Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3161 - 3180 Napsat příspěvek
reaguje na: Leefko
Jinak když píšeš, že Kinga moc nemusíš, co všechno jsi od něj četl nebo resp. co všechno od něj aspoň nějak rámcově znáš? Tohle je v kontextu Temné věže docela důležité. 
932694
Jinak když píšeš, že Kinga moc nemusíš, co všechno jsi od něj četl nebo resp. co všechno od něj aspoň nějak rámcově znáš? Tohle je v kontextu Temné věže docela důležité. 
932686
0 0
reagují: Leefko
reagovat
Ešte sú aj rozširujúce komiksy :D takže toho máš dosť pred sebou
link
932690
Ešte sú aj rozširujúce komiksy *:D* takže toho máš dosť pred sebou https://www.obchod.crew.cz/kategorie-22375/komiks/temna-vez
1 0
reagovat
reaguje na: Leefko
Čti to normálně kniha první až kniha sedmá s tím, že mezi 4. a 5. knihu vložíš Závan klíčovou dírkou. 
932688
Čti to normálně kniha první až kniha sedmá s tím, že mezi 4. a 5. knihu vložíš Závan klíčovou dírkou. 
932686
1 0
reagovat

Temná věž

Zrovna jsem splašil první dva díly Temné věže. Kinga moc nemusím, ale jeho "magnumu opus" dám asi brzo šanci (samozřejmě nevím, jestli se nezaseknu jen u těchto dvou).
Proč ale píšu-ta věc má devět knih, z toho některé jsou číslované, některé ne, a na internetu jsem našel asi šest návodů, jak to číst. Ti, co s tím mají zkušenost -vyplatí se to číst spíš dle data vydání, nebo v rámci té série "chronologicky"? A jsou tam knihy, které jsou "klíčové", a ty, které jsou spíš doplňkové?
Moc díky za každou radu.
932686
Zrovna jsem splašil první dva díly Temné věže. Kinga moc nemusím, ale jeho "magnumu opus" dám asi brzo šanci (samozřejmě nevím, jestli se nezaseknu jen u těchto dvou). Proč ale píšu-ta věc má devět knih, z toho některé jsou číslované, některé ne, a na internetu jsem našel asi šest návodů, jak to číst. Ti, co s tím mají zkušenost -vyplatí se to číst spíš dle data vydání, nebo v rámci té série "chronologicky"? A jsou tam knihy, které jsou "klíčové", a ty, které jsou spíš doplňkové? Moc díky za každou radu.
Temná věž
0 0
reagovat
reaguje na: Ravenous
Nebo severokorejským...
932681
Nebo severokorejským...
932680
2 0
reagovat

Trump sa asi inšpiroval turkménskym lídrom

932680
https://deadline.com/2025/02/donald-trump-ai-video-netanyahu-musk-gaza-plan-1236302380/?utm_campaign=trueanthem&utm_medium=social&utm_source=facebook&fbclid=IwY2xjawItTsJleHRuA2FlbQIxMQABHZWRXXzpAMQbpYsHLrIU7b9OpHpmFof3bA35ax_du9g5bOiozvEJHbWYZQ_aem_PZbeU9N_JIfpBaLJzs93vQ
Trump sa asi inšpiroval turkménskym lídrom
0 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: Disketa1
Porotu si daj, je to dobré. Fantastické obsadenie :+
932679
Porotu si daj, je to dobré. Fantastické obsadenie *:+*
932671
3 0
reagovat
reaguje na: departed
Mississippi mam uz hoodne dlouho v Top 25, tak kdyby se ti prosimte nelibilo, tak to sem nepiš. :))
932677
Mississippi mam uz hoodne dlouho v Top 25, tak kdyby se ti prosimte nelibilo, tak to sem nepiš. *:))*
932664
5 0
reagovat
Netflix má s ním pouze Porotu (2003), kterou jsem nikdy neviděl, takže si rád splatím další rest, i když ten film je hodnocený spíše průměrně. 
932671
Netflix má s ním pouze Porotu (2003), kterou jsem nikdy neviděl, takže si rád splatím další rest, i když ten film je hodnocený spíše průměrně. 
0 0
reagují: (=LIFTY=), Ravenous
reagovat
reaguje na: departed
Taky někdy brzo mrknu, když už je to na Primu...
932669
Taky někdy brzo mrknu, když už je to na Primu...
932664
0 0
reagují: departed
reagovat
Tak já dneska kouknu na Burning Mississippi teda. Já si to dal minulý týden na watchlist a není lepší chvíle, než večer připravit brambůrky, otevřít pivo a konečně si to pustit. Poprvé. 🫡

Já s ním moc nakoukáno nemám, ale jeho auru herecký legendy chápu.
932664
Tak já dneska kouknu na Burning Mississippi teda. Já si to dal minulý týden na watchlist a není lepší chvíle, než večer připravit brambůrky, otevřít pivo a konečně si to pustit. Poprvé. 🫡 Já s ním moc nakoukáno nemám, ale jeho auru herecký legendy chápu.
8 0
reagují: TedGeorge, Leefko
reagovat
reaguje na: esmo
Hovado 😅
932646
Hovado 😅
932623
0 0
reagovat
reaguje na: okkac
Aha já to teď komentoval u članku a tohle jsem nevěděl, ale tak furt si stojím za tím jeho věkem m, že se dožil tolik. No trosku Strange vzhledem k manželce a psovi 🥶
932645
Aha já to teď komentoval u članku a tohle jsem nevěděl, ale tak furt si stojím za tím jeho věkem m, že se dožil tolik. No trosku Strange vzhledem k manželce a psovi 🥶
932622
0 0
reagovat
Nejsem žádnej znalec jeho rolí, ale tam, kde jsem ho viděl, to už byl doživotně "ten film s Hackmanem" :+.

Nedávno jsem si zavzpomínal na The quick and the dead a to je zářnej příklad. Jestli náhodou skončil v pekle, leckdo si tam teď určitě cvrknul do trenek 8)
932638
Nejsem žádnej znalec jeho rolí, ale tam, kde jsem ho viděl, to už byl doživotně "ten film s Hackmanem" *:+*. Nedávno jsem si zavzpomínal na The quick and the dead a to je zářnej příklad. Jestli náhodou skončil v pekle, leckdo si tam teď určitě cvrknul do trenek *8)*
6 0
reagovat
reaguje na: House5
On ale podle vlastních slov drsňák nebyl a neměl to moc rád. 
932637
On ale podle vlastních slov drsňák nebyl a neměl to moc rád. 
932636
1 0
reagovat
Jeden z těch, co to drsnactvi měli v charismatu.  Tenhle odchod mě fakt zasáhl... :(
932636
Jeden z těch, co to drsnactvi měli v charismatu.  Tenhle odchod mě fakt zasáhl... :(
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Pepek Doyle. 😥
932635
Pepek Doyle. 😥
3 0
reagovat
Díky jeho Luthorovi jsem si ho zamiloval už v dětství a vyhledával všude, kde to šlo.
Hroznej borec. 

RIP
932634
Díky jeho Luthorovi jsem si ho zamiloval už v dětství a vyhledával všude, kde to šlo. Hroznej borec.  RIP
5 0
reagovat
reaguje na: Haggar
Jede z mých nejoblíbenějších herců.
Jak píše kolega pode mnou, v Hořícím Mississippi byl neskutečný. Jak tam s úsměvem na tváři ničil největší místní hovada.
A i kvůli němu si pravidelně pouštím Nepřítele státu.
RIP Pepku.
932633
Jede z mých nejoblíbenějších herců. Jak píše kolega pode mnou, v Hořícím Mississippi byl neskutečný. Jak tam s úsměvem na tváři ničil největší místní hovada. A i kvůli němu si pravidelně pouštím Nepřítele státu. RIP Pepku.
932618
8 0
reagovat
reaguje na: Haggar
RIP mistře, nedávno jsem s ním viděl Hořící Mississippi a byl to mimořádně silný zážitek 
932631
RIP mistře, nedávno jsem s ním viděl Hořící Mississippi a byl to mimořádně silný zážitek 
932618
14 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist