|
reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 35801 - 35820
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1790
- 1791
- 1792
- .
- 3038
- 3039
Pineapple Express (2008)
Povedená taškařice. Chemie mezi Francem a Rogenem úžasná.
Jediná vada na kráse je přílišná délka, zkrátit to o 20 minut a zbavit se některých hlušších míst, bylo by to za plný počet. Takhle 4/5
p.s. Jako bonus mladá Amber Heard.
p.s.2 Top vtip pro mě "vykopnutí" předního skla :)
Jediná vada na kráse je přílišná délka, zkrátit to o 20 minut a zbavit se některých hlušších míst, bylo by to za plný počet. Takhle 4/5
p.s. Jako bonus mladá Amber Heard.
p.s.2 Top vtip pro mě "vykopnutí" předního skla :)
|
reagovat
|
High-Rise
Výborný, ale ne zas moc. Škoda, že ten film propálí konec už v prvních záběrech a že všechny metafory vám vmete přímo do tváře. Ale ani na chvíli jsem se nenudil, částečně i díky SOS od Abby. Jdu hned kupovat Mansellův soundtrack. 8/10
|
reagovat
|
Sam
...mně připadal hodně divácky vstřícnej třeba Tanec v temnotách....
|
reagovat
|
TonyCliffton
Oni jsou nějaký roky na komedie dobrý? Mně to vždycky přišlo jako nejslabší žánr, už ani nevím, kdy jsem se naposledy s chutí zasmál, když nepočítám pár fajn vtípků z Deadpoola.
|
reagovat
|
Dirty Granpa, Turecky snadno a rychle, Už je tady zas, Stážista, Orel Eddie, Deadpool, Zootropolis
Docela slabota teda, když koukám na poslední rok, dva a musel jsem to hodně lovit...
Docela slabota teda, když koukám na poslední rok, dva a musel jsem to hodně lovit...
|
reagovat
|
Veteráni / Oldboys (2009)
Připojuju se k Tonymu. A na konci jsme i já tvrďák měl trochu šmíru v očích. 8,5/10
PS: Umím si představit americkej remake s Aldou a Goslingem.
PS: Umím si představit americkej remake s Aldou a Goslingem.
|
reagovat
|
Bude z toho určitě záznam, tak kdybych nejel, tak se alespon na to podívám.
|
reagovat
|
Ono to s jeho skutečným příběhem má společný spíš jenom námět a pár scén, než aby to byla doslovná adaptace. Ale i tak jsem rád, že se tomuhle věnuje. Když si vezmu kolik kokotů přednáší o motivaci a nedokázali v životě nic víc, než ehm přednášet o motivaci, tak bych si od něj něco podobného rád poslechl. 

|
reagovat
|
TonyClifton
To abych se na to podíval. Protože jestli pojedu na firemní konferenci do Berlína, tak tam právě jako čestný host bude vystupovat skutečný Orel Eddie. :-)
|
reagovat
|
Orel Eddie (2016)
Dlouho předlouho mne žádný film tak neokouzlil. Stala se z toho okamžitě srdcovka, která opravdu patří někam mezi kultovky typu Kokosy na sněhu. Tohle si budu pouštět kdykoliv budu mít blbou náladu.
Přes to jaká to byla taškařice natřískaná cool scénama (Jackmanův skok FTW!
) jsem byl x krát dojatej (já nebrečím, ty brečíš!) Ono je vůbec origin neuvěřitelně tragikomický a dneska mám pocit, že by se Eddieho ujala nějaká lidskoprávní oprganizace a vysvětlila mu, že ho ostatní hrozně diskriminují a mají z něj jenom legraci. Přitom to má i hrozně silnou sporotvně motivační vrstvu, která podle mne fungovala stokrát víc jak třeba u Creeda nebo všechny ty americký plačky o outsider teamech z posledních 15 let. Co potěšilo mega byl soundtrack, na hlavní písničkový hřeb jsem čekal celý film a nebyl jsem zklamán.
Možná to mohlo být i delší a na OH hodit came více zajímavých příběhů, které se tam odehrály. 10/10
Veteráni / Oldboys (2009)
Další skandinávský rest. A opět pecka. Někde mezi Lepší už to nebude a Magic of Belle Isle v road movie kabátku. Leckomu to bude připadat slabší, ale já si tyhle postavy neuvěřitelně zamiloval. 9/10
Přes to jaká to byla taškařice natřískaná cool scénama (Jackmanův skok FTW!
) jsem byl x krát dojatej (já nebrečím, ty brečíš!) Ono je vůbec origin neuvěřitelně tragikomický a dneska mám pocit, že by se Eddieho ujala nějaká lidskoprávní oprganizace a vysvětlila mu, že ho ostatní hrozně diskriminují a mají z něj jenom legraci. Přitom to má i hrozně silnou sporotvně motivační vrstvu, která podle mne fungovala stokrát víc jak třeba u Creeda nebo všechny ty americký plačky o outsider teamech z posledních 15 let. Co potěšilo mega byl soundtrack, na hlavní písničkový hřeb jsem čekal celý film a nebyl jsem zklamán.
Možná to mohlo být i delší a na OH hodit came více zajímavých příběhů, které se tam odehrály. 10/10Veteráni / Oldboys (2009)
Další skandinávský rest. A opět pecka. Někde mezi Lepší už to nebude a Magic of Belle Isle v road movie kabátku. Leckomu to bude připadat slabší, ale já si tyhle postavy neuvěřitelně zamiloval. 9/10
|
reagovat
|
TOP Diskuze
55Harry Potter a Kámen mudrců: V.I.M. 42TOP 15 nezapomenutelných filmů z roku 2006 35Vzhlížet ke hvězdám: Recenze 34Bude Spider-Man jedničkou všech dob? Je to blízko! Odyssea letí přes miliardu a půl, Insidious vydělá 31Gunnův Batman je pozastaven. Má šéf DC trable? 31Posedlost je nejúspěšnějším originálním filmem a hororem dekády, na záda jí dýchá bizarní čínský animák 31Dočkáme se překvapivého obsazení Bonda? 22Ridley Scott plánuje dalšího Vetřelce, válečný film i muzikál 22Lovci pokladů hlásí návrat 11Avengers: Endgame: Re-Release Trailer
Vítej v časové smyčce jménem "John Hughes".
Inak trailer celkom meh