|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 35321 - 35340
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1766
- 1767
- 1768
- .
- 7045
- 7046
reaguje na:
gaboo
Za mě taky a to nejsem architekt ani stavař. Jen mám Paříž moc ráda a ta katedrála byla nádherná.
|
reagovat
|
diskova kronika
RIP notre dame
neviem koľko je nás tu architektov/stavbárov ale za mňa hodne smutné
neviem koľko je nás tu architektov/stavbárov ale za mňa hodne smutné
|
reagovat
|
Bookzone - Nabarvené ptáče
Během víkendu přečteno a asi nejlepší knížka, co jsem dal. I když jsem jich za život stihnul tak max 10. 
+Marhoulova pozvánka na film za 170 mega!--link

+Marhoulova pozvánka na film za 170 mega!--link
|
reagovat
|
Má tady taky někdo problém s HBO GO? Pořád mi to hází error kdykoliv si chci něco přehrát. Že by to nezvládlo nápor fanoušků GoT?
|
reagují:
Ex-SOLDIER
|
reagovat
|
Tak Lionsgate ma s Hellboyem dalsi hrebicek do rakve... Ty uz Saw a Paranormal nespasi...
|
reagovat
|
reaguje na:
gaboo
Hej to som mal aj na mysli a všetci sa to snažia nejak interpretovať. On hovoril niečo v zmysle že ten film bude dlhý ako tri filmy (čož zjavne zveličil), ale všetci sa toho chytili
Tak som to nadhodil tak že prečoby to rovno nemohla byť celá sci-fi trilogia
ja by som bol za
Tak som to nadhodil tak že prečoby to rovno nemohla byť celá sci-fi trilogia
ja by som bol za|
reagují:
gaboo
|
reagovat
|
link
čítali ste?
Podla mňa to kludne môže byť myslené aj tak že Nolan chystá sci-fi trilógiu. Osobne by som to bral z fleku!
čítali ste?
Podla mňa to kludne môže byť myslené aj tak že Nolan chystá sci-fi trilógiu. Osobne by som to bral z fleku!
|
reagovat
|
Sam Rockwell
AMA na reddite 10am EST 13/04 co je tusim 16:00 sobota na Slovensku.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
93Odyssea: Trailer 91Avatar: Oheň a popel: Recenze 31Avatar drancuje kina po celém světě, ale na dvojku nestačí. Padnou dvě miliardy? 24Téma: Rozbor Supergirl aneb proč bychom neměli dostat Strážce Galaxie 4 18Avengers: Doomsday: Teaser 14MovieZone vám přeje veselé Vánoce 13The Sheep Detectives: Trailer 13Co prozradily leaky Avengers: Doomsday teaserů o zápletce? 12Hračky Labubu čeká filmové dobrodružství 8Na nože: Probuzení mrtvého muže: Recenze

, bez většího prozrazovaní to dokáže perfektně navodit atmosféru, žádná akce, minimum dialogů a přesto se člověk do kina těší, protože kombinace Nolanova přízemnějšího vizuálu s Harryhausen-like triky, to je něco co jsme ještě neviděli. Estetika kostýmů mi nevadí, protože nás čeká Jáson a Argonauti nebo Souboj Titánů v moderním podání a v režii Nolana, kdo by před pár lety čekal, že se něčeho takového dočkáme.