Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 35761 - 35780 Napsat příspěvek
Ach 100 príspevkov z toho :D nechce sa mi to čítať. Len poviem toľko, že som to čítal/videl ako dieťa a tie cudzie názvy v slovenskom preklade mi absolútne neprekážali. Len mi tie české preklady proste prídu strašne vtipné lebo keď sa nad tým zamyslým, tak si človek musí predstaviť, že v jednu chvíľu jedného človeka napadlo pomenovať vznešenú školu Bradavice :D

A vy sa tu bavíte o dabingoch a neviem čom. K tomu nemám čo dodať, lebo šak kto v dnešnej dobe čo vie po anglicky kuká na dabing...
A čo do kvality prekladu, tak v kine v titulkoch vždycky nájdem nejakú chybu, nezmysel alebo zbytočnú deriváciu nech sú titulky od Fuku alebo nejakého slovenského prekladateľa. Bez výnimky.
637320
Ach 100 príspevkov z toho *:D* nechce sa mi to čítať. Len poviem toľko, že som to čítal/videl ako dieťa a tie cudzie názvy v slovenskom preklade mi absolútne neprekážali. Len mi tie české preklady proste prídu strašne vtipné lebo keď sa nad tým zamyslým, tak si človek musí predstaviť, že v jednu chvíľu jedného človeka napadlo pomenovať vznešenú školu Bradavice *:D* A vy sa tu bavíte o dabingoch a neviem čom. K tomu nemám čo dodať, lebo šak kto v dnešnej dobe čo vie po anglicky kuká na dabing... A čo do kvality prekladu, tak v kine v titulkoch vždycky nájdem nejakú chybu, nezmysel alebo zbytočnú deriváciu nech sú titulky od Fuku alebo nejakého slovenského prekladateľa. Bez výnimky.
0 0
reagovat
Necetl sem to cele, ale ja mam se Slovaky jenom ty nejlepsi zkusenosti...

Tedka samozrejme nemluvim o uzivatelich MZ... :D
637319
Necetl sem to cele, ale ja mam se Slovaky jenom ty nejlepsi zkusenosti... Tedka samozrejme nemluvim o uzivatelich MZ... *:D*
0 0
reagovat

gaboo

Myslím, že tohle byla od DarkSmithe nadsázka, vtípek. Neber všechno tak smrtelně vážně. :)
637318
Myslím, že tohle byla od DarkSmithe nadsázka, vtípek. Neber všechno tak smrtelně vážně. *:)*
gaboo
0 0
reagovat

DarkSith

...Slovensko bylo ještě nedávno naší největší kolonií
tak další kokot, vitaj :)
nejaká slovenka ti nedala?tak sa musíš vybúriť?
637317
...Slovensko bylo ještě nedávno naší největší kolonií tak další kokot, vitaj *:)* nejaká slovenka ti nedala?tak sa musíš vybúriť?
DarkSith
0 0
reagovat
Aaa, Tony ide apelovat na "logiku"!:))) Kde mam ten popcorn ked ho potrebujem:)
637316
Aaa, Tony ide apelovat na "logiku"!:))) Kde mam ten popcorn ked ho potrebujem:)
0 0
reagovat

SteKi

To byl tak trochu záměr. ;)
TonyClifton: Za tu hrubku se omlouvá, 8)
637314
To byl tak trochu záměr. *;)* TonyClifton: Za tu hrubku se omlouvá, *8)*
SteKi
0 0
reagovat
Tak Gorecki aspol. v konečném důsledku nepoužívali moc jinou logiku. Teda bez té hrubky. :)
637313
Tak Gorecki aspol. v konečném důsledku nepoužívali moc jinou logiku. Teda bez té hrubky. *:)*
0 0
reagovat
"Podle mého názoru je český překlad lepší než slovenský, protože jsem na něj zvyklí a líbí se mi" :D:D:D:D:D prepac, strasne ma to rozosmialo. Si to zdvovodnil jak pan :D
637312
"Podle mého názoru je český překlad lepší než slovenský, protože jsem na něj zvyklí a líbí se mi" *:D**:D**:D**:D**:D* prepac, strasne ma to rozosmialo. Si to zdvovodnil jak pan :D
0 0
reagovat

Gorecki

Poctivě jsem si pročetl celou diskuzi a nestačím se divit! Takto jsem se už dlouho nepobavil a co se týče překladu Harryho Pottera? Podle mého názoru je český překlad lepší než slovenský, protože jsem na něj zvyklí a líbí se mi.
PS: Neuraz se ale slovenský dabing HP (a nejen on) je objektivně řečeno více než otřesný, a protože Slovensko bylo ještě nedávno naší největší kolonií tak byste udělali nejlépe, kdybyste všechny filmy a seriály vysílali jen v češtině! :D
637311
Poctivě jsem si pročetl celou diskuzi a nestačím se divit! Takto jsem se už dlouho nepobavil a co se týče překladu Harryho Pottera? Podle mého názoru je český překlad lepší než slovenský, protože jsem na něj zvyklí a líbí se mi. PS: Neuraz se ale slovenský dabing HP (a nejen on) je objektivně řečeno více než otřesný, a protože Slovensko bylo ještě nedávno naší největší kolonií tak byste udělali nejlépe, kdybyste všechny filmy a seriály vysílali jen v češtině! *:D*
Gorecki
0 0
reagovat

TonyClifton

:D :+
637307
*:D* *:+*
TonyClifton
0 0
reagovat

Tony

good one :D
637306
good one *:D*
Tony
0 0
reagovat
Češi válčí se Slováky. Jeden Čech to nevydrží a povídá: "Hoši, já se radši vzdám. Jak se slovensky řekne mír?"
Ostatní mu odpoví, že "mier".
Tak teda tenhle Čech vyběhne ze zákopu a řve: "Mier, mier!"
A ze slovenskýho zákopu se ozve: "Veď ja mierim, len chvilku postoj na mieste!"
637305
Češi válčí se Slováky. Jeden Čech to nevydrží a povídá: "Hoši, já se radši vzdám. Jak se slovensky řekne mír?" Ostatní mu odpoví, že "mier". Tak teda tenhle Čech vyběhne ze zákopu a řve: "Mier, mier!" A ze slovenskýho zákopu se ozve: "Veď ja mierim, len chvilku postoj na mieste!"
0 0
reagovat
dúfam, že to pozeral aspoň českým dabingom ;):D:D
637304
dúfam, že to pozeral aspoň českým dabingom *;)**:D**:D*
0 0
reagovat
Davies za to nemuze. Daval si maraton Panelaku, aby mohl sepsat tu 10/10 recenzi na TVzone :)
637303
Davies za to nemuze. Daval si maraton Panelaku, aby mohl sepsat tu 10/10 recenzi na TVzone :)
0 0
reagovat
Tak táto debata sa dostala celkom pekne za čiaru.:-:( Aspoň viem, prečo ste sa na slováka v sobotu vysrali, keď vás volal na pivo :D:D:D:D
637302
Tak táto debata sa dostala celkom pekne za čiaru.*:-**:(* Aspoň viem, prečo ste sa na slováka v sobotu vysrali, keď vás volal na pivo *:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat

zahron

Ani NE ?)
Jinak jsem jako československé dítě docela zklamán neschopností obou táborů udělat úkrok stranou. A když se dá v určitých bodech s oběma tábory souhlasit, tak je to podáno natolik "arogantně", že se nedá pokývat nad jedním či druhým názorem. Aneb naše Ega se hvězd dotýkají. Abych všem nekřivdil Tonyho i Karlosovi teze mají dost do sebe, i v Goreckiho postech se dá najít část pravdy....
PS: Přes den jsem přečetl vše.
637300
Ani NE *?)* Jinak jsem jako československé dítě docela zklamán neschopností obou táborů udělat úkrok stranou. A když se dá v určitých bodech s oběma tábory souhlasit, tak je to podáno natolik "arogantně", že se nedá pokývat nad jedním či druhým názorem. Aneb naše Ega se hvězd dotýkají. Abych všem nekřivdil Tonyho i Karlosovi teze mají dost do sebe, i v Goreckiho postech se dá najít část pravdy.... PS: Přes den jsem přečetl vše.
zahron
0 0
reagovat
117 nepřečtených postů ? whaaaat ? Did i miss smthin ?
637299
117 nepřečtených postů ? whaaaat ? Did i miss smthin ?
0 0
reagovat
Jo, smazal jsem to, protože by to vyvolalo nový flame.
637298
Jo, smazal jsem to, protože by to vyvolalo nový flame.
0 0
reagovat
To "ale blbost" bola reakcia na Diskov komentar, ktory uz stihol zmiznut.
637297
To "ale blbost" bola reakcia na Diskov komentar, ktory uz stihol zmiznut.
0 0
reagovat
Ale blbost. To su len obycajne komplexy a pocity menejcennosti (s nacionalizmom to ide ruka v ruke), vid. to ako sa tu minule chvalil ze kolko hodin sukal. Proste nema kamaratov no.
637296
Ale blbost. To su len obycajne komplexy a pocity menejcennosti (s nacionalizmom to ide ruka v ruke), vid. to ako sa tu minule chvalil ze kolko hodin sukal. Proste nema kamaratov no.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se