Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 6741 - 6760 Napsat příspěvek
reaguje na: connor
757315
[url=https://i.imgflip.com/2rsdll.jpg]link[/url]
757310
2 -7
reagovat
reaguje na: kubqo
Jsi na lovu mínusek? 
757310
Jsi na lovu mínusek? 
757305
9 0
reagují: kubqo
reagovat
Jebem vám Last of US. Monster Train is where it's at! Strašná pecka, lebo je to vlastne Slay the Spire s menej bullshit rng.
757305
Jebem vám Last of US. [b]Monster Train[/b] is where it's at! Strašná pecka, lebo je to vlastne Slay the Spire s menej bullshit rng.
3 -11
reagují: SteKi, Snipsley, connor
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Museli narvat strašné prachy do reklamy. Všade to na mňa vyskakuje.
757285
Museli narvat strašné prachy do reklamy. Všade to na mňa vyskakuje.
757283
1 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Horší víkend si vybrat nemohli:D Docela koukam, jaká je TLOU2 obrovská událost. Půlnoční prodeje, dřívější otvírací doba v JRC... Mně to dojde v pátek a zrovna jdu na celý víkend do práce:(
757283
Horší víkend si vybrat nemohli*:D* Docela koukam, jaká je TLOU2 obrovská událost. Půlnoční prodeje, dřívější otvírací doba v JRC... Mně to dojde v pátek a zrovna jdu na celý víkend do práce*:(*
757266
2 0
reagují: SteKi
reagovat
Co kdyby radši zavedli, aby na Franclina z GTA 5 nestříleli policajti. Dost by mi to ulehčilo hraní. :D

Ale vážně, tohle hraničí s cenzurou. Docela se bojím o Nespoutaného Djanga. :o:(
757271
Co kdyby radši zavedli, aby na Franclina z GTA 5 nestříleli policajti. Dost by mi to ulehčilo hraní. *:D* Ale vážně, tohle hraničí s cenzurou. Docela se bojím o Nespoutaného Djanga. *:o**:(*
757264
8 -3
reagovat
Ubisoft nabízí na víkend zdarma Assassin's Creed Origins.
757266
Ubisoft nabízí na víkend zdarma Assassin's Creed Origins.
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Rockstar odstraňuje z RDR 2 online Ku-klux-kan...
757264
Rockstar odstraňuje z RDR 2 online Ku-klux-kan...
2 -2
reagují: Cinefil
reagovat
Kingdom Come na Steamu od čtvrtka do pondělí zadarmo.
757258
[b]Kingdom Come[/b] na Steamu od čtvrtka do pondělí [b]zadarmo[/b].
3 0
reagovat
KFC jeden z marketingových počinů roku. link

:+:D
757103
KFC jeden z marketingových počinů roku. https://7news.com.au/technology/kfc-announces-console-to-rival-playstation-5-and-xbox-series-x--c-1101524 *:+**:D*
1 -3
reagovat

Mafia

To není vše. Petr Rychlý se defakto vrací jako Paulie:o:+:+
757013
To není vše. [b]Petr Rychlý[/b] se defakto vrací jako [url=https://www.zing.cz/novinky/96155222/petr-rychly-bude-daberem-v-mafia-de/]Paulie[/url]! *:o**:+**:+*
Mafia
4 -1
reagovat
reaguje na: Cinefil
TYVOLEEEEE, ta hudba na konci! <3
757005
TYVOLEEEEE, ta hudba na konci! <3
756909
3 0
reagovat
Šušká sa o nejakom scífku, niečo na štýl Mass Effect. Akože nebol by som proti, nová hra podobná Mass Effectu od Naughty Dog na PS5. Už teraz ma to zaujíma a to som nevidel ešte ani jeden obrázok ;):+
756951
Šušká sa o nejakom scífku, niečo na štýl Mass Effect. Akože nebol by som proti, nová hra podobná Mass Effectu od Naughty Dog na PS5. Už teraz ma to zaujíma a to som nevidel ešte ani jeden obrázok *;)**:+*
756792
6 0
reagovat
Třikrát YES! Jsem jak malej harant, ale jsem fakt moc rád, že to nakonec vzniká. A už takhle brzo. Last of Us 2 a Mafia budou asi jediný hry tenhle rok, který budu chtít odehrát na 100% (DooM taky, ale to bude těžkej oříšek). 
756913
Třikrát YES! Jsem jak malej harant, ale jsem fakt moc rád, že to nakonec vzniká. A už takhle brzo. Last of Us 2 a Mafia budou asi jediný hry tenhle rok, který budu chtít odehrát na 100% (DooM taky, ale to bude těžkej oříšek). 
3 -1
reagovat
756909
[url=https://www.zing.cz/novinky/96154911/mafia-definitive-edition-trailer/]Mafia: Definitive Edition Trailer [/url]
8 0
reagují: verbst
reagovat

Ad Spider-Man Miles Morales

Studio Insomniac Games na twitteru upřesnilo, že Marvel's Spider-man: Miles Morales je samostatnou hrou v rámci univerza Spider-mana srovnatelná s Uncharted: Lost Legacy
756845
Studio Insomniac Games na twitteru upřesnilo, že Marvel's Spider-man: Miles Morales je samostatnou hrou v rámci univerza Spider-mana srovnatelná s Uncharted: Lost Legacy
Ad Spider-Man Miles Morales
6 -2
reagovat
A já si teď koupil Xbox one X v Cyberpunk edici :D
Počkám dva roky na nové revize a uvidím, pro kterou z konzol se rozhodnu. Zatím mi to na Forzy stačí :D
756830
A já si teď koupil Xbox one X v Cyberpunk edici *:D* Počkám dva roky na nové revize a uvidím, pro kterou z konzol se rozhodnu. Zatím mi to na Forzy stačí *:D*
1 -1
reagovat
Sere mě to. Půl roku ještě budu muset hrát ty nejlepší hry téhle generace na základní čtyřce. :D Datáče k Cyberpunku už si ale dám hezky na pětce.
756820
Sere mě to. Půl roku ještě budu muset hrát ty nejlepší hry téhle generace na základní čtyřce. *:D* Datáče k Cyberpunku už si ale dám hezky na pětce.
1 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ja som to urobil dva týždne dozadu a to som mal pôvodnú štvorku. Neviem či tu bola nejaká súťaž alebo sa to rozdáva k paušálu alebo čo, ale našiel som niekoľko inzerátov. Úplne novú a ešte aj tú poslednú verziu ktorá nieje taká hlučná. Kúpil som do nej ssd a hovorím si, prečo som to neurobil skôr. 
756818
Ja som to urobil dva týždne dozadu a to som mal pôvodnú štvorku. Neviem či tu bola nejaká súťaž alebo sa to rozdáva k paušálu alebo čo, ale našiel som niekoľko inzerátov. Úplne novú a ešte aj tú poslednú verziu ktorá nieje taká hlučná. Kúpil som do nej ssd a hovorím si, prečo som to neurobil skôr. 
756814
2 0
reagovat
Jinak si pohrávám s myšlenkou si koupit na inzerát PS4pro s nějakou porcí her a za pár měsíců to prodat s malou ztrátou nebo taky ne, jak dobrý je to nápad? 

Samozřejmě vzhledem k rodinným financím blbý, takže jako vždycky seženu nějakého kamaráda nebo někoho z rodiny, kdo mi to dá. :D
756814
Jinak si pohrávám s myšlenkou si koupit na inzerát PS4pro s nějakou porcí her a za pár měsíců to prodat s malou ztrátou nebo taky ne, jak dobrý je to nápad?  Samozřejmě vzhledem k rodinným financím blbý, takže jako vždycky seženu nějakého kamaráda nebo někoho z rodiny, kdo mi to dá. *:D*
1 -1
reagují: SteKi
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist