Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3221 - 3240 Napsat příspěvek
reaguje na: Snipsley
no je to presne to, čo od BMTH verzie môžeš čakať, čiže AI by to asi podobne vypľuvlo, kvalite to nič neuberá. :)  Určite si radšej dám takéto covery ako tie, kde sa interpret snaží song spraviť čo najviac podobný originálu. Takéto covery majú zmysel. Odporúčam napr. In FIames - Hurt (Johnny Cash cover), Ill Niňo - Bullet with Butterfly Wings (Smashing Pumpkins cover), ktorý je suverénne lepší než originál alebo Halestorm - Heathens (twentyone pilots cover). 
930535
no je to presne to, čo od BMTH verzie môžeš čakať, čiže AI by to asi podobne vypľuvlo, kvalite to nič neuberá. *:)*  Určite si radšej dám takéto covery ako tie, kde sa interpret snaží song spraviť čo najviac podobný originálu. Takéto covery majú zmysel. Odporúčam napr. In FIames - Hurt (Johnny Cash cover), Ill Niňo - Bullet with Butterfly Wings (Smashing Pumpkins cover), ktorý je suverénne lepší než originál alebo Halestorm - Heathens (twentyone pilots cover). 
930532
2 0
reagovat
reaguje na: Ravenous
Jako já je mám velmi, velmi rád, ale nevidím v tom něco víc, než shrábnutí spotify výplaty :D dát do AIčka, at udělá Wonderwall ve stylu BMTH, tak vyplivne tohle.
930532
Jako já je mám velmi, velmi rád, ale nevidím v tom něco víc, než shrábnutí spotify výplaty *:D* dát do AIčka, at udělá Wonderwall ve stylu BMTH, tak vyplivne tohle.
930492
1 0
reagují: Ravenous
reagovat

Oasis Cover

link

vizionári z BMTH spravili cover na legendárny Wonderwall. Vynikajúce. :+
930492
https://www.youtube.com/watch?v=5JbIH77-Fd4&ab_channel=RockHype vizionári z BMTH spravili cover na legendárny Wonderwall. Vynikajúce. *:+*
Oasis Cover
1 -1
reagují: Memphis, Snipsley
reagovat
reaguje na: departed
Mě ještě nic tyjo a mám to asi půl roku kdyžtak to pozastavím a počkám si na to co chci vidět Blade Runner 2099 dropnou beztak až nekd koncem roku 
930491
Mě ještě nic tyjo a mám to asi půl roku kdyžtak to pozastavím a počkám si na to co chci vidět Blade Runner 2099 dropnou beztak až nekd koncem roku 
930432
0 0
reagovat
reaguje na: verbst
No to si dělají prdel :D ... v kontextu toho , že jsem vyloženě včera dal subscription! 79,- mi znělo skvěle, ale mě se to ještě pár měsíců netýká, že jo? Neboť jsem tam nově a ještě mi žádná zpráva nepřišla. 🧏🏻‍♂️
930432
No to si dělají prdel *:D* ... v kontextu toho , že jsem vyloženě včera dal subscription! 79,- mi znělo skvěle, ale mě se to ještě pár měsíců netýká, že jo? Neboť jsem tam nově a ještě mi žádná zpráva nepřišla. 🧏🏻‍♂️
930390
0 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
930409
https://youtu.be/86InpTyB3mw
930390
1 0
reagovat
To byla otázka času. Jako zaváděcí cena jim to vydrželo dlouho.
930407
To byla otázka času. Jako zaváděcí cena jim to vydrželo dlouho.
6 0
reagovat
Děkujeme Vám, že jste váženým členem Prime Video. Obracíme se na Vás ohledně nadcházející změny Vašeho členství.Od 4. února 2025 se cena členství Prime Video zvýší z 79 Kč měsíčně na 149 Kč měsíčně. Cenu zvyšujeme, abychom mohli i nadále investovat do zvyšování hodnoty Prime Video pro naše členy. Od svého spuštění Amazon Prime Video rozšířil počet originálních Amazon seriálů a přidal stovky filmů a seriálů do knihovny, a nadále v tom pokračuje.Jako stávajícímu členovi Vám bude nová cena účtována během prvního platebního cyklu po 6. březnu 2025. Datum dalšího platebního cyklu Vašeho členství si můžete prohlédnout návštěvou svého účtu.Pokud s touto změnou ceny nesouhlasíte, můžete své předplatné kdykoli zrušit.
930390
Děkujeme Vám, že jste váženým členem Prime Video. Obracíme se na Vás ohledně nadcházející změny Vašeho členství.Od 4. února 2025 se cena členství Prime Video zvýší z 79 Kč měsíčně na 149 Kč měsíčně. Cenu zvyšujeme, abychom mohli i nadále investovat do zvyšování hodnoty Prime Video pro naše členy. Od svého spuštění Amazon Prime Video rozšířil počet originálních Amazon seriálů a přidal stovky filmů a seriálů do knihovny, a nadále v tom pokračuje.Jako stávajícímu členovi Vám bude nová cena účtována během prvního platebního cyklu po 6. březnu 2025. Datum dalšího platebního cyklu Vašeho členství si můžete prohlédnout návštěvou svého účtu.Pokud s touto změnou ceny nesouhlasíte, můžete své předplatné kdykoli zrušit.
11 0
reagují: departed, okkac
reagovat

Povinné ručení

Jdu si taky pro radu. Nemá někdo přehled o pojistkách na auta? Platíme na SUV Max od Allianz a popravdě mi to přijde strašně drahý na to, že když se něco stalo byl servis dost otřesný. Chtěl jsem vyzkoušet RIXO a srovnej.to, ale to je dost šílený popravdě...
930216
Jdu si taky pro radu. Nemá někdo přehled o pojistkách na auta? Platíme na SUV Max od Allianz a popravdě mi to přijde strašně drahý na to, že když se něco stalo byl servis dost otřesný. Chtěl jsem vyzkoušet RIXO a srovnej.to, ale to je dost šílený popravdě...
Povinné ručení
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tvl to byla Lucinka...
Podvod... Skandal... Kanye by mi to vyzvedlil jak sveho casu Taylor Swift...
930213
Tvl to byla Lucinka... Podvod... Skandal... Kanye by mi to vyzvedlil jak sveho casu Taylor Swift...
930203
0 0
reagovat
Hovno bych neřekl, ale i tak mi to přijde trochu na sílu. Když už, tak by si to zasloužilo Rennaissance nebo Lemonade daleko víc 
930208
Hovno bych neřekl, ale i tak mi to přijde trochu na sílu. Když už, tak by si to zasloužilo Rennaissance nebo Lemonade daleko víc 
930204
1 0
reagovat
reaguje na: holub109
Stejně je to ale výsměch.
Cowboy Carter je strašný hovno. 
930204
Stejně je to ale výsměch. Cowboy Carter je strašný hovno. 
930201
0 0
reagují: holub109
reagovat
Dobře...
Bohuši Matuši, dostaneš za uši.
Janička je moc mladá, staršího nezvládá!
Chci Grammy!
930203
Dobře... Bohuši Matuši, dostaneš za uši. Janička je moc mladá, staršího nezvládá! Chci Grammy!
930201
5 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
A ještě ho čeká halftime show na SB... už mi toho chudáka Aubreyho začíná být líto :D
930202
A ještě ho čeká halftime show na SB... už mi toho chudáka Aubreyho začíná být líto *:D*
930201
4 0
reagovat
Kendrick včera vyhrál 5 Grammy za písničku o tom, že je Drake pedofil:D
930201
Kendrick včera vyhrál 5 Grammy za písničku o tom, že je Drake pedofil*:D*
5 0
reagují: verbst, (=LIFTY=), Leefko
reagovat
V dnešní době opravu nejde dělat satiru. link 😂
930167
V dnešní době opravu nejde dělat satiru. [url=https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-amerika-trump-pokud-kanada-nechce-cla-mela-by-se-stat-51-americkym-statem-40507285]link[/url] 😂
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To je ovšem poměrně zásadní informace - máš to, u všech všudy, vůbec v tabulce? :o
930165
To je ovšem poměrně zásadní informace - máš to, u všech všudy, vůbec v tabulce? *:o*
930160
10 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Co jsem vyčet, tak vodním dělem žádnej svah nezpevníš.
930164
Co jsem vyčet, tak vodním dělem žádnej svah nezpevníš.
930159
2 0
reagovat
reaguje na: dreamy
Moc hezké. Já to zahlédl na twitteru a říkal jsem si, co to je?
Hned bych si dal celý film v tomhle stylu. 
930163
Moc hezké. Já to zahlédl na twitteru a říkal jsem si, co to je? Hned bych si dal celý film v tomhle stylu. 
930162
0 0
reagovat
krásnej kraťas s Mijazaki vibem
930162
[url=https://www.youtube.com/watch?v=ecOOR0fETRA]krásnej[/url] kraťas s Mijazaki vibem
1 0
reagují: Demonic8
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist