Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 35381 - 35400 Napsat příspěvek
reaguje na: Carlito
procesor to na 99 procent nebude - pokud není taktovaný, podezírám vir či odcházející harddisk. Nový antivir na starém systému taky může být příčina, pokud tam nějaký je - jeho aktualizace atd.
A ve win XP je už velká nekompatibilita se vším, chrome, firefox ukončená podpora atd.
712684
procesor to na 99 procent nebude - pokud není taktovaný, podezírám vir či odcházející harddisk. Nový antivir na starém systému taky může být příčina, pokud tam nějaký je - jeho aktualizace atd. A ve win XP je už velká nekompatibilita se vším, chrome, firefox ukončená podpora atd.
712683
1 0
reagovat

Help

Mám velmi starý počítač ( přes deset let ) a jako systém Windows XP. V poslední době se mi děje toto : při spouštění systému mi počítač na náhodných místech zamrzne. Nezbývá než restart. Po restartu následuje spuštění systému nebo znovu zamrznutí. Jak kdy. Zamrznutí se opakuje klidně 5x po sobě. A když se konečně propracuji do Windows, po chvíli využití CPU vyleze na 100 procent , i když k tomu nemá důvod, a na těch zůstane cca 10 minut , až pak spadne na normální hodnoty. A během těch 10 minut taky kolikrát zamrzne. A když nezamrzne, po těch 10 minutách se dá s počítačem normálně pracovat. Jenže po nějaké době následuje opět zamrznutí. Někdy po dvaceti minutách, někdy po hodině, někdy ovšem ani po třech hodinách nikoliv. Moje otázka : Co s tím ? Na odpověď nový počítač odpovídám, že mi tento na moje potřeby bohatě postačuje. Je na vině procesor a ten je třeba vyměnit ? Nebo je to něčím jiným ? Děkuji za názory.
p.s. Omlouvám se za dlouhý dotaz :)
712683
Mám velmi starý počítač ( přes deset let ) a jako systém Windows XP. V poslední době se mi děje toto : při spouštění systému mi počítač na náhodných místech zamrzne. Nezbývá než restart. Po restartu následuje spuštění systému nebo znovu zamrznutí. Jak kdy. Zamrznutí se opakuje klidně 5x po sobě. A když se konečně propracuji do Windows, po chvíli využití CPU vyleze na 100 procent , i když k tomu nemá důvod, a na těch zůstane cca 10 minut , až pak spadne na normální hodnoty. A během těch 10 minut taky kolikrát zamrzne. A když nezamrzne, po těch 10 minutách se dá s počítačem normálně pracovat. Jenže po nějaké době následuje opět zamrznutí. Někdy po dvaceti minutách, někdy po hodině, někdy ovšem ani po třech hodinách nikoliv. Moje otázka : Co s tím ? Na odpověď nový počítač odpovídám, že mi tento na moje potřeby bohatě postačuje. Je na vině procesor a ten je třeba vyměnit ? Nebo je to něčím jiným ? Děkuji za názory. p.s. Omlouvám se za dlouhý dotaz *:)*
Help
0 0
reagují: xnewstedx, Gonzi, thomopulus
reagovat
reaguje na: Ravenhorn
Skvělá volba! P10 je dodneška nejlepší telefon, co jsem měl. A to jsem byl ve všech možnejch "táborech" ...
712604
Skvělá volba! P10 je dodneška nejlepší telefon, co jsem měl. A to jsem byl ve všech možnejch "táborech" ...
712581
0 -3
reagovat
reaguje na: Spazz

Haha

Ježís Iphonů s pavučinou na display jsem viděl nekolik, asi moc louskali oříšky :-)

Jinak já si pořídil poprvé v životě mobil nad 10K a to Huawei P30  :-)
712581
Ježís Iphonů s pavučinou na display jsem viděl nekolik, asi moc louskali oříšky :-) Jinak já si pořídil poprvé v životě mobil nad 10K a to Huawei P30  :-)
Haha
712568
9 -3
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Spazz
To je neskutecne multifunkcni zarizeni.
712572
To je neskutecne multifunkcni zarizeni.
712568
6 -1
reagovat
reaguje na: DarkSith
iPhonem muzes louskat orechy a displej ti nepraskne. ;)
712568
iPhonem muzes louskat orechy a displej ti nepraskne. *;)*
712562
5 -6
reagují: Ravenhorn, TedGeorge
reagovat
Jojo, přesně takhle to je udělaný. Přece určitě chtějí, aby lidi odešli k těm, kterým se to hned nerozbije.

link

Nejsou tak blbí... dělají to softwarově.:D
712563
Jojo, přesně takhle to je udělaný. Přece určitě chtějí, aby lidi odešli k těm, kterým se to hned nerozbije. [url=https://www.youtube.com/watch?v=WKayUI0sppQ&fbclid=IwAR0o4QeZBnVfWB8HBDZZhQy8nrZVHv6KOE8wf7bPp58GBsayEnrUa4OHCxQ]https://www.youtube.com/watch?v=WKayUI0sppQ&fbclid=IwAR0o4QeZBnVfWB8HBDZZhQy8nrZVHv6KOE8wf7bPp58GBsayEnrUa4OHCxQ [/url]Nejsou tak blbí... dělají to softwarově.*:D*
712562
1 -3
reagovat
reaguje na: Hartigan911111
Každý mobil co ti spadne má hned rozbité sklo na displeji. Jsou tak vyrobené schválně, aby nic moc nevydrželi a člověk si po roce nebo dvou musel koupit nový. 8) :-
712562
Každý mobil co ti spadne má hned rozbité sklo na displeji. Jsou tak vyrobené schválně, aby nic moc nevydrželi a člověk si po roce nebo dvou musel koupit nový. *8)* *:-*
712556
3 -2
reagují: Spazz, Godlike
reagovat
Značku Xiaomi taky moc neznám, ale chcu změnu, přesvědčila jedna videorecenze, cena a kvalita fotek. Nejsem zrovná náročnej, jen píšu, fotím, občas video nebo hra. Akorát mi vadí velikost, je o něco málo větší než můj poslední Honor.

Honor 6 x se mi každopádně špatně držel, po roce odcházel zvuk u nahrávání videí (šumění). A to sklo taky nic nevydrží, když vypadne z ruky ve výtahu (ne na tvrdou zem) a hned pavučina po celé ploše (bylo v pouzdru). Slepil jsem to izolepou.:D
712556
Značku Xiaomi taky moc neznám, ale chcu změnu, přesvědčila jedna videorecenze, cena a kvalita fotek. Nejsem zrovná náročnej, jen píšu, fotím, občas video nebo hra. Akorát mi vadí velikost, je o něco málo větší než můj poslední Honor. Honor 6 x se mi každopádně špatně držel, po roce odcházel zvuk u nahrávání videí (šumění). A to sklo taky nic nevydrží, když vypadne z ruky ve výtahu (ne na tvrdou zem) a hned pavučina po celé ploše (bylo v pouzdru). Slepil jsem to izolepou.*:D*
712532
1 -1
reagují: DarkSith
reagovat
Filmova degenerace... Byl jsem u znamych, meli tam na tabuli napsane motivacni "Usmej se" a ja byl celou dobu nesvuj, ze tam chybí "cu.aku"...
712548
Filmova degenerace... Byl jsem u znamych, meli tam na tabuli napsane motivacni "Usmej se" a ja byl celou dobu nesvuj, ze tam chybí "cu.aku"...
20 -2
reagovat
Je to v podstatě odpověď na otázku zkopírovaná, ale jo vytrhl jsem to z kontextu.
712540
Je to v podstatě odpověď na otázku zkopírovaná, ale jo vytrhl jsem to z kontextu.
712512
0 -2
reagovat
No Xiaomi bych nechtěl. Proč nejdeš do dalšího Honoru nebo Huawei? 
712532
No Xiaomi bych nechtěl. Proč nejdeš do dalšího Honoru nebo Huawei? 
712520
2 -3
reagují: Hartigan911111
reagovat
Telefony se tu řeší furt, tak jsem chtěl přispět do diskuze.
A ty si vem raději prášek, máš roztřepany ruce...
712520
Telefony se tu řeší furt, tak jsem chtěl přispět do diskuze. A ty si vem raději prášek, máš roztřepany ruce...
2 -2
reagují: DarkSith
reagovat
Mily dennicek: ...
712516
Mily dennicek: ...
712515
3 -5
reagovat
Objedna jsem si novej telofon.. link
Prej to nejlepší pro "střední třídu", takže pro mě jako dělaný.:D

Honor 6x půjde šuplíku, navíc už měsíc běhám s rozbitým displejem. Spadl mi ve výtahu a oprava prý za 2100:-. Když novej už stojí kolem 4000.:o
712515
Objedna jsem si novej telofon.. [url=https://www.tsbohemia.cz/xiaomi-redmi-note-7-128gb-space-black_d318664.html?fulltextword=redmi%20note%207]https://www.tsbohemia.cz/xiaomi-redmi-note-7-128gb-space-black_d318664.html?fulltextword=redmi%20note%207 [/url]Prej to nejlepší pro "střední třídu", takže pro mě jako dělaný.*:D* Honor 6x půjde šuplíku, navíc už měsíc běhám s rozbitým displejem. Spadl mi ve výtahu a oprava prý za 2100*:-*. Když novej už stojí kolem 4000.*:o*
1 -2
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Za prvé si to jeho vyjádření účelově vytrhl z kontextu a za druhé ty jeho argumenty proč by se podle něj měla česká kinematografie opět znárodnit, jsou podle mě pravdivé. Český film je v hluboké krizi a Vorel ty důvody popsal celkem dobře. Kolik lidí by dnes dobrovolně šlo do kina na český film? Vždyť většina z nich je odpad nebo podprůměr. Jestliže máme národní divadlo, proč bychom nemohli mít i národní film financovaný státem? Nevidím na tom nic špatného. 
712512
Za prvé si to jeho vyjádření účelově vytrhl z kontextu a za druhé ty jeho argumenty proč by se podle něj měla česká kinematografie opět znárodnit, jsou podle mě pravdivé. Český film je v hluboké krizi a Vorel ty důvody popsal celkem dobře. Kolik lidí by dnes dobrovolně šlo do kina na český film? Vždyť většina z nich je odpad nebo podprůměr. Jestliže máme národní divadlo, proč bychom nemohli mít i národní film financovaný státem? Nevidím na tom nic špatného. 
712445
4 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
"Synáček nám těch 10 tisíc měsíčně kapesného vynakládá neúčelně, tak mu dáme 200 tisíc, určitě se jeho chování zlepší!"
712498
"Synáček nám těch 10 tisíc měsíčně kapesného vynakládá neúčelně, tak mu dáme 200 tisíc, určitě se jeho chování zlepší!"
2 -3
reagovat
reaguje na: MarvinP
Pro jednoduchého každý jednoduchý. ;) 

V současné době podporu filmografie máme, že je absolutně nefunkční se opravdu nezmění tak, že se tam naleje násobně víc peněz. Ta filmografie je nefunkční právě kvůli magorům jako Vorel, ne kvůli podfinancování. 

Já se probůh nikomu, kdo má rád alternativní kinematografii nesměju, ale ten trh je natolik velký, aby se sám bez problémů zaplatil...
712497
Pro jednoduchého každý jednoduchý. *;)*  V současné době podporu filmografie máme, že je absolutně nefunkční se opravdu nezmění tak, že se tam naleje násobně víc peněz. Ta filmografie je nefunkční právě kvůli magorům jako Vorel, ne kvůli podfinancování.  Já se probůh nikomu, kdo má rád alternativní kinematografii nesměju, ale ten trh je natolik velký, aby se sám bez problémů zaplatil...
712496
1 -3
reagovat
"Filmy, které nikoho nezajímají si podporu nezaslouží. " :D

Jak jednoduchý je Tvůj svět. V umění je to tak, že když v něčem není tradice, nepodporuje se to a lidi k tomu nejsou vychováváni, tak také časem ztratí schopnost to vnímat a ocenit a tedy i zájem. Chápu, píšu to na stránkách, které filmy vnímají primárně jako zábavu a obchodní artikl, ale smát se někomu, protože to tak nemá?
712496
"Filmy, které nikoho nezajímají si podporu nezaslouží. " *:D* Jak jednoduchý je Tvůj svět. V umění je to tak, že když v něčem není tradice, nepodporuje se to a lidi k tomu nejsou vychováváni, tak také časem ztratí schopnost to vnímat a ocenit a tedy i zájem. Chápu, píšu to na stránkách, které filmy vnímají primárně jako zábavu a obchodní artikl, ale smát se někomu, protože to tak nemá?
4 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: MarvinP
Co se týká výtvarného umění, tak to je samozřejmě na nejvyšší / nejdražší úrovni čistě bez státní podpory, ale co se namáhám....
712485
Co se týká výtvarného umění, tak to je samozřejmě na nejvyšší / nejdražší úrovni čistě bez státní podpory, ale co se namáhám....
712481
0 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se