Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3161 - 3180 Napsat příspěvek
reaguje na: DarkSith
Mně zazvoní budík a když nevstávám, tak mě za chvíli lechtají fousky v nose, to člověka probudí stoprocentně.
Ted by teda řekl, že se mě už připravuje sežrat :D
895394
Mně zazvoní budík a když nevstávám, tak mě za chvíli lechtají fousky v nose, to člověka probudí stoprocentně. Ted by teda řekl, že se mě už připravuje sežrat *:D*
895389
6 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: DarkSith
No to by si mohla zkusit, to by byla posledni kapka :D
895392
No to by si mohla zkusit, to by byla posledni kapka :D
895389
1 -2
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Mám kočku už hodně dlouho a nemohu si stěžovat. Sice má svoje nálady, ale jinak má klidnou povahu. Taky je lepší než budík, protože mě pokaždé budí už brzo ráno. 8)
895389
Mám kočku už hodně dlouho a nemohu si stěžovat. Sice má svoje nálady, ale jinak má klidnou povahu. Taky je lepší než budík, protože mě pokaždé budí už brzo ráno. *8)*
895327
2 0
reagují: esmo, TedGeorge
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Je to tak. Za pár let tu koukám bude Schizozone.
895382
Je to tak. Za pár let tu koukám bude Schizozone.
895378
1 -2
reagovat
Mačky uz len kvoli toxoplasmoze nie.
895378
Mačky uz len kvoli toxoplasmoze nie.
4 -4
reagují: Milosh
reagovat
reaguje na: House5
Jj kocour chce partnera, kocka sponzora. :))
895376
Jj kocour chce partnera, kocka sponzora. :))
895369
0 -2
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
50 shades of grey, přivázal ji k posteli, sešlehal opaskem a šel hrát counter strike.
895373
50 shades of grey, přivázal ji k posteli, sešlehal opaskem a šel hrát counter strike.
895367
4 0
reagovat
Aha, tak abych to upřesnil, máme dva kocoury:D Kočky tak mazlivé nebývají. 
895372
Aha, tak abych to upřesnil, máme dva kocoury*:D* Kočky tak mazlivé nebývají. 
2 0
reagovat
reaguje na: esmo
No, nevím :D jakmile kočka aktivuje modul ďábla, tak si spíš ona s tebou dělá co chce :D
Kocouři jsou fajn, ti si pohrajou, trochu zazlobi, ale jinak si v klidu jedou svoje. Ale kočka, to je čiré zlo.
895369
No, nevím *:D* jakmile kočka aktivuje modul ďábla, tak si spíš ona s tebou dělá co chce *:D* Kocouři jsou fajn, ti si pohrajou, trochu zazlobi, ale jinak si v klidu jedou svoje. Ale kočka, to je čiré zlo.
895361
1 0
reagují: The Joker
reagovat
Pojďme zkusit malinko obrátit list, byť stále ještě na "valentýnské" téma: jsme tu vesměs větší či menší filmoví geekové, a tak by mě zajímalo, jestli jste se někdy pokusili o nějaké romantické gesto právě nějakým filmem inspirované (ať už úspěšně, nebo neúspěšně - trapasy pochopitelně potěší nejvíce...;)).

Abych jen neloudil, tak vykopávám: já chtěl kdysi zapůsobit na slečnu, která měla v oblibě Amélii z Montmartru, a tak jsem jí napsal vzkaz na své, ehm, břicho a toto následně vyfotil ve fotobudce... :D
895367
Pojďme zkusit malinko obrátit list, byť stále ještě na "valentýnské" téma: jsme tu vesměs větší či menší filmoví geekové, a tak by mě zajímalo, jestli jste se někdy pokusili o nějaké romantické gesto právě nějakým filmem inspirované (ať už úspěšně, nebo neúspěšně - trapasy pochopitelně potěší nejvíce...*;)*). Abych jen neloudil, tak vykopávám: já chtěl kdysi zapůsobit na slečnu, která měla v oblibě Amélii z Montmartru, a tak jsem jí napsal vzkaz na své, ehm, břicho a toto následně vyfotil ve fotobudce... *:D*
3 0
reagují: Ash_Black, esmo
reagovat
Disku, pořiď si rybičky a už tu nekňuč... ?)
895365
Disku, pořiď si rybičky a už tu nekňuč... *?)*
4 -1
reagovat

Statečné srdce na Ukrajině

Mel by byl pyšný :-)
link
895364
Mel by byl pyšný :-) https://youtu.be/KHz9yluwxcs?si=Rg6a4eSoz53WZgK1&t=87
Statečné srdce na Ukrajině
1 0
reagovat
reaguje na: esmo
Brr, jde z ní strach
895363
Brr, jde z ní strach
895361
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Aktivovat ďábla v kočce je to nejlepší co s ní můžeš dělat.
A jsem přesně ten člověk, kterému imponuje jejich zkratkovité, nepředvídatelné chování ... chovám se stejně :D
link
895361
Aktivovat ďábla v kočce je to nejlepší co s ní můžeš dělat. A jsem přesně ten člověk, kterému imponuje jejich zkratkovité, nepředvídatelné chování ... chovám se stejně *:D* https://imgur.com/a/bRPWXhs
895357
7 -4
reagují: House5, TedGeorge
reagovat
reaguje na: House5
To je další věc. Ďábel v kočkách!
895357
To je další věc. Ďábel v kočkách!
895354
1 0
reagují: esmo
reagovat
Psi jsou pro lidi, kteří mají čas. 
To jsou procházky, pořád nějaké starosti okolo, umývání od ho.en a podobně :D
Kočky jsou samostatné. Na Vánoce jsme si pořizovali druhou a vlastně už za týden jsme mohli jít v klidu do práce,  aniž bychom měli strach, že doma bude nějaký průser.
Navíc máme obě kočky naučené se dojít pomazlit a není nic tak uklidňujícího po náročném dní, než kočičí vrnění. Je to taky povaha od povahy. Jsou kočky mrchy a kočky co v tobě vidí "Boha" 
Známý má psa - Československého vlčáka a to je nejhorší kombinace. Je náročný jako pes, ale pánička má úplně u pr.ele.
Takže nejlepsi pro Diska při jeho absenci času je kočka, případně čivava do kapsy, ale tu mají dole tcháni a je to dost zmetek.
A když bude nejhůř, tak suchozemská želva8)
895355
Psi jsou pro lidi, kteří mají čas.  To jsou procházky, pořád nějaké starosti okolo, umývání od ho.en a podobně *:D* Kočky jsou samostatné. Na Vánoce jsme si pořizovali druhou a vlastně už za týden jsme mohli jít v klidu do práce,  aniž bychom měli strach, že doma bude nějaký průser. Navíc máme obě kočky naučené se dojít pomazlit a není nic tak uklidňujícího po náročném dní, než kočičí vrnění. Je to taky povaha od povahy. Jsou kočky mrchy a kočky co v tobě vidí "Boha"  Známý má psa - Československého vlčáka a to je nejhorší kombinace. Je náročný jako pes, ale pánička má úplně u pr.ele. Takže nejlepsi pro Diska při jeho absenci času je kočka, případně čivava do kapsy, ale tu mají dole tcháni a je to dost zmetek. A když bude nejhůř, tak suchozemská želva*8)*
3 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Málo zamestnavas hlavu a zřejmě i tělo. Najdi si činnost, která tě baví či zajímá a věnuj se jí. Pak nějaký umělý valentýn fakt řešit nebudeš a na druhé páry se vykašli, do kuchyně jim nevidíš jak si skutečně rozumí a vycházejí když jsou samy. Dneska je obdivujes a zítra se divis proč se rozešli..  

Kočky mají v sobě ďábla - nebrat :D
895354
Málo zamestnavas hlavu a zřejmě i tělo. Najdi si činnost, která tě baví či zajímá a věnuj se jí. Pak nějaký umělý valentýn fakt řešit nebudeš a na druhé páry se vykašli, do kuchyně jim nevidíš jak si skutečně rozumí a vycházejí když jsou samy. Dneska je obdivujes a zítra se divis proč se rozešli..   Kočky mají v sobě ďábla - nebrat *:D*
895314
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Psi jsou pro lidi bez fantazie, takze kocky rules.

Disku, myslim, ze ty stastne pary fakt vsude nejsou, jen si je podvedome vyhledavas a prikraslujes. ;)
895350
Psi jsou pro lidi bez fantazie, takze kocky rules. Disku, myslim, ze ty stastne pary fakt vsude nejsou, jen si je podvedome vyhledavas a prikraslujes. ;)
8 -7
reagovat
reaguje na: Disketa1
Jak vypadáš je do značné míry ve tvé režii, ale chápu, že je jednodušší se litovat, než s ním něco dělat. Předpokládám pak, že se stejně chováš i u zbytku.
Buď začni proaktivně řešit, jak se zatraktivnit, kde nejlépe můžeš potkat spřízněnou duši, kde jsou tvé priority, co je mimo tvůj dosah atd. atp., nebo si nestěžuj.
Možná někoho najdeš, možná ne. Ale tenhle "bůůůů, proč mě nikdo nemá rád, když se nemám rád ani já" přístup tě určitě nikam neposune. Každý vztah začíná u tebe.
Dokud neuděláš maximum toho, co ty udělat můžeš, tak tu nebreč, dík.
895349
Jak vypadáš je do značné míry ve tvé režii, ale chápu, že je jednodušší se litovat, než s ním něco dělat. Předpokládám pak, že se stejně chováš i u zbytku. Buď začni proaktivně řešit, jak se zatraktivnit, kde nejlépe můžeš potkat spřízněnou duši, kde jsou tvé priority, co je mimo tvůj dosah atd. atp., nebo si nestěžuj. Možná někoho najdeš, možná ne. Ale tenhle [i]"bůůůů, proč mě nikdo nemá rád, když se nemám rád ani já"[/i] přístup tě určitě nikam neposune. Každý vztah začíná u tebe. Dokud neuděláš maximum toho, co ty udělat můžeš, tak tu nebreč, dík.
895314
23 0
reagovat
reaguje na: HAL
Mě ani tak nevadí, že jsou kočky na hovno a žijou v paralelním vesmíru, kde jejich zmatečné akce jistě dávají smysl. Dokonce chápu, že jejich nevypočítatelnost leckomu imponuje a je schopný se zájmem pozorovat jejich  duševní pochody. Mě sere, že jsou to svině, kterejm se nedá věřit a i když jim dáváte vaši lásku a žrádlo, neoplácí podobnou mincí.

To už raději slepice, což mi připomnělo geniální web slepicar.cz link , kde teďka mají teď ve slevě Kuřice Kalimero Green. Pozor, bude tam nějaký minimální odběr, do Alzaboxů pokud vím nedodávají...
895344
Mě ani tak nevadí, že jsou kočky na hovno a žijou v paralelním vesmíru, kde jejich zmatečné akce jistě dávají smysl. Dokonce chápu, že jejich nevypočítatelnost leckomu imponuje a je schopný se zájmem pozorovat jejich  duševní pochody. Mě sere, že jsou to svině, kterejm se nedá věřit a i když jim dáváte vaši lásku a žrádlo, neoplácí podobnou mincí. To už raději slepice, což mi připomnělo geniální web slepicar.cz https://www.slepicar.cz/kurice/1/ , kde teďka mají teď ve slevě Kuřice Kalimero Green. Pozor, bude tam nějaký minimální odběr, do Alzaboxů pokud vím nedodávají...
895339
7 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se