Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 40741 - 40760 Napsat příspěvek

okkac

v ty Plzni se vubec dejou veci :D

Další neobvyklý případ řešili policisté na Hlavním nádraží v Plzni. Cizinec vyhrožoval sebevraždou skokem pod vlak, pokud nebude ihned zatčen. Strážný zavolal policii i záchrannou službu. Muž ve svém řádění pokračoval až do chvíle, kdy ho spoutali a chtěli odvést na psychiatrii. Pak zakřičel „Stop“ a záchranným složkám sdělil, že je masochista a velmi ho vzrušuje, když ho přemohou uniformovaní muži. K vrcholu ho pak přivede spoutání kovovými želízky. Všem se za své jednání omluvil a nabídl finanční kompenzaci. „Můžeme potvrdit, že k tomuto případu skutečně došlo a případ jsme vyřešili na místě,“ uvedla pro krimi-plzen.cz mluvčí plzeňské policie.
665051
v ty Plzni se vubec dejou veci *:D* [i]Další neobvyklý případ řešili policisté na Hlavním nádraží v Plzni. Cizinec vyhrožoval sebevraždou skokem pod vlak, pokud nebude ihned zatčen. Strážný zavolal policii i záchrannou službu. Muž ve svém řádění pokračoval až do chvíle, kdy ho spoutali a chtěli odvést na psychiatrii. Pak zakřičel „Stop“ a záchranným složkám sdělil, že je masochista a velmi ho vzrušuje, když ho přemohou uniformovaní muži. K vrcholu ho pak přivede spoutání kovovými želízky. Všem se za své jednání omluvil a nabídl finanční kompenzaci. „Můžeme potvrdit, že k tomuto případu skutečně došlo a případ jsme vyřešili na místě,“ uvedla pro krimi-plzen.cz mluvčí plzeňské policie.[/i]
okkac
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Hodinu to hledám, najdu a pak jdu sem...nu neva thumbs up :+
665050
Hodinu to hledám, najdu a pak jdu sem...nu neva thumbs up *:+*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
Nadpis a první odstavec a už jsem byl na zemi link :D
665049
Nadpis a první odstavec a už jsem byl na zemi http://www.extra.cz/chtel-spachat-sebevrazdu-tak-vypil-lenor-muz-pri-zvraceni-vonel-jako-rozkvetla-louka *:D*
0 0
reagovat

Vincent

Link

A dej už pokoj.:D
665047
[url=https://www.instagram.com/emmaroselincoln/]Link[/url] A dej už pokoj.*:D*
Vincent
0 0
reagovat
JL svym zpusobem "marvelovati" a jde vice na ruku lidem, kteri ocekavaji humor a zabavu pro celou rodinu To je to nejhorší co může nastat a obávám se že to tak bude :(:(:(:(:(:-
665046
JL svym zpusobem "marvelovati" a jde vice na ruku lidem, kteri ocekavaji humor a zabavu pro celou rodinu To je to nejhorší co může nastat a obávám se že to tak bude *:(**:(**:(**:(**:(**:-*
0 0
reagovat
Já vám opravdu nemůžu nic říct. :D
665045
Já vám opravdu nemůžu nic říct. *:D*
0 0
reagovat
Pecu vam na Justice League :D Jak se jmenuje herecka z te live action reklamy na Battleront 2 jak tu nekdo daval dole?
665044
Pecu vam na Justice League *:D* Jak se jmenuje herecka z te live action reklamy na Battleront 2 jak tu nekdo daval dole?
0 0
reagovat
Vzhladom na to prisne embargo budeme vsetci sklamani/nasrati/nestastni
665043
Vzhladom na to prisne embargo budeme vsetci sklamani/nasrati/nestastni
0 0
reagovat

Budu zklamany? ;)

Ja hlavne cekam na tohle: Komu se libil BvS, tak bude mlaskat blahem i u JL. (pro me stopka)

NEBO

JL svym zpusobem "marvelovati" a jde vice na ruku lidem, kteri ocekavaji humor a zabavu pro celou rodinu. (jsem na palube)

NEBO

...to je vsechno uplne jinak... :D
665042
Ja hlavne cekam na tohle: Komu se libil BvS, tak bude mlaskat blahem i u JL. (pro me stopka) NEBO JL svym zpusobem "marvelovati" a jde vice na ruku lidem, kteri ocekavaji humor a zabavu pro celou rodinu. (jsem na palube) NEBO ...to je vsechno uplne jinak... *:D*
Budu zklamany? ;)
0 0
reagovat
Já už se tak těším, až k tomu budu moct něco říct...
665041
Já už se tak těším, až k tomu budu moct něco říct...
0 0
reagovat
Dufam, ze bude. Pretoze BvS je super;)
665040
Dufam, ze bude. Pretoze BvS je super*;)*
0 0
reagovat
Jsou tam dvě potitulkové scény, konkrétně během první části titulků a úplně na konci, takže určitě hned neodcházejte.
665039
Jsou tam dvě potitulkové scény, konkrétně během první části titulků a úplně na konci, takže určitě hned neodcházejte.
0 0
reagovat

pepo

tak mi, prosim, pak napis, jestli je to stejna ptakovina jako BvS, at usetrim kacky... ;)
665038
tak mi, prosim, pak napis, jestli je to stejna ptakovina jako BvS, at usetrim kacky... *;)*
pepo
0 0
reagovat
Tak si ten zazrak idem rovno aj ja kuknut. nech v tom disk nie je sam:D
665037
Tak si ten zazrak idem rovno aj ja kuknut. nech v tom disk nie je sam*:D*
0 0
reagovat
Disk dalsimi smajliky :D:D:D naznacuje, ze je tam mnohem vice humoru nez v BvS ;)
8)
665035
Disk dalsimi smajliky *:D**:D**:D* naznacuje, ze je tam mnohem vice humoru nez v BvS *;)* *8)*
0 0
reagovat
:D:D:D
665034
*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Jenže disk je strašně benevolentní a hodnej kritik. Bude to chujovina.:D
665032
Jenže disk je strašně benevolentní a hodnej kritik. Bude to chujovina.*:D*
0 0
reagovat
středa ráno
665030
středa ráno
0 0
reagovat
Kedy konci embargo?
665029
Kedy konci embargo?
0 0
reagovat

JL

takze u Diska je tento smajlik: :+

;)
665028
takze u Diska je tento smajlik: *:+* *;)*
JL
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se