Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3181 - 3200 Napsat příspěvek
Vidím to na dobrovolný odchod. Věk měl brutální a asi zdraví nesloužilo. Manželka to třeba udělala z lásky a psa vzali sebou. Třeba to byla nešťastná náhoda, ale nemyslím si to. 
932630
Vidím to na dobrovolný odchod. Věk měl brutální a asi zdraví nesloužilo. Manželka to třeba udělala z lásky a psa vzali sebou. Třeba to byla nešťastná náhoda, ale nemyslím si to. 
5 0
reagovat
Prej sebevražda psali 
932628
Prej sebevražda psali 
1 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Asi je to na světě už nebavilo. 
932626
Asi je to na světě už nebavilo. 
932624
1 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Pusobi to tak, no.
932625
Pusobi to tak, no.
932624
1 0
reagovat
Otrava oxidem uhelnatým můj tip.
932624
Otrava oxidem uhelnatým můj tip.
9 0
reagují: DarkSith, TedGeorge
reagovat
reaguje na: okkac
A manželce jen 63 let ... Jeden umřel, druhýho kleplo když to viděl a pes měl tolik ctnosti, že je ani nesnědl.
Case closed, nemáte zač.
932623
A manželce jen 63 let ... Jeden umřel, druhýho kleplo když to viděl a pes měl tolik ctnosti, že je ani nesnědl. Case closed, nemáte zač.
932622
4 -1
reagují: kristian.nguyen
reagovat
reaguje na: Haggar
Akorát nalezen mrtvý společně s manželkou a psem. Cizí zavinění vyloučeno, ale tohle je divné.
932622
Akorát nalezen mrtvý společně s manželkou a psem. Cizí zavinění vyloučeno, ale tohle je divné.
932618
3 0
reagují: kristian.nguyen, esmo
reagovat
Ty bláho, ale i žena a pes, každopádně krasnej věk, ať odpočívají v pokoji.
932620
Ty bláho, ale i žena a pes, každopádně krasnej věk, ať odpočívají v pokoji.
932618
2 0
reagovat

Diskova kronika

Gene Hackman, 95 let.
932618
Gene Hackman, 95 let.
Diskova kronika
7 0
reagují: (=LIFTY=), holub109, okkac, Gacy
reagovat
reaguje na: esmo
Před chvilkou jsem na tu zprávu narazil a úplně mě to zaskočilo. K Eurotripu a Buffy se pořád rád vracím. Nejhorší je si uvědomit, že smrt si začíná chodit i pro naši generaci. :-
932596
Před chvilkou jsem na tu zprávu narazil a úplně mě to zaskočilo. K Eurotripu a Buffy se pořád rád vracím. Nejhorší je si uvědomit, že smrt si začíná chodit i pro naši generaci. *:-*
932555
1 -1
reagovat
reaguje na: Clavius
Jasně, já se jim nedivím. Což neznamená, že mě to neštve.
932584
Jasně, já se jim nedivím. Což neznamená, že mě to neštve.
932581
0 0
reagovat
Takový je život. Politické rozhodnutí to mergnout a dostat pod jednu správu a nemít dvě podobné aplikace od dvou různých vendorů.
Pro běžného občana obtíž, na který si postupně zvykne. Pro společnost ohromné zefektivnění správy, vývoje a údržby.
932581
Takový je život. Politické rozhodnutí to mergnout a dostat pod jednu správu a nemít dvě podobné aplikace od dvou různých vendorů. Pro běžného občana obtíž, na který si postupně zvykne. Pro společnost ohromné zefektivnění správy, vývoje a údržby.
932542
1 0
reagují: Haggar
reagovat
reaguje na: okkac
hej, čítam už. Táý transplantácia je dosť možná. Ah jo. 
932562
hej, čítam už. Táý transplantácia je dosť možná. Ah jo. 
932561
0 0
reagovat
reaguje na: Ravenous
Pry nedávno podstoupila transplantaci jater a asi následně komplikace a odmítnutí orgánu. Ale psát to jako natural causes mi přijde mírně mimo byť třeba v 90 letech je selhání orgánu přirozená smrt.
932561
Pry nedávno podstoupila transplantaci jater a asi následně komplikace a odmítnutí orgánu. Ale psát to jako natural causes mi přijde mírně mimo byť třeba v 90 letech je selhání orgánu přirozená smrt.
932559
3 0
reagují: Ravenous
reagovat
nedávno som si opäť dal Eurotrip. Maximálna pecka a jeden z najlepších príspevkov kategórie teenage comedy. Tak mladá, preboha. Vie niekto, čo sa stalo?
932559
nedávno som si opäť dal Eurotrip. Maximálna pecka a jeden z najlepších príspevkov kategórie teenage comedy. Tak mladá, preboha. Vie niekto, čo sa stalo?
932555
6 0
reagují: okkac
reagovat
Uff :-
932556
Uff *:-*
932555
0 0
reagovat

Diskova kronika

Michelle Trachtenberg, 39 let …
932555
Michelle Trachtenberg, 39 let …
Diskova kronika
6 0
reagují: DarkSith, Ravenous, connor
reagovat
reaguje na: Clavius
S platformou souhlas. Ale z toho, že mi budou vnucovat Voyo moc nadšený nejsem. Kdyby to bylo na dobrovolné bázi, podobně jako Unity (zřiď si Air bank a zlevníme ti o tři kila, nezřizuj a žádnou změnu nepocítíš), tak samozřejmě palce nahoru, ale že mě někdo bude vnucovat službu o kterou nestojím a tvrdit mi, jak je to pro mě výhodné, protože si za to, o co nemám zájem, připlatím jen trochu, z toho mám vážně ohromnou radost.
932542
S platformou souhlas. Ale z toho, že mi budou vnucovat Voyo moc nadšený nejsem. Kdyby to bylo na dobrovolné bázi, podobně jako Unity (zřiď si Air bank a zlevníme ti o tři kila, nezřizuj a žádnou změnu nepocítíš), tak samozřejmě palce nahoru, ale že mě někdo bude vnucovat službu o kterou nestojím a tvrdit mi, jak je to pro mě výhodné, protože si za to, o co nemám zájem, připlatím jen trochu, z toho mám vážně ohromnou radost.
932533
1 0
reagují: Clavius
reagovat
reaguje na: Disketa1
10.3. to startuje, ale ty se můžeš přepnout až za x měsíců. Ten rollout je postupný ve vlnách. Řekl bych, že ještě vydají detailnější mapu, jak se stávající tarify budou mapovat na ty nové a zda se ti to zdraží/zlevní.

Nicméně za sebe jsem rád, že se to posouvá do platformy, na které bylo postavené Voyo. O2 TV aplikaci jsem považoval za tragickou a u v2.0, kde se vyměnil dodavatel, se to nijak nezměnilo.
932533
10.3. to startuje, ale ty se můžeš přepnout až za x měsíců. Ten rollout je postupný ve vlnách. Řekl bych, že ještě vydají detailnější mapu, jak se stávající tarify budou mapovat na ty nové a zda se ti to zdraží/zlevní. Nicméně za sebe jsem rád, že se to posouvá do platformy, na které bylo postavené Voyo. O2 TV aplikaci jsem považoval za tragickou a u v2.0, kde se vyměnil dodavatel, se to nijak nezměnilo.
932442
1 0
reagují: Haggar
reagovat
reaguje na: Vault_13
Chápu jak to myslíš, ale to je jak rozporovat označení vrah, protože někdo rád vraždí, ale je nerad vražděn.
932525
Chápu jak to myslíš, ale to je jak rozporovat označení vrah, protože někdo rád vraždí, ale je nerad vražděn.
932513
1 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist