Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3141 - 3160 Napsat příspěvek
reaguje na: connor
nick mam presne podľa toho filmu :D 
947276
nick mam presne podľa toho filmu *:D* 
947272
2 0
reagovat
reaguje na: HAL
Ježiš, Keira! Ta mi z toho výčtu vypadla... :D8)
947275
Ježiš, Keira! Ta mi z toho výčtu vypadla... *:D**8)*
947273
0 0
reagovat
reaguje na: Ravenous
Že Eastwood imho není moc dobrý režisér jsem tu už nedávno psal, takže určitě Million Dollar Baby  a Gran Torino. To samé platilo o Joe Wrightovi za Pýchu a předsudek a Pokání, ale tam mi nesedla asi hlavně samotná látka a jeho další filmy jsou super. A Scorsese je od konce devadesátek taky nahoru dolů, občas pecka, ale mezi tím nepovedený remake Departed a Hugo.

Parazit je dobrý film, ale ten hype, nedejbože špičky best of žebříčků, jsou u něj také mimo.
947273
Že Eastwood imho není moc dobrý režisér jsem tu už nedávno psal, takže určitě Million Dollar Baby  a Gran Torino. To samé platilo o Joe Wrightovi za Pýchu a předsudek a Pokání, ale tam mi nesedla asi hlavně samotná látka a jeho další filmy jsou super. A Scorsese je od konce devadesátek taky nahoru dolů, občas pecka, ale mezi tím nepovedený remake Departed a Hugo. Parazit je dobrý film, ale ten hype, nedejbože špičky best of žebříčků, jsou u něj také mimo.
947246
0 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Dravci, to se možná tady kolegovi, co tuhle diskuzi rozjel, nebude líbit. Jaká náhoda. :D
947272
Dravci, to se možná tady kolegovi, co tuhle diskuzi rozjel, nebude líbit. Jaká náhoda. *:D*
947270
0 0
reagují: Ravenous
reagovat
Šmane, to je teprv hot take. Takže tu padá bída koukám na věci, kterejm jsem rozdal pětikvalty :D já si to moc nevylepšim, ale zpatra jsem vytahal z hlavy kousky, co jsou víceméně velebené, ale mě ve své době totálně minuly. A zároveň si je chci po letech dát znovu, protože heslovitě:

Jako ucho jsem byl vykulenej ze Spielbergovic Ryana, pak jsem viděl v tv ukázku s plejádou hvězd na Malickovu Tenkou červenou linii a ne, vůbec. Uběhlo přes 20 let, Terence mě uzemnil výborným Na prahu války, tak to někdy zkusím s linií zas. Když jsem zmínil Stevena, Mnichov jsem tehdy dokoukal jen díky tý berličce „Přinesl jsem si disk z půjčovny, tak to dokoukám“, ale neptejte se mě proč. K mému zklamání, velmi často v různých žebříčcích nej narážím na Opilí láskou. Taky nic, taky to chci po fůře let vidět, protože tu Andersonovu tvorbu jsem doháněl až zpětně. A chci se dostat podruhé k Dravcům s Guyem Pearcem (na ty taky narážím v horor žebříčcích často). Co už znovu nedám, to jsou Ženy sobě. Ten samý člověk, co mi furt připomíná Vykolejenou, tak adoruje i tohle a já se mu vždycky omluvím, ať drží myšlenku, že si jen odběhnu dřepnout na umyvadlo, abych dostal nominaci :) Ty první čtyři ale někdy chci dát.
947270
Šmane, to je teprv hot take. Takže tu padá bída koukám na věci, kterejm jsem rozdal pětikvalty *:D* já si to moc nevylepšim, ale zpatra jsem vytahal z hlavy kousky, co jsou víceméně velebené, ale mě ve své době totálně minuly. A zároveň si je chci po letech dát znovu, protože heslovitě: Jako ucho jsem byl vykulenej ze Spielbergovic Ryana, pak jsem viděl v tv ukázku s plejádou hvězd na Malickovu [b]Tenkou červenou linii[/b] a ne, vůbec. Uběhlo přes 20 let, Terence mě uzemnil výborným Na prahu války, tak to někdy zkusím s linií zas. Když jsem zmínil Stevena, [b]Mnichov [/b]jsem tehdy dokoukal jen díky tý berličce „Přinesl jsem si disk z půjčovny, tak to dokoukám“, ale neptejte se mě proč. K mému zklamání, velmi často v různých žebříčcích nej narážím na [b]Opilí láskou[/b]. Taky nic, taky to chci po fůře let vidět, protože tu Andersonovu tvorbu jsem doháněl až zpětně. A chci se dostat podruhé k [b]Dravcům [/b]s Guyem Pearcem (na ty taky narážím v horor žebříčcích často). Co už znovu nedám, to jsou Ženy sobě. Ten samý člověk, co mi furt připomíná Vykolejenou, tak adoruje i tohle a já se mu vždycky omluvím, ať drží myšlenku, že si jen odběhnu dřepnout na umyvadlo, abych dostal nominaci :) Ty první čtyři ale někdy chci dát.
0 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
to je za mňa preceňpvané, ale nie až tak, stále je to dobrý a kreatívny film.  Skôr je na ňom cítiť režijná a scenáristická nezrelosť. Za každú cenu sa tam toho tvorcovia snažili narvať čo najviac a robiť mindfuck stále väčší a väčší - kvantita nejde vždy ruka v ruke s kvalitou. Za mňa 75% a som za ten film rád, hoci nemám potrebu či chuť si ho púšťať znova. 
947266
to je za mňa preceňpvané, ale nie až tak, stále je to dobrý a kreatívny film.  Skôr je na ňom cítiť režijná a scenáristická nezrelosť. Za každú cenu sa tam toho tvorcovia snažili narvať čo najviac a robiť mindfuck stále väčší a väčší - kvantita nejde vždy ruka v ruke s kvalitou. Za mňa 75% a som za ten film rád, hoci nemám potrebu či chuť si ho púšťať znova. 
947261
1 0
reagovat
reaguje na: MarvinP
Parasite je za mňa super a v tom 100 by sa našlo pre neho miesto, ale ak by som robil rebírček ja, v žiadnom prípade by som ho nezoradoval. Proste top 100 a hotovo. Spolu s Memories of a Murder a nedoceneným Snowpiercerom top Bong. 
947264
Parasite je za mňa super a v tom 100 by sa našlo pre neho miesto, ale ak by som robil rebírček ja, v žiadnom prípade by som ho nezoradoval. Proste top 100 a hotovo. Spolu s Memories of a Murder a nedoceneným Snowpiercerom top Bong. 
947260
1 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Kde ste doprdele byli, když jsem to psal před těma rokama?! :o:(:D
947265
Kde ste doprdele byli, když jsem to psal před těma rokama?! *:o**:(**:D*
947263
0 0
reagovat
Určitě. Plus Dunkirk. A Inception, trochu.
947263
Určitě. Plus Dunkirk. A Inception, trochu.
947248
2 -1
reagují: verbst
reagovat
Všechno, všude, najednou...
947261
Všechno, všude, najednou...
947246
5 -5
reagovat
reaguje na: Leefko
Mě se Parazit moc líbil, ale tak trochu souhlas. Já ho ani nepovažuji za nejlepší film toho režiséra. 
947260
Mě se Parazit moc líbil, ale tak trochu souhlas. Já ho ani nepovažuji za nejlepší film toho režiséra. 
947259
1 0
reagovat
reaguje na: connor
Jak říkám, šílenost vzhledem k tomu, kolik kultovek a prakticky dokonalých filmů nám už tohle století nadělilo...
947259
Jak říkám, šílenost vzhledem k tomu, kolik kultovek a prakticky dokonalých filmů nám už tohle století nadělilo...
947258
4 0
reagují: MarvinP
reagovat
reaguje na: Leefko
Mimochodem, nejlepší film 21. století už nejen podle 500 kritiků a tvůrců, ale i podle hlasování čtenářů NYT. Osobně si nemyslím, že to bylo až tak dokonalé, aby si to zasloužilo takovéto hodnocení, ale prakticky perfektní film to byl určitě. 
947258
Mimochodem, nejlepší film 21. století už nejen podle 500 kritiků a tvůrců, ale i podle hlasování čtenářů NYT. Osobně si nemyslím, že to bylo až tak dokonalé, aby si to zasloužilo takovéto hodnocení, ale prakticky perfektní film to byl určitě. 
947256
0 0
reagují: Leefko
reagovat
Parazit. Dodnes nechápu to haló okolo průměrné černé komedie....
947256
Parazit. Dodnes nechápu to haló okolo průměrné černé komedie....
947246
5 0
reagují: connor
reagovat
Mně třeba nikdy nebavila Trója, a to ani jako dítě, kdy jsem si běžně pouštěl všelijaké rubačky, tak tady mě ani ty souboje nechytli. Pak třeba Dannyho parťáci, to je strašná nuda. Z domácích Pupendo nebo Želary.
947255
Mně třeba nikdy nebavila Trója, a to ani jako dítě, kdy jsem si běžně pouštěl všelijaké rubačky, tak tady mě ani ty souboje nechytli. Pak třeba Dannyho parťáci, to je strašná nuda. Z domácích Pupendo nebo Želary.
947246
0 0
reagovat
Asi Star Wars 3. Lucas režisér je nesoudnej patlal. 
947252
Asi Star Wars 3. Lucas režisér je nesoudnej patlal. 
947246
0 -5
reagovat
Souhlasim.
947249
Souhlasim.
947248
2 0
reagovat
To je úplně jednoznačný; Interstellar. Neváhal jsem ani vteřinu. Nejhorší Nolanův film, přičemž Nolan sám je fajn, ale přeceňovanej.
947248
To je úplně jednoznačný; Interstellar. Neváhal jsem ani vteřinu. Nejhorší Nolanův film, přičemž Nolan sám je fajn, ale přeceňovanej.
7 -20
reagují: Gonzi, Memphis, speta.jr
reagovat
Skusme inu hot-take-prone temu:

Ktory film 21. storocia povazujete za najprecenovanejsi? Preco? 

Mna napada prva Duna, dovodmi sa viacmenej zhodnem s hladom. 
947246
Skusme inu hot-take-prone temu: Ktory film 21. storocia povazujete za najprecenovanejsi? Preco?  Mna napada prva Duna, dovodmi sa viacmenej zhodnem s hladom. 
2 -1
reagují: HAL, (=LIFTY=), Leefko, fabec, Kostěj
reagovat
reaguje na: verbst
No, a nieco tu hovorte o mojom "chcání proti větru" :D
947245
No, a nieco tu hovorte o mojom "chcání proti větru" *:D*
947228
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se