Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 241 - 260 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
Tyvolé, kde zjistím kolik času jsem nahrál ve Snapu? :D
889820
Tyvolé, kde zjistím kolik času jsem nahrál ve Snapu? *:D*
889817
2 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
Začni streamovat:D
889818
Začni streamovat*:D*
889817
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Řekněme, že druhá polovina roku byla z různých důvodů víc herní než obvykle.

Diablo 319 hodin
Destiny 2 97 hodin
Hogwarts 70 hodin
Jedi Survivor 38 hodin
Spidey 31 hodin

+ 62 BG3, + 26 Starfield, + cca 150 Marvel Snap + cca 30 WoWko

Čili nějakých 860 za rok. Už by to chtělo, abych za to byl třeba aspoň placenej, takhle to působí trochu blbě... :o
889817
Řekněme, že druhá polovina roku byla z různých důvodů víc herní než obvykle. [b]Diablo[/b] 319 hodin [b]Destiny 2[/b] 97 hodin [b]Hogwarts[/b] 70 hodin [b]Jedi Survivor[/b] 38 hodin [b]Spidey[/b] 31 hodin + 62 [b]BG3[/b], + 26 [b]Starfield[/b], + cca 150 [b]Marvel Snap[/b] + cca 30[b] WoWko [/b]Čili nějakých 860 za rok. Už by to chtělo, abych za to byl třeba aspoň placenej, takhle to působí trochu blbě... *:o*
889813
4 0
reagovat
PS5 vydal opět roční statistiky.
Slabší ročník, tak 150 hodin jsem strávil v Zeldě.
74h Hogwards Legacy
45h Mortal Kombat 1
34h Last of Us 2, které jsem si dal po remasteru jedničky podruhé a příští rok asi kvůli remasteru dvojky potřetí.
33h Spider-Man 2 
19h luxusní oddychovka Death's door.
Celkem 250 hodin na 14 her, což je pořád min, než má do_Od v jedné hře :D
889813
PS5 vydal opět roční statistiky. Slabší ročník, tak 150 hodin jsem strávil v Zeldě. [b]74h[/b] [b]Hogwards Legacy[/b] [b]45h[/b] [b]Mortal Kombat 1[/b] [b]34h[/b] [b]Last of Us 2[/b], které jsem si dal po remasteru jedničky podruhé a příští rok asi kvůli remasteru dvojky potřetí. [b]33h[/b] [b]Spider-Man 2[/b]  [b]19h[/b] luxusní oddychovka [b]Death's door[/b]. Celkem 250 hodin na 14 her, což je pořád min, než má do_Od v jedné hře *:D*
7 0
reagují: do_Od
reagovat

R.I.P E3

Ako bola to len otázka času ale i tak to zamrzí. 
889769
Ako bola to len otázka času ale i tak to zamrzí. 
R.I.P E3
4 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Jako to píšou vždycky :D
Teď mluvím hlavně o Steamu (Epic to bude mít ale v bledě modrém), ale tam ten automat už šlape natolik dobře, že jednak nemusíš mít druhý účet - prostě se "snažíš" přihlásit pod svým a když ti to nejde, ručně si vynutíš změnu mailu a hesla za pomoci mimořádných ověřovacích variant.
Druhá možnost přes mail tě opravdu odkážou na automat, neb ručně trvá vyřízení 12 až 36 hodin. Týdny to nejsou, ale rádi se tě střepají, zvlášť, když přes ten automat to máš typicky do dvou hodin max.
Sranda to je pokaždé, bohužel jsem se s tím setkal u spousty lidí, počítal bych to snad i do desítek. Což je zvláštní, ale v momentě, kdy nemáš neprůrazné heslo na accountu i mailu, je to riziko obrovské. A i při tom vysokém zabezpečení stačí udělat školáckou chybu a přihlásit se (jako provést přihlášení) k některému účtu na veřejné wifi (můj případ)... Čímž chci říct - ty technologické společnosti, zvlášť Epic/Steam, kteří prodávají elektronické licence, s tímhle bojují dlouhodobě a tak nějak si zavedly bulletproof řešení těchto s*anců, stejně tak tlačit k 2FA, aby se tomu předcházelo. Bát se extra nemusíš. Je riziko ztráty položky (titulu) při přeprodeji a může se ti ztratit kredit, ale byť sem paranoik a uloženou kartu na účtě nemám, už ji nezneužijí, neb zase ta je jištěná ze strany banky.
Suma sumárum - je to s*aní, ale v drtivé většině případů tyhle krádeže dopadají ještě relativně dobře s navráceným účtem.
889730
Jako to píšou vždycky :D Teď mluvím hlavně o Steamu (Epic to bude mít ale v bledě modrém), ale tam ten automat už šlape natolik dobře, že jednak nemusíš mít druhý účet - prostě se "snažíš" přihlásit pod svým a když ti to nejde, ručně si vynutíš změnu mailu a hesla za pomoci mimořádných ověřovacích variant. Druhá možnost přes mail tě opravdu odkážou na automat, neb ručně trvá vyřízení 12 až 36 hodin. Týdny to nejsou, ale rádi se tě střepají, zvlášť, když přes ten automat to máš typicky do dvou hodin max. Sranda to je pokaždé, bohužel jsem se s tím setkal u spousty lidí, počítal bych to snad i do desítek. Což je zvláštní, ale v momentě, kdy nemáš neprůrazné heslo na accountu i mailu, je to riziko obrovské. A i při tom vysokém zabezpečení stačí udělat školáckou chybu a přihlásit se (jako provést přihlášení) k některému účtu na veřejné wifi (můj případ)... Čímž chci říct - ty technologické společnosti, zvlášť Epic/Steam, kteří prodávají elektronické licence, s tímhle bojují dlouhodobě a tak nějak si zavedly bulletproof řešení těchto s*anců, stejně tak tlačit k 2FA, aby se tomu předcházelo. Bát se extra nemusíš. Je riziko ztráty položky (titulu) při přeprodeji a může se ti ztratit kredit, ale byť sem paranoik a uloženou kartu na účtě nemám, už ji nezneužijí, neb zase ta je jištěná ze strany banky. Suma sumárum - je to s*aní, ale v drtivé většině případů tyhle krádeže dopadají ještě relativně dobře s navráceným účtem.
889726
2 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Nope. Já zakládal bez 2FA, je to ale roky zpět (17?/18?, teď nevím), navíc ještě s využitím přihlásit se přes jiný account (tuším, že to byl FB). Je ale možné, že teď je to při registraci povinné.
Nicméně i dnes můžeš na Epicu 2FA ručně vypnout, stejně jako zrušit nalinkování na jiné accounty...
889727
Nope. Já zakládal bez 2FA, je to ale roky zpět (17?/18?, teď nevím), navíc ještě s využitím přihlásit se přes jiný account (tuším, že to byl FB). Je ale možné, že teď je to při registraci povinné. Nicméně i dnes můžeš na Epicu 2FA ručně vypnout, stejně jako zrušit nalinkování na jiné accounty...
889722
2 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Ty s nákupy přes kartu jsem jim poslal. Jediná reakce zatím byla, že jsou zahlcení, mám najít řešení na těch jejich stránkách a pokud ani to ne, mám odpovědět na ten jejich mail. Bude ještě veselo.
889726
Ty s nákupy přes kartu jsem jim poslal. Jediná reakce zatím byla, že jsou zahlcení, mám najít řešení na těch jejich stránkách a pokud ani to ne, mám odpovědět na ten jejich mail. Bude ještě veselo.
889725
2 0
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Oni v ticketu ukradených účtů většinou chtějí den a poslední čtyři čísla karty u naposled provedené transakce.
Takže nákup je dobré na tom účtě mít alespoň jeden. Faktura jako taková nestačí, protože tam není tvá identifikace.
889725
Oni v ticketu ukradených účtů většinou chtějí den a poslední čtyři čísla karty u naposled provedené transakce. Takže nákup je dobré na tom účtě mít alespoň jeden. Faktura jako taková nestačí, protože tam není tvá identifikace.
889718
1 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
A ... jak? Epic má od nepaměti povinně 2FA, tak nechápu. Každopádně nasere a držím palce.
889722
A ... jak? Epic má od nepaměti povinně 2FA, tak nechápu. Každopádně nasere a držím palce.
889713
1 0
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: KARLOS
Jo, poslal jsem jim v příloze 5 faktur, něco zdarma, něco zakoupeného. Teď se uvidí.
889718
Jo, poslal jsem jim v příloze 5 faktur, něco zdarma, něco zakoupeného. Teď se uvidí.
889715
1 0
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Jestli tam máš transakci, tak to bude v pohodě...
Ty tři dny jsou blbé v tom, že by ti mohly "zmizet" nějaké položky, ale předpokládám, že pokud to bylo vesměs všechno free games, ta šance je malá.
889715
Jestli tam máš transakci, tak to bude v pohodě... Ty tři dny jsou blbé v tom, že by ti mohly "zmizet" nějaké položky, ale předpokládám, že pokud to bylo vesměs všechno free games, ta šance je malá.
889713
1 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
Tak někomu se povedlo hacknout mi účet na epic store, změnil hned heslo i email. informativní maily od epicu byly ve spamu, takže jsem si jich všiml až dnes po třech dnech...:( Vytvořil jsem nový účet, napsal na podporu, takže jsem zvědavý. Prý to může trvat i několik měsíců. 

Jako jo, bral jsem hry zdarma, ale koupil i něco, co jinde na pc není (Kingdom Hearts)
889713
Tak někomu se povedlo hacknout mi účet na epic store, změnil hned heslo i email. informativní maily od epicu byly ve spamu, takže jsem si jich všiml až dnes po třech dnech...*:(* Vytvořil jsem nový účet, napsal na podporu, takže jsem zvědavý. Prý to může trvat i několik měsíců.  Jako jo, bral jsem hry zdarma, ale koupil i něco, co jinde na pc není (Kingdom Hearts)
0 0
reagují: Ex-SOLDIER, Gonzi, KARLOS
reagovat
reaguje na: Gonzi
Já spíš hlavně nechápu, že to někdo koupil day one / preorder. O té hře se mluví už velmi dlouho, kolovalo okolo ní už hodně pofidérních informací. Musel bych být padlej na hlavu abych za takový sus produkt dal peníze před releasem. 
Sám dost často dávám preordery, třeba Dragons Dogma 2 mám teď předobjednaný, ale to si troufám říct, že je neporovnatelná sitauce.
Tato situace mi spíš přijde jako když podvodníci volají nějaké babce, aby vložila všechny svoje úspory do bitcoinmatu ... :D
889708
Já spíš hlavně nechápu, že to někdo koupil day one / preorder. O té hře se mluví už velmi dlouho, kolovalo okolo ní už hodně pofidérních informací. Musel bych být padlej na hlavu abych za takový sus produkt dal peníze před releasem.  Sám dost často dávám preordery, třeba Dragons Dogma 2 mám teď předobjednaný, ale to si troufám říct, že je neporovnatelná sitauce. Tato situace mi spíš přijde jako když podvodníci volají nějaké babce, aby vložila všechny svoje úspory do bitcoinmatu ... *:D*
889704
0 0
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe
Tak věřím že ti, co by žalovali prostě refundnuli a že ty refundy budou fungovat bez problémů... Jen prostě nějaké procento hráčů refundovat nebude, ať už, protože se jim to třeba nějak líbí (jsou i tací), nebo prostě protože je to jakkoli nezajímá (já taky zrovna neběžím do Tesca vrátit jogurt, když bych v něm zrovna našel plíseň). Věřím, že ti #&$%* na tom prostě nemálo vydělají a v tichosti si založí další studio, aby udělali totéž.
889704
Tak věřím že ti, co by žalovali prostě refundnuli a že ty refundy budou fungovat bez problémů... Jen prostě nějaké procento hráčů refundovat nebude, ať už, protože se jim to třeba nějak líbí (jsou i tací), nebo prostě protože je to jakkoli nezajímá (já taky zrovna neběžím do Tesca vrátit jogurt, když bych v něm zrovna našel plíseň). Věřím, že ti #&$%* na tom prostě nemálo vydělají a v tichosti si založí další studio, aby udělali totéž.
889701
3 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe
Jsou to Rusové, těm jsou nějaké žaloby úplně ukradené.

Já se jen upřímně divím tomu že kolem té hry vznikl vůbec nějaký hype. Tak snad se apoň lidi poučí že preordery málo důvěryhodných her nejsou úplně nejlepší nápad.

Edit: Kluci z Bohemie jim dobře naložili :D
889703
Jsou to Rusové, těm jsou nějaké žaloby úplně ukradené. Já se jen upřímně divím tomu že kolem té hry vznikl vůbec nějaký hype. Tak snad se apoň lidi poučí že preordery málo důvěryhodných her nejsou úplně nejlepší nápad. Edit: Kluci z Bohemie jim dobře [url=https://twitter.com/DayZ/status/1734292204758126892/photo/1]naložili *:D*[/url]
889701
6 0
reagovat

D4

318 hodin a platina konečně doma.

Fujtajbl. Konečně jsem svobodný! :D

Teď bych ještě mohl dotáhnout story ve Starfieldu a pak se konečně vrhnout na ten Cyberpunk.
889702
318 hodin a platina konečně doma. Fujtajbl. Konečně jsem svobodný! *:D* Teď bych ještě mohl dotáhnout story ve Starfieldu a pak se konečně vrhnout na ten Cyberpunk.
D4
3 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
No predpokladám, že budú následovať nejaké žaloby a vymáhanie peňazí a dlhov. Ja by som to nevidel tak negatívne, že by sa tvorcom podarilo utiecť s peniazmi od hráčov....
889701
No predpokladám, že budú následovať nejaké žaloby a vymáhanie peňazí a dlhov. Ja by som to nevidel tak negatívne, že by sa tvorcom podarilo utiecť s peniazmi od hráčov....
889700
2 0
reagují: Gonzi, HAL
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe
Bohužel to znamená, že si taky 110 000 lidí nechalo vzít $40, řekněme 800 Kč, po Steamu a zdanění řekněme 400 Kč x 110 000 = 44 000 000 Kč...
Pokud to Steam nějak nerefundne automaticky všem (což imho neudělá), tak ti zmrdi pláchnou s takovýmhle výdělkem.
V tomhle směru mi je z toho spíš smutno.
889700
Bohužel to znamená, že si taky 110 000 lidí nechalo vzít $40, řekněme 800 Kč, po Steamu a zdanění řekněme 400 Kč x 110 000 = 44 000 000 Kč... Pokud to Steam nějak nerefundne automaticky všem (což imho neudělá), tak ti zmrdi pláchnou s takovýmhle výdělkem. V tomhle směru mi je z toho spíš smutno.
889699
2 0
reagují: RidleyCrowe
reagovat
reaguje na: MarvinP
Wau, to nabralo hodne rýchly spád. :D 200 tisíc ľudí si hru kúpilo a 90 tisíc z nich zažiadalo o refund. :D By ma zaujímalo, či si to tí ľudia kúpili len aby mohli zistiť, či je to naozaj scam alebo vážne verili, že tá hra bude dobrá. :D
889699
Wau, to nabralo hodne rýchly spád. *:D* 200 tisíc ľudí si hru kúpilo a 90 tisíc z nich zažiadalo o refund. *:D* By ma zaujímalo, či si to tí ľudia kúpili len aby mohli zistiť, či je to naozaj scam alebo vážne verili, že tá hra bude dobrá. *:D*
889695
3 0
reagují: Gonzi
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se