Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 3621 - 3640 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Imho jinej Chris.
935760
Imho jinej Chris.
935759
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Chris Evans bude poslední, vsadím ponožky. 
935759
Chris Evans bude poslední, vsadím ponožky. 
935747
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
líbí se mi, jak každých 12 minut pustí epickou hudbu, napnou mě že oznámí něco zajímavého a pak se tam objeví absolutně nudné jméno jako třeba teď Letitia Wright:D
935753
líbí se mi, jak každých 12 minut pustí epickou hudbu, napnou mě že oznámí něco zajímavého a pak se tam objeví absolutně nudné jméno jako třeba teď Letitia Wright*:D*
6 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Na Twitteru
935752
Na Twitteru
935751
0 0
reagovat
94 000
935751
94 000
935750
1 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
reaguje na: holub109
Sleduje to 2 miliony lidí, asi to funguje.
935750
Sleduje to 2 miliony lidí, asi to funguje.
935749
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Nudnější formu oznámení už si vybrat nemohli
935749
Nudnější formu oznámení už si vybrat nemohli
935747
4 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
DOOMSDAY

Každých 12-14 minut ukážou nové jméno, tímhle tempem budou hotoví o víkendu.
935747
[url=https://www.youtube.com/watch?v=Iy7k3aJS0Fw]DOOMSDAY [/url] Každých 12-14 minut ukážou nové jméno, tímhle tempem budou hotoví o víkendu.
4 0
reagují: (=LIFTY=), holub109
reagovat
reaguje na: Disketa1
Je to hezky napsaný text Disku. :+
935733
Je to hezky napsaný text Disku. *:+*
935722
0 0
reagovat
reaguje na: verbst
Díky za uznání. Snad mě hroubek a Polux nebudou považovat za velkou konkurenci. :))
935722
Díky za uznání. Snad mě hroubek a Polux nebudou považovat za velkou konkurenci. *:))*
935683
1 0
reagují: hroubek
reagovat
Muffasa je ode dneška na Disney+
935718
Muffasa je ode dneška na Disney+
1 0
reagovat

Opice

Na film jsem se dost těšil, jelikož trailery vypadaly velmi dobře a cítil jsem, že film bude mít hodně černého humoru. Režisér a scénárista Osgood Perkins je šikovný řemeslník a umí točit, což nám všem předvedl ve svém předchozím filmu. Bohužel s Opicí je to trochu složitější.

Perkins nám krásně ukazuje svou hravost, přepálenost a jistou absurditu osudu - místy jsem si vzpomněl na Nezvratný osud. Tady ty momenty jsou povedené, zábavné a dávají mi přesně to, co jsem od filmu chtěl. Pak je tu ale část s příběhem, nějakou psychologii, vývojem postav a tady film z mého pohledu lehce kulhá. Není to špatně natočené, má to své momenty, přesto mi to moc nesedlo a nějak jsem to hlavnímu hrdinovi nevěřil. A když, pak přijdou další a další zvraty, tak mě film ztrácel a místy jsem se nudil a jen jsem čekal na další brutální smrt.

Theo James nehraje vůbec špatně a celkem se mi jeho herecký projev líbil. Tatiana Maslany je parádní a krade si každou scénu pro sebe. Christian Convery odvedl moc dobrou práci a je v té dvojroli moc dobrý.

Film má skvělou kameru, výborný střih a parádní hudbu. Po audiovizuální stránce se film moc povedl. Osobně bych film zkrátil a udělal ho údernější a ještě více absurdnější. Opice je zábavná hororová jednohubka, od které jsem čekal trochu více. 5-6/10
935717
Na film jsem se dost těšil, jelikož trailery vypadaly velmi dobře a cítil jsem, že film bude mít hodně černého humoru. Režisér a scénárista Osgood Perkins je šikovný řemeslník a umí točit, což nám všem předvedl ve svém předchozím filmu. Bohužel s Opicí je to trochu složitější. Perkins nám krásně ukazuje svou hravost, přepálenost a jistou absurditu osudu - místy jsem si vzpomněl na Nezvratný osud. Tady ty momenty jsou povedené, zábavné a dávají mi přesně to, co jsem od filmu chtěl. Pak je tu ale část s příběhem, nějakou psychologii, vývojem postav a tady film z mého pohledu lehce kulhá. Není to špatně natočené, má to své momenty, přesto mi to moc nesedlo a nějak jsem to hlavnímu hrdinovi nevěřil. A když, pak přijdou další a další zvraty, tak mě film ztrácel a místy jsem se nudil a jen jsem čekal na další brutální smrt. Theo James nehraje vůbec špatně a celkem se mi jeho herecký projev líbil. Tatiana Maslany je parádní a krade si každou scénu pro sebe. Christian Convery odvedl moc dobrou práci a je v té dvojroli moc dobrý. Film má skvělou kameru, výborný střih a parádní hudbu. Po audiovizuální stránce se film moc povedl. Osobně bych film zkrátil a udělal ho údernější a ještě více absurdnější. Opice je zábavná hororová jednohubka, od které jsem čekal trochu více. [b]5-6/10[/b]
Opice
0 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Tys to napsal tak hezky, že mě až mrzí jak velikou sračku jsem v tom viděl já... :D
935683
Tys to napsal tak hezky, že mě až mrzí jak velikou sračku jsem v tom viděl já... *:D*
935680
3 0
reagují: Disketa1
reagovat

Milenec Lady Chatterleyové (2022)

Původní román Davida Herberta Lawrence vyvolal v době anglického vydání (1928) obrovský literární a společenský skandál, nejen kvůli na tehdejší dobu podrobně popsanými milostnými scénami, ale také kritikou tehdejších třídních rozdílů. Navzdory nejrůznějším soudním zákazům (necenzurované znění mohlo v Británii vyjít až roku 1960) si Lawrencův román našel početnou čtenářskou obec a dnes po téměř sto letech patří k zásadním dílům moderní světové literatury. Filmové adaptace na sebe nenechaly dlouho čekat a dokonce už záhy (1931) vznikl český film inspirovaný právě Milencem Lady Chatterleyové - řeč je pochopitelně o podobně skandální Extázi režiséra Gustava Machatého s Hedy Lamarr v hlavní roli. 

Za posledních třicet let se objevilo několik filmových verzí, z nichž si zmínku zaslouží hlavně ta z roku 1993 s Joely Richardson a Seanem Beanem v režii Kena Russella (bohužel jsem neviděl). Zatím poslední verze, která je předmětem tohoto komentáře, vznikla před pár lety v režii Laury de Clermont-Tonnerre a po druhém zhlédnutí lze s potěšením konstatovat, že jde nejen o poměrně věrnou adaptaci (scénárista David Magee vyškrtl prakticky pouze postavu Michaelise), ale hlavně je to výborný snímek, který se mi sledoval jedna radost. Mezi Emmou Corrin a Jackem O'Connellem je fantastická chemie, jejich milostné scény jsou něžné a zároveň krásně živočišné (scéna v dešti je absolutně dokonalá), kamera je poeticky realistická a hudba perfektně dotváří atmosféru. K tomu je velkým plusem zbytek hereckého obsazení: Matthew Duckett v roli následky války postiženého Clifforda Chatterleyho je skvělý stejně jako zmíněná Joely Richardson, která se tentokrát perfektně zhostila role paní Boltonové, Cliffordovy pečovatelky. 

Milenec Lady Chatterleyové v produkci Netflixu je zcela mimořádným dílem a zaslouží si obdiv. I dnes tedy dokáže vzniknout snímek, který své publikum dokáže strhnout. Pro mě osobně bylo velkým potěšením vidět Jacka O'Connella opět tak, jak jej Pánbůh stvořil. Je to nádherný chlap a rozhodně se nemá za co stydět. 
935680
Původní román Davida Herberta Lawrence vyvolal v době anglického vydání (1928) obrovský literární a společenský skandál, nejen kvůli na tehdejší dobu podrobně popsanými milostnými scénami, ale také kritikou tehdejších třídních rozdílů. Navzdory nejrůznějším soudním zákazům (necenzurované znění mohlo v Británii vyjít až roku 1960) si Lawrencův román našel početnou čtenářskou obec a dnes po téměř sto letech patří k zásadním dílům moderní světové literatury. Filmové adaptace na sebe nenechaly dlouho čekat a dokonce už záhy (1931) vznikl český film inspirovaný právě Milencem Lady Chatterleyové - řeč je pochopitelně o podobně skandální Extázi režiséra Gustava Machatého s Hedy Lamarr v hlavní roli.  Za posledních třicet let se objevilo několik filmových verzí, z nichž si zmínku zaslouží hlavně ta z roku 1993 s Joely Richardson a Seanem Beanem v režii Kena Russella (bohužel jsem neviděl). Zatím poslední verze, která je předmětem tohoto komentáře, vznikla před pár lety v režii Laury de Clermont-Tonnerre a po druhém zhlédnutí lze s potěšením konstatovat, že jde nejen o poměrně věrnou adaptaci (scénárista David Magee vyškrtl prakticky pouze postavu Michaelise), ale hlavně je to výborný snímek, který se mi sledoval jedna radost. Mezi Emmou Corrin a Jackem O'Connellem je fantastická chemie, jejich milostné scény jsou něžné a zároveň krásně živočišné (scéna v dešti je absolutně dokonalá), kamera je poeticky realistická a hudba perfektně dotváří atmosféru. K tomu je velkým plusem zbytek hereckého obsazení: Matthew Duckett v roli následky války postiženého Clifforda Chatterleyho je skvělý stejně jako zmíněná Joely Richardson, která se tentokrát perfektně zhostila role paní Boltonové, Cliffordovy pečovatelky.  Milenec Lady Chatterleyové v produkci Netflixu je zcela mimořádným dílem a zaslouží si obdiv. I dnes tedy dokáže vzniknout snímek, který své publikum dokáže strhnout. Pro mě osobně bylo velkým potěšením vidět Jacka O'Connella opět tak, jak jej Pánbůh stvořil. Je to nádherný chlap a rozhodně se nemá za co stydět. 
Milenec Lady Chatterleyové (2022)
1 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tonny vypadál už hodně nemocně, ale ve filmu působí pořád jako legenda hororu, když pronese větu “ Good Luck” je to prostě tam, prostě na pana, mám ho fakt moc rád, těším se na to, už jen proto, že působí nesmrtelně:+ a vypadá to i že to bude možná překvapeni :+
935659
Tonny vypadál už hodně nemocně, ale ve filmu působí pořád jako legenda hororu, když pronese větu “ Good Luck” je to prostě tam, prostě na pana, mám ho fakt moc rád, těším se na to, už jen proto, že působí nesmrtelně*:+* a vypadá to i že to bude možná překvapeni *:+*
935644
1 0
reagovat
Final Destination Bloodlines trailer.
Je fajn, že ukázali jen počáteční nehodu a jednu případnou smrt, jinak se spíš soustředí na příběh. 
Pochybuji, že ten poslední záběr bude mít fatální následky. 
935644
[url=https://youtu.be/UWMzKXsY9A4?si=Ct77n0ZKTvWfjHlN]Final Destination Bloodlines trailer.[/url] Je fajn, že ukázali jen počáteční nehodu a jednu případnou smrt, jinak se spíš soustředí na příběh.  Pochybuji, že ten poslední záběr bude mít fatální následky. 
1 0
reagují: Gacy
reagovat
reaguje na: esmo
Hází to i skrz search a profil filmu na ten biják z 2020...
935629
Hází to i skrz search a profil filmu na ten biják z 2020...
935628
0 0
reagovat

Ta Druhá

Po kliknutí na hlavní stránce mě to kluci háže na recenzi k filmu z roku 2020, někde nějakej šotek :)
935628
Po kliknutí na hlavní stránce mě to kluci háže na recenzi k filmu z roku 2020, někde nějakej šotek *:)*
Ta Druhá
1 0
reagují: Leefko
reagovat
reaguje na: departed
Já jednou našel sklo v meníčku, takže tak:D
935597
Já jednou našel sklo v meníčku, takže tak*:D*
935591
0 0
reagovat

The Covenant

Oceňuju Ritchieho workoholismus, zapálenost do filmařiny a respektuju, že v poslední dekádě se nebál v mnoha případech vystoupit ze své comfo zóny a natočit něco, na co by ho veteránští diváci jeho filmů netipli.

I The Covenant je onen příklad, kdy z Ričího rukopisu tam není vlastně vůbec nic (snad kromě uvedení postav na začátku, ale není to až tak vizuálně a kreativně výrazný jako v jeho klasikách), ale i přesto dokáže naservírovat decentní podívanou plnou napětí, dobré herecké chemie a tady i chválihodně natočené akce.

Na motivy skutečných událostí, ale s osobitým stylem. Scéna úprku Ahmeda a jeho rodiny z jeho domu byla krátká a zatraceně intenzivní. Homelander v malé roli příjemně překvapil.
935595
Oceňuju Ritchieho workoholismus, zapálenost do filmařiny a respektuju, že v poslední dekádě se nebál v mnoha případech vystoupit ze své comfo zóny a natočit něco, na co by ho veteránští diváci jeho filmů netipli. I [i]The Covenant[/i] je onen příklad, kdy z Ričího rukopisu tam není vlastně vůbec nic (snad kromě uvedení postav na začátku, ale není to až tak vizuálně a kreativně výrazný jako v jeho klasikách), ale i přesto dokáže naservírovat decentní podívanou plnou napětí, [b][i]dobré herecké chemie[/i][/b] a tady i chválihodně natočené akce. Na motivy skutečných událostí, ale s osobitým stylem. Scéna úprku Ahmeda a jeho rodiny z jeho domu byla krátká a zatraceně intenzivní. Homelander v malé roli příjemně překvapil.
The Covenant
8 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se