Koncert opět super, tentokrát překvapivě lepší druhá polovina, kterou mi přišla oproti minule trochu líp naaranžovaná, a hlavně si s ní o dost líp poradili páni zvukaři. Vizualizace parádní, škoda že u Angels & Demons s tim byly asi trochu potíže.
Lidi na druhou stranu ještě dementnější než minule, viděl jsem stížnosti, že se nemohli dostat přes kontroly u vstupu, ale když jsem do arény vcházel já tak tam teda bylo úplně prázdno, stačí asi přijít dřív než ve třičtvrtě na 8, že jo. Když se mi přímo před ksichtem i po 20 minutách koncertu motají lidi a svítí kolem sebe aby našli svoje místo, tak to jsem měl chuť se střelit. Ke konci někteří začali odcházet už klidně půl hodiny před koncem, před přídavkem z Inception stejně jako minule odešla tak třetina. Nechápu. Prakticky 10 let chodím na spoustu větších i menších koncertů, ale snad nikdy jsem nezažil horší obecenstvo než na obou Zimmerech.
Zimmer
|
reagovat
|
Pro vysvetleni: nez se predchozi skupina "rozpadla" byl jsem v procesu vyvoje a rezie klipu k jejich singlu.