Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 3661 - 3680 Napsat příspěvek
reaguje na: kristian.nguyen
Hraje v tom Sadie Sink, takže si mě nalákal. Pak napíšu svoje dojmy. ;)
935374
Hraje v tom Sadie Sink, takže si mě nalákal. Pak napíšu svoje dojmy. *;)*
935355
2 0
reagovat
reaguje na: dreamy
A přitom to nezní úplně špatně... 
935368
A přitom to nezní úplně špatně... 
935365
1 0
reagují: dreamy
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jo, Lotos ho "udělal." Snad z toho ještě chvíli bude těžit.

Mimochodem, co to je za film a proč o něm slyším až teď? Trailer vypadá skvěle. Jen tam teda Bartlett vypadá jako Šlachta. :D
935366
Jo, Lotos ho "udělal." Snad z toho ještě chvíli bude těžit. Mimochodem, co to je za film a proč o něm slyším až teď? Trailer vypadá skvěle. Jen tam teda Bartlett vypadá jako Šlachta. *:D*
935362
2 0
reagovat

Cleaner

M. Campbell bude za Zorra a Bonda už pořád frajer a né tak starej film s J. Chanem byl taky super ale todle je fakt nekoukatelnej kekel co sem po 40 minut kdy se poroučela jedna z postav C. Owen další můj oblíbenec musel vypnout a i ta chvilka mi dala zabrat..uff
935365
M. Campbell bude za Zorra a Bonda už pořád frajer a né tak starej film s J. Chanem byl taky super ale todle je fakt nekoukatelnej kekel co sem po 40 minut kdy se poroučela jedna z postav [spoiler]C. Owen další můj oblíbenec[/spoiler] musel vypnout a i ta chvilka mi dala zabrat..uff
Cleaner
1 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Díky, že ho zminujes Murray Bartlett mi teď přijde jako nejlepší neznámý herec.

Podle jména si ho výbavu možná tak Disk kvůli Looking. Ale v Lotosu i Last of Us byl na malém prostoru naprosto top. Dost se divím že zatím nikde nemá projekt s hlavní rolí.
935362
Díky, že ho zminujes Murray Bartlett mi teď přijde jako nejlepší neznámý herec. Podle jména si ho výbavu možná tak Disk kvůli Looking. Ale v Lotosu i Last of Us byl na malém prostoru naprosto top. Dost se divím že zatím nikde nemá projekt s hlavní rolí.
935355
3 0
reagují: Ravenous, Memphis
reagovat

O'Dessa

Pohádková folk opera, s velmi fajn obsazením a neonovou stylizací, v pohodě songy, které jsou příjemné a kdyztomu člověk odpustí ten jednoduchý příběh z bodu  A do Z tak mu to příjemně uteče. Jo tohle by šlo 6,5/10 
p.s.  Murray Barlett se dere do ligy Sharlota Copleyho v 1. řadě Bílého Lotosu byl fenomenální hlavně Rimmjob by ho ocenil 😜 tady taky bavi 
935355
Pohádková folk opera, s velmi fajn obsazením a neonovou stylizací, v pohodě songy, které jsou příjemné a kdyztomu člověk odpustí ten jednoduchý příběh z bodu  A do Z tak mu to příjemně uteče. Jo tohle by šlo 6,5/10  p.s.  Murray Barlett se dere do ligy Sharlota Copleyho v 1. řadě Bílého Lotosu byl fenomenální hlavně Rimmjob by ho ocenil 😜 tady taky bavi 
O'Dessa
4 0
reagovat
reaguje na: connor
Nevím co čekat od filmu One Battle After Another, ale Chainsaw Man je  aspoň další film na který se dá těšit v září.8)
935354
Nevím co čekat od filmu [b]One Battle After Another[/b], ale Chainsaw Man je  aspoň další film na který se dá těšit v září.*8)*
935342
0 0
reagovat

Chainsaw Man

Filmové pokračování má konečně datum premiéry - 19. září 2025. 
link
935342
Filmové pokračování má konečně datum premiéry - 19. září 2025.  [url=https://www.youtube.com/watch?v=aD6MRQsOauQ]link[/url]
Chainsaw Man
2 0
reagují: Demonic8
reagovat
reaguje na: Disketa1
Mám doma na stěně několik displatů s filmovou tématikou a jeden z nich je tento.

Až na výjimky je tento styl vyprávění Nolanův trademark.
935337
Mám doma na stěně několik displatů s filmovou tématikou a jeden z nich je [url=https://displate.com/displate/5325280]tento[/url]. Až na výjimky je tento styl vyprávění Nolanův trademark.
935332
1 0
reagovat

Oppenheimer (2023)

Nolanův Oppenheimer se mi hodnotí velmi těžko. Na jedné straně jde o precizní záležitost, které vévodí kameraman Hoyte van Hoytema, na druhé straně jde o počin velmi chladný, akademický a bez emocí. Chápu, proč Nolan svůj film natočil tak, jak ho natočil, ale na mě to vůbec tak nepůsobilo. Neustálé odbočky, časové skoky tam a zpět, příliš mnoho postav... ne, tohle není můj šálek čaje. Korunu tomu nasazuje smrící tříhodinová stopáž. To není výtka vůči tříhodinové stopáži jako takové, mnohé starší tříhodinové a delší filmy dokážou strhnout a vy to ani nezaznamenáte, ale tady jsem jenom tupě zíral a čekal na očekávaný závěr. Snad mě chystaná Odyssea strhne a vyvolá ve mně nadšení. U "Oppieho" je mi líto.
935332
Nolanův Oppenheimer se mi hodnotí velmi těžko. Na jedné straně jde o precizní záležitost, které vévodí kameraman Hoyte van Hoytema, na druhé straně jde o počin velmi chladný, akademický a bez emocí. Chápu, proč Nolan svůj film natočil tak, jak ho natočil, ale na mě to vůbec tak nepůsobilo. Neustálé odbočky, časové skoky tam a zpět, příliš mnoho postav... ne, tohle není můj šálek čaje. Korunu tomu nasazuje smrící tříhodinová stopáž. To není výtka vůči tříhodinové stopáži jako takové, mnohé starší tříhodinové a delší filmy dokážou strhnout a vy to ani nezaznamenáte, ale tady jsem jenom tupě zíral a čekal na očekávaný závěr. Snad mě chystaná Odyssea strhne a vyvolá ve mně nadšení. U "Oppieho" je mi líto.
Oppenheimer (2023)
2 -13
reagují: Clavius
reagovat

The Secret Life of Walter Mitty (2013)

Pilot vrtulníku v Grónsku je Mr. Drummond ze Severance. :D

Titulková píseň Stay Alive od Josého Gonzálese je tak strašně dobrá. :+
935331
Pilot vrtulníku v Grónsku je Mr. Drummond ze Severance. *:D* Titulková píseň [i]Stay Alive[/i] od Josého Gonzálese je tak strašně dobrá. *:+*
The Secret Life of Walter Mitty (2013)
13 0
reagují: Cobretti
reagovat

The Invisible Man 1933

Jednoduchoučká zápletka, ale na svou dobu skoro až neuvěřitelně provedený kousek. I po více než devadesáti letech mě dostalo, jak věrohodně neviditelné scény vypadají. Plus to celé má jen 70 minut, pěkně to odsýpá a dobře se na to kouká. Whale přinesl technickou revoluci, co pořád funguje
935321
Jednoduchoučká zápletka, ale na svou dobu skoro až neuvěřitelně provedený kousek. I po více než devadesáti letech mě dostalo, jak věrohodně neviditelné scény vypadají. Plus to celé má jen 70 minut, pěkně to odsýpá a dobře se na to kouká. Whale přinesl technickou revoluci, co pořád funguje
The Invisible Man 1933
8 0
reagovat

Warfare

Čtyřicet vteřin chvály a klipů (ale hlavně té chvály) z nového snímku Alexe Garlanda
935302
[url=https://youtu.be/j5bbSMDFoUM?si=lx0fEPa-r9YbgZx7]Čtyřicet vteřin[/url] chvály a klipů (ale hlavně té chvály) z nového snímku Alexe Garlanda
Warfare
5 0
reagovat

Minecraft

Tak to je docela děsivý, ale očekávatelný spoiler na Idnesu :D.

Naposled daboval Jacka Blacka ve filmu Minecraft a u toho se prý pěkně zapotil. „Od polovičky filmu se jenom křičí, řve, huláká – ale ve větách,“ popsal Bohdan Tůma.
935297
Tak to je docela děsivý, ale očekávatelný spoiler na Idnesu *:D*. Naposled daboval [spoiler]Jacka Blacka ve filmu Minecraft a u toho se prý pěkně zapotil. „Od polovičky filmu se jenom křičí, řve, huláká – ale ve větách,“[/spoiler] popsal Bohdan Tůma.
Minecraft
2 0
reagovat

Animezone

Já to dnes viděl v řadě krátkých minutových filmů a tenhle byl poslední, ale skvělý a až pak jsem si všiml, že to udělala legenda pan Satoshi Kon - Ohayo
935267
Já to dnes viděl v řadě krátkých minutových filmů a tenhle byl poslední, ale skvělý a až pak jsem si všiml, že to udělala legenda pan Satoshi Kon - [url=https://youtu.be/GsOI_5ftUJc?si=SkofJ5e84llOupSc]Ohayo[/url]
Animezone
1 0
reagovat
Kdo ještě neviděl, tak tady ta příjemná "Coenovská" jednohubka je na HBO MAX.
935249
Kdo ještě neviděl, tak [url=https://www.csfd.cz/film/1423244-posledni-zastavka-v-yume/prehled/]tady[/url] ta příjemná "Coenovská" jednohubka je na HBO MAX.
4 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ono zrovna tento koncept by mohol byť väčší doják ako úvodná scéna z UP. 
935222
Ono zrovna tento koncept by mohol byť väčší doják ako úvodná scéna z UP. 
935103
1 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Také jsem dal 4* a tady 7/10, on to Mr.Hlad hezky řekl v MZ live a popsal v recenzi, souhlasím také s tebou. Jen teda ten závěr filmu, přišlo mi jako kdyby autoři neměli dost a stále to byl šílený boj, což už bylo trošku otravné. Mohlo to skončit líp a vtipněji. Ale líbilo se mi pak i takové to dohrání ve věznici
935216
Také jsem dal 4* a tady 7/10, on to Mr.Hlad hezky řekl v MZ live a popsal v recenzi, souhlasím také s tebou. Jen teda ten závěr filmu, [spoiler]přišlo mi jako kdyby autoři neměli dost a stále to byl šílený boj[/spoiler], což už bylo trošku [spoiler]otravné[/spoiler]. Mohlo to skončit líp a vtipněji. Ale líbilo se mi pak i takové to dohrání ve [spoiler]věznici[/spoiler]. 
935138
1 0
reagovat

The Long Kiss Goodnight

Co se stane, když se spojí dohromady Nikita (vládní čistič a život po "smrti"), Bourne (ztráta paměti a vládní spiknutí) a Last Boy Scout (dvojka nafintěného klienta a druhořadého detektiva a kupa nekorektních hlášek)? Black si vyzvedne ve své době rekordní honorář za pitch:D a Harlin natočí jednoho z nejzábavnějších zástupců hollywoodské akční školy ve starých dobrých devadesátkách, který v podžánru "silné holky s ještě silnějšíma bouchačkama" nechává většinu své současné konkurence daleko za sebou i skoro třicet let po svém vzniku (čest všem osamoceným výjimkám).

Jasně, z dnešního pohledu (a vlastně i tehdejšího - v podstatě šlo o propadák, byť ne tak brutální jako předchozí "pirátská" spolupráce Harlina s Davis) jde o polozapomenuté akční béčko, které vedle devadesátkových klasik žánru bez debat hraje druhou ligu, ale nedávno jsem si snad po deseti letech dával repete a nemůžu si pomoct - když to srovnám se současnou akční produkcí (obzvláště s nálepkou strong female character), tak to na všech úrovních skvěle funguje. 

Solidní akce, výborně vypointovaný humor, parádní casting (Davis v akční poloze působí uvěřitelně, což u podobných žánrovek zdaleka není pravidlem, Jackson si celý film krade pro sebe - není divu, že oba řadí film mezi své nejoblíbenější, ve kterých si zahráli) a v žánru ne tak často prezentovaná zimní/vánoční atmosféra (DH2, Cliffhanger, TLKG - všechno pod sněhem, Harlin byl tehdy očividně fanoušek prašanu:D). Dodnes lituju, že jsem to v kině z neznámého důvodu propásl.
935215
Co se stane, když se spojí dohromady Nikita (vládní čistič a život po "smrti"), Bourne (ztráta paměti a vládní spiknutí) a Last Boy Scout (dvojka nafintěného klienta a druhořadého detektiva a kupa nekorektních hlášek)? Black si vyzvedne ve své době rekordní honorář za pitch*:D* a Harlin natočí jednoho z nejzábavnějších zástupců hollywoodské akční školy ve starých dobrých devadesátkách, který v podžánru "silné holky s ještě silnějšíma bouchačkama" nechává většinu své současné konkurence daleko za sebou i skoro třicet let po svém vzniku (čest všem osamoceným výjimkám). Jasně, z dnešního pohledu (a vlastně i tehdejšího - v podstatě šlo o propadák, byť ne tak brutální jako předchozí "pirátská" spolupráce Harlina s Davis) jde o polozapomenuté akční béčko, které vedle devadesátkových klasik žánru bez debat hraje druhou ligu, ale nedávno jsem si snad po deseti letech dával repete a nemůžu si pomoct - když to srovnám se současnou akční produkcí (obzvláště s nálepkou strong female character), tak to na všech úrovních skvěle funguje.  Solidní akce, výborně vypointovaný humor, parádní casting (Davis v akční poloze působí uvěřitelně, což u podobných žánrovek zdaleka není pravidlem, Jackson si celý film krade pro sebe - není divu, že oba řadí film mezi své nejoblíbenější, ve kterých si zahráli) a v žánru ne tak často prezentovaná zimní/vánoční atmosféra (DH2, Cliffhanger, TLKG - všechno pod sněhem, Harlin byl tehdy očividně fanoušek prašanu*:D*). Dodnes lituju, že jsem to v kině z neznámého důvodu propásl.
The Long Kiss Goodnight
4 0
reagovat

Animezone

Tak jsem si úspěšně doplnil vzdělání od tvůrce Makoto Shinkai a uznávám, že jeho tvorba je fajn. Sice něco je takový ten průměr, ale stále se mi podařilo najít skvělé věci, které si budu dlouho pamatovat. Zvlášť zatím nepřekonaný nejlepší romantický film Kimi no na wa.
Jinak má zajímavou úchylku na mraky a kočky :)

Z filmů je za mě top:
Kimi no na wa. (Your Name.)
Suzume
Zahrada slov (The Garden of Words)

Krátké filmy:
A Gathering of Cats (link)
Other Worlds (link)
She and Her Cat (link)
935214
Tak jsem si úspěšně doplnil vzdělání od tvůrce [url=https://www.csfd.cz/tvurce/21877-makoto-sinkai/prehled/]Makoto Shinkai[/url] a uznávám, že jeho tvorba je fajn. Sice něco je takový ten průměr, ale stále se mi podařilo najít skvělé věci, které si budu dlouho pamatovat. Zvlášť zatím nepřekonaný nejlepší romantický film Kimi no na wa. Jinak má zajímavou úchylku na mraky a kočky *:)* Z filmů je za mě top: Kimi no na wa. (Your Name.) Suzume Zahrada slov (The Garden of Words) Krátké filmy: A Gathering of Cats ([url=https://youtu.be/-YKuxZgDamM?si=VeuyGyLG0MFZbtjH]link[/url]) Other Worlds ([url=https://youtu.be/YmQKsHJxE-o?si=MtQBsHk4IyxLkZf_]link[/url]) She and Her Cat ([url=https://youtu.be/rpJ5GtK8ZoQ?si=jypY8nVTLc-A06ik]link[/url])
Animezone
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se