Urcite nejsem jediny komu se otvira kudla v kapse, kdyz v kine vidi tu reklamu na 4DX. Jediny plus CC jsou relativne pohodlne sedacky, ale to je za me vse. Radeji pujdu stokrat do Scaly na jejich komunisticke lavice, aspon tam nesmrdi popkorn, da se tam pit pivo v sale, nejsou ta deti, pubosi a freecoolinske parecky na rande, vstupne je levnejsi a neexistuje tam neco jako poplatek za nakup vstupenek na internetu.CC Brno
Dalsi minus pro CinemaCity za tyhlencty tahanice, ze kterych nakonec vzesla hovadina 4DX
Urcite nejsem jediny komu se otvira kudla v kapse, kdyz v kine vidi tu reklamu na 4DX. Jediny plus CC jsou relativne pohodlne sedacky, ale to je za me vse. Radeji pujdu stokrat do Scaly na jejich komunisticke lavice, aspon tam nesmrdi popkorn, da se tam pit pivo v sale, nejsou ta deti, pubosi a freecoolinske parecky na rande, vstupne je levnejsi a neexistuje tam neco jako poplatek za nakup vstupenek na internetu.
Urcite nejsem jediny komu se otvira kudla v kapse, kdyz v kine vidi tu reklamu na 4DX. Jediny plus CC jsou relativne pohodlne sedacky, ale to je za me vse. Radeji pujdu stokrat do Scaly na jejich komunisticke lavice, aspon tam nesmrdi popkorn, da se tam pit pivo v sale, nejsou ta deti, pubosi a freecoolinske parecky na rande, vstupne je levnejsi a neexistuje tam neco jako poplatek za nakup vstupenek na internetu.|
reagují:
verbst
|
reagovat
|