Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 40761 - 40780 Napsat příspěvek

Beren a Lúthien

A to je jiná verze, než je v nedokončených příbězích?
660637
A to je jiná verze, než je v nedokončených příbězích?
Beren a Lúthien
0 0
reagovat

KARLOS

Exactly 8):+
660635
Exactly *8)**:+*
KARLOS
0 0
reagovat
Na druhou stranu to mazaní příspěvků zpětně má logiku v tom, že když se v diskuzi objeví dvě Godzilly, tak tam i zůstanou...
660633
Na druhou stranu to mazaní příspěvků zpětně má logiku v tom, že když se v diskuzi objeví dvě Godzilly, tak tam i zůstanou...
0 0
reagovat
Arcade Fire - Everything Now

Po rozpačitým Reflektoru mám z tohohle songu nesmírnou radost. :+
660632
[url=https://www.youtube.com/watch?v=zC30BYR3CUk&feature=share]Arcade Fire - Everything Now[/url] Po rozpačitým Reflektoru mám z tohohle songu nesmírnou radost. *:+*
0 0
reagovat

TedGeorge

A nejen sobě ;)
660631
A nejen sobě *;)*
TedGeorge
0 0
reagovat
Me to jde mazat kdykoliv :D
660630
Me to jde mazat kdykoliv *:D*
0 0
reagovat

Bookzone

Ad Tolkien, tady je k tomu i pár slov.
660629
Ad Tolkien, [url=https://www.respekt.cz/denni-menu/vychazi-pohadka-v-niz-tolkien-zachytil-love-story-sveho-zivota]tady[/url] je k tomu i pár slov.
Bookzone
0 0
reagovat

Vincent

Už jsem se před pár měsíci ptal Gonziho. Limit je 20 min. Pak smolík. A jak jsem jsem mu psal, bez možnosti editace příspěvků je to pěkne k prdu.....
660628
Už jsem se před pár měsíci ptal Gonziho. Limit je 20 min. Pak smolík. A jak jsem jsem mu psal, bez možnosti editace příspěvků je to pěkne k prdu.....
Vincent
0 0
reagovat

MZ Web - Mazani Prispevku

Proc je nastavenej time limit na mazani vlastnich prispevku? Kdyz se nesmaze hned po odeslani prispevku, tak za pul hodiny uz clovek nemuze mazat vlastni prispevky?
660626
Proc je nastavenej time limit na mazani vlastnich prispevku? Kdyz se nesmaze hned po odeslani prispevku, tak za pul hodiny uz clovek nemuze mazat vlastni prispevky?
MZ Web - Mazani Prispevku
0 0
reagovat
Nejaké info o českom preklade?
660624
Nejaké info o českom preklade?
0 0
reagovat

KARLOS

Nemyslim si, že by potřeboval dělat si kariéru. Jak vidno, o nějakou velikou publicitu nestojí, a kdyby chtěl, tak by asi ani nikdy pracovat nemusel.

Já v tom spíš vidím vnitřní pohnutky. Byla by škoda ty kvanta materiálu, nad kterýma jeho blízkej člověk strávil půl života, nesdílet s ostatníma. Navíc věřím, že takových bláznů, který ocení každej střípek z toho světa, jako třeba já, není málo.

Pokud jde o to, jak se vyjádřil o Jacksonově trilogii, tak ten jeho pohled chápu. Přecejen už tou dobou taky nebyl nejmladší. :D My ale víme svoje.
660623
Nemyslim si, že by potřeboval dělat si kariéru. Jak vidno, o nějakou velikou publicitu nestojí, a kdyby chtěl, tak by asi ani nikdy pracovat nemusel. Já v tom spíš vidím vnitřní pohnutky. Byla by škoda ty kvanta materiálu, nad kterýma jeho blízkej člověk strávil půl života, nesdílet s ostatníma. Navíc věřím, že takových bláznů, který ocení každej střípek z toho světa, jako třeba já, není málo. Pokud jde o to, jak se vyjádřil o Jacksonově trilogii, tak ten jeho pohled chápu. Přecejen už tou dobou taky nebyl nejmladší. *:D* My ale víme svoje.
KARLOS
0 0
reagovat
Tak jako jo, ale než aby to leželo někde a usedal na to prach...
Trochu mi to připomíná situaci kolem Julese Vernea a jeho syna Michela. Ten měl taky na starost otcovu pozůstalost a vydal pár jeho knih, někdy i hodně 'opravených'.
660622
Tak jako jo, ale než aby to leželo někde a usedal na to prach... Trochu mi to připomíná situaci kolem Julese Vernea a jeho syna Michela. Ten měl taky na starost otcovu pozůstalost a vydal pár jeho knih, někdy i hodně 'opravených'.
0 0
reagovat
Ex: A mě to příjde pořád strašně divné. OK, beru, že ty archivy jsou nekonečné a že Christopher dělá "jen" editační práce, ale... kdyby se aspoň Christopher "netvářil" jako největší mudrc na světě a v podstatě si neudělal obrovskou kariéru "na zesnulém tátovi". ?)
660621
Ex: A mě to příjde pořád strašně divné. OK, beru, že ty archivy jsou nekonečné a že Christopher dělá "jen" editační práce, ale... kdyby se aspoň Christopher "netvářil" jako největší mudrc na světě a v podstatě si neudělal obrovskou kariéru "na zesnulém tátovi". *?)*
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

:+

(+ ty ilustrace od Alana Leeho jsou konstantně boží.)
660620
*:+* (+ ty ilustrace od Alana Leeho jsou konstantně boží.)
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

bookzone

Pán našich srdcí John Ronald Reuel Tolkien již téměř 44 let dlí po boku Eru Ilúvatara, přesto mu však dnes, tolik let po jeho skonu vychází prostřednictvím jeho syna Christophera nová kniha.
660619
Pán našich srdcí John Ronald Reuel Tolkien již téměř 44 let dlí po boku Eru Ilúvatara, přesto mu však dnes, tolik let po jeho skonu vychází prostřednictvím jeho syna Christophera nová [url=https://pbs.twimg.com/media/CvIFbYEWEAAdYxF.jpg]kniha[/url].
bookzone
0 0
reagovat
Článek o VFX Aliena...
660618
[url=http://www.cartoonbrew.com/feature-film/alien-covenant-set-suit-performances-mo-cap-vfx-played-role-production-150881.html]Článek[/url] o VFX Aliena...
0 0
reagovat
Axis: Neco podobnyho se mi jednou stalo v noci, s tim rozdilem, ze me chtel zastavit z chodniku vedle tmaveho stromu xenofobni ginger cop, kdyz jsem okolo projizdel autem (byl mimo sluzbu, ale evidentne se nudil), ja jsem jel vesele dal, a za 30 sekund na me rve na silnici do mikrofonu "PULL OVER", no tak jsem zastavil, a on na me spustil, ze se mu snazim ujizdet, a ja mu rikal, ze jsem ho nikde nevidel, on se na to zeptal odkud jsem, tak jsem mu rekl, ze z Ceske Republiky, a on na to, ze me posle do basy, auto mi zabavi, a rano me posle na prvni letadlo zpatky odkud jsem prisel :D To kdyz slysela toho casu pritelkyne, co sedela vedle me (Americanka), tak zacla brecet, a policajt neco zabrblal, ze mam stesti, ze je tu dneska se mnou, a s napomenutim me poslal do prdele :D
660614
Axis: Neco podobnyho se mi jednou stalo v noci, s tim rozdilem, ze me chtel zastavit z chodniku vedle tmaveho stromu xenofobni ginger cop, kdyz jsem okolo projizdel autem (byl mimo sluzbu, ale evidentne se nudil), ja jsem jel vesele dal, a za 30 sekund na me rve na silnici do mikrofonu "PULL OVER", no tak jsem zastavil, a on na me spustil, ze se mu snazim ujizdet, a ja mu rikal, ze jsem ho nikde nevidel, on se na to zeptal odkud jsem, tak jsem mu rekl, ze z Ceske Republiky, a on na to, ze me posle do basy, auto mi zabavi, a rano me posle na prvni letadlo zpatky odkud jsem prisel *:D* To kdyz slysela toho casu pritelkyne, co sedela vedle me (Americanka), tak zacla brecet, a policajt neco zabrblal, ze mam stesti, ze je tu dneska se mnou, a s napomenutim me poslal do prdele *:D*
0 0
reagovat

Axis a jeho storky

Příště si musím zakázat číst tvoje storky na poradách. Vypadám teď jak blázen, jak se snažím nesmát nahlas. :D 
660613
Příště si musím zakázat číst tvoje storky na poradách. Vypadám teď jak blázen, jak se snažím nesmát nahlas. *:D* 
Axis a jeho storky
0 0
reagovat

DarkSith

Pekny pokus o flejm, ale na taku cocotinu ti nikto neskoci8)
660612
Pekny pokus o flejm, ale na taku cocotinu ti nikto neskoci*8)*
DarkSith
0 0
reagovat

DarkSith

Patří. Se stim smiř. 8)
660611
Patří. Se stim smiř. *8)*
DarkSith
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se