Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 22781 - 22800 Napsat příspěvek
reaguje na: Gorecki
Hele když už jí musím napsat, že jsi mimo, tak by sis to možná měl vzít k srdci. ;)
722949
Hele když už jí musím napsat, že jsi mimo, tak by sis to možná měl vzít k srdci. *;)*
722948
6 -4
reagují: Gorecki
reagovat
Zaujimave, ze ludia maju obrovsku potrebu sa ohanat pojmom “predrazeny” najma v pripade Applu. Pricom je to ako nejaky “objektivny” faktor absolutny nezmysel. Nic take ako “predrazeny” v ekonomike volneho trhu neexistuje. Jedine v planovanom hospodarstve socializmu. A ked je nieco “predrazene”, tak sa to nepredava. Hotovo.  End of story. Bud vyrobca skrachuje, alebo upravi cenu.

Kazda vec ma totiz presne taku adekvatnu cenu, aku je clovek ochotny za nu zaplatit. Vzdy je to o pomere ceny a toho, co cloveku za to ponuka, ake atributy splna a potreby naplna. Ci uz je to balicek cigariet alebo automobil.

Ono to je vacsinou len take zastupne slovo ako chce niekto vyjadrit, ze ten druhy je zblbnuty marketingom, chce byt cool, in a free alebo je snob, alebo je zdegenerovana generacia, noob, nie je hracicka, je “jednoduchy”, lenivy si veci prisposobovat, dosadte si cokolvek odlisne, ale v podstate to najviac vypoveda o cloveku, ktory ten vyraz pouziva. Ze sa chce citit ako nieco viac ako ostatni.:-
722948
Zaujimave, ze ludia maju obrovsku potrebu sa ohanat pojmom “predrazeny” najma v pripade Applu. Pricom je to ako nejaky “objektivny” faktor absolutny nezmysel. Nic take ako “predrazeny” v ekonomike volneho trhu neexistuje. Jedine v planovanom hospodarstve socializmu. A ked je nieco “predrazene”, tak sa to nepredava. Hotovo.  End of story. Bud vyrobca skrachuje, alebo upravi cenu. Kazda vec ma totiz presne taku adekvatnu cenu, aku je clovek ochotny za nu zaplatit. Vzdy je to o pomere ceny a toho, co cloveku za to ponuka, ake atributy splna a potreby naplna. Ci uz je to balicek cigariet alebo automobil. Ono to je vacsinou len take zastupne slovo ako chce niekto vyjadrit, ze ten druhy je zblbnuty marketingom, chce byt cool, in a free alebo je snob, alebo je zdegenerovana generacia, noob, nie je hracicka, je “jednoduchy”, lenivy si veci prisposobovat, dosadte si cokolvek odlisne, ale v podstate to najviac vypoveda o cloveku, ktory ten vyraz pouziva. Ze sa chce citit ako nieco viac ako ostatni.*:-*
0 -11
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: verbst
Vypnutie komentarov je bezna vec oficialnych YT kanalov velkych firiem, to sa netyka len Apple.

A co sa tyka toho akoze mojho provokovania Applom (bezne sem davam reklamy, kedze v tom robim), ze si tu niekto nevie pomoct a musi si do tej firmy kopnut (alebo do mna, vid co tu spustil Clavius) a tym padom je to moja chyba, tak teda sorry, to bolo dost trapne8)
722947
Vypnutie komentarov je bezna vec oficialnych YT kanalov velkych firiem, to sa netyka len Apple. A co sa tyka toho akoze mojho provokovania Applom (bezne sem davam reklamy, kedze v tom robim), ze si tu niekto nevie pomoct a musi si do tej firmy kopnut (alebo do mna, vid co tu spustil Clavius) a tym padom je to moja chyba, tak teda sorry, to bolo dost trapne*8)*
722935
0 -11
reagovat
Kdyby tu šla udělat anketa, tak nechám hlasovat, co je předraženější: 

1) AirPods
2) Beats
3) Marshall

Pozor, nemůžeš hlasovat pro produkt, který nieje určený pre teba. 
722946
Kdyby tu šla udělat anketa, tak nechám hlasovat, co je předraženější:  1) AirPods 2) Beats 3) Marshall Pozor, nemůžeš hlasovat pro produkt, který nieje určený pre teba. 
5 -3
reagovat

WB na CC

Je pravda že WB nebude mať po rokoch panel na SanDiego ComicCone?
722945
Je pravda že WB nebude mať po rokoch panel na SanDiego ComicCone?
WB na CC
1 -1
reagovat
Osobně bych třeba už u špuntů (ano, špuntů, protože byť je pohodlí subjektivní a kvalita zvuku v přímém cenovém souboji přinejlepším podobná, pořád jsou to "nejzdravější" a akusticky nejpřívětivější typ sluchátek) nešel do jiných, jak tlakových měničů. Ale to jsou sluchátka s kabelem a rozhodně nic, co by oslovilo zákazníky mainstreamu.
A úplně nejpohodlnější sluchátka, včetně velkých otevřených kolem uší, byly ty, na které sem měl custom nástavce.
722944
Osobně bych třeba už u špuntů (ano, špuntů, protože byť je pohodlí subjektivní a kvalita zvuku v přímém cenovém souboji přinejlepším podobná, pořád jsou to "nejzdravější" a akusticky nejpřívětivější typ sluchátek) nešel do jiných, jak tlakových měničů. Ale to jsou sluchátka s kabelem a rozhodně nic, co by oslovilo zákazníky mainstreamu. A úplně nejpohodlnější sluchátka, včetně velkých otevřených kolem uší, byly ty, na které sem měl custom nástavce.
2 0
reagovat
reaguje na: Axis
Jezdím, ale mám hlasitost tak, abych stále slyšel okolí a jsem jeden z těch jezdců, co furt sleduje okolí. #safetyfirst.

Jen pro svoji obhajobu ;)
722943
Jezdím, ale mám hlasitost tak, abych stále slyšel okolí a jsem jeden z těch jezdců, co furt sleduje okolí. #safetyfirst. Jen pro svoji obhajobu *;)*
722942
3 -2
reagovat
reaguje na: Clavius
Částečně souhlas...ale voe ty jezdíš na MTB se sluchátkama, asi bych ti pracky urazil.:(:(:( Pár blbům se sluchátkama v uších jsem se už musel vyhýbat, protože prostě nevnímají svoje okolí a jednou asistoval u supr crashe, když maníka z veldejší se sluchátkama sejmulo auto, neviděl, neslyšel, vjel...bolelo ho to.  
722942
Částečně souhlas...ale voe ty jezdíš na MTB se sluchátkama, asi bych ti pracky urazil.*:(**:(**:(* Pár blbům se sluchátkama v uších jsem se už musel vyhýbat, protože prostě nevnímají svoje okolí a jednou asistoval u supr crashe, když maníka z veldejší se sluchátkama sejmulo auto, neviděl, neslyšel, vjel...bolelo ho to.  
722927
7 -1
reagují: Clavius
reagovat
reaguje na: Hartigan911111
Už opravili to jak se jim lámaly kabely? A ty náušníky jsou tak max na 2 na 3h poslechu, pak je to na upadnutí uší (i když to je čistě subjektivní). A hudebně...no za ty prachy (platíš za značku) jsou lepší sluchátka.
722940
Už opravili to jak se jim lámaly kabely? A ty náušníky jsou tak max na 2 na 3h poslechu, pak je to na upadnutí uší (i když to je čistě subjektivní). A hudebně...no za ty prachy (platíš za značku) jsou lepší sluchátka.
722937
4 0
reagovat
Mám taky Marshally a vůbec nevím, o čem tady mluvíte.. a je mi to jedno:+.. Apple je pro tragédy :-
722937
Mám taky Marshally a vůbec nevím, o čem tady mluvíte.. a je mi to jedno*:+*.. Apple je pro tragédy *:-*
5 -4
reagují: Axis
reagovat
Je pravda, že overhead jsou na léto zřitě, ale na open space kancl je to ideální.
A v zimě zase hřejou. :));)

Mně osobně v uších nesedí žádný špunty (a zkusil jsem jich mraky), takže používám ty stock od starý P10 jen když se mi vybijou Marshally. A tam (u těch Marshallů) jsem teda se zvukem spokojenej neuvěřitelně. 
I přes ten Bluetooth (drát je teda pak jinde, žejo...).

Waaayyy off topic, ale co už... Musel jsem zase někde vypsat tu spokojenost s Marshallama. 


EDIT: Back on topic - nechápu, že tak skvělá společnost, s tak úžasnejma produktama musí vypínat možnost psaní komentářů... 


A ještě jedna věc - Tony je zdejší trollík, to všichni víme a žijeme s tím. 
Ale nikdo mi nenamluví, že tohle Gorecki se svou znalostí zdejších Apple/zbytek světa poměrů nenapsal schválně. A všichni jsme se chytili... 
722935
Je pravda, že overhead jsou na léto zřitě, ale na open space kancl je to ideální. A v zimě zase hřejou. *:))**;)* Mně osobně v uších nesedí žádný špunty (a zkusil jsem jich mraky), takže používám ty stock od starý P10 jen když se mi vybijou [b]Marshall[/b]y. A tam (u těch Marshallů) jsem teda se zvukem spokojenej neuvěřitelně.  I přes ten Bluetooth (drát je teda pak jinde, žejo...). Waaayyy off topic, ale co už... Musel jsem zase někde vypsat tu spokojenost s Marshallama.  EDIT: Back on topic - nechápu, že tak skvělá společnost, s tak úžasnejma produktama musí vypínat možnost psaní komentářů...  A ještě jedna věc - Tony je zdejší trollík, to všichni víme a žijeme s tím.  Ale nikdo mi nenamluví, že tohle Gorecki se svou znalostí zdejších Apple/zbytek světa poměrů nenapsal schválně. A všichni jsme se chytili... 
4 -4
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Clavius
"S tím kapitálem měli koupit někoho, kdo se v té audio problematice vyzná - např. Bowers & Wilkins."
Prosím, ne. Je to hifistická značka a jako taková by měla zůstat. A to B&W žádné železo nemám. ;):))
722930
"S tím kapitálem měli koupit někoho, kdo se v té audio problematice vyzná - např. Bowers & Wilkins." Prosím, ne. Je to hifistická značka a jako taková by měla zůstat. A to B&W žádné železo nemám. *;)**:))*
722926
3 -3
reagovat
reaguje na: Clavius
Ved OK, ja len popisujem moju skusenost so spuntami, kde vidim zmysel v inom dizajne, ktory je upevneny v tej usnici.

Ale vies co je zabavne?:))
Ze ja ti len ponukam iny pohlad na vec, ze su tu skratka ludia, ktori maju ine preferencie ako ty, ale ty tu naznacujes, ze sme narozdiel od teba Timovi na nieco “skocili”, ze je to len marketing, ze potrebujem vodit za rucicku, alebo ze som nebodaj zdegenerovana generacia (taha mi na 40tku:). Sorry, ak som vztahovacny.:D

Pouzivaj si co chces, tvoje dovody preco Airpody nechces som pochopil a uznal. Mozme to ukoncit v momente, ked ty uznas moje (nase) dovody, preco ich pouzivame.
722929
Ved OK, ja len popisujem moju skusenost so spuntami, kde vidim zmysel v inom dizajne, ktory je upevneny v tej usnici. Ale vies co je zabavne?:)) Ze ja ti len ponukam iny pohlad na vec, ze su tu skratka ludia, ktori maju ine preferencie ako ty, ale ty tu naznacujes, ze sme narozdiel od teba Timovi na nieco “skocili”, ze je to len marketing, ze potrebujem vodit za rucicku, alebo ze som nebodaj zdegenerovana generacia (taha mi na 40tku:). Sorry, ak som vztahovacny.*:D* Pouzivaj si co chces, tvoje dovody preco Airpody nechces som pochopil a uznal. Mozme to ukoncit v momente, ked ty uznas moje (nase) dovody, preco ich pouzivame.
722927
0 -4
reagovat
reaguje na: Clavius
Sluchatka s malou krabickou maju slabu vydrz, tie RHC maju vydrz rovnaku ale krabicku neporovnatelne vacsiu. Sorry, ja by som hento pohodlne v dzinoch nenosil.

Konektivitu nemyslim len ako sa rychlo sparuju, ospravedlnujem sa za zly wording. Chip W/H1 nie je len o tom, ale aj o bezproblemovom prenose zvuku, s ktorym podla recenzii maju RHA problemy.

S tou 3 rocnou technologiou to budem “skusat”, sorry, pretoze okrem chipu a nabijania nemenili nic. Je to nefer porovnavat s najnovsimi modelmi. Btw, stale mam prvu generaciu a nemenil by som. Ani to nema zatial velmi zmysel. Som zvedavy, s cim sa na jesen vytiahnu.

Btw, Beats kupili kvoli niecomu inemu ako kvoli kvalite zvuku. Kupovat B&W nemalo zmysel, peniaze maju z licencovania. A ze si vedia urobit kvalitny in-house zvuk ukazali pri Homepode (ktory ma ine problemy).
722928
Sluchatka s malou krabickou maju slabu vydrz, tie RHC maju vydrz rovnaku ale krabicku neporovnatelne vacsiu. Sorry, ja by som hento pohodlne v dzinoch nenosil. Konektivitu nemyslim len ako sa rychlo sparuju, ospravedlnujem sa za zly wording. Chip W/H1 nie je len o tom, ale aj o bezproblemovom prenose zvuku, s ktorym podla recenzii maju RHA problemy. S tou 3 rocnou technologiou to budem “skusat”, sorry, pretoze okrem chipu a nabijania nemenili nic. Je to nefer porovnavat s najnovsimi modelmi. Btw, stale mam prvu generaciu a nemenil by som. Ani to nema zatial velmi zmysel. Som zvedavy, s cim sa na jesen vytiahnu. Btw, Beats kupili kvoli niecomu inemu ako kvoli kvalite zvuku. Kupovat B&W nemalo zmysel, peniaze maju z licencovania. A ze si vedia urobit kvalitny in-house zvuk ukazali pri Homepode (ktory ma ine problemy).
722926
0 -4
reagovat
reaguje na: Gorecki
Jestli ti nestačí cca 2 000 km na MTB s tím, že je mám v úších. K tomu přidám cvičení pomalu na denní bázi, s tím, že je mám trvale v uších. Ale klidně se boj dál.
Jinak žádné aplikace nejsou, jsou to špunty, které mají držet v uších a proto by nemělo být nutné mít nějaké "Find" prostředky. A jestli sluchátka nedáváš zpět do pouzdra, když je zrovna nepotřebuješ, tak budiž. Většina alternativ tedy nejsou pro tebe vhodné a potřebuješ "vodit za ručičku". Ach jo, smutná to generace, naprosto zdegenerovaná.
722927
Jestli ti nestačí cca 2 000 km na MTB s tím, že je mám v úších. K tomu přidám cvičení pomalu na denní bázi, s tím, že je mám trvale v uších. Ale klidně se boj dál. Jinak žádné aplikace nejsou, jsou to špunty, které mají držet v uších a proto by nemělo být nutné mít nějaké "Find" prostředky. A jestli sluchátka nedáváš zpět do pouzdra, když je zrovna nepotřebuješ, tak budiž. Většina alternativ tedy nejsou pro tebe vhodné a potřebuješ "vodit za ručičku". Ach jo, smutná to generace, naprosto zdegenerovaná.
722924
4 -3
reagují: Axis, Gorecki
reagovat
reaguje na: Gorecki
Píšeš celou dobu o krabičce, moje krabička k RHA je taky malá. U ostatních True Wireless najdeš taky spoustu modelů s malými krabičkami.
Konektivitu nebudu řešit, je to čistý marketing, automatická konektivita funguje i bez W1 čipu.
Taktéž si mohu své RHA připojit čistě k AW a nechat telefon doma, pořád nevidím žádnou výhodu nad alternativami.
Snad jen, že to jsou pecky, kvůli kterým snad někteří šli i na plastiku uší, aby jim sedly.
Letos vydali nové Airpody, s tím, že novinkou je dobíjecí pouzdro, ale stále je to "nová generace" Airpodů, takže s tou 3 roky starou technologií to ani nezkoušej. V audio sféře zkrátka Apple nehraji první, ani druhou ligu. Je škoda, že koupil právě Beats, kde se hraje opět na značku. S tím kapitálem měli koupit někoho, kdo se v té audio problematice vyzná - např. Bowers & Wilkins.
722926
Píšeš celou dobu o krabičce, moje krabička k RHA je taky malá. U ostatních True Wireless najdeš taky spoustu modelů s malými krabičkami. Konektivitu nebudu řešit, je to čistý marketing, automatická konektivita funguje i bez W1 čipu. Taktéž si mohu své RHA připojit čistě k AW a nechat telefon doma, pořád nevidím žádnou výhodu nad alternativami. Snad jen, že to jsou pecky, kvůli kterým snad někteří šli i na plastiku uší, aby jim sedly. Letos vydali nové Airpody, s tím, že novinkou je dobíjecí pouzdro, ale stále je to "nová generace" Airpodů, takže s tou 3 roky starou technologií to ani nezkoušej. V audio sféře zkrátka Apple nehraji první, ani druhou ligu. Je škoda, že koupil právě Beats, kde se hraje opět na značku. S tím kapitálem měli koupit někoho, kdo se v té audio problematice vyzná - např. Bowers & Wilkins.
722923
1 -2
reagují: KARLOS, Gorecki
reagovat
reaguje na: Clavius
Btw podla recenzii to s ich konektivitou nie je ziadna slava (ten W1/H1 asi nie je len na paradu) a podla dizajnu by som sa bal, ze mi vypadnu. Na bicykli aj kvoli sedej farbe by som sa s nimi mohol rozlucit:)
Ozaj, maju nejaku obdobu “Find my Airpods”?
722924
Btw podla recenzii to s ich konektivitou nie je ziadna slava (ten W1/H1 asi nie je len na paradu) a podla dizajnu by som sa bal, ze mi vypadnu. Na bicykli aj kvoli sedej farbe by som sa s nimi mohol rozlucit:) Ozaj, maju nejaku obdobu “Find my Airpods”?
722921
0 -4
reagují: Clavius
reagovat
reaguje na: Clavius
No vidis, toto zase moja hlava nebere, ze preco ti tak strasne vadi, ze je niekto tak spokojny s nejakym produktom, ktory nie je evidentne urceny pre teba. Najma ked preferujem pecky a mensiu krabicku, ktora je presnosnejsia. A este su aj lacnejsie, aj ked len o chlp.

Popisal som ti myslim dost obsirne, preco su to PRE MNA najlepsie sluchatka, ake som kedy mal. Nehraju ani zdaleka najlepsie (ale urcite lepsie ako Earpody, porovnavam denne) ale maju funkcie a user friendliness (najma v spojeni s AW), ktora je skratka neprekonatelna.

Na skutocne audiofilne zazitky mam doma ine na to specialne urcene (a draho zaplatene) zariadenia. Ale to neocakavam od produktu urceneho na behanie potazmo presun po meste a v MHD.

Btw, bavime sa o v podstate trojrocnej technologii (update len lepsi chip a bezdrat nabijanie) a skutocne novy model ma prist az na jesen.
722923
No vidis, toto zase moja hlava nebere, ze preco ti tak strasne vadi, ze je niekto tak spokojny s nejakym produktom, ktory nie je evidentne urceny pre teba. Najma ked preferujem pecky a mensiu krabicku, ktora je presnosnejsia. A este su aj lacnejsie, aj ked len o chlp. Popisal som ti myslim dost obsirne, preco su to PRE MNA najlepsie sluchatka, ake som kedy mal. Nehraju ani zdaleka najlepsie (ale urcite lepsie ako Earpody, porovnavam denne) ale maju funkcie a user friendliness (najma v spojeni s AW), ktora je skratka neprekonatelna. Na skutocne audiofilne zazitky mam doma ine na to specialne urcene (a draho zaplatene) zariadenia. Ale to neocakavam od produktu urceneho na behanie potazmo presun po meste a v MHD. Btw, bavime sa o v podstate trojrocnej technologii (update len lepsi chip a bezdrat nabijanie) a skutocne novy model ma prist az na jesen.
722909
0 -5
reagují: Clavius
reagovat
reaguje na: Clavius
Pohoda. A já stolu říkám, že ta konektivita je až na dalším místě. Svoje výhody jsem vyjmenoval. Je to fuk. Koupíme si, co chceme.
722922
Pohoda. A já stolu říkám, že ta konektivita je až na dalším místě. Svoje výhody jsem vyjmenoval. Je to fuk. Koupíme si, co chceme.
722921
1 -2
reagovat
reaguje na: Godlike
Já kupuji jablečné produkty, protože jsem v jejich ekosystému zaháčkovaný a momentálně jsou Apple Watch nejlepším produktem z této nenažrané společnosti.
Modlím se, ať mi můj Macbook Pro vydrží ještě pár let, neboť když vidím ty průsery - klávesnice, teď problémy s deskami u Air a faktem, že když jsem já tenkrát kupoval své Pro, tak adekvátní konfigurace teď stojí 1,5krát tolik...
Ale stále nevidím důvod polevovat na kvalitě toho, co poslouchám, kvůli tomu, že Apple má pěkný marketing na W1 čip. Já ty své sluchátka vytáhnu z pouzdra a automaticky se mi taktéž spárují a nepotřebuji k tomu onen magický čip.
Zkrátka Timovi a jeho stádu neskočím na vše...
722921
Já kupuji jablečné produkty, protože jsem v jejich ekosystému zaháčkovaný a momentálně jsou Apple Watch nejlepším produktem z této nenažrané společnosti. Modlím se, ať mi můj Macbook Pro vydrží ještě pár let, neboť když vidím ty průsery - klávesnice, teď problémy s deskami u Air a faktem, že když jsem já tenkrát kupoval své Pro, tak adekvátní konfigurace teď stojí 1,5krát tolik... Ale stále nevidím důvod polevovat na kvalitě toho, co poslouchám, kvůli tomu, že Apple má pěkný marketing na W1 čip. Já ty své sluchátka vytáhnu z pouzdra a automaticky se mi taktéž spárují a nepotřebuji k tomu onen magický čip. Zkrátka Timovi a jeho stádu neskočím na vše...
722917
1 -3
reagují: Gorecki, Godlike
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se