Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 40741 - 40760 Napsat příspěvek

Zimmer

Koncert opět super, tentokrát překvapivě lepší druhá polovina, kterou mi přišla oproti minule trochu líp naaranžovaná, a hlavně si s ní o dost líp poradili páni zvukaři. Vizualizace parádní, škoda že u Angels & Demons s tim byly asi trochu potíže.

Lidi na druhou stranu ještě dementnější než minule, viděl jsem stížnosti, že se nemohli dostat přes kontroly u vstupu, ale když jsem do arény vcházel já tak tam teda bylo úplně prázdno, stačí asi přijít dřív než ve třičtvrtě na 8, že jo. Když se mi přímo před ksichtem i po 20 minutách koncertu motají lidi a svítí kolem sebe aby našli svoje místo, tak to jsem měl chuť se střelit. Ke konci někteří začali odcházet už klidně půl hodiny před koncem, před přídavkem z Inception stejně jako minule odešla tak třetina. Nechápu. Prakticky 10 let chodím na spoustu větších i menších koncertů, ale snad nikdy jsem nezažil horší obecenstvo než na obou Zimmerech.
660693
Koncert opět super, tentokrát překvapivě lepší druhá polovina, kterou mi přišla oproti minule trochu líp naaranžovaná, a hlavně si s ní o dost líp poradili páni zvukaři. Vizualizace parádní, škoda že u Angels & Demons s tim byly asi trochu potíže. Lidi na druhou stranu ještě dementnější než minule, viděl jsem stížnosti, že se nemohli dostat přes kontroly u vstupu, ale když jsem do arény vcházel já tak tam teda bylo úplně prázdno, stačí asi přijít dřív než ve třičtvrtě na 8, že jo. Když se mi přímo před ksichtem i po 20 minutách koncertu motají lidi a svítí kolem sebe aby našli svoje místo, tak to jsem měl chuť se střelit. Ke konci někteří začali odcházet už klidně půl hodiny před koncem, před přídavkem z Inception stejně jako minule odešla tak třetina. Nechápu. Prakticky 10 let chodím na spoustu větších i menších koncertů, ale snad nikdy jsem nezažil horší obecenstvo než na obou Zimmerech.
Zimmer
0 0
reagovat

Snipsley

Ten klip jsem proklikal asi pred tydnem a ted se to ke me vratilo v netusenych souvislostech. Jako nastupce me malickosti jsem hrdy, ze je to nekdo z MZ :D Pro vysvetleni: nez se predchozi skupina "rozpadla" byl jsem v procesu vyvoje a rezie klipu k jejich singlu.
660692
Ten klip jsem proklikal asi pred tydnem a ted se to ke me vratilo v netusenych souvislostech. Jako nastupce me malickosti jsem hrdy, ze je to nekdo z MZ *:D* Pro vysvetleni: nez se predchozi skupina "rozpadla" byl jsem v procesu vyvoje a rezie klipu k jejich singlu.
Snipsley
0 0
reagovat

Zimmer

Taktéž obrovská spokojenost a klasicky to kazili lidé, kteří i přes dvojí oznámení zpoždění nebyli schopni se včas usadit. Ty burgery jako kráva mají prostě přednost.

Dejavu přišlo po 30 min pauze, kdy jsem během True Romance musel 4x vstávat. Holt neduh, když člověk bere místo u uličky :D
660689
Taktéž obrovská spokojenost a klasicky to kazili lidé, kteří i přes dvojí oznámení zpoždění nebyli schopni se včas usadit. Ty burgery jako kráva mají prostě přednost. Dejavu přišlo po 30 min pauze, kdy jsem během True Romance musel 4x vstávat. Holt neduh, když člověk bere místo u uličky *:D*
Zimmer
0 0
reagovat

Zimmer Praha

Pekne to bylo, ale ja hovado si zapomel bryle, meli jsme mista kde nam pred xicht dali obrovske cosi ve vzduchu, tak jsme si sli sednout na schody a lidi odchazejici jeste pred skoncenim koncertu bych taky trefil... Ono to krasne tiche vrcholeni Time, prerusene tlustou velkou zadnici, zvedajici se z vrzajici zidlicky moc prijemne nebylo... A ze hodne lidi odeslo jeste pred pridavkem, bylo pro ne nepochopitelne... Kazdopadne nelituju ani koruny, kterou jsem do toho dal.
660688
Pekne to bylo, ale ja hovado si zapomel bryle, meli jsme mista kde nam pred xicht dali obrovske cosi ve vzduchu, tak jsme si sli sednout na schody a lidi odchazejici jeste pred skoncenim koncertu bych taky trefil... Ono to krasne tiche vrcholeni Time, prerusene tlustou velkou zadnici, zvedajici se z vrzajici zidlicky moc prijemne nebylo... A ze hodne lidi odeslo jeste pred pridavkem, bylo pro ne nepochopitelne... Kazdopadne nelituju ani koruny, kterou jsem do toho dal.
Zimmer Praha
0 0
reagovat
Axis: :+
660687
Axis: *:+*
0 0
reagovat
mě dostalo nejvíc Live Forever, skvělý zakončení :+
a Katy Perry a Miley Cirus jsou dobrý.. slovy klasika.. bitches :D:o:+
největší showman samozřejmě Robbie Williams, ten to prostě s publikem umí ?)
660686
mě dostalo nejvíc Live Forever, skvělý zakončení *:+* a Katy Perry a Miley Cirus jsou dobrý.. slovy klasika.. bitches *:D**:o**:+* největší showman samozřejmě Robbie Williams, ten to prostě s publikem umí *?)*
0 0
reagovat

Bookzone - Jeden deň Ivana Denisoviča

Největším nepřítelem v pracovním táboře, po nesmyslném odsouzení, není ten kdo tě hlídá, ale ostatní spoluvězni. Kniha jež by si společně s Králem Krysou měl přečíst každý. 10/10
660684
Největším nepřítelem v pracovním táboře, po nesmyslném odsouzení, není ten kdo tě hlídá, ale ostatní spoluvězni. Kniha jež by si společně s Králem Krysou měl přečíst každý. 10/10
Bookzone - Jeden deň Ivana Denisoviča
0 0
reagovat
Fix You bolo neskutočné, už sa teším na budúcu nedelu, to si ho dam live 8)
660679
Fix You bolo neskutočné, už sa teším na budúcu nedelu, to si ho dam live *8)*
0 0
reagovat
Martin čím dál tím víc živáky nedává... O to víc je mi to líto, neb zbytku to spíš víc sedne naživo...
Ale tak Fix You se přímo vybízela, žejo...
660678
Martin čím dál tím víc živáky nedává... O to víc je mi to líto, neb zbytku to spíš víc sedne naživo... Ale tak Fix You se přímo vybízela, žejo...
0 0
reagovat
Ariana Grande si zaslouží velkou pochvalu. Zorganizovat takový koncert s tolika zvučnými osobnostmi ze současné anglosaské pop music a navíc v tak krátkém termínu jistě nebyla žádná legrace. Ještě jednou díky, bylo to parádní. :+
660677
Ariana Grande si zaslouží velkou pochvalu. Zorganizovat takový koncert s tolika zvučnými osobnostmi ze současné anglosaské pop music a navíc v tak krátkém termínu jistě nebyla žádná legrace. Ještě jednou díky, bylo to parádní. *:+*
0 0
reagovat
Je to skvělý koncert. Coldplay byli boží.
660676
Je to skvělý koncert. Coldplay byli boží.
0 0
reagovat
#OneLoveManchester koukáte někdo?
To Fix You mě docela dojalo.
660675
[url=https://www.youtube.com/watch?v=w9yak899MUs]#OneLoveManchester[/url] koukáte někdo? To Fix You mě docela dojalo.
0 0
reagovat
Hlavně Mandžukičův gól...ovšem Juve si o to říká a právě dostalo gól na 2:1....
660662
Hlavně Mandžukičův gól...ovšem Juve si o to říká a právě dostalo gól na 2:1....
0 0
reagovat
takto (zatiaľ) zábavné futbalové finále som už dávno nevidel
660660
takto (zatiaľ) zábavné futbalové finále som už dávno nevidel
0 0
reagovat

Jursky park

...furt ten film vypada uzasne!!!
660659
...furt ten film vypada uzasne!!!
Jursky park
0 0
reagovat
Uzasny koncert. Opat. Zimmer je megapan. Skoda jedine takmer identickeho playlistu. Tie nove veci som si neskutocne uzil.
660651
Uzasny koncert. Opat. Zimmer je megapan. Skoda jedine takmer identickeho playlistu. Tie nove veci som si neskutocne uzil.
0 0
reagovat

Iron Sky predicts the future climate - Trump`s speechwriters revealed

Tak toto mě děsivě pobavilo i přesto, že někoho může i zamrazit. :D
660645
Tak [url=https://www.youtube.com/watch?v=onO9rRS8L2w]toto[/url] mě děsivě pobavilo i přesto, že někoho může i zamrazit. *:D*
Iron Sky predicts the future climate - Trump`s speechwriters revealed
0 0
reagovat
okkkac: Byť neprodám, tak mám, ovšem ještě v tom pra-původním vydání... Mě ostatně z té postované edice chybí Hobbit a Nedokončené příběhy...
660642
okkkac: Byť neprodám, tak mám, ovšem ještě v tom pra-původním vydání... Mě ostatně z té postované edice chybí Hobbit a Nedokončené příběhy...
0 0
reagovat

verbst

Asi bude prodlouzena o dalsi pasaze.

Jinak zkusim i tady. Pokud nekdo ma od Tolkiena Příběhy z čarovné říše od nakladatelství Mladá Fronta link tak jsem ochotný za domluvenou cenu odkoupit. Mám právě Hobita, LORD, Silmarillion, Tulak Rover, Nedokončené příběhy  ze stejné edice. Pak už jen ty nové svazky co vydává právě Christopher Tolkien od Arga (Hurinovi děti, Král Artuš, Sigurd a Gudrun) a nechce se mi kupovat Listy od Nimrala, což jsou právě Příběhy z čarovné říše, jen přejmenované.
660641
Asi bude prodlouzena o dalsi pasaze. Jinak zkusim i tady. Pokud nekdo ma od Tolkiena Příběhy z čarovné říše od nakladatelství Mladá Fronta http://www.databazeknih.cz/images_books/42_/42429/big_pribehy-z-carovne-rise-cuq-42429.jpg tak jsem ochotný za domluvenou cenu odkoupit. Mám právě Hobita, LORD, Silmarillion, Tulak Rover, Nedokončené příběhy  ze stejné edice. Pak už jen ty nové svazky co vydává právě Christopher Tolkien od Arga (Hurinovi děti, Král Artuš, Sigurd a Gudrun) a nechce se mi kupovat Listy od Nimrala, což jsou právě Příběhy z čarovné říše, jen přejmenované.
verbst
0 0
reagovat

verbst

Prý ano, prý je taková jakou jí Tolkien napsal kdysi, kdysi a strčil jí za komín.
660640
Prý ano, prý je taková jakou jí Tolkien napsal kdysi, kdysi a strčil jí za komín.
verbst
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se