Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 43621 - 43640 Napsat příspěvek

verbst

Jako nezlob se na mě, ale projevit názor jako Nytrová nebo Huml a tím názorem velmi hnusně označkovat velkou skupinu lidí a hromadně je urazit by naopak mělo mít daleko větší následky. Tohle nelze hájit tím, že mít opačný názor je nebezpečné.
651975
Jako nezlob se na mě, ale projevit názor jako Nytrová nebo Huml a tím názorem velmi hnusně označkovat velkou skupinu lidí a hromadně je urazit by naopak mělo mít daleko větší následky. Tohle nelze hájit tím, že mít opačný názor je nebezpečné.
verbst
0 0
reagovat

verbst

Ze z "uchylky" urobis v ramci kategorizacie orientaciu z nej este nerobi automaticky nieco obhajitelne alebo ospravedlnitelne, len preto, ze podobnym vyvojom si presla aj kategorizacia homosexuality.

Su to dve neporovnatelne veci a ucelovo ich porovnavaju len demagogovia so slippery slope argumentami. Pedofilia je protizakonna, pretoze narozdiel od homosexuality, tu ti na to NEDAVAJU slobodny suhlas obe svojpravne a rovnocenne strany a zakon chrani prava dietata/maloleteho.
651974
Ze z "uchylky" urobis v ramci kategorizacie orientaciu z nej este nerobi automaticky nieco obhajitelne alebo ospravedlnitelne, len preto, ze podobnym vyvojom si presla aj kategorizacia homosexuality. Su to dve neporovnatelne veci a ucelovo ich porovnavaju len demagogovia so slippery slope argumentami. Pedofilia je protizakonna, pretoze narozdiel od homosexuality, tu ti na to NEDAVAJU slobodny suhlas obe svojpravne a rovnocenne strany a zakon chrani prava dietata/maloleteho.
verbst
0 0
reagovat
Jako nezlobte se na mně, ale říct dneska opačnej názor, než je momentálně v kurzu je dneska docela nebezečný...
A nevím teda proč nadáváte na Humla (nevím kdo to je), ale napsal to správně. S tím požadavkem na beztrestnej sex s dětma (rekvalifikace z úchylky na orientaci) nepřijdou homosexuálové... O tom už se několik let debatuje na lékařskejch konferencích a sjezdech a dopředu se to snaží protlačit nějaká další lobby...
651973
Jako nezlobte se na mně, ale říct dneska opačnej názor, než je momentálně v kurzu je dneska docela nebezečný... A nevím teda proč nadáváte na Humla (nevím kdo to je), ale napsal to správně. S tím požadavkem na beztrestnej sex s dětma (rekvalifikace z úchylky na orientaci) nepřijdou homosexuálové... O tom už se několik let debatuje na lékařskejch konferencích a sjezdech a dopředu se to snaží protlačit nějaká další lobby...
0 0
reagovat

do_Od

Protože máš profil na Grindru s více než padesáti kontakty a ptáka chlapům strkáš do zadku poměrně pravidelně?
651972
Protože máš profil na Grindru s více než padesáti kontakty a ptáka chlapům strkáš do zadku poměrně pravidelně?
do_Od
0 0
reagovat
To mi připomíná toho příslušníka církve v Americe, manžela a otce tří dětí, jak byl celou dobu silně vůči homosexuálním sňatkům a pak se o pár měsíců později ukázalo, že má profil na Grindru s více než padesáti kontakty a ptáka chlapům strká do zadku poměrně pravidelně.

Nevím, proč jsem si na to teď vzpomněl.
651971
To mi připomíná toho příslušníka církve v Americe, manžela a otce tří dětí, jak byl celou dobu silně vůči homosexuálním sňatkům a pak se o pár měsíců později ukázalo, že má profil na Grindru s více než padesáti kontakty a ptáka chlapům strká do zadku poměrně pravidelně. Nevím, proč jsem si na to teď vzpomněl.
0 0
reagovat
konečně to tu začlo mít úroveň :)
651970
konečně to tu začlo mít úroveň :)
0 0
reagovat
I want more!
651968
I want more!
0 0
reagovat
Living in wonderland! :-
651967
Living in wonderland! *:-*
0 0
reagovat
Do háje se všema podělanýma sluníčkářema, co ženou Evropu do záhuby. Huml to napsal normálně bez obalu jak to je.

Homouši jsou zvrácení a tak se k nim musí přistupovat. Strkat ptáka chlapovy do pr*ele rozhodně není NORMÁLNÍ ! (blicí smajlík) a stejně tak není normální, aby děti měly osoby stejného pohlaví, hnus.
651966
Do háje se všema podělanýma sluníčkářema, co ženou Evropu do záhuby. Huml to napsal normálně bez obalu jak to je. Homouši jsou zvrácení a tak se k nim musí přistupovat. Strkat ptáka chlapovy do pr*ele rozhodně není NORMÁLNÍ ! (blicí smajlík) a stejně tak není normální, aby děti měly osoby stejného pohlaví, hnus.
0 0
reagovat

Axis

Ani mi o tom nemluv...
651965
Ani mi o tom nemluv...
Axis
0 0
reagovat
Ani Standa Huml nezklamal....ne prostě v grupě s touhle názorovou sebrankou bych opravdu nechtěl být. A nejlepší je to jejich vymezení, kdy si vymýšlejí že jsou vlastně za své názory perzekuování, aneb ukažte mi politika, občana, Slušného Čecha, který byl kdy v poslední době za své názory (právně v mantinelech zákonů platných v ČR) perzekuován a nemohl je nahlas říct. Občas to vypadá jako by tímto výkřikem chtěli svůj názor podpořit a ještě ho víc zlegimitizovat, i když je to snůška lží, polopravd a veřejné hlouposti.

I strejda Rath mohl po svém zatčení a pobytu v cele x hodin řečnit v poslanecké sněmovně a snažit se své chování obhájit.

PS: Od Neffa mě to jeho vyjádření hodně bolí, měl jsem ho rád, ale už jsem tak dospělej že ty jeho dvě knížky, co doma mám, veřejně na Václaváku nespálím.

Gorecki :+:+
651964
Ani [link="https://www.facebook.com/stanislav.huml/posts/10206076246539212"]Standa Huml nezklamal[/link]....ne prostě v grupě s touhle názorovou sebrankou bych opravdu nechtěl být. A nejlepší je to jejich vymezení, kdy si vymýšlejí že jsou vlastně za své názory perzekuování, aneb ukažte mi politika, občana, Slušného Čecha, který byl kdy v poslední době za své názory (právně v mantinelech zákonů platných v ČR) perzekuován a nemohl je nahlas říct. Občas to vypadá jako by tímto výkřikem chtěli svůj názor podpořit a ještě ho víc zlegimitizovat, i když je to snůška lží, polopravd a veřejné hlouposti. I strejda Rath mohl po svém zatčení a pobytu v cele x hodin řečnit v poslanecké sněmovně a snažit se své chování obhájit. PS: Od Neffa mě to jeho vyjádření hodně bolí, měl jsem ho rád, ale už jsem tak dospělej že ty jeho dvě knížky, co doma mám, veřejně na Václaváku nespálím. Gorecki *:+**:+*
0 0
reagovat

Carlito

Nakonec ten konec nebyl tak horkej jako jsme viděli. Jury závodu se rozhodla odečíst Froomovi 100 vteřin a vrátila ho tak opět "do žlutého". Porte dostal stejný čas etapy jako Froome. Dojezd byl pro oba neutralizován a jejich čas se počítal od nejrychlejšího z poškozené trojice, tedy Bauke Mollemy.

PS: Můj soukromej názor je že to měli nechat tak jak to dopadlo, pokud by Porte s Froomem drželi hlavu nahoře tak by motorku viděli a mohli se jí vyhnout. Bylo tam místo. Na druhou stranu takhle se závody a etapy nevyhrávají, má jít o sport a ne o problém s diváky či motorkou.
651963
Nakonec ten konec nebyl tak horkej jako jsme viděli. Jury závodu se rozhodla odečíst Froomovi 100 vteřin a vrátila ho tak opět [link="https://twitter.com/chrisfroome/status/753617220664786944"]"do žlutého"[/link]. Porte dostal stejný čas etapy jako Froome. Dojezd byl pro oba neutralizován a jejich čas se počítal od nejrychlejšího z poškozené trojice, tedy Bauke Mollemy. PS: Můj soukromej názor je že to měli nechat tak jak to dopadlo, pokud by Porte s Froomem drželi hlavu nahoře tak by motorku viděli a mohli se jí vyhnout. Bylo tam místo. Na druhou stranu takhle se závody a etapy nevyhrávají, má jít o sport a ne o problém s diváky či motorkou.
Carlito
0 0
reagovat
Gorecki :+:+ děkuju
DarkSith V první části absolutní generalizace opřená o nic (btw bych byl nejspíše v Diskově kůži o dost "agresivnější") a ve druhé prohlášení, že některým lidem nestačí, že mají méně práv než ostatní a pak urážky s poměrně srandovním přístupem ke gramatice. To bych řekl, že je slušný výkon, ale nerad bych dle tebe generálně hodnotil celé lidstvo.
651961
[b]Gorecki[/b] *:+**:+* děkuju [b]DarkSith[/b] V první části absolutní generalizace opřená o nic (btw bych byl nejspíše v Diskově kůži o dost "agresivnější") a ve druhé prohlášení, že některým lidem nestačí, že mají méně práv než ostatní a pak urážky s poměrně srandovním přístupem ke gramatice. To bych řekl, že je slušný výkon, ale nerad bych dle tebe generálně hodnotil celé lidstvo.
0 0
reagovat
tak Froome to dneska vzal na kopec po svých :o
651960
tak Froome to dneska vzal na kopec po svých *:o*
0 0
reagovat

verbst

A ty mas aky problem s tou lobby? Bez takej "lobby" by dnes nemali zeny volebne pravo, o cernochoch a ich pravach v USA ani nehovorim. S tymi lobby mas tiez problem? Vies, ze vtedy sa argumentovalo uplne rovnako ako "vy" dnes?

DarkSith
No jo, su strasne nebezpecni, same nebezpecne veci chcu, ktore priamo ohrozuju nielen teba ale celu civilizaciu ako ju pozname, Sodoma Gomora.

anubiskt
Je to jednoduche. Staci navstivit nejaky detsky domov a porozpravat sa s nejakym dietatom.
A pokusit sa vzit do jeho situacie a vyhliadkam do buducnosti.
651962
A ty mas aky problem s tou lobby? Bez takej "lobby" by dnes nemali zeny volebne pravo, o cernochoch a ich pravach v USA ani nehovorim. S tymi lobby mas tiez problem? Vies, ze vtedy sa argumentovalo uplne rovnako ako "vy" dnes? [b]DarkSith[/b] No jo, su strasne nebezpecni, same nebezpecne veci chcu, ktore priamo ohrozuju nielen teba ale celu civilizaciu ako ju pozname, Sodoma Gomora. [b]anubiskt[/b] Je to jednoduche. Staci navstivit nejaky detsky domov a porozpravat sa s nejakym dietatom. A pokusit sa vzit do jeho situacie a vyhliadkam do buducnosti.
verbst
0 0
reagovat
For all the lads out there who want their d*cks to be nice, clean, protected and hard:
D*ck Maintenance
651959
For all the lads out there who want their d*cks to be nice, clean, protected and hard: [link="https://www.youtube.com/watch?v=hkmeoYKYctw"]D*ck Maintenance[/link]
0 0
reagovat
Ta paní je jistě dost mimo, ale pokud jsou všichni lidé z této komunity tak agresivní jako třeba Disk tak se nedivím, že plno lidí vnímá LGBT lobby jako nebezpečné extrémisty, kteří jen nestále všechny obtěžují neustálými novými požadavky jako by jim nestačilo, že se mohou v klidu registrovat a dělat si v soukromí co chtějí. Co se týká problematiky osvojování dětí tak jsem toho názoru, že u lezeb my to zas tak nevadí, protože jsou to ženy a ty by s dětmi neměli mít problém, ale u mužů s tím problém mám a nechápu proč si nepořídí třeba psa když mají potřebu se o někoho starat. ;)
651958
Ta paní je jistě dost mimo, ale pokud jsou všichni lidé z této komunity tak agresivní jako třeba Disk tak se nedivím, že plno lidí vnímá LGBT lobby jako nebezpečné extrémisty, kteří jen nestále všechny obtěžují neustálými novými požadavky jako by jim nestačilo, že se mohou v klidu registrovat a dělat si v soukromí co chtějí. Co se týká problematiky osvojování dětí tak jsem toho názoru, že u lezeb my to zas tak nevadí, protože jsou to ženy a ty by s dětmi neměli mít problém, ale u mužů s tím problém mám a nechápu proč si nepořídí třeba psa když mají potřebu se o někoho starat. *;)*
0 0
reagovat
Obecně se o téhle tématice v poslední době dost hovoří, ale na argumantaci k problému mi vadí jedna zásadní věc, kterou je odkazování na ústní slib určitý vyjednávací skupiny, která tvrdila, že homosexuálové nikdy nebudou požadovat osvojování dětí. Tenhle přístup je přece absurdní, jelikož jsme o generaci dál a společnost se nějak vyvíjí. Při tomhle vzpomínam na rok 2012, kdy došlo pod vedením ODS ke zvýšení přímých daní, ačkoliv ta měla ve volebním programu jasně napsáno, že daně nezvýší. :D

Jinak já jsem člověk otevřený, ale u osvojování dětí homosexuálními páry prostě pořád nevím, najakou stranu se přiklonit. :))
651956
Obecně se o téhle tématice v poslední době dost hovoří, ale na argumantaci k problému mi vadí jedna zásadní věc, kterou je odkazování na ústní slib určitý vyjednávací skupiny, která tvrdila, že homosexuálové nikdy nebudou požadovat osvojování dětí. Tenhle přístup je přece absurdní, jelikož jsme o generaci dál a společnost se nějak vyvíjí. Při tomhle vzpomínam na rok 2012, kdy došlo pod vedením ODS ke zvýšení přímých daní, ačkoliv ta měla ve volebním programu jasně napsáno, že daně nezvýší. :D Jinak já jsem člověk otevřený, ale u osvojování dětí homosexuálními páry prostě pořád nevím, najakou stranu se přiklonit. :))
0 0
reagovat
651955
[link="https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/12928124_807553009351401_6719141375934504236_n.jpg?oh=ca187154c7f7cb66623fff6edf30db4f&oe=57E9AE5A"]link[/link] *:D**:D*
0 0
reagovat

Disk

Ty budeš trošku natvrdlej, že?
Ježišmarja, mně nejde o nějakou pedofilii, v tom má Fila pravdu, to nedává smysl, aby to chtěl někdo někam protlačit... Ale ta lobby prostě existuje. Stačí se podívat na to v co se zvrhlo kdysi koukatelný glee, co cpou do StarTreku (úplně zbytečně). Těch příkladů je strašně moc a s pedofilií to nemá nic společnýho.
651954
Ty budeš trošku natvrdlej, že? Ježišmarja, mně nejde o nějakou pedofilii, v tom má Fila pravdu, to nedává smysl, aby to chtěl někdo někam protlačit... Ale ta lobby prostě existuje. Stačí se podívat na to v co se zvrhlo kdysi koukatelný glee, co cpou do StarTreku (úplně zbytečně). Těch příkladů je strašně moc a s pedofilií to nemá nic společnýho.
Disk
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se