Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 6781 - 6800 Napsat příspěvek
reaguje na: kyller
Rapidně zvedli kvalitu textur.;)

Jinak souhlas s MarvinP, ty filtry nejsou zrovna skvělé. Trochu doufám, že je to problém zdroje těch obrázků apod. nebo že je ve hře slidery na kontrast a saturaci, protože jmenovitě ten záběr těch mafiánů u velkého stolu bez toho filtru vypadá líp a s jemným přihmouřením očí jako fotka, kdežto ta nová verze má hezčí dřevo apod. ale celkově to vypadá mnohem více uměle. V té originální kvalitě totiž třeba ty skleničky méně "visí nad stolem".
754771
Rapidně zvedli kvalitu textur.*;)* Jinak souhlas s MarvinP, ty filtry nejsou zrovna skvělé. Trochu doufám, že je to problém zdroje těch obrázků apod. nebo že je ve hře slidery na kontrast a saturaci, protože jmenovitě ten záběr těch mafiánů u velkého stolu bez toho filtru vypadá líp a s jemným přihmouřením očí jako fotka, kdežto ta nová verze má hezčí dřevo apod. ale celkově to vypadá mnohem více uměle. V té originální kvalitě totiž třeba ty skleničky méně "visí nad stolem".
754770
2 -1
reagovat
reaguje na: MarvinP
Na to, že s tým moc nespravili, tak ma zaráža veľkosť remastru 45GB. A stále to vyzerá skoro úplne rovnako ako originál, ktorý mal 8GB.
754770
Na to, že s tým moc nespravili, tak ma zaráža veľkosť remastru 45GB. A stále to vyzerá skoro úplne rovnako ako originál, ktorý mal 8GB.
754762
4 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: departed
Český dabing bývá jen u her, které koupíš na českém storu. Ještě tak v některých okolních státech jako Polsko nebo Slovensko.
Na anglickém nebo americkém ho nenajdeš.
754765
Český dabing bývá jen u her, které koupíš na českém storu. Ještě tak v některých okolních státech jako Polsko nebo Slovensko. Na anglickém nebo americkém ho nenajdeš.
754764
3 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Kruci, nevím jestli je to tím, že mám anglický PS Store, ale v audiu na výběr český dabing není. Možná to jen píší v infu, ale ve hře třeba je. Zjistím až koupím. Ne že bych ho nějak potřeboval, to spíš jen tak z nostalgie. 
754764
Kruci, nevím jestli je to tím, že mám anglický PS Store, ale v audiu na výběr český dabing není. Možná to jen píší v infu, ale ve hře třeba je. Zjistím až koupím. Ne že bych ho nějak potřeboval, to spíš jen tak z nostalgie. 
754744
1 0
reagují: Vardant
reagovat
nevím, jestli to má být jako dobrý rozdíl, nebo ne, přijde mi, že s tím zas tak moc neudělali. V zásadě vyměnili filtry, který byly tehdy cool (rozmazání a mírná desaturace) za filtry, co jsou považovaný za cool teď (přesycený barvy a kontrast kterej ve tmě požral detaily).
754762
nevím, jestli to má být jako dobrý rozdíl, nebo ne, přijde mi, že s tím zas tak moc neudělali. V zásadě vyměnili filtry, který byly tehdy cool (rozmazání a mírná desaturace) za filtry, co jsou považovaný za cool teď (přesycený barvy a kontrast kterej ve tmě požral detaily).
754744
4 0
reagují: kyller
reagovat
Ten remaster dvojky je přirovnávaný pomalu k Warcraft 3: Reforged. Jestli remake jedničky dopadne podobně, no to bude na internetech veselo. 
754759
Ten remaster dvojky je přirovnávaný pomalu k Warcraft 3: Reforged. Jestli remake jedničky dopadne podobně, no to bude na internetech veselo. 
754744
2 -1
reagovat
Tak hlavně jednička ma oficiálně i dabing:+
754754
Tak hlavně jednička ma oficiálně i dabing*:+*
2 0
reagovat
Srovnávací video Mafie II. Je tam rozdíl. Na Steamu a PS Store je už j dispozici s CZ dabingem. Kdo má zakoupený originál, dostal remaster zdarma. 
754744
[url=https://youtu.be/vecZc3agbUo]Srovnávací video Mafie II[/url]. Je tam rozdíl. Na Steamu a PS Store je už j dispozici s CZ dabingem. Kdo má zakoupený originál, dostal remaster zdarma. 
2 -1
reagují: departed, MarvinP, HAL
reagovat

Mafia II

Zatím vyšel trailer na fanouškovské DLC, které vrací do hry nepoužité mechanismy. Musím uznat, že díky nim hra dost ožívá. :+
754686
Zatím vyšel trailer na [url=https://www.zing.cz/novinky/96141284/novy-trailer-pro-fanouskovske-dlc-mafia-ii/]fanouškovské DLC[/url], které vrací do hry nepoužité mechanismy. Musím uznat, že díky nim hra dost ožívá. *:+*
Mafia II
2 -1
reagovat
Hej, jak nehraju, tak z tý MAFIE mi vrhknuly slzy do očí.
To prostě chcu.
754617
Hej, jak nehraju, tak z tý MAFIE mi vrhknuly slzy do očí. To prostě chcu.
2 0
reagovat

Epic Store

Už tam funguje aj automatický refund rozdieľovej sumy pri nákupe hry tesne pred zľavou. A ak použijete ten 10€ kupón počas výpredaja, tak dostanete ďalší. Nie je to obmedzené počtom nákupov, takže v podstate z každého nákupu nad 15 eur ide teraz dole ďalších 10.
754571
Už tam funguje aj automatický refund rozdieľovej sumy pri nákupe hry tesne pred zľavou. A ak použijete ten 10€ kupón počas výpredaja, tak dostanete ďalší. Nie je to obmedzené počtom nákupov, takže v podstate z každého nákupu nad 15 eur ide teraz dole ďalších 10.
Epic Store
3 0
reagovat
Ty čo si bol v karanténe? :D
754518
Ty čo si bol v karanténe? *:D*
7 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Dobré ráno. 
754508
Dobré ráno. 
754504
7 0
reagovat

Mafia 1 remake

link

19.5. se dozvíme víc 
754504
https://youtu.be/IAIMnrryFs8 19.5. se dozvíme víc 
Mafia 1 remake
1 -6
reagují: departed
reagovat

UNREAL ENGINE 5

link

totální bomba !! Fakt užasný !!!
754503
https://www.youtube.com/watch?v=qC5KtatMcUw totální bomba !! Fakt užasný !!!
UNREAL ENGINE 5
2 -2
reagovat
reaguje na: Snipsley
Díky, zkusím :+
754433
Díky, zkusím *:+*
754426
1 -1
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Jestli jedes DD dej si Slay The Spire
754426
Jestli jedes DD dej si Slay The Spire
754411
3 0
reagují: CAPS_LOCK
reagovat

Way Out

Měsíc zpátky jsem dohrál Brothers a díky krásnému easter eggu jsem zjistil, že je to od stejného tvůrce. Obě hry jsou mimochodem pecka, ale u Brothers pozor na to, ze je to hra pro jednoho.
754425
Měsíc zpátky jsem dohrál Brothers a díky krásnému easter eggu jsem zjistil, že je to od stejného tvůrce. Obě hry jsou mimochodem pecka, ale u Brothers pozor na to, ze je to hra pro jednoho.
Way Out
1 -1
reagovat
reaguje na: Godlike
Taky. 
754422
Taky. 
754413
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Meh, ale Civilizaci vezmu.:+