Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 40721 - 40740 Napsat příspěvek

MarvinP

Zmíněné věci sice nesnáším (a vášnivě volám po politické korektnosti :))), ale zároveň nesnáším nějaké dodatečné zásahy, které nějakým způsobem narušují celistvost uměleckého díla, které je jakkoli kontroverzní. Ač jsem třeba militantní nekuřák (a velmi jásám nad zavedením protikuřáckého zákona :+), tak taková cigareta k Jamesi Bondovi Seana Conneryho zkrátka patřila a byla součástí té postavy. Pokud by všechny záběry na cigarety byly vymazány, opakuji, že je to bezprecedentní zásah do uměleckého díla, a tvůrci by dané studio pak měli žalovat. Ostatně bondovky s Connerym mají vše, co jsi vyjmenoval. Znovu opakuji, že podobné zásahy by mě maximálně naštvaly. Tudíž se - bohužel pro tebe - ve mně hluboce mýlíš. :)
660748
Zmíněné věci sice nesnáším (a vášnivě volám po politické korektnosti *:))*), ale zároveň nesnáším nějaké dodatečné zásahy, které nějakým způsobem narušují celistvost uměleckého díla, které je jakkoli kontroverzní. Ač jsem třeba militantní nekuřák (a velmi jásám nad zavedením protikuřáckého zákona *:+*), tak taková cigareta k Jamesi Bondovi Seana Conneryho zkrátka patřila a byla součástí té postavy. Pokud by všechny záběry na cigarety byly vymazány, opakuji, že je to bezprecedentní zásah do uměleckého díla, a tvůrci by dané studio pak měli žalovat. Ostatně bondovky s Connerym mají vše, co jsi vyjmenoval. Znovu opakuji, že podobné zásahy by mě maximálně naštvaly. Tudíž se - bohužel pro tebe - ve mně hluboce mýlíš. *:)*
MarvinP
0 0
reagovat

Disk

...ale počkej až zjistíš, že vymazali i bodyshaming, šovinismus, rasismus a cigára! Ještě to tu budeš adorovat :)
660746
...ale počkej až zjistíš, že vymazali i bodyshaming, šovinismus, rasismus a cigára! Ještě to tu budeš adorovat *:)*
Disk
0 0
reagovat
prej "hit movies" a tam ta serie shitů a průšvihů. Asi se dohodli, že to budou dělat za trest špatnejm filmům, aby se režiséři víc snažili :-D
660745
prej "hit movies" a tam ta serie shitů a průšvihů. Asi se dohodli, že to budou dělat za trest špatnejm filmům, aby se režiséři víc snažili :-D
0 0
reagovat
Totálně se zbláznili. :(
660744
Totálně se zbláznili. *:(*
0 0
reagovat

Axis

Phooey.
660743
Phooey.
Axis
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

do_oD poslal do diskuze i vidko....k zblití...:(:(:(
660742
[b]do_oD[/b] poslal do diskuze i [url=https://youtu.be/JVsW6dJa9lo]vidko[/url]....k zblití...*:(**:(**:(*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
Sony Pictures Home Entertainment has launched a “clean version” initiative allowing viewers to screen edited versions of two dozen Sony films.

“The Clean Version allows viewing for a wider audience, giving people the chance to watch their favorite films together,” Sony said. “Clean Version movies can be accessed with purchase of the theatrical versions.”

Dafuq?
660741
Sony Pictures Home Entertainment has launched a “clean version” initiative allowing viewers to screen edited versions of two dozen Sony films. “The Clean Version allows viewing for a wider audience, giving people the chance to watch their favorite films together,” Sony said. “Clean Version movies can be accessed with purchase of the theatrical versions.” Dafuq?
0 0
reagovat
...dnes je to 20 let, co mel premieru Con Air... :+
660729
...dnes je to 20 let, co mel premieru Con Air... *:+*
0 0
reagovat

speta.jr

Myšlenka se cení, ale z "kvality" zvuku u toho videa mi krvácí uši.
660727
Myšlenka se cení, ale z "kvality" zvuku u toho videa mi krvácí uši.
speta.jr
0 0
reagovat

Bookzone - Hugh Howey - Silo

Dystopie, postapo....možná, ale taky je to jedna z cest po které se jen náhodou lidstvo nevydalo. Cesta, která by z nás měla něco zachovat, pokud by hovno vletělo do větráku a náhodou by jedna z krizí přerostla v konec světa a zbytek lidstva by se ocitl v Silu. Hodně silná a strašně čtivá kniha. Zaručuji Vám, že se od ní jen tak neodtrhnete a budete sledovat těch pár tisícovek lidí co se krčí ve Vaultu...ehm Silu, tak dlouho dokud Vám nespadnou víčka únavou. 9/10

PS: Lepší námět na peckovej seriál jsem dlouho nečetl. K tomu by byla realizace za pár šušní a divák by rozčílením ani nedejchal. Tohle by v klidu zvládly i tuzemské televize, jen by se jim muselo chtít.
660717
Dystopie, postapo....možná, ale taky je to jedna z cest po které se jen náhodou lidstvo nevydalo. Cesta, která by z nás měla něco zachovat, pokud by hovno vletělo do větráku a náhodou by jedna z krizí přerostla v konec světa a zbytek lidstva by se ocitl v Silu. Hodně silná a strašně čtivá kniha. Zaručuji Vám, že se od ní jen tak neodtrhnete a budete sledovat těch pár tisícovek lidí co se krčí ve Vaultu...ehm Silu, tak dlouho dokud Vám nespadnou víčka únavou. 9/10 PS: Lepší námět na peckovej seriál jsem dlouho nečetl. K tomu by byla realizace za pár šušní a divák by rozčílením ani nedejchal. Tohle by v klidu zvládly i tuzemské televize, jen by se jim muselo chtít.
Bookzone - Hugh Howey - Silo
0 0
reagovat
660713
[url=https://www.youtube.com/watch?v=x7iHbzie8vk]Staci tohle[/url]
0 0
reagovat
660712
[url=https://youtu.be/q05kRk_-ofE]('.')7[/url]
0 0
reagovat
Doufám, že si dneska aspoň pár lidí zahraje COD 2 nebo koukne na Ryana.
660711
Doufám, že si dneska aspoň pár lidí zahraje COD 2 nebo koukne na Ryana.
0 0
reagovat

Nejen Diskovo RIP okénko

660708
[url=https://imgur.com/t/wallace_and_gromit/kmckU]V 96 letech umřel Peter Sallis, předobraz a herec Wallace.[/url]
Nejen Diskovo RIP okénko
0 0
reagovat
Jak píše KARLOS a hlásím se mezi oběti dopravního systému, který prostě chtěl stihnout metro :D

Kdyby to začlo v osm a ne o 30 minut později, tak by to asi celé dopadlo jinak.
660703
Jak píše KARLOS a hlásím se mezi oběti dopravního systému, který prostě chtěl stihnout metro *:D* Kdyby to začlo v osm a ne o 30 minut později, tak by to asi celé dopadlo jinak.
0 0
reagovat
Obecně lepší ne, jen loni mě víc bavila první půle a letos druhá (set byl identickej + wonder woman, thelma & louise). Takže paráda. Hlavně teda byl dobře nastavenej zvuk při Electro a Why So Serious?, což byl minule šíleně přebasovanej bordel... Hans měl i trochu jiný průpovídky než minule, aby to nebylo úplně stejný, a v kapele se pár lidí promíchalo, takže pár skladeb i jinak znělo, třeba Guthrie dostal víc prostoru atd.
660700
Obecně lepší ne, jen loni mě víc bavila první půle a letos druhá (set byl identickej + wonder woman, thelma & louise). Takže paráda. Hlavně teda byl dobře nastavenej zvuk při Electro a Why So Serious?, což byl minule šíleně přebasovanej bordel... Hans měl i trochu jiný průpovídky než minule, aby to nebylo úplně stejný, a v kapele se pár lidí promíchalo, takže pár skladeb i jinak znělo, třeba Guthrie dostal víc prostoru atd.
0 0
reagovat
That's it, cheese! link Hlas Wallace Peter Sallis zemřel v požehnaných 96 letech
660698
That's it, cheese! https://www.youtube.com/watch?v=C7rzSslub6U Hlas Wallace Peter Sallis zemřel v požehnaných 96 letech
0 0
reagovat
Tak nechci se zastávat lidí, co odchází před koncem, ale minule tu zazněly důvody posledních spojů... což se dá ještě pochopit.
Mě spíš fascinují ty pozdní příchody... :o
A ne, já nebyl ?)...
660697
Tak nechci se zastávat lidí, co odchází před koncem, ale minule tu zazněly důvody posledních spojů... což se dá ještě pochopit. Mě spíš fascinují ty pozdní příchody... *:o* A ne, já nebyl *?)*...
0 0
reagovat
Já ten tvůj post úplně odignoroval :D
Takže letos lepší, jo?
Až na ty lidi...
660696
Já ten tvůj post úplně odignoroval *:D* Takže letos lepší, jo? Až na ty lidi...
0 0
reagovat

verbst

Že tys to vůbec nečet? :D
660695
Že tys to vůbec nečet? *:D*
verbst
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se