Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2141 - 2160 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Řekl to Chris Pratt na adresu RFK.
952480
Řekl to Chris Pratt na adresu RFK.
952451
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
No já třeba jezdím na koloběžce, ale ta má jen nožní pohon (bez elektriky) a kola má 28", takže je hodně stabilní. Avšak když vidím ty na těch elektrických bez helmy, jak si to řítí 20km/h i víc, tak je vidím jako letící cihly, které se co nevidět rozbijou.
Jízdu po chodníku bych též moc nešikanoval, je to někdy bezpečnější než cesta, ale jako vždy je to o lidech. A hodně z nich je bohužel sebestředných idiotů. 
952478
No já třeba jezdím na koloběžce, ale ta má jen nožní pohon (bez elektriky) a kola má 28", takže je hodně stabilní. Avšak když vidím ty na těch elektrických bez helmy, jak si to řítí 20km/h i víc, tak je vidím jako letící cihly, které se co nevidět rozbijou. Jízdu po chodníku bych též moc nešikanoval, je to někdy bezpečnější než cesta, ale jako vždy je to o lidech. A hodně z nich je bohužel sebestředných idiotů. 
952473
3 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Mě se to líbí, jen bych to zavedl pro cokoli s kolečky (pásy, mechanizovanými nohami atd) - prostě bych z toho vyčlenil běžícího člověka a tu rychlost dovolil i trochu vyšší. Ale upřímně mě nebaví, že jsem sto let nazpět dostal pokutu za jízdu na kole na prázdném chodníku, ale dnes musím pomalu uskakovat všemožným koloběžkám, které už mají nějakou váhu, nic moc manévrovatelnost a vesele si to pádí 20kmh. A na cestě je nechci o nic víc. Smíšený chodník s nějakými pravidly je v principu dobrá věc, imho.
Samozřejmě ale čekám klasické "mysleli jsme to dobře, no dopadlo to jako vždycky". :D:D:D 
952473
Mě se to líbí, jen bych to zavedl pro cokoli s kolečky (pásy, mechanizovanými nohami atd) - prostě bych z toho vyčlenil běžícího člověka a tu rychlost dovolil i trochu vyšší. Ale upřímně mě nebaví, že jsem sto let nazpět dostal pokutu za jízdu na kole na prázdném chodníku, ale dnes musím pomalu uskakovat všemožným koloběžkám, které už mají nějakou váhu, nic moc manévrovatelnost a vesele si to pádí 20kmh. A na cestě je nechci o nic víc. Smíšený chodník s nějakými pravidly je v principu dobrá věc, imho. Samozřejmě ale čekám klasické "mysleli jsme to dobře, no dopadlo to jako vždycky". *:D**:D**:D* 
952463
3 0
reagují: Tyller, Demonic8
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jojo Tony je klasika, pak ještě Sonny a Filip a Karel 😀 jinak Tony ma plán je pokus o žánrovku nebuďte na to tak hnusný, minimálně než budou ohlasy 🙃 Miloshi myslim, že se to ale na požádáni vypnout dá aspoň takhle to bylo na Patreonu 
952466
Jojo Tony je klasika, pak ještě Sonny a Filip a Karel 😀 jinak Tony ma plán je pokus o žánrovku nebuďte na to tak hnusný, minimálně než budou ohlasy 🙃 Miloshi myslim, že se to ale na požádáni vypnout dá aspoň takhle to bylo na Patreonu 
952439
1 0
reagovat
To začíná být zcela jiný level a brzy i u nás? 
Slováci plánují zavést maximální rychlost pro chodce. :D

Já jen dodám. Mohli by to vylepšit a byl by potřeba chodecký průkaz, za který by se platilo a bylo by třeba splnit chůzi v terénu a také znalostní zkoušky a podobně. Ti kdo zkoušky nesplní budou muset jezdit na těch koloběžkách.
952463
To začíná být zcela jiný level a brzy i u nás?  [url=https://www.echo24.cz/a/H2ZTQ/zpravy-svet-slovaci-planuji-maximalni-rychlost-pro-chodce-vadi-jim-kolize-s-elektrokolobezkami]Slováci plánují zavést maximální rychlost pro chodce.[/url] *:D* Já jen dodám. Mohli by to vylepšit a byl by potřeba chodecký průkaz, za který by se platilo a bylo by třeba splnit chůzi v terénu a také znalostní zkoušky a podobně. Ti kdo zkoušky nesplní budou muset jezdit na těch koloběžkách.
3 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Vávra o tobě?
952456
Vávra o tobě?
952451
0 0
reagovat
přihořívá
952454
přihořívá
0 0
reagovat
952452
[url=https://ibb.co/4RpPsmn8]link[/url]
0 0
reagovat
Kdo, na adresu toto řekl? 

"I think he's great. I think he's funny. I like him. I love him.”
952451
Kdo, na adresu toto řekl?  "I think he's great. I think he's funny. I like him. I love him.”
1 0
reagovat
reaguje na: Milosh
Na to nemám žádný plán. 
952446
Na to nemám žádný plán. 
952436
6 0
reagovat
Taky nejsem fanda ústupu tradičních vietnamských jmen jako Milan, Miloš nebo Víťa.
952443
Taky nejsem fanda ústupu tradičních vietnamských jmen jako Milan, Miloš nebo Víťa.
952439
0 0
reagovat
Mně povídej...
Já jsem obchoďák, který jezdi z 90% po Večerkách a 89% jeho zákazníků se jmenuje "Tony"
952439
Mně povídej... Já jsem obchoďák, který jezdi z 90% po Večerkách a 89% jeho zákazníků se jmenuje "Tony"
952436
3 0
reagují: kristian.nguyen, Milosh
reagovat
Kolik  mám kam poslat abych nemusel koukat na tu hnusnou zelenou reklamu na Tony má plán? Dělá se mi z toho špatně.
952436
Kolik  mám kam poslat abych nemusel koukat na tu hnusnou zelenou reklamu na Tony má plán? Dělá se mi z toho špatně.
14 -1
reagují: AndyKaufman, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Disketa1
Já si to myslel, bo si sam říkal ze Live relace nesleduješ, bo ty dvě hodiny  se radši podíváš na nějaký film seriál . Ale zkusil jsem to 😀kdybych zjistil ze jsi viděl Geekec tak bych té hned přemlouval minimálně ať mrkneš na nějaký crossover jako bylo jejich Riskuj nebo Toren v Marvelzone ….jinak poslouchá tu někdo Čelisti ? Tenhle týden zase navařili - no chcípal jsem smíchy 😀
952421
Já si to myslel, bo si sam říkal ze Live relace nesleduješ, bo ty dvě hodiny  se radši podíváš na nějaký film seriál . Ale zkusil jsem to 😀kdybych zjistil ze jsi viděl Geekec tak bych té hned přemlouval minimálně ať mrkneš na nějaký crossover jako bylo jejich Riskuj nebo Toren v Marvelzone ….jinak poslouchá tu někdo Čelisti ? Tenhle týden zase navařili - no chcípal jsem smíchy 😀
952416
0 0
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Sleduju jen Torenovy reakce na trailery, občas nějaké novinky a reakce na filmy a to je všechno. Ten live stream jsem dneska zachytil víceméně náhodou, tak jsem to nakonec vyslechl celé. Torena osobně neznám a nijak s ním nekomunikuju, aby neměl pocit nějakého stalkingu z mé strany. 
952416
Sleduju jen Torenovy reakce na trailery, občas nějaké novinky a reakce na filmy a to je všechno. Ten live stream jsem dneska zachytil víceméně náhodou, tak jsem to nakonec vyslechl celé. Torena osobně neznám a nijak s ním nekomunikuju, aby neměl pocit nějakého stalkingu z mé strany. 
952413
0 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
reaguje na: speta.jr
To je píčovina 😂
952414
To je píčovina 😂
952397
1 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Hej takže ty sleduješ Geekec a MZ Live ne jo ? 😀 asi mi napíšeš, že sleduješ jen Torenova videa jako Novinkový mix a reakce, ale musel jsem to zkusit 
952413
Hej takže ty sleduješ Geekec a MZ Live ne jo ? 😀 asi mi napíšeš, že sleduješ jen Torenova videa jako Novinkový mix a reakce, ale musel jsem to zkusit 
952399
0 0
reagují: Disketa1
reagovat
Jo ale DarkRy ma v něčem pravdu, jako Torenuv ( a té bandy okolo Geekecu ) Fanda opravdu žiji v bublině, jak jsi uvedl neznal jsem ho a nic na tom měnit nehodlám. Ten jeho kanál se nenavštívil ani po tom streamu😀 to by tak hrálo honit si čísla na Torenovi 
952412
Jo ale DarkRy ma v něčem pravdu, jako Torenuv ( a té bandy okolo Geekecu ) Fanda opravdu žiji v bublině, jak jsi uvedl neznal jsem ho a nic na tom měnit nehodlám. Ten jeho kanál se nenavštívil ani po tom streamu😀 to by tak hrálo honit si čísla na Torenovi 
952395
1 0
reagovat
Pár jich bylo.
952405
Pár jich bylo.
952402
0 0
reagovat
Ten jazyk byl u Dády v místech, kam se normalni smrtelník nikdy nedostal.
952402
Ten jazyk byl u [spoiler]Dády v místech, kam se normalni smrtelník nikdy nedostal.[/spoiler]
952400
1 0
reagují: Milosh
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se