

ted se chystam na nevestu

v historkach byla snad ta pasaz se sexy vikingicema... ta byla skvela.

nejlepsi postava siroko daleko je ten barman od podivinu. u tech jeho hlasek umiram smichy
661690
je to dost mozny, nejak mam v tech poctech gulas... ted sem docet rytire [spoiler](akorat jsem byl u prichodu "toho zlyho" na "tamto misto" kde se john nauci ovladat "to co nese", kdyz jsme sli do kina na nejlepsi letosni film, a ty vole... tak nejak jsem si to predstavoval, jako v kung fu pýta na zahrade)[/spoiler] ted se chystam na nevestu v historkach byla snad ta pasaz se sexy vikingicema... ta byla skvela. nejlepsi postava siroko daleko je ten barman od podivinu. u tech jeho hlasek umiram smichy
0 0
reagovat

xxendxx

Ta 13. jsou už jen povídky, ne?
661689
Ta 13. jsou už jen povídky, ne?
xxendxx
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se