Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 43681 - 43700 Napsat příspěvek
ja nechápem toto či už vaše, alebo aj ostatných ľudí, oháňanie sa národnosťou, hrdosťou k národu a podobne. Jeden normálny človek sa narodí kdesi v zaprdenom Afganistane a druhý v zaprdenom Slovensku. Prečo by mal mať ten čo sa narodil v zaprdenom SVK lepšiu šancu na lepší život len preto, že sa narodil na inom mieste tej istej zaprdenej planéty? Vôbec nechápem túto úplne smiešnu a naozaj prízemnú debatu. A hádať sa kvôli tomu kde sa kto narodil a koho reprezentuje? Úbohé. Prečo keď je tých černochov vo Francúzsku o toľko menej, sú aj tak schopní dostať sa do repre v oveľa väčšom počte ako biely? Hádam len nie sú PROSTE lepší? Keď chce niekto reprezentovať krajinu, kde ho chcú, prečo by tam nešiel? Strašné moralizovanie, pritom v ich prípade, by ste robili, to isté. A ešte sa tu oháňať tým ako je tá krajina viac kamerun, hentá viac turecká, hentá ešte chorvátska a ja neviem aká... Keď už, tak v tomto globalizovanom svete by sme o sebe mali o sebe skôr uvažovať ako o Európanoch, na to by tu však niektorí museli dovidieť ďalej ako za roh svojej krčmy...
651879
ja nechápem toto či už vaše, alebo aj ostatných ľudí, oháňanie sa národnosťou, hrdosťou k národu a podobne. Jeden normálny človek sa narodí kdesi v zaprdenom Afganistane a druhý v zaprdenom Slovensku. Prečo by mal mať ten čo sa narodil v zaprdenom SVK lepšiu šancu na lepší život len preto, že sa narodil na inom mieste tej istej zaprdenej planéty? Vôbec nechápem túto úplne smiešnu a naozaj prízemnú debatu. A hádať sa kvôli tomu kde sa kto narodil a koho reprezentuje? Úbohé. Prečo keď je tých černochov vo Francúzsku o toľko menej, sú aj tak schopní dostať sa do repre v oveľa väčšom počte ako biely? Hádam len nie sú PROSTE lepší? Keď chce niekto reprezentovať krajinu, kde ho chcú, prečo by tam nešiel? Strašné moralizovanie, pritom v ich prípade, by ste robili, to isté. A ešte sa tu oháňať tým ako je tá krajina viac kamerun, hentá viac turecká, hentá ešte chorvátska a ja neviem aká... Keď už, tak v tomto globalizovanom svete by sme o sebe mali o sebe skôr uvažovať ako o Európanoch, na to by tu však niektorí museli dovidieť ďalej ako za roh svojej krčmy...
0 0
reagovat
Carlito: JJ. Já třeba chápu gonziho argument u Olympiády a disciplínách jednotlivců, kdy ti sportovci mají nějakou vlaječku u zadnice a jsou tam vlastně za sebe a svůj vlastní úspěch. Ale ve fotbale o nominaci de facto bojují stovky hráčů, každý chce reprezentovat, takže aby si někdo v 28-ti řekl "Brazílie mě nechce, tak to zkusím v Itálii" a oni ho tam fakt dali... To je prostě kravina a prostředníček skutečným domácím hráčům. Takhle by si nároďák mohl nakoupit třeba Qatar pro svůj domácí šampionát. Tuším, že když máš do 5 zápasů za Áčko repre, tak můžeš změnit barvy naprosto v pohodě.
651878
Carlito: JJ. Já třeba chápu gonziho argument u Olympiády a disciplínách jednotlivců, kdy ti sportovci mají nějakou vlaječku u zadnice a jsou tam vlastně za sebe a svůj vlastní úspěch. Ale ve fotbale o nominaci de facto bojují stovky hráčů, každý chce reprezentovat, takže aby si někdo v 28-ti řekl "Brazílie mě nechce, tak to zkusím v Itálii" a oni ho tam fakt dali... To je prostě kravina a prostředníček skutečným domácím hráčům. Takhle by si nároďák mohl nakoupit třeba Qatar pro svůj domácí šampionát. Tuším, že když máš do 5 zápasů za Áčko repre, tak můžeš změnit barvy naprosto v pohodě.
0 0
reagovat
Nevím, kam jinam to napsat, tak to napíšu sem , zdá se že teď se to sem celkem hodí :
Já se vždycky na fotbalové šampionáty těšil jak malý kluk už od dob 96 a tenhle nebyl vyjímkou , ale nějak se stalo, že po tom , co jsme vypadli a začali vypadávat i týmy, které jsem si oblíbil , tak můj zájem razantně upadal a korunu tomu nasadil zápas Portugalsko - Chorvatsko, ve vyřazovacích bojích, který sliboval celkem v rámci možností ofenzivní podívanou, no a považte, během devadesáti minut bylo vystřeleno střel na bránu - 0. To mě dorazilo a s fotbalem jsem skončil. No dobře, prodloužení finále jsem sledoval a pak hned vypnu. No a ve srovnání s tím, jako skoro tradičně, na přelomu června a července, když se sejdeme s bratrem o víkendu na chatě, čumíme na Tour de France. A i ta třeba nepříliš zajímavá etapa , kde se z 5 hodin děje něco tak poslední půlhodinu, je zajímavější než letošní euro. A velmi tomu napomáhají fundovaní komentátor i experti, asi tak o 1000 procent lepší než Hyský aspol.

p.s. A k tomu reprezentování, je snad na bíledni že sportovec, aby mohl reprezentovat, tak by ke své zemi měl mít vztah. Když např. vyrůstal a žil celý život v Německu, je v této kultuře vychováván, nevidím problém aby Německo reprezentoval, i když má třeba turecký původ. Je jasné, že země jako Anglie nebo Francie, prostě budou mít ten nároďák "pestřejší". Ale argument, že je to prostě jejich zaměstnání a můžou hrát za koho chtějí je dosti mimo. Mohou hrát za koho chtějí samozřejmě na klubové úrovni, to je jejich práce, ale míchat reprezentaci a peníze, to by ani v dnešní době , neměli.
651877
Nevím, kam jinam to napsat, tak to napíšu sem , zdá se že teď se to sem celkem hodí : Já se vždycky na fotbalové šampionáty těšil jak malý kluk už od dob 96 a tenhle nebyl vyjímkou , ale nějak se stalo, že po tom , co jsme vypadli a začali vypadávat i týmy, které jsem si oblíbil , tak můj zájem razantně upadal a korunu tomu nasadil zápas Portugalsko - Chorvatsko, ve vyřazovacích bojích, který sliboval celkem v rámci možností ofenzivní podívanou, no a považte, během devadesáti minut bylo vystřeleno střel na bránu - 0. To mě dorazilo a s fotbalem jsem skončil. No dobře, prodloužení finále jsem sledoval a pak hned vypnu. No a ve srovnání s tím, jako skoro tradičně, na přelomu června a července, když se sejdeme s bratrem o víkendu na chatě, čumíme na Tour de France. A i ta třeba nepříliš zajímavá etapa , kde se z 5 hodin děje něco tak poslední půlhodinu, je zajímavější než letošní euro. A velmi tomu napomáhají fundovaní komentátor i experti, asi tak o 1000 procent lepší než Hyský aspol. p.s. A k tomu reprezentování, je snad na bíledni že sportovec, aby mohl reprezentovat, tak by ke své zemi měl mít vztah. Když např. vyrůstal a žil celý život v Německu, je v této kultuře vychováván, nevidím problém aby Německo reprezentoval, i když má třeba turecký původ. Je jasné, že země jako Anglie nebo Francie, prostě budou mít ten nároďák "pestřejší". Ale argument, že je to prostě jejich zaměstnání a můžou hrát za koho chtějí je dosti mimo. Mohou hrát za koho chtějí samozřejmě na klubové úrovni, to je jejich práce, ale míchat reprezentaci a peníze, to by ani v dnešní době , neměli.
0 0
reagovat

Gonzi

:+

Hasta
Bože...
651873
*:+* [b]Hasta[/b] [link="https://thabto.files.wordpress.com/2013/03/kirk-and-picard-facepalm.jpg"]Bože...[/link]
Gonzi
0 0
reagovat
Njn hnus, to uz nejsou sportovci, kteri reprezentuji svoji zemi, maji nejakou cest a narodni hrdost, holt tyhle hodnoty se vytraci a tyhle falesne svine by za dolar navic reprezentovaly i cigany ve skoku z mostu, pak se ovsem naskyta otazka, proc bych se priste mel divat na nejaky posrany vyber Kamerunu ve finale ME :) Uz ted vim, ze nebudu, minus jeden divak a rozhodne nejsem sam komu tohle zacina silne vadit...
651872
Njn hnus, to uz nejsou sportovci, kteri reprezentuji svoji zemi, maji nejakou cest a narodni hrdost, holt tyhle hodnoty se vytraci a tyhle falesne svine by za dolar navic reprezentovaly i cigany ve skoku z mostu, pak se ovsem naskyta otazka, proc bych se priste mel divat na nejaky posrany vyber Kamerunu ve finale ME :) Uz ted vim, ze nebudu, minus jeden divak a rozhodne nejsem sam komu tohle zacina silne vadit...
0 0
reagovat

Gonzi

kua, ja sa tu snazim a ty to napises v troch vetach :D:+
651871
kua, ja sa tu snazim a ty to napises v troch vetach *:D**:+*
Gonzi
0 0
reagovat

globalizace

Aneb kde se sportovec narodil je jedno, jde tam kde se nejlíp uživí, protože může. Nevím proč bych na to měl nadávat u sportovců, když mi ty samé možnosti vyhovují u jiných profesí. Jediné co se děje je, že nějaké "srovnávání zemí" ztrácí význam - a to je imho dobře.
651870
Aneb kde se sportovec narodil je jedno, jde tam kde se nejlíp uživí, protože může. Nevím proč bych na to měl nadávat u sportovců, když mi ty samé možnosti vyhovují u jiných profesí. Jediné co se děje je, že nějaké "srovnávání zemí" ztrácí význam - a to je imho dobře.
globalizace
0 0
reagovat

Joker

Stale mi uchadza dovod, pre ktory by mi to malo vadit. Ze nejaky sportovec odrazu hra po dinou vlajkou a to je zle, lebo "nema vztah k tej krajine"? Fakt ti nepride nic divne na tychto nalepkach? Co tak povedzme nejaky lyziar, ktory vyrastal cely zivot v Kosiciach, ale bohuzial, svahov na trening sa mu tam neurodilo, tak sa prestahoval do Tatier. Kde su tie hranice doslova aj obrazne? Je pre teba jeho vykon menejcenny pod inou vlajkou? Ja sa zamyslam nad tym, preco na tom tak strasne lipneme a kto na tom najma profituje. A kritizovat za to sportovca je podla mna uplne nechutne.

Ad MPAA, ved jasne, ja som si vedomy tej zmeny, ale fakt to nema nic spolocne s tymi detinskymi dovodmi, ktore uviedol Hasta.

A co sa tyka Rockyho 4, PG13 bolo zavedene len rok predtym, este sa nestihlo etablovat a najma islo o nastroj propagandy aj pre tu najmladsiu generaciu, takze sa prizmurili oci no:)
651869
Stale mi uchadza dovod, pre ktory by mi to malo vadit. Ze nejaky sportovec odrazu hra po dinou vlajkou a to je zle, lebo "nema vztah k tej krajine"? Fakt ti nepride nic divne na tychto nalepkach? Co tak povedzme nejaky lyziar, ktory vyrastal cely zivot v Kosiciach, ale bohuzial, svahov na trening sa mu tam neurodilo, tak sa prestahoval do Tatier. Kde su tie hranice doslova aj obrazne? Je pre teba jeho vykon menejcenny pod inou vlajkou? Ja sa zamyslam nad tym, preco na tom tak strasne lipneme a kto na tom najma profituje. A kritizovat za to sportovca je podla mna uplne nechutne. Ad MPAA, ved jasne, ja som si vedomy tej zmeny, ale fakt to nema nic spolocne s tymi detinskymi dovodmi, ktore uviedol Hasta. A co sa tyka Rockyho 4, PG13 bolo zavedene len rok predtym, este sa nestihlo etablovat a najma islo o nastroj propagandy aj pre tu najmladsiu generaciu, takze sa prizmurili oci no:)
Joker
0 0
reagovat

Gorecki 11.07.2016 14:08:44

Ale... to... není... Achjo. Mlčeti zlato. Zvlášť na MZ koukám...
Tak nic. Nechávám to bejt a jdu pryč.
651868
Ale... to... není... Achjo. Mlčeti zlato. Zvlášť na MZ koukám... Tak nic. Nechávám to bejt a jdu pryč.
Gorecki 11.07.2016 14:08:44
0 0
reagovat
Gorecki: Tak ale zase v těch atletických disciplínách se často jedná o sportovce, kteří se ve svých zemích nedokážou prosadit v silné konkurenci a tak z vypočítavosti přejdou tam, kde jim ty šance vzrostou. A nebo nějakou kvalitu mají, ale ta daná země si je prostě koupí do své reprezentace: "Schválně, všimli jste si, která země byla na letošním ME čtvrtá nejúspěšnější? Bylo to Turecko. Před dvěma roky bralo jednu bronzovou medaili, teď cenných placek bylo dvanáct, z toho čtyři zlaté. Asi tušíte, že nečekaný progres není důsledkem jedinečné metodiky a nových tréninkových postupů. Nechme pro tentokrát stranou známé kvality tureckých lékařů. Tady se šlo za štěstíčkem ještě jinou cestou. Napoví pohled do výsledkové listiny: o medaile se postarali keňští vytrvalci, jamajský sprinter, kubánský překážkář, ázerbájdžánský sprinter… Turecký svaz totiž nakupuje posily podobně jako fotbalový klub. Nic nového pod atletickým nebem. Na začátku tisíciletí podobným způsobem lákaly keňské atlety Bahrajn a hlavně Katar, který údajně za Stephena Cherona zaplatil milion dolarů. K němu se přidali i další krajané. V Kataru si malovali, jak se stanou atletickou velmocí, ale plány příliš nevyšly. Cherono, známý už jako Saif Saíd Šahín, se sice stal dvojnásobným mistrem světa ve steeplu, vytvořil i světový rekord, ale to bylo asi tak všechno. Ještě se k němu přiblížil maratonec Richard Yatich alias Mubarak Hassan Shami, který v roce 2006 vyhrál PIM a v další sezoně byl druhý na mistrovství světa.". S tímhle prostě nesouhlasím. Ať si takhle závodí normálně v rámci mítinků během sezóny, ale ME, MS nebo Olympiáda, tak to určitě ne. Nebo zpátky k fotbalu: Thiago Motta - narodil se v Brazílii, v 17-ti šel do Španělska, v 26-ti do Itálie a po třech letech dostal pas a šup s ním do repre. Jaký k té zemi může mít takový člověk? Skoro žádný. Zvlášť když další rok hned na klubové úrovni odešel do Francie. Aspoň teď před Eurem se v Itálii zvedla vlna nevole a žádný cizinec tak v nominaci radši nebyl.

A MPAA... No, třicet let zpátky měl čtvrtý Rocky rating PG. Ten letos dostala třeba Hledá se Dory nebo Angry Birds. :D
651867
Gorecki: Tak ale zase v těch atletických disciplínách se často jedná o sportovce, kteří se ve svých zemích nedokážou prosadit v silné konkurenci a tak z vypočítavosti přejdou tam, kde jim ty šance vzrostou. A nebo nějakou kvalitu mají, ale ta daná země si je prostě koupí do své reprezentace: "Schválně, všimli jste si, která země byla na letošním ME čtvrtá nejúspěšnější? Bylo to Turecko. Před dvěma roky bralo jednu bronzovou medaili, teď cenných placek bylo dvanáct, z toho čtyři zlaté. Asi tušíte, že nečekaný progres není důsledkem jedinečné metodiky a nových tréninkových postupů. Nechme pro tentokrát stranou známé kvality tureckých lékařů. Tady se šlo za štěstíčkem ještě jinou cestou. Napoví pohled do výsledkové listiny: o medaile se postarali keňští vytrvalci, jamajský sprinter, kubánský překážkář, ázerbájdžánský sprinter… Turecký svaz totiž nakupuje posily podobně jako fotbalový klub. Nic nového pod atletickým nebem. Na začátku tisíciletí podobným způsobem lákaly keňské atlety Bahrajn a hlavně Katar, který údajně za Stephena Cherona zaplatil milion dolarů. K němu se přidali i další krajané. V Kataru si malovali, jak se stanou atletickou velmocí, ale plány příliš nevyšly. Cherono, známý už jako Saif Saíd Šahín, se sice stal dvojnásobným mistrem světa ve steeplu, vytvořil i světový rekord, ale to bylo asi tak všechno. Ještě se k němu přiblížil maratonec Richard Yatich alias Mubarak Hassan Shami, který v roce 2006 vyhrál PIM a v další sezoně byl druhý na mistrovství světa.". S tímhle prostě nesouhlasím. Ať si takhle závodí normálně v rámci mítinků během sezóny, ale ME, MS nebo Olympiáda, tak to určitě ne. Nebo zpátky k fotbalu: Thiago Motta - narodil se v Brazílii, v 17-ti šel do Španělska, v 26-ti do Itálie a po třech letech dostal pas a šup s ním do repre. Jaký k té zemi může mít takový člověk? Skoro žádný. Zvlášť když další rok hned na klubové úrovni odešel do Francie. Aspoň teď před Eurem se v Itálii zvedla vlna nevole a žádný cizinec tak v nominaci radši nebyl. A MPAA... No, třicet let zpátky měl čtvrtý Rocky rating PG. Ten letos dostala třeba Hledá se Dory nebo Angry Birds. *:D*
0 0
reagovat
anubiskt
Ja take spravanie sportovca neodsudzujem. Prave naopak, uplne ho chapem. Tak ako ho neodsudzuju ti, ktori rozumeju tomu, preco to ti sportovci robia. Alebo su nuteni urobit. Ak na mna moja krajina zvysoka prdi (pretoze priprava sportovca nieco stoji) a nevie mi vytvorit podmienky, preco by som ja nemal prdiet na taku krajinu? Ja chapem nacionalisticku optiku beznych ludi, chlieb a hry sa nepreju, ale to uz zavana sportovou totalitou ZSSR, ktora zo sportovcov robila iba vystavne stroje propagandy rezimu.

Co sa tyka Hastu, on spomenul problem Rka, co je naozaj trosku iny problem a so zmenou doby ako takej nema az tak velky suvis. Je to najma biznis (a politika MPAA). Rovnako krvave filmy (aj Ackove) sa tocia aj dnes. A povedat o tej dobe, ze bola "mír, pohoda" moze naozaj len uplny ignorant.

kubqo
Tak "rovesnik" sa v slovencine nespaja len s vekom:), hoci ked idem po cykloture v nejakej dedine na jedno, ta nasa "nova generacia" ma vyslovene desi.
651866
[b]anubiskt[/b] Ja take spravanie sportovca neodsudzujem. Prave naopak, uplne ho chapem. Tak ako ho neodsudzuju ti, ktori rozumeju tomu, preco to ti sportovci robia. Alebo su nuteni urobit. Ak na mna moja krajina zvysoka prdi (pretoze priprava sportovca nieco stoji) a nevie mi vytvorit podmienky, preco by som ja nemal prdiet na taku krajinu? Ja chapem nacionalisticku optiku beznych ludi, chlieb a hry sa nepreju, ale to uz zavana sportovou totalitou ZSSR, ktora zo sportovcov robila iba vystavne stroje propagandy rezimu. Co sa tyka Hastu, on spomenul problem Rka, co je naozaj trosku iny problem a so zmenou doby ako takej nema az tak velky suvis. Je to najma biznis (a politika MPAA). Rovnako krvave filmy (aj Ackove) sa tocia aj dnes. A povedat o tej dobe, ze bola "mír, pohoda" moze naozaj len uplny ignorant. [b]kubqo[/b] Tak "rovesnik" sa v slovencine nespaja len s vekom:), hoci ked idem po cykloture v nejakej dedine na jedno, ta nasa "nova generacia" ma vyslovene desi.
0 0
reagovat
Bacha na zaměňování dvou rozdílných situací. Já třeba odsuzuju, když sportovec dostane během pozdějšího života určitý státní občanství jen za příslib lepších finančních podmínek. To je samozřejmě bohapustá vypočítavost a o nějaký reprezentaci vlasti tu němůže být řeč. Když se ale někdo narodí v evropské zemi, je vychováván v její kultuře, osvojí si danou řeč, nemělo by hrát roli, že jeho prarodiče pocházejí z Afriky. Navíc tohle je jen důsledek koloniální politiky přímořských zemí a historii nezměníme.

Problém křesťanství vs. islám není aktuálním problémem, ale holt trvá už od 7. století. Teď akorát žijeme v době, kdy s vidinou občanský svobody došlo ke svržení diktaturit, což mělo za následek rozvrat příslušných států. Ale opět - migrace provázela dějiny lidstva vždy - teď je holt rychlejší a je problémem na dlouhou trať. Ale kvůli tomu nebudu zavrhovat každýho s jiným vyznáním.

A na závěr - s Hastou alespoń souhlasím v tý přehnaný korektnosti. Některý současný trendy jsou až ujetý (viz Hollywood a počet cen pro gaye O_o).

No nic, jdu se učit na státnice, tak se tu mezitím nepobijte a diskutujte slušně a v klidu. Zdar :D
651865
Bacha na zaměňování dvou rozdílných situací. Já třeba odsuzuju, když sportovec dostane během pozdějšího života určitý státní občanství jen za příslib lepších finančních podmínek. To je samozřejmě bohapustá vypočítavost a o nějaký reprezentaci vlasti tu němůže být řeč. Když se ale někdo narodí v evropské zemi, je vychováván v její kultuře, osvojí si danou řeč, nemělo by hrát roli, že jeho prarodiče pocházejí z Afriky. Navíc tohle je jen důsledek koloniální politiky přímořských zemí a historii nezměníme. Problém křesťanství vs. islám není aktuálním problémem, ale holt trvá už od 7. století. Teď akorát žijeme v době, kdy s vidinou občanský svobody došlo ke svržení diktaturit, což mělo za následek rozvrat příslušných států. Ale opět - migrace provázela dějiny lidstva vždy - teď je holt rychlejší a je problémem na dlouhou trať. Ale kvůli tomu nebudu zavrhovat každýho s jiným vyznáním. A na závěr - s Hastou alespoń souhlasím v tý přehnaný korektnosti. Některý současný trendy jsou až ujetý (viz Hollywood a počet cen pro gaye O_o). No nic, jdu se učit na státnice, tak se tu mezitím nepobijte a diskutujte slušně a v klidu. Zdar :D
0 0
reagovat

Gorecki

"Chod si tam sadnut pred krcmu k tvojim rovesnikom"

to je za predpokladu, že je na to už dosť starý :D
651864
"Chod si tam sadnut pred krcmu k tvojim rovesnikom" to je za predpokladu, že je na to už dosť starý *:D*
Gorecki
0 0
reagovat
anubiskt vás takto zotrel a vy sa ešte furt trúfate pkračovať? :D
651863
anubiskt vás takto zotrel a vy sa ešte furt trúfate pkračovať? *:D*
0 0
reagovat
Verbst: V tomhle máš pravdu. Pamatuji právě ve fotbale, jak asi tři roky zpátky si vzal Diego Costa španělské občanství, aby je mohl reprezentovat na MS. Přitom se narodil v Brazílii brazilským rodičům a ve Španělsku začal "pracovat" v 19-ti. Reprezentace mají být výběrem rodilých dané země a ne že si někdo řekne "ok, s nima bych mohl něco vyhrát a jim se to taky hodí, tak proč ne". To je prostě blbost. Že je někde složení obyvatelstva jako ve Francii nebo Německu, tak to je jejich věc. Ale přestupovat mezi reprezentacemi jako by to byly kluby...
651857
Verbst: V tomhle máš pravdu. Pamatuji právě ve fotbale, jak asi tři roky zpátky si vzal Diego Costa španělské občanství, aby je mohl reprezentovat na MS. Přitom se narodil v Brazílii brazilským rodičům a ve Španělsku začal "pracovat" v 19-ti. Reprezentace mají být výběrem rodilých dané země a ne že si někdo řekne "ok, s nima bych mohl něco vyhrát a jim se to taky hodí, tak proč ne". To je prostě blbost. Že je někde složení obyvatelstva jako ve Francii nebo Německu, tak to je jejich věc. Ale přestupovat mezi reprezentacemi jako by to byly kluby...
0 0
reagovat

verbst

Nie, to je politika. To, ze to niekto riesi, a na zaklade toho (bol som vyvrhnuty na svet v oblasti, ktora ma geopoliticky ohranicene uzemie, a ku ktorej rovnako prinalezi aj ten skvely uspesny chlapik/zenska, ktoremu/ktorej sa ja nikdy nepriblizim, ale tato pochybna prislusnost k nej mi dodava sebavedomie) si honi ego, to je zase ubohost.
651862
Nie, to je politika. To, ze to niekto riesi, a na zaklade toho (bol som vyvrhnuty na svet v oblasti, ktora ma geopoliticky ohranicene uzemie, a ku ktorej rovnako prinalezi aj ten skvely uspesny chlapik/zenska, ktoremu/ktorej sa ja nikdy nepriblizim, ale tato pochybna prislusnost k nej mi dodava sebavedomie) si honi ego, to je zase ubohost.
verbst
0 0
reagovat

Hasta

Snazil si sa a aj v tom spojeni s filmami si dokazal vyprodukovat akurat tak chaoticky blabol. Chod si tam sadnut pred krcmu k tvojim "rovesnikom" a tam si liecte svoje bobo.
651861
Snazil si sa a aj v tom spojeni s filmami si dokazal vyprodukovat akurat tak chaoticky blabol. Chod si tam sadnut pred krcmu k tvojim "rovesnikom" a tam si liecte svoje bobo.
Hasta
0 0
reagovat

Disketa1

Nechci.
Ale o to tam vůbec nejde... Že? Rozdávat občanství jen pro to, aby ta a ta země mohla vyhrávat sportovní klání je ubohost...
651860
Nechci. Ale o to tam vůbec nejde... Že? Rozdávat občanství jen pro to, aby ta a ta země mohla vyhrávat sportovní klání je ubohost...
Disketa1
0 0
reagovat

Hasta

Tak hlavně, že ty si neidealizuješ ty svoje "staré dobré časy". :D:D:D
651859
Tak hlavně, že ty si neidealizuješ ty svoje "staré dobré časy". *:D**:D**:D*
Hasta
0 0
reagovat
Gorecki bohužel, za 20let budou tvoje děti podávat muslimům a černým maximálně tak ty flašky s pitím ... jenom kavárenský zaslepený blbec (nebo útlocitný gay) nevidí kam tohle všechno směřuje. Jak řekl náš prezident, je to invaze, zrušit dráty/kontroly na hranicích byla ta největší chyba. Svět se řítí nenápadně do záhuby a jde to čím dál víc vidět ve všech odvětvích. Když jsem byl před 12ti lety v Egyptě, ani ve snu mě nenapadlo řešit věci, které jsem musel při cestě tam loni.... Ono tototiž tak nějak všechno sousiví se vším a toto už není žádná demokracie.

Abych ale nespamoval a otočil to třeba na filmy, když jsme na MZ. Podívej se 30 let zpět, jaká byla doba (mír, pohoda) a jaké se točily filmy (drsné, Rko nikdo moc neřešil, prostě pohoda, realita). Podívej se dnes, naprostý opak. Filmy se točí jak vykastrované, pozor aby tam nestříkla z člověka krev nebo se neřeklo sprosté slovo, každá kravina se strašně řeší, takové pohádkové sluníčkové všecko a přitom svět je naopak plný svinstev, válek, problémů a nenávisti. Strká se dětičkám nějaká iluze v jakém omalovánkovém světě žijeme a přitom za oknem se schyluje ke třetí světové.

No není to paradox?
651858
Gorecki bohužel, za 20let budou tvoje děti podávat muslimům a černým maximálně tak ty flašky s pitím ... jenom kavárenský zaslepený blbec (nebo útlocitný gay) nevidí kam tohle všechno směřuje. Jak řekl náš prezident, je to invaze, zrušit dráty/kontroly na hranicích byla ta největší chyba. Svět se řítí nenápadně do záhuby a jde to čím dál víc vidět ve všech odvětvích. Když jsem byl před 12ti lety v Egyptě, ani ve snu mě nenapadlo řešit věci, které jsem musel při cestě tam loni.... Ono tototiž tak nějak všechno sousiví se vším a toto už není žádná demokracie. Abych ale nespamoval a otočil to třeba na filmy, když jsme na MZ. Podívej se 30 let zpět, jaká byla doba (mír, pohoda) a jaké se točily filmy (drsné, Rko nikdo moc neřešil, prostě pohoda, realita). Podívej se dnes, naprostý opak. Filmy se točí jak vykastrované, pozor aby tam nestříkla z člověka krev nebo se neřeklo sprosté slovo, každá kravina se strašně řeší, takové pohádkové sluníčkové všecko a přitom svět je naopak plný svinstev, válek, problémů a nenávisti. Strká se dětičkám nějaká iluze v jakém omalovánkovém světě žijeme a přitom za oknem se schyluje ke třetí světové. No není to paradox?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se