Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3261 - 3280 Napsat příspěvek
Mně moje babi uštrikovala dětskej svetr s želvama. Někde to mám i na fotce, ale je to teda strašný :D
946857
Mně moje babi uštrikovala dětskej svetr s želvama. Někde to mám i na fotce, ale je to teda strašný *:D*
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já jsem v tričku s želvama na fotce ze školky, jestli se to počítá. Na Disneyland se to ale asi nechytá :D
946856
Já jsem v tričku s želvama na fotce ze školky, jestli se to počítá. Na Disneyland se to ale asi nechytá *:D*
946847
2 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
!!! jó, filmové kartičky a prachy!
Před časem jsem pár náhodou našel mezi knížkama:
front
back
946855
!!! jó, filmové kartičky a prachy! Před časem jsem pár náhodou našel mezi knížkama: [url=https://i.ibb.co/yntQG1Yz/93484495-1051676575205670-7920904078853406720-n.jpg]front[/url] [url=https://i.ibb.co/nMxD8B83/93021062-1051676585205669-2418532857887588352-n.jpg]back[/url]
946851
3 0
reagovat
Zbušili tě aspoň Mickey a Goofy baseballkama za zámkem Šípkové Růženky?
946853
Zbušili tě aspoň Mickey a Goofy baseballkama za zámkem Šípkové Růženky?
946847
0 0
reagovat
No hráli jsme si na to jako děcka, chodili jsme si kupovat ty žvýkačky kde byl vždycky obrázek želváka z toho jsme měli udělané klubové kartičky, na mě zbyl Raphaelo ( trojzubé dýky Sai ) ikdyž jsem pokukoval po Michalengelovi ( nunčaky ) nebo Leonardovi ( katana). Pak tam ještě byli takové mini filmové kartičky jakoby plakáty a peníze hrací dolary, německé marky a italské liry, když jste jich složili hodně tak jaté si mohli nakoupit za to digitální hodinky 😀 seriál byl bozi Krang, Rocksteady a Beebop. Pan Tříska a sexy zrzka April :) 
946851
No hráli jsme si na to jako děcka, chodili jsme si kupovat ty žvýkačky kde byl vždycky obrázek želváka z toho jsme měli udělané klubové kartičky, na mě zbyl Raphaelo ( trojzubé dýky Sai ) ikdyž jsem pokukoval po Michalengelovi ( nunčaky ) nebo Leonardovi ( katana). Pak tam ještě byli takové mini filmové kartičky jakoby plakáty a peníze hrací dolary, německé marky a italské liry, když jste jich složili hodně tak jaté si mohli nakoupit za to digitální hodinky 😀 seriál byl bozi Krang, Rocksteady a Beebop. Pan Tříska a sexy zrzka April :) 
946847
4 0
reagují: Vault_13
reagovat
Začal bych asi tím, že málo z nás bylo v pěti letech v Kalifornii... :D
946850
Začal bych asi tím, že málo z nás bylo v pěti letech v Kalifornii... *:D*
946847
18 0
reagují: AndyKaufman, hroubek
reagovat
Pochybuju, že z vás byl někdo fanda Želv ninja jako já, který jsem v 5 letech absolvoval celý kalifornský Disneyland v konkurenční tričku Ninja Turtles. 
946847
Pochybuju, že z vás byl někdo fanda Želv ninja jako já, který jsem v 5 letech absolvoval celý kalifornský Disneyland v konkurenční tričku Ninja Turtles. 
2 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Vzpomínám si, jak jsme ty nadávky zdůvodňovali rodičům jakože "ale to jsou ti zlí, ti záporáci, takže mluví sprostě!". :)

Jinak samozřejmě Donatello.
946828
Vzpomínám si, jak jsme ty nadávky zdůvodňovali rodičům jakože "ale to jsou ti zlí, ti záporáci, takže mluví sprostě!". *:)* Jinak samozřejmě Donatello.
946772
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Pokud se mi zas pod ruku dostane nějaká ta kapesní konzole s x stovkami her, tak tohle dám. Já želvy prvně hrál až tady asi. Což mi připomíná, když jsem zmínil třetího Batmana, ten měl taky svou hru a tam jsem byl jednou stranou vykulenej, že tam víceméně jsou pasáže z filmu, ale co si vzpomínám, ani cirkus před bombou jsem nedokázal zachránit. A teď to někdo projde za ani ne hodinu :D
946794
Pokud se mi zas pod ruku dostane nějaká ta kapesní konzole s x stovkami her, tak tohle dám. Já želvy prvně hrál až [url=https://youtu.be/7v09_b32GCc?si=AMTOCSnPCDTCYSLh&t=446]tady [/url]asi. Což mi připomíná, když jsem zmínil třetího Batmana, ten měl taky svou hru a tam jsem byl jednou stranou vykulenej, že tam víceméně jsou pasáže z filmu, ale co si vzpomínám, ani cirkus před bombou jsem nedokázal [url=https://youtu.be/_lNnkfFZfIU?si=WVSZMrTm7GVLEyZr&t=859]zachránit[/url]. A teď to někdo projde za ani ne hodinu *:D*
946783
0 0
reagovat
Chceš zapískat theme? Můžeš si vybrat, znám všechny :D:D:D:+
946789
Chceš zapískat theme? Můžeš si vybrat, znám všechny *:D**:D**:D**:+*
946783
1 0
reagovat
Ja hlavně jako děcko neskutečně trpěl u této Želví hry a přesně si pamatuji tu vodní pasáž, která byla nehratelná. 
Tehdy jsem neměl žádné návody, cheaty, pozice na uložení. 
Dark Souls tehdejší doby:D
946783
Ja hlavně jako děcko neskutečně trpěl u [url=https://youtu.be/XjUz8IT0CYg?si=iUbB6EtsGagpjiRl]této Želví hry[/url] a přesně si pamatuji tu vodní pasáž, která byla nehratelná.  Tehdy jsem neměl žádné návody, cheaty, pozice na uložení.  Dark Souls tehdejší doby*:D*
2 0
reagují: Ash_Black, Gonzi
reagovat
Dycky Donatello :) Stačilo mi dostat nějakej set 3 prázdných VHS, protože jsem měl nutkání pořád něco nahrávat, včetně želv, a na tomhle byla nalepena právě želva = svatej grál. K tomu kazetu písniček a ... dej k tomu jednu pizzu, nechybělo mi nic :D I když zase, s tou nálepkou na kazetě - říká to člověk, co když spatřil ve vesnickym krámku igelitku, která byla komplet potisklá plakátem Batman navždy, tak ta nikdy nesměla na nákup, ta byla taky posvátná :D
946775
Dycky Donatello *:)* Stačilo mi dostat nějakej set 3 prázdných VHS, protože jsem měl nutkání pořád něco nahrávat, včetně želv, a na tomhle byla nalepena právě želva = svatej grál. K tomu kazetu písniček a ... dej k tomu jednu pizzu, nechybělo mi nic *:D* I když zase, s tou nálepkou na kazetě - říká to člověk, co když spatřil ve vesnickym krámku igelitku, která byla komplet potisklá plakátem Batman navždy, tak ta nikdy nesměla na nákup, ta byla taky posvátná *:D*
946740
5 0
reagovat
Na tom seriálu byl nejlepší brněnský dabing, který byl na seriál pro děti správně sprostý. 8)
946772
Na tom seriálu byl nejlepší brněnský dabing, který byl na seriál pro děti správně sprostý. *8)*
0 0
reagují: Vault_13
reagovat
taky:D ptz nunčaky
946766
taky*:D* ptz nunčaky
946740
1 0
reagovat
Michelangelo is a party dude!
946756
Michelangelo is a party dude!
2 0
reagovat
Raphaelo tiež, ale to len preto, lebo má červenú šatku, a červená bola v detstve mojou najobľúbenejšou farbou :D. Dnes by som asi vybral combo Michelangela a Donatella - kreatívny introvert, čo má na saláme a iba láduje pizzu :D
946745
Raphaelo tiež, ale to len preto, lebo má červenú šatku, a červená bola v detstve mojou najobľúbenejšou farbou *:D*. Dnes by som asi vybral combo Michelangela a Donatella - kreatívny introvert, čo má na saláme a iba láduje pizzu *:D*
946740
0 0
reagovat
Raphaelo
946744
Raphaelo
946740
2 0
reagovat
reaguje na: dreamy
To jsem chtěl taky. Je vidět že jsme vyrůstali ve stejné době. 
946743
To jsem chtěl taky. Je vidět že jsme vyrůstali ve stejné době. 
946710
1 0
reagovat
reaguje na: dreamy
Nejoblíbenější želva?
Tým Michelangelo8)
946740
Nejoblíbenější želva? Tým Michelangelo*8)*
946710
1 0
reagovat
reaguje na: Ravenous
Že to děcko bude v pozdějším věku solidně zmatené.

Nejsem zastánce toho, aby když si řekne, že chce být holka, tak mu hned cpát holčičí věci. Najet na unisex oblečení a nechat ho ať si hraje s hračkama, které jej baví a hotovo. 
Vše ostatní by bylo jen matoucí. 
946737
Že to děcko bude v pozdějším věku solidně zmatené. Nejsem zastánce toho, aby když si řekne, že chce být holka, tak mu hned cpát holčičí věci. Najet na unisex oblečení a nechat ho ať si hraje s hračkama, které jej baví a hotovo.  Vše ostatní by bylo jen matoucí. 
946666
8 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se