Čus všichni. Dávám dohromady menší filmovou přehlídku ( link ) a mám na Vás pár dotazů - pořád máme dost místa v programu, tudíž jestli máte/víte o někom/natáčíte cokoliv, prosím, zašlete a nebo pošlete echo dál, že hledáme pořád všechno co se dá. Přihlásit se dá přes filmfreeway ( link ) a jestli je autor třeba nějak na štíru s prachama nebo je to student etc, ať napíše a zadarmo tam třeba taky něco ukutáme. O prachy nám moc nejde, jen to chceme pořádně naplnit.
Ale hlavně se chci zeptat - je tu někdo, kdo má nějakou zkušenost se scháněním práv na promítání filmů, které u nás nikdy v kinech nešly, tj. nemají distributora? Jsem v tomhle dost nováček, a fakt už nevím komu kurva psát. A Zaslav mi neodepisuje. LOL. Nejedná se mi o věci typu "třicet let ztracený masterpiece z Venezuelské nové vlny," ale i relativně dostupné věci (namátkou jsme měli ve výběru třeba Eden Lake, The Soft and Quiet, Azrael, Assassination Nation atd) jsou prostě průser. Pokud mi někdo pomůže z téhle slepé uličky, budu rád. Nebo jestli má někdo zkušenosti, jak moc na punkáče můžu jít (tj. pustit to bez práv), tak budu taky rád. Díky za pozornost. Jezevec a Tanker HYPE.
Aloha jahoda
|
reagovat
|