Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 3701 - 3720 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
Coco sequel jsem tipoval a jako jeden z mala dava perfektni smysl - latino populace neustale roste, je mlada a chodi do kin, v US je ten film oblibou ne tak daleko od Moany a navic se jim chytil i merch.
Spis me divi, ze poradne jeste nevyuzili Elena of Avalor...
935108
Coco sequel jsem tipoval a jako jeden z mala dava perfektni smysl - latino populace neustale roste, je mlada a chodi do kin, v US je ten film oblibou ne tak daleko od Moany a navic se jim chytil i merch. Spis me divi, ze poradne jeste nevyuzili Elena of Avalor...
935096
4 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: speta.jr
Kluk z jedničky překvapivě zestárne a bude mít děti.
Pak tragicky (foul play) zemře a děcka ho půjdou se psem zachránit do světa duchů.
Tam budou staří známí, z nichž někteří budou záchranu kluka/tatínka komplikovat.
Nakonec to dobře dopadne a na konci si všichni zazpívají hezkou písničku.
Tipuju takhle.
935103
Kluk z jedničky překvapivě zestárne a bude mít děti. Pak tragicky (foul play) zemře a děcka ho půjdou se psem zachránit do světa duchů. Tam budou staří známí, z nichž někteří budou záchranu kluka/tatínka komplikovat. Nakonec to dobře dopadne a na konci si všichni zazpívají hezkou písničku. Tipuju takhle.
935100
6 0
reagují: Tyller
reagovat
Bába umře ve světě duchů a bude tam další svět za tímto?
935100
Bába umře ve světě duchů a bude tam další svět za tímto?
935096
3 0
reagovat
Ratatouille 2 by mi vlastně nevadil.
935099
Ratatouille 2 by mi vlastně nevadil.
935096
3 0
reagovat
Disney CEO Bob Iger just revealed during the studio’s annual shareholder meeting that Coco 2 is happening. A 2029 release has been set.

Oni fakt pojedou sequely uplne u vseho. Ale jednicku Coco mam rad, to zase jo.
935096
[i]Disney CEO Bob Iger just revealed during the studio’s annual shareholder meeting that Coco 2 is happening. A 2029 release has been set.[/i] Oni fakt pojedou sequely uplne u vseho. Ale jednicku Coco mam rad, to zase jo.
13 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Bohužel ne. Je tam v dostatečném množství Temný rytíř, Muž z Oceli. Wonder Woman, Duna, Počátek, Gladiátor, Interstellar, Piráti z Karibiku, Lví král a pak Dark Phoenix, Dunkirk a pokud se nemýlím, tak toť vše. 
935049
Bohužel ne. Je tam v dostatečném množství [spoiler]Temný rytíř, Muž z Oceli. Wonder Woman, Duna, Počátek, Gladiátor, Interstellar, Piráti z Karibiku, Lví král a pak Dark Phoenix, Dunkirk a pokud se nemýlím, tak toť vše. [/spoiler]
934973
0 0
reagovat
reaguje na: holub109
✋😐🤚
935048
✋😐🤚
935047
1 0
reagovat

One Battle After Another

link
První záběry z nového kousku od PTA s Leonardem v hlavní roli. Trailer příští týden 
935047
https://youtu.be/9u-2yB8GJ-Q?si=Jnd5eLmr7Ml8Kxmu První záběry z nového kousku od PTA s Leonardem v hlavní roli. Trailer příští týden 
One Battle After Another
4 0
reagují: Muel
reagovat
Netusim. :) Beztak tehda nejaky info probehlo, ale nevzpomenu si. ;)
935035
Netusim. :) Beztak tehda nejaky info probehlo, ale nevzpomenu si. ;)
935002
1 0
reagovat
reaguje na: pytlik
je to pruser
935023
je to pruser
935003
0 0
reagovat
Nejlepší je samozřejmě Popelka ale mě teda překvapilo, že na čtvrtém místě je Sommersova Nová kniha džunglí. Nikdy jsem to neviděl, ale žil jsem v domnění, že je to považováno za průser :)) 
935003
Nejlepší je samozřejmě Popelka ale mě teda překvapilo, že na čtvrtém místě je Sommersova Nová kniha džunglí. Nikdy jsem to neviděl, ale žil jsem v domnění, že je to považováno za průser *:))* 
0 0
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: The Joker
Ta cisla Pay Per View u Cruelly asi neznama, co? 
935002
Ta cisla Pay Per View u Cruelly asi neznama, co? 
935000
0 0
reagují: The Joker
reagovat
Imo tam slo o to dat Stone pay or play deal a byt s ni zadobre. Nejspis se neco podobnyho stalo u Pitta, Clooneyho a Wattse s tim jejich shitem v loni, na kterej asi uz kazdy zapomnel. ?)
935000
Imo tam slo o to dat Stone pay or play deal a byt s ni zadobre. Nejspis se neco podobnyho stalo u Pitta, Clooneyho a Wattse s tim jejich shitem v loni, na kterej asi uz kazdy zapomnel. *?)*
934997
0 0
reagovat
No faktem je, že v roce 2021 psali, že Cruella sequel in early development a od te doby ticho - nevim, ze by se dvojka opravdu chystala. Nebo na kdy.
934997
No faktem je, že v roce 2021 psali, že Cruella sequel in early development a od te doby ticho - nevim, ze by se dvojka opravdu chystala. Nebo na kdy.
934996
0 0
reagovat
Myslim, ze byla mega-draha. Forbes navic nikdy nemel film zdroj a pamatuji, ze Mendelson byl na box office foru dost vysmivanej...
934996
Myslim, ze byla mega-draha. Forbes navic nikdy nemel film zdroj a pamatuji, ze Mendelson byl na box office foru dost vysmivanej...
934995
1 0
reagovat
Hele, když už si tu Cruellu načnul, jak to u ní bylo s rozpočtem (budu možná řešit v tržbách).

Měl sem za to, že to pořídili relativně rozumně za kilo (psal to i Mendelson pro Forbes myslim), ale teďka sem narazil i na dvojnásobek...

Vím, že tam do toho tenkrát vstupoval i covid, nevzpomínáš si jak to tam bylo s budgetem?
934995
Hele, když už si tu Cruellu načnul, jak to u ní bylo s rozpočtem (budu možná řešit v tržbách). Měl sem za to, že to pořídili relativně rozumně za kilo (psal to i Mendelson pro Forbes myslim), ale teďka sem narazil i na dvojnásobek... Vím, že tam do toho tenkrát vstupoval i covid, nevzpomínáš si jak to tam bylo s budgetem?
934992
0 0
reagovat
Já mám dost rád Kryštůvka Robina který je podle mě dost nedoceněný. 
934994
Já mám dost rád Kryštůvka Robina který je podle mě dost nedoceněný. 
934992
2 0
reagovat
Tez bych rekl, ze je, spolecne s Cruellou, nejlepsi. Z toho co jsem videl a minus Dalmatini apod.
934992
Tez bych rekl, ze je, spolecne s Cruellou, nejlepsi. Z toho co jsem videl a minus Dalmatini apod.
934991
4 0
reagují: TedGeorge, hroubek
reagovat
Ritchieho Aladin jenom 57%, jo? To za me teda kritici trochu ulitli. Zpetne jedna z nejlepších disneyovek za poslední roky (já vím, že laťka není postavená vysoko) a nepíšu to jenom kvůli mojí oblíbené princezně Jasmíně.
934991
Ritchieho Aladin jenom 57%, jo? To za me teda kritici trochu ulitli. Zpetne jedna z nejlepších disneyovek za poslední roky (já vím, že laťka není postavená vysoko) a nepíšu to jenom kvůli mojí oblíbené princezně Jasmíně.
934989
6 0
reagovat
No, bude to 16.-18. na Rottenech v tomhle zebricku. Kdyz vezmu, ze by dnes melo byt komplet know-how jak tocit a pri nastaveni a slozeni RT kritiku v poslednich 10-12 letech... docela neuveritelny, jak je ta latka nastavena nizko a stejne je to problem. ?)
934989
No, bude to 16.-18. na Rottenech [url=https://editorial.rottentomatoes.com/guide/all-disney-live-action-remakes-ranked/]v tomhle zebricku[/url]. Kdyz vezmu, ze by dnes melo byt komplet know-how jak tocit a pri nastaveni a slozeni RT kritiku v poslednich 10-12 letech... docela neuveritelny, jak je ta latka nastavena nizko a stejne je to problem. *?)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se