|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 22341 - 22360
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1117
- 1118
- 1119
- .
- 7253
- 7254
Ozzy
Už ho neuvidíme na pódiu. Velká škoda. Ale to jeho podlomený zdraví dávalo signál že to bude muset zabalit.
Je to stále žijící legenda. I ty jeho poslední solovky jsou výborná metalová hudba.
Je to stále žijící legenda. I ty jeho poslední solovky jsou výborná metalová hudba.
|
reagovat
|
Lego koutek
|
reagovat
|
reaguje na:
verbst
Stává se to, vím o tom, nevím čím to je, nikdy jsem nenašel ani problém, ani řešení... nemluvě o tom, že TZ i MZ jsou poměrně dlouho od sebe oddělené (dvě aplikace, dvě databáze...).
|
reagovat
|
reaguje na:
Barv666
Já doufám, že tu jejich sračkoslužbu si nikdo u nás kupovat nebude .. jako sorry, ale v době, kdy i tv za 5 litrů je 4k nabízet službu, kde můžete vidět Mavericka ve "stunning fullHD" může fakt jen totální idiot/zabržděny buran.
|
reagovat
|
reaguje na:
verbst
Jede, me se to jednou za uherskej rok stane taky. Vzdycky jenom na chvilku, je to chyba v Matrixu
|
reagovat
|
Jede vám správně MZ homepage?
Já tam mám odkazy na TVZone na předloňský články.
Já tam mám odkazy na TVZone na předloňský články.

|
reagovat
|
SkyShowtime od 14.2. A OK, že jo... než kouknete na cenu. Ciwe, já nechci být sprostý, ale prostě mrdky! Teda specifický trh jsem chtěl napsat!
|
reagují:
Hitman_47
|
reagovat
|
reaguje na:
TedGeorge
Jo, já je mám oba moc rád. Proto mi přijde divný, že za ten tým zatím vystupují markeťáci a to ještě docela nevalných kvalit.
|
reagovat
|
reaguje na:
AndyKaufman
Witovská by byla super a přes Koláře to klidně mohlo bejt průchodný :)
Škoda.
Škoda.
|
reagují:
AndyKaufman
|
reagovat
|
Kamarád s ní dělal nějaké projekty a prý je tohle u ní normál, žádný ústřel. Hodně u ní zmiňoval emoce a dojmologii. Je to škoda. Ta pozice je náročná. A bude to zbytečný terč pro ANO, dezoláty a jinou havěť. 
Nechápu, že pro to neukecali Witovskou, ta by to mohla vzít jako přípravu na kandidaturu za 10 let : )

Nechápu, že pro to neukecali Witovskou, ta by to mohla vzít jako přípravu na kandidaturu za 10 let : )
|
reagují:
TedGeorge
|
reagovat
|
Já jen vím, že lidi, co s ní dělali, se ji zastávají (např. Žantovský), na rozdíl od lidových odborníků, co ji před pár týdny ani neznali. Holt Češi neumí odpouštět, a když už musela spousta skousnout bývalého komouše coby zachránce, tak aspoň něco si najdou.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
55Harry Potter a Kámen mudrců: V.I.M. 42TOP 15 nezapomenutelných filmů z roku 2006 35Vzhlížet ke hvězdám: Recenze 34Bude Spider-Man jedničkou všech dob? Je to blízko! Odyssea letí přes miliardu a půl, Insidious vydělá 31Posedlost je nejúspěšnějším originálním filmem a hororem dekády, na záda jí dýchá bizarní čínský animák 31Dočkáme se překvapivého obsazení Bonda? 31Gunnův Batman je pozastaven. Má šéf DC trable? 22Lovci pokladů hlásí návrat 22Ridley Scott plánuje dalšího Vetřelce, válečný film i muzikál 11Avengers: Endgame: Re-Release Trailer
Inak trailer celkom meh