Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 35401 - 35420 Napsat příspěvek
reaguje na: DarkSith
Je to v podstatě odpověď na otázku zkopírovaná, ale jo vytrhl jsem to z kontextu.
712540
Je to v podstatě odpověď na otázku zkopírovaná, ale jo vytrhl jsem to z kontextu.
712512
0 -2
reagovat
reaguje na: Hartigan911111
No Xiaomi bych nechtěl. Proč nejdeš do dalšího Honoru nebo Huawei? 
712532
No Xiaomi bych nechtěl. Proč nejdeš do dalšího Honoru nebo Huawei? 
712520
2 -3
reagují: Hartigan911111
reagovat
Telefony se tu řeší furt, tak jsem chtěl přispět do diskuze.
A ty si vem raději prášek, máš roztřepany ruce...
712520
Telefony se tu řeší furt, tak jsem chtěl přispět do diskuze. A ty si vem raději prášek, máš roztřepany ruce...
2 -2
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: Hartigan911111
Mily dennicek: ...
712516
Mily dennicek: ...
712515
3 -5
reagovat
Objedna jsem si novej telofon.. link
Prej to nejlepší pro "střední třídu", takže pro mě jako dělaný.:D

Honor 6x půjde šuplíku, navíc už měsíc běhám s rozbitým displejem. Spadl mi ve výtahu a oprava prý za 2100:-. Když novej už stojí kolem 4000.:o
712515
Objedna jsem si novej telofon.. [url=https://www.tsbohemia.cz/xiaomi-redmi-note-7-128gb-space-black_d318664.html?fulltextword=redmi%20note%207]https://www.tsbohemia.cz/xiaomi-redmi-note-7-128gb-space-black_d318664.html?fulltextword=redmi%20note%207 [/url]Prej to nejlepší pro "střední třídu", takže pro mě jako dělaný.*:D* Honor 6x půjde šuplíku, navíc už měsíc běhám s rozbitým displejem. Spadl mi ve výtahu a oprava prý za 2100*:-*. Když novej už stojí kolem 4000.*:o*
1 -2
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Za prvé si to jeho vyjádření účelově vytrhl z kontextu a za druhé ty jeho argumenty proč by se podle něj měla česká kinematografie opět znárodnit, jsou podle mě pravdivé. Český film je v hluboké krizi a Vorel ty důvody popsal celkem dobře. Kolik lidí by dnes dobrovolně šlo do kina na český film? Vždyť většina z nich je odpad nebo podprůměr. Jestliže máme národní divadlo, proč bychom nemohli mít i národní film financovaný státem? Nevidím na tom nic špatného. 
712512
Za prvé si to jeho vyjádření účelově vytrhl z kontextu a za druhé ty jeho argumenty proč by se podle něj měla česká kinematografie opět znárodnit, jsou podle mě pravdivé. Český film je v hluboké krizi a Vorel ty důvody popsal celkem dobře. Kolik lidí by dnes dobrovolně šlo do kina na český film? Vždyť většina z nich je odpad nebo podprůměr. Jestliže máme národní divadlo, proč bychom nemohli mít i národní film financovaný státem? Nevidím na tom nic špatného. 
712445
4 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
"Synáček nám těch 10 tisíc měsíčně kapesného vynakládá neúčelně, tak mu dáme 200 tisíc, určitě se jeho chování zlepší!"
712498
"Synáček nám těch 10 tisíc měsíčně kapesného vynakládá neúčelně, tak mu dáme 200 tisíc, určitě se jeho chování zlepší!"
2 -3
reagovat
reaguje na: MarvinP
Pro jednoduchého každý jednoduchý. ;) 

V současné době podporu filmografie máme, že je absolutně nefunkční se opravdu nezmění tak, že se tam naleje násobně víc peněz. Ta filmografie je nefunkční právě kvůli magorům jako Vorel, ne kvůli podfinancování. 

Já se probůh nikomu, kdo má rád alternativní kinematografii nesměju, ale ten trh je natolik velký, aby se sám bez problémů zaplatil...
712497
Pro jednoduchého každý jednoduchý. *;)*  V současné době podporu filmografie máme, že je absolutně nefunkční se opravdu nezmění tak, že se tam naleje násobně víc peněz. Ta filmografie je nefunkční právě kvůli magorům jako Vorel, ne kvůli podfinancování.  Já se probůh nikomu, kdo má rád alternativní kinematografii nesměju, ale ten trh je natolik velký, aby se sám bez problémů zaplatil...
712496
1 -3
reagovat
"Filmy, které nikoho nezajímají si podporu nezaslouží. " :D

Jak jednoduchý je Tvůj svět. V umění je to tak, že když v něčem není tradice, nepodporuje se to a lidi k tomu nejsou vychováváni, tak také časem ztratí schopnost to vnímat a ocenit a tedy i zájem. Chápu, píšu to na stránkách, které filmy vnímají primárně jako zábavu a obchodní artikl, ale smát se někomu, protože to tak nemá?
712496
"Filmy, které nikoho nezajímají si podporu nezaslouží. " *:D* Jak jednoduchý je Tvůj svět. V umění je to tak, že když v něčem není tradice, nepodporuje se to a lidi k tomu nejsou vychováváni, tak také časem ztratí schopnost to vnímat a ocenit a tedy i zájem. Chápu, píšu to na stránkách, které filmy vnímají primárně jako zábavu a obchodní artikl, ale smát se někomu, protože to tak nemá?
4 -1
reagovat
Co se týká výtvarného umění, tak to je samozřejmě na nejvyšší / nejdražší úrovni čistě bez státní podpory, ale co se namáhám....
712485
Co se týká výtvarného umění, tak to je samozřejmě na nejvyšší / nejdražší úrovni čistě bez státní podpory, ale co se namáhám....
712481
0 -1
reagovat
"Logika typu, za komunismu bylo líp. " Ale ano sakra říká, jako kdy se natočily ty film na které odkazuje, za Rakouska Uherska? 

To jeho vyhlášení je vyjádření neúspěšného zadluženého frustráta. To je opravdu k smíchu, jsem neúspěšný, protože mi to nikdo nezaplatí. Filmy, které nikoho nezajímají si podporu nezaslouží. 
712484
"Logika typu, za komunismu bylo líp. " Ale ano sakra říká, jako kdy se natočily ty film na které odkazuje, za Rakouska Uherska?  To jeho vyhlášení je vyjádření neúspěšného zadluženého frustráta. To je opravdu k smíchu, jsem neúspěšný, protože mi to nikdo nezaplatí. Filmy, které nikoho nezajímají si podporu nezaslouží. 
712481
0 -3
reagovat
Souhlas. Není třeba hned za vším vidět extrémní řešení :) I když teda na Vorlovi filmy už zrovna zvědavej nejsem :D:D
712482
Souhlas. Není třeba hned za vším vidět extrémní řešení *:)* I když teda na Vorlovi filmy už zrovna zvědavej nejsem *:D**:D*
712481
5 -1
reagovat
nepíše, že za kumunismu bylo líp, píše 1) že film potřebuje intenzivní státní podporu (za komunismu bylo) a 2) svobodné prostředí bez cenzury a ideologických tlaků (za komunismu nebylo) 3) že komerční a státní film mohou koexistovat.

Stejné je to například s podporou výtvarného umění, ta byla za komunismu také na mnohem vyšší úrovni, ale poj*baná ideologií a cenzurou. Pozoruhodně tuto podporu dnes mají některé západní země, které neprošly zkušeností komunismu, takže když tam někdo začne mluvit o tom, že umění je pro společnost důležité a stát je od toho aby podporoval to, co je pro společnost důležité, tak hned od někud nevyskočí nějakej retard, co je nazve soudruhama :-)
712481
nepíše, že za kumunismu bylo líp, píše 1) že film potřebuje intenzivní státní podporu (za komunismu bylo) a 2) svobodné prostředí bez cenzury a ideologických tlaků (za komunismu nebylo) 3) že komerční a státní film mohou koexistovat. Stejné je to například s podporou výtvarného umění, ta byla za komunismu také na mnohem vyšší úrovni, ale poj*baná ideologií a cenzurou. Pozoruhodně tuto podporu dnes mají některé západní země, které neprošly zkušeností komunismu, takže když tam někdo začne mluvit o tom, že umění je pro společnost důležité a stát je od toho aby podporoval to, co je pro společnost důležité, tak hned od někud nevyskočí nějakej retard, co je nazve soudruhama :-)
712464
11 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Co si pamatuju, tak něco měl, ale byla to klasika malé drobné. A ano, není to poprvé na tohle téma.
ALe on Vorel vypouští podobné libůstky celkem běžně. Ostatně na YT dal ofiko Gympl jako první a říkal, že to udělal, aby když si lidi budou chtít stáhnout z ulo*.to jeho film, aby ho viděli v nejlepší možné kvalitě a ne v camripu...
712476
Co si pamatuju, tak něco měl, ale byla to klasika malé drobné. A ano, není to poprvé na tohle téma. ALe on Vorel vypouští podobné libůstky celkem běžně. Ostatně na YT dal ofiko Gympl jako první a říkal, že to udělal, aby když si lidi budou chtít stáhnout z ulo*.to jeho film, aby ho viděli v nejlepší možné kvalitě a ne v camripu...
712465
1 0
reagovat
imho z nej mluvi frustrace, to prece nemuze myslet vazne...

Nevite nekdo (Axisi?) jak to mel Vorel s dotacema? Jestli patril mezi vyvolenou hrstku Renc a spol?
712465
imho z nej mluvi frustrace, to prece nemuze myslet vazne... Nevite nekdo (Axisi?) jak to mel Vorel s dotacema? Jestli patril mezi vyvolenou hrstku Renc a spol?
5 -2
reagují: KARLOS
reagovat
Přesně tak soudruhu. Jenom brečí protože točí filmy, které tržně neobstojí.

Logika typu, za komunismu bylo líp. Nebylo líp, bylo pohodlněji pro lidi co se neumí nebo nechtějí snažit. 
712464
Přesně tak soudruhu. Jenom brečí protože točí filmy, které tržně neobstojí. Logika typu, za komunismu bylo líp. Nebylo líp, bylo pohodlněji pro lidi co se neumí nebo nechtějí snažit. 
712461
2 -8
reagují: MarvinP
reagovat
má pravdu.
712461
má pravdu.
712445
5 -2
reagovat

KFC reklama s Hodorem

Je dost divná :D:D:D:D
link
712446
Je dost divná *:D**:D**:D**:D* https://youtu.be/pWRYvUZhBsA
KFC reklama s Hodorem
0 -1
reagovat
Tomáš Vorel, magor prvního řádu. Jak to bylo v Boratovi? Mentál utek! 

"Takže tvrdím, že natočit dnes svobodný a nezávislý film nelze. A jsem pro to, aby se česká kinematografie opět znárodnila! Aby opět vzniklo do roka třicet filmů, které stát zaplatí a to zcela zaplatí. A přitom nechá tvůrcům svobodu a individualitu a nebude je tlačit do předem připravených šablon."

link
712445
Tomáš Vorel, magor prvního řádu. Jak to bylo v Boratovi? Mentál utek!  "Takže tvrdím, že natočit dnes svobodný a nezávislý film nelze. A jsem pro to, aby se česká kinematografie opět znárodnila! Aby opět vzniklo do roka třicet filmů, které stát zaplatí a to zcela zaplatí. A přitom nechá tvůrcům svobodu a individualitu a nebude je tlačit do předem připravených šablon." https://www.kinobox.cz/clanek/15891-rozhovory-cesky-film-tomas-vorel?fbclid=IwAR3kSzXrPtW8zlegNejWf51EMxXTQ8Gqalp9XIe49m71EdXOeq_ATmLvfIM
3 -4
reagují: DarkSith, MarvinP
reagovat
reaguje na: Gonzi
Myslím, že se budeš divit :)
712444
Myslím, že se budeš divit *:)*
712442
3 -4
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se