Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 40701 - 40720 Napsat příspěvek
Ja proti nicomu z tej tvojej citovanej vety neargumentujem, zase to mas nejake pomylene a strielas prazdnymi.
Len som na nej vypichol to podstatne - ze ti evidentne vadilo, ze som si dovolil zareagovat na tvoj nazor, ktory zaznel v tvojej reakcii na Diska. O com bola aj ta moja ironicka veta v uvodzovkach, ktoru si si opat zjavne pochopil po svojom:)

Mna tvoj penis nezaujima ani zdaleka tak, ako teba, ver mi:)
660768
Ja proti nicomu z tej tvojej citovanej vety neargumentujem, zase to mas nejake pomylene a strielas prazdnymi. Len som na nej vypichol to podstatne - ze ti evidentne vadilo, ze som si dovolil zareagovat na tvoj nazor, ktory zaznel v tvojej reakcii na Diska. O com bola aj ta moja ironicka veta v uvodzovkach, ktoru si si opat zjavne pochopil po svojom:) Mna tvoj penis nezaujima ani zdaleka tak, ako teba, ver mi:)
0 0
reagovat

GvM_10468

další tvůj evergreen je, že odcituješ půlku věty, a argumentuješ proti tomu co ti vyleze. Problém mám s tím, že píšeš nesmysly jako tenhle (což by ses právě dočetl, kdybys tu větu dočetl). Ale zpět k tématu: mému penisu.
660767
další tvůj evergreen je, že odcituješ půlku věty, a argumentuješ proti tomu co ti vyleze. Problém mám s tím, že píšeš nesmysly jako tenhle (což by ses právě dočetl, kdybys tu větu dočetl). Ale zpět k tématu: mému penisu.
GvM_10468
0 0
reagovat
:D To bola reakcia na tvoje "Samozřejmě mi nedošlo, že dotoho tady napochoduje místní všeználek..."

Tak s cim mas konkretne problem? S mojimi argumentami, alebo s tym, ze som si dovolil "napochodovat" a zareagovat na tvoje nazory, ktore si tu pisal ako reakciu na Diska?

A zase sa ti scvrkol btw.
660766
*:D* To bola reakcia na tvoje "Samozřejmě mi nedošlo, že dotoho tady napochoduje místní všeználek..." Tak s cim mas konkretne problem? S mojimi argumentami, alebo s tym, ze som si dovolil "napochodovat" a zareagovat na tvoje nazory, ktore si tu pisal ako reakciu na Diska? A zase sa ti scvrkol btw.
0 0
reagovat

GvM_10468

(Bože prosím, ať teď nadatlí dlouhej status o tom, že to nemyslel jako doslovnou citaci. Spadnu smíchem ze židle.)
660765
(Bože prosím, ať teď nadatlí dlouhej status o tom, že to nemyslel jako doslovnou citaci. Spadnu smíchem ze židle.)
GvM_10468
0 0
reagovat

GvM_104687"

08.06.2017 10:17:39
Ty velmi rad davas do "ust" ludom veci, ktore nikdy "nepovedali", vsak?
08.06.2017 10:37:17
"Napisal som svoj nazor na verejne forum a niekto s nim nesuhlasi a povedal mi to, fnuk"

...někdy Tě podezírám, že to děláš schválně, jako sofistikovanej humor. Ale ne. Ty to fakt nevidíš. Tohle se Ti děje furt. Je to strašně vtipný.
660764
08.06.2017 10:17:39 Ty velmi rad davas do "ust" ludom veci, ktore nikdy "nepovedali", vsak? 08.06.2017 10:37:17 "Napisal som svoj nazor na verejne forum a niekto s nim nesuhlasi a povedal mi to, fnuk" ...někdy Tě podezírám, že to děláš schválně, jako sofistikovanej humor. Ale ne. Ty to fakt nevidíš. Tohle se Ti děje furt. Je to strašně vtipný.
GvM_104687"
0 0
reagovat
"Napisal som svoj nazor na verejne forum a niekto s nim nesuhlasi a povedal mi to, fnuk":)

OK, ukoncime to opat tym, ze mas vacsi penis a teraz trochu k veci:

Presne za toto som po pade komunizmu znenavidel ORF (a neskor nemecke stanice), ze mi v dobe mojho destva ukazali tie najlepsie filmy ever, definovali moj vkus aj dospievanie a az potom som si uvedomil, ze ma okradli o tie najlepsie zabery! V podstate som videl uplne ine filmy. Malo to byt trestne, minimalne na nejaku class action lawsuit:)
660763
"Napisal som svoj nazor na verejne forum a niekto s nim nesuhlasi a povedal mi to, fnuk":) OK, ukoncime to opat tym, ze mas vacsi penis a teraz trochu k veci: Presne za toto som po pade komunizmu znenavidel ORF (a neskor nemecke stanice), ze mi v dobe mojho destva ukazali tie najlepsie filmy ever, definovali moj vkus aj dospievanie a az potom som si uvedomil, ze ma okradli o tie najlepsie zabery! V podstate som videl uplne ine filmy. Malo to byt trestne, minimalne na nejaku class action lawsuit:)
0 0
reagovat
Hvězdička, kolečko, nebo třeba ""GvM_104687""? Je mi to fuk. Tyhle debaty bývají i na dva dny, do kecárny to patří, ale nějakým způsobem by se to filtrovat mohlo.
660762
Hvězdička, kolečko, nebo třeba ""GvM_104687""? Je mi to fuk. Tyhle debaty bývají i na dva dny, do kecárny to patří, ale nějakým způsobem by se to filtrovat mohlo.
0 0
reagovat

Karlos

když se do nadpisu napíše hvězdička, nic se nezobrazí.
660761
když se do nadpisu napíše hvězdička, nic se nezobrazí.
Karlos
0 0
reagovat
"takzvané" jsem použil proto, že pojem liberál se používá minimálně ve dvou různých, tařka protichůdných významech a my se s Diskem shodujeme na "liberálních" hodnotách, ale ne na tom jak je prosazovat, protože já zastávám větší liberalismus i v tom způsobu prosazování. Je to tak, že spolu s Diskem v 99% případů souhlasíme (a já ho mám i velmi rád), právě proto se někdy přeme o ty drobné nuance. Samozřejmě mi nedošlo, že dotoho tady napochoduje místní všeználek a rozjede tu svůj obvyklý humor založený na vítězoslavně pronášených... nesmyslech. My bad.
660760
"takzvané" jsem použil proto, že pojem liberál se používá minimálně ve dvou různých, tařka protichůdných významech a my se s Diskem shodujeme na "liberálních" hodnotách, ale ne na tom jak je prosazovat, protože já zastávám větší liberalismus i v tom způsobu prosazování. Je to tak, že spolu s Diskem v 99% případů souhlasíme (a já ho mám i velmi rád), právě proto se někdy přeme o ty drobné nuance. Samozřejmě mi nedošlo, že dotoho tady napochoduje místní všeználek a rozjede tu svůj obvyklý humor založený na vítězoslavně pronášených... nesmyslech. My bad.
*
0 0
reagovat
Nie. Nebol som arogantny ani som sa do nikoho nenavazal. Robil si to ty voci Diskovi a aj som uviedol kde v predchadzajucej reakcii, ktora bola volnym citatom tvojej reakcie nanho. Ak sa ta to dotklo, tak sorry:D

Ty velmi rad davas do "ust" ludom veci, ktore nikdy "nepovedali", vsak?
660759
Nie. Nebol som arogantny ani som sa do nikoho nenavazal. Robil si to ty voci Diskovi a aj som uviedol kde v predchadzajucej reakcii, ktora bola volnym citatom tvojej reakcie nanho. Ak sa ta to dotklo, tak sorry*:D* Ty velmi rad davas do "ust" ludom veci, ktore nikdy "nepovedali", vsak?
0 0
reagovat
Gorecki už zase píše, že není arogantní a do nikoho se nenaváží :D Je potřeba to často zdůrazňovat, jinak by mohlo dojít k omylu :D:D:D
660758
Gorecki už zase píše, že není arogantní a do nikoho se nenaváží *:D* Je potřeba to často zdůrazňovat, jinak by mohlo dojít k omylu *:D**:D**:D*
0 0
reagovat

KARLOS

Hvězdičku v Kecárně, tady se diskutuje jen s hvězdičkou....:D:D:D
660757
Hvězdičku v Kecárně, tady se diskutuje jen s hvězdičkou....*:D**:D**:D*
KARLOS
0 0
reagovat
Pánové, jestli si tu rozehrajete kolbiště, že budete dávat do nadpisu třeba hvězdičku? To jenom abych měl představu, co můžu pohodlně přeskočit... Dííík. :);)

pepo: Nemám tě rád, fakt tě nemám rád.?)8)
660756
Pánové, jestli si tu rozehrajete kolbiště, že budete dávat do nadpisu třeba hvězdičku? To jenom abych měl představu, co můžu pohodlně přeskočit... Dííík. *:)**;)* pepo: Nemám tě rád, fakt tě nemám rád.*?)**8)*
0 0
reagovat
Nemam pocit, ze by ma nejako obtazovala cigareta na platne. V starom filme. Kde to bolo bezne. Kde si uvedomujem kontext doby. Kde mi ju nikto nefuka do ksichtu.

Ale ja nie som tak arogantny, aby som za druhych hovoril, co povazuju za prijatelne, co su "takzvane", co im vadi, nevadi a na zaklade toho sa do nich navazal, hodnotil ich a pripadne odsudzoval.
660753
Nemam pocit, ze by ma nejako obtazovala cigareta na platne. V starom filme. Kde to bolo bezne. Kde si uvedomujem kontext doby. Kde mi ju nikto nefuka do ksichtu. Ale ja nie som tak arogantny, aby som za druhych hovoril, co povazuju za prijatelne, co su "takzvane", co im vadi, nevadi a na zaklade toho sa do nich navazal, hodnotil ich a pripadne odsudzoval.
0 0
reagovat

MarvinP

Teda takhle drsnýho Diska jsem tu ještě nezahlédl. Ale jinak chápu co myslíš.
660755
Teda takhle drsnýho Diska jsem tu ještě nezahlédl. Ale jinak chápu co myslíš.
MarvinP
0 0
reagovat

Gorecki

Ne, to není.

Takzvaní "liberálové" Diskova typu považují za nepřijatelné, aby někdo vyjadřoval určité nežádoucí postoje na veřejnosti (třeba názory ohledně nerovnosti lidí na základě pohlaví, rasy nebo kultury). A nevadí jim docílit toho jejich "ráje" pomocí sankcionovaných příkazů. Když pak ohrnují nos nad tím, že se cenzurujou filmy, tak si evidentně nevidí na jeho špičku.
660754
Ne, to není. Takzvaní "liberálové" Diskova typu považují za nepřijatelné, aby někdo vyjadřoval určité nežádoucí postoje na veřejnosti (třeba názory ohledně nerovnosti lidí na základě pohlaví, rasy nebo kultury). A nevadí jim docílit toho jejich "ráje" pomocí sankcionovaných příkazů. Když pak ohrnují nos nad tím, že se cenzurujou filmy, tak si evidentně nevidí na jeho špičku.
Gorecki
0 0
reagovat

Esmeralda

Mam zaujem
660752
Mam zaujem
Esmeralda
0 0
reagovat
Dobrý den, měl by někdo zájem o výtisky časopisu Premiere? 2 ks z roku 2001, 12 ks z roku 2002, 10 ks z roku 2003, 12 ks z roku 2004, 12 ks z roku 2005 a 4 ks z roku 2006. Děkuji předem
660751
Dobrý den, měl by někdo zájem o výtisky časopisu Premiere? 2 ks z roku 2001, 12 ks z roku 2002, 10 ks z roku 2003, 12 ks z roku 2004, 12 ks z roku 2005 a 4 ks z roku 2006. Děkuji předem
0 0
reagovat
To je ako napisat: "Vo filme ti nevadia teroristicke utoky, strelba na verejnosti, mucenie nevinnych, masovi vrahovia,... ale v realite ano. Pche, pokrytec!":)
660750
To je ako napisat: "Vo filme ti nevadia teroristicke utoky, strelba na verejnosti, mucenie nevinnych, masovi vrahovia,... ale v realite ano. Pche, pokrytec!":)
0 0
reagovat

Disk

Nemýlím, to bylo jen takové šťouchnutí. My máme podobné názory, mně ty vyjmenované věci vadí taky (ač mi to někteří Tví feminističtí známí těžko věří). Rozdíl mezi námi je, že já nejsem přesvědčen, že věci co mi vadí je třeba násilím, direktivně eliminovat (předpisy a zákony). U filmu to vidíš jako bezprecedentní zásah a šílenství, ale v realitě tuhle totalitu politické korektnosti oslavuješ. Realita si taky zaslouží svou celistvost. A k některým opravdovým lidem
a místům patří cigareta jako k Jamesi Bondovi.
660749
Nemýlím, to bylo jen takové šťouchnutí. My máme podobné názory, mně ty vyjmenované věci vadí taky (ač mi to někteří Tví feminističtí známí těžko věří). Rozdíl mezi námi je, že já nejsem přesvědčen, že věci co mi vadí je třeba násilím, direktivně eliminovat (předpisy a zákony). U filmu to vidíš jako bezprecedentní zásah a šílenství, ale v realitě tuhle totalitu politické korektnosti oslavuješ. Realita si taky zaslouží svou celistvost. A k některým opravdovým lidem a místům patří cigareta jako k Jamesi Bondovi.
Disk
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se