Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 35741 - 35760 Napsat příspěvek

Creed (2015)

Dlouho jsem při sledování uvažoval o 3 hvězdách , ale v momentě kdy se u Rockyho objevila rakovina, tak to získalo ještě větší melancholickej nádech, že jsem zvednul na 4*.
p.s. Stallone se fakt snažil, ale tohle na nějakou cenu opravdu není, bohužel.
p.s.2. Závěrečný souboj postrádal větší grády a byl neustále rozmnělňován rozmluvami Slyeho a Adonise, na to nejlepší ze série Rocky neměl ani náhodou.
Ale celkově ok, důstojné zakončení slavné série. 4/5
643413
Dlouho jsem při sledování uvažoval o 3 hvězdách , ale v momentě kdy [spoiler]se u Rockyho objevila rakovina[/spoiler], tak to získalo ještě větší melancholickej nádech, že jsem zvednul na 4*. p.s. Stallone se fakt snažil, ale tohle na nějakou cenu opravdu není, bohužel. p.s.2. Závěrečný souboj postrádal větší grády a byl neustále rozmnělňován rozmluvami Slyeho a Adonise, na to nejlepší ze série Rocky neměl ani náhodou. Ale celkově ok, důstojné zakončení slavné série. 4/5
Creed (2015)
0 0
reagovat

The Danish Girl (2015)

Krásný a poetický film s úžasnými výkony Eddieho Redmaynea a Alicie Vikander. Naprosto fantastická výtvarná stránka (kamera, výprava, kostýmy) - vše perfektně ladí a je pastvou pro oči. Čistá filmařina. Jak jsem měl problém s Královou řečí (všechno hezké, ale totálně bez duše), tak Dívka z Dánska má emocí na rozdávání, přičemž velký podíl na tom má můj skladatelský oblíbenec Alexandre Desplat, jehož soundtrack je opět nebesky krásný. Ještě jednou - úžasný divácký zážitek.

P.S.: Pokud Eddie Redmayne získá Oscara, bude to právem.
643412
Krásný a poetický film s úžasnými výkony Eddieho Redmaynea a Alicie Vikander. Naprosto fantastická výtvarná stránka (kamera, výprava, kostýmy) - vše perfektně ladí a je pastvou pro oči. Čistá filmařina. Jak jsem měl problém s Královou řečí (všechno hezké, ale totálně bez duše), tak Dívka z Dánska má emocí na rozdávání, přičemž velký podíl na tom má můj skladatelský oblíbenec Alexandre Desplat, jehož soundtrack je opět nebesky krásný. Ještě jednou - úžasný divácký zážitek. P.S.: Pokud Eddie Redmayne získá Oscara, bude to právem.
The Danish Girl (2015)
0 0
reagovat

MarvinP

:D
643409
*:D*
MarvinP
0 0
reagovat

Pepo

Ja ich čítam, píš ďalej.
643408
Ja ich čítam, píš ďalej.
Pepo
0 0
reagovat

MarvinP

Já třeba jo, ale většinou na CSFD a dokonce jsem už byl Pepem dokopán k pár prachem zapadaným filmům.
643407
Já třeba jo, ale většinou na CSFD a dokonce jsem už byl Pepem dokopán k pár prachem zapadaným filmům.
MarvinP
0 0
reagovat

pepo

:D to jako zkoušíš, jestli ta tvá hodnocení ještě někdo čte?!
643405
*:D* to jako zkoušíš, jestli ta tvá hodnocení ještě někdo čte?!
pepo
0 0
reagovat

Na konci s dychom (1960)

Geniálne. Dokonalá pocta tvorbe Eda Wooda. Godardovi sa parádne podarilo kvalitatívne nadviazať na tvorbu majstra. V réžii, scenári a hlavne myšlienkovej hĺbke. A dokonca ju celú aj bez problémov prekonať. Bravo, tlieskam. Albert Pyunn, alebo Zdeněk Troška sa o to snažia celú kariéru a nepodarilo sa im to takto precízne nikdy spraviť. Moje číselné hodnotenie je obrovsky prepálené ale čo už, mám filmy rád tak im rád občas nejaký bodík za snahu prihodím 2/10
643403
Geniálne. Dokonalá pocta tvorbe Eda Wooda. Godardovi sa parádne podarilo kvalitatívne nadviazať na tvorbu majstra. V réžii, scenári a hlavne myšlienkovej hĺbke. A dokonca ju celú aj bez problémov prekonať. Bravo, tlieskam. Albert Pyunn, alebo Zdeněk Troška sa o to snažia celú kariéru a nepodarilo sa im to takto precízne nikdy spraviť. Moje číselné hodnotenie je obrovsky prepálené ale čo už, mám filmy rád tak im rád občas nejaký bodík za snahu prihodím 2/10
Na konci s dychom (1960)
0 0
reagovat

Red Shoes (1948)

Vizuálne nádherné z doteraz neopozeraného prostredia. Vynikajúci film, ale trochu mi tam chýbalo viac "človečiny". 9/10
643402
Vizuálne nádherné z doteraz neopozeraného prostredia. Vynikajúci film, ale trochu mi tam chýbalo viac "človečiny". 9/10
Red Shoes (1948)
0 0
reagovat

kubqo

On je to takovej hereckej c__acek, kterej to od panu disponujicich cenami (nerikam kritiku) dostava jenomo za takova dulezita oskarova temata, u kterych vetsina divacke obce ziva.

A Hooper je vul, takze nevim, o cem mluvis...
643401
On je to takovej hereckej c__acek, kterej to od panu disponujicich cenami (nerikam kritiku) dostava jenomo za takova dulezita oskarova temata, u kterych vetsina divacke obce ziva. A Hooper je vul, takze nevim, o cem mluvis...
kubqo
0 0
reagovat
Náhodou ja sa na Danish Girl tiež teším. Nechápem ten iracionálny hate na Redmaynea na MZ.
A keby tam nehral on ale niekto iný, tak by to bol zrejme jeden z najospevovanejších filmov roku vzhľadom na režiséra...
643398
Náhodou ja sa na Danish Girl tiež teším. Nechápem ten iracionálny hate na Redmaynea na MZ. A keby tam nehral on ale niekto iný, tak by to bol zrejme jeden z najospevovanejších filmov roku vzhľadom na režiséra...
0 0
reagovat
okej, jak komu
643391
okej, jak komu
0 0
reagovat

xxendxx

Ale no tak, ta narážka je jasná.
643390
Ale no tak, ta narážka je jasná.
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

:D:Dparáda, další oscarovka "zkouknuta" :D
643389
*:D**:D*paráda, další oscarovka "zkouknuta" *:D*
xxendxx
0 0
reagovat
pořád tam nevidím to hanění
643388
pořád tam nevidím to hanění
0 0
reagovat

xxendxx

Napsal jsi: "Nejak si nedokazu predstavit, kdo je cilova skupina tohohle pocinu." Tak jsem ti odpověděl.
643387
Napsal jsi: "Nejak si nedokazu predstavit, kdo je cilova skupina tohohle pocinu." Tak jsem ti odpověděl.
xxendxx
0 0
reagovat
jak přesně někoho "haním" tím, co jsem psal?
643384
jak přesně někoho "haním" tím, co jsem psal?
0 0
reagovat

Axis

Hele, ještě jsem to neviděl, takže k filmu jako takovému nemůžu nic říct. Ale nevím, proč hanět někoho, koho by ten film mohl oslovit. To je prostě hloupé a předsudečné.
643382
Hele, ještě jsem to neviděl, takže k filmu jako takovému nemůžu nic říct. Ale nevím, proč hanět někoho, koho by ten film mohl oslovit. To je prostě hloupé a předsudečné.
Axis
0 0
reagovat
xxendxx
Brrrrrrrr po zádech mi běží jinovatka, jsem rád že jsi se obětoval, budiž ti to přidáno k duhu.
Disketa1
Příběh dle popisu není špatnej, ale dalo by se to natočit i vkusněji a hlavně bez Redmayna (hrozně se na tu holku nehodí). Takovej Jared Leto to dokázal/la parádně.
643381
[b]xxendxx[/b] Brrrrrrrr po zádech mi běží jinovatka, jsem rád že jsi se obětoval, budiž ti to přidáno k duhu. [b]Disketa1[/b] Příběh dle popisu není špatnej, ale dalo by se to natočit i vkusněji a hlavně bez Redmayna (hrozně se na tu holku nehodí). Takovej Jared Leto to dokázal/la parádně.
0 0
reagovat

xxendxx

Krásný shrnutí! Díky za ušetření času :D:+
643380
Krásný shrnutí! Díky za ušetření času *:D**:+*
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

:D:D:D:D:D
643379
*:D**:D**:D**:D**:D*
xxendxx
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se