Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 35361 - 35380 Napsat příspěvek
Hellboy jde do kin dabovanej WTF?, já myslel, že je to nepřístupný :D
712937
Hellboy jde do kin dabovanej WTF?, já myslel, že je to nepřístupný *:D*
1 0
reagovat
reaguje na: verbst
No to neni na Spotify, v katalogu muzou mit jen to, co jim vlastnik prav da k dispozici, takze dotaz smeruj na Marvel Entertainment, Silva Screen Records a Lions Gate Music Publishing. Nejspis to tam neni, aby se to prodavalo / streamovalo jinde.
712930
No to neni na Spotify, v katalogu muzou mit jen to, co jim vlastnik prav da k dispozici, takze dotaz smeruj na Marvel Entertainment, Silva Screen Records a Lions Gate Music Publishing. Nejspis to tam neni, aby se to prodavalo / streamovalo jinde.
712925
1 0
reagují: verbst
reagovat

Spotify

Věděl byste mi někdo vysvětlit jak to u nich funguje? Proč jsou například všechny MARVEL soundtracky (score) dostupný až na prvního Iron Mana? Zajímalo by mě podle čeho rozlišujou...
712925
Věděl byste mi někdo vysvětlit jak to u nich funguje? Proč jsou například všechny MARVEL soundtracky (score) dostupný až na prvního Iron Mana? Zajímalo by mě podle čeho rozlišujou...
Spotify
0 0
reagují: Snipsley
reagovat
reaguje na: SteKi
No právě, přijde mi to jako remakeovat Hvězdné války, v klidu se dá navázat. 
712914
No právě, přijde mi to jako remakeovat Hvězdné války, v klidu se dá navázat. 
712913
1 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Pretože je to super námet s nekonečným potenciálom :))
Ale ja osobne by som skôr prijal seriál a niečo ako pokračovanie než nejaký reštart. 
712913
Pretože je to super námet s nekonečným potenciálom *:))* Ale ja osobne by som skôr prijal seriál a niečo ako pokračovanie než nejaký reštart. 
712902
3 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Podruhé. 
712911
Podruhé. 
1 -2
reagovat
reaguje na: SteKi
Nechápu, proč by se měla Hvězdná brána Remakeovat....
712902
Nechápu, proč by se měla Hvězdná brána Remakeovat....
712900
2 -3
reagují: SteKi
reagovat

Terminator: Dark Fate

Novej terminator má stanovenou premiéru pořád na 31.10. Myslíte si, že to stihnou? :o
712901
Novej terminator má stanovenou premiéru pořád na 31.10. Myslíte si, že to stihnou? *:o*
Terminator: Dark Fate
2 0
reagovat
link
Keby by to bol stargate! :o nech to je stargate! Ja chcem stargate! :D
712900
https://www.comingsoon.net/movies/news/1057857-russo-brothers-to-oversee-and-develop-remakes-of-mgm-library Keby by to bol stargate! *:o* nech to je stargate! Ja chcem stargate! *:D*
3 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Nejmenuje se The Critical Drinker jen tak pro nic za nic. 
712862
Nejmenuje se The Critical Drinker jen tak pro nic za nic. 
712854
0 -5
reagovat
tvl to mluvil nějakej retard ne ? Hroznej hlas.

Ani si to nepouštějte ....
712854
tvl to mluvil nějakej retard ne ? Hroznej hlas. Ani si to nepouštějte ....
712844
3 -3
reagují: connor
reagovat
Teď si to neposlechnu, jsem v práci, ale zrovna včera během Posledního Mohykána jsem si několikrát říkal, kéž by dneska filmy vypadaly takhle dobře.
712852
Teď si to neposlechnu, jsem v práci, ale zrovna včera během Posledního Mohykána jsem si několikrát říkal, kéž by dneska filmy vypadaly takhle dobře.
712844
2 0
reagovat

Movies and TV shows are SO MUCH BETTER these days

Food For Thought

Vím, že je to ironie.
Nevím, jestli se smát nebo brečet.
V něčem souhlasím. V něčem ne.
Svět není černobílej.
712844
[url=https://www.youtube.com/watch?v=1dDPD6gvhHQ]Food For Thought[/url] Vím, že je to ironie. Nevím, jestli se smát nebo brečet. V něčem souhlasím. V něčem ne. Svět není černobílej.
Movies and TV shows are SO MUCH BETTER these days
1 -3
reagují: RainMakeR, Memphis
reagovat

Diskova kronika

Zemřel Seymour Cassel. Neznal jsem ho, ale Vincent Cassel je super.
712837
Zemřel Seymour Cassel. Neznal jsem ho, ale Vincent Cassel je super.
Diskova kronika
0 0
reagovat
Pokud jste nahodou nevideli 10 let stare interview Aarona Eckharta u Jona Stewarta - Now is the time :D link Eckhart je buh...

A kdyz uz u toho budete, dejte si i Jeri Ryan link
712767
Pokud jste nahodou nevideli 10 let stare interview Aarona Eckharta u Jona Stewarta - Now is the time :D http://www.cc.com/video-clips/369k12/the-daily-show-with-jon-stewart-aaron-eckhart Eckhart je buh... A kdyz uz u toho budete, dejte si i Jeri Ryan http://www.cc.com/video-clips/46pzmx/the-daily-show-with-jon-stewart-jeri-ryan
2 -2
reagovat
reaguje na: Carlito
Ak je to hdd tak si kup ssd su uz dost lacne (teda ak ti pc podporuje), hdd mozes supnut namiesto dvdromky. 
Skontroluj teplotu procesora v biose, mozno bude treba znova naaplikovat teplovodivu pastu na procesor.
712698
Ak je to hdd tak si kup ssd su uz dost lacne (teda ak ti pc podporuje), hdd mozes supnut namiesto dvdromky.  Skontroluj teplotu procesora v biose, mozno bude treba znova naaplikovat teplovodivu pastu na procesor.
712683
1 0
reagovat

HELLBOY

Chápete niekto tú Hellboyovskú kampaň? Ja totiž absolútne nie. Podla tých trailerov chcely z vcelku temného, komorného hororového a mytologyckého comicsu urobiť druhého Deadpoola. Ale prečo? 
Ten film mal taký patenciál! 
Ale to čo ma najviac sere je ten vizuál. Prečo sa aspoň trochu nedržali pri dizajnovaní tých monštier Mignolovskou štylizáciou? 90% všetkých monštier vyzerá ako z každej druhej počítačovej hry... 
A tá kampaň! Za to by som sekal hlavy.  
Nie aby si pozreli obálky od Mignolu a riadili sa ich jednoduchou ale pritom epicko-mysterióznou štylistikou. Mohli citovať kompozície a tý fanúšici by to ocenili... Nie oni zoberú grafika čo práve dokončil práce pre Cap. Marvel "a tu máš fotky niečo z toho urob".
Ďalšia vec je - keď už išli adaptovať hellboyov príbeh podla comicsov (narozdiel od del Tora) tak prečo narvali 3 dejové celky (doslova tri knihy) do jedného filmu? Nevadí mi že začali až 8. knihou. Ale prečo ich do jedneho filmu dali tri? 
Kludne mohli urobiť každé dva roky jeden film podla jednej knihy a medzi tým robiť filmovú alebo seriálovú(!) verziu BPRD.
712691
Chápete niekto tú Hellboyovskú kampaň? Ja totiž absolútne nie. Podla tých trailerov chcely z vcelku temného, komorného hororového a mytologyckého comicsu urobiť druhého Deadpoola. Ale prečo?  Ten film mal taký patenciál!  Ale to čo ma najviac sere je ten vizuál. Prečo sa aspoň trochu nedržali pri dizajnovaní tých monštier Mignolovskou štylizáciou? 90% všetkých monštier vyzerá ako z každej druhej počítačovej hry...  A tá kampaň! Za to by som sekal hlavy.   Nie aby si pozreli obálky od Mignolu a riadili sa ich jednoduchou ale pritom epicko-mysterióznou štylistikou. Mohli citovať kompozície a tý fanúšici by to ocenili... Nie oni zoberú grafika čo práve dokončil práce pre Cap. Marvel "a tu máš fotky niečo z toho urob". Ďalšia vec je - keď už išli adaptovať hellboyov príbeh podla comicsov (narozdiel od del Tora) tak prečo narvali 3 dejové celky (doslova tri knihy) do jedného filmu? Nevadí mi že začali až 8. knihou. Ale prečo ich do jedneho filmu dali tri?  Kludne mohli urobiť každé dva roky jeden film podla jednej knihy a medzi tým robiť filmovú alebo seriálovú(!) verziu BPRD.
HELLBOY
6 -1
reagovat
Diskova kronika: Carlituv disk. :D

Ach jo :D
712688
Diskova kronika: Carlituv disk. *:D* Ach jo *:D*
9 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi

Gonzi

To ne, pocitac mu jeste neumrel.
712687
To ne, pocitac mu jeste neumrel.
Gonzi
712686
5 -3
reagovat
reaguje na: Carlito
Disk, skoro určitě disk.
712686
Disk, skoro určitě disk.
712683
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se