Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 35721 - 35740 Napsat příspěvek

TonyClifton

Paradní film, ale víc mi připomíná Přízračný svět, než Ztraceno v překladu. BTW tady je vidět jak se CSFD komunita supr plete.
646807
Paradní film, ale víc mi připomíná Přízračný svět, než Ztraceno v překladu. BTW tady je vidět jak se CSFD komunita supr plete.
TonyClifton
0 0
reagovat

10 položek a méně (2006)

10 let stará pecka, která je na žebříčku feel good filmů výš, než si myslíte. A není to uplně nepodobné Ztraceno v překladu, minimálně obsazení je stejně sympatické a hot, čímž myslím Paz Vegu, která je teda kousek. 10/10 (ona i film) :)
646806
10 let stará pecka, která je na žebříčku feel good filmů výš, než si myslíte. A není to uplně nepodobné Ztraceno v překladu, minimálně obsazení je stejně sympatické a hot, čímž myslím Paz Vegu, která je teda kousek. 10/10 (ona i film) *:)*
10 položek a méně (2006)
0 0
reagovat

Daddy's Home

Úplně pohodová komedie a nejlepší Ferrell od Beng v záloze. 7/10
646805
Úplně pohodová komedie a nejlepší Ferrell od Beng v záloze. [b]7/10[/b]
Daddy's Home
0 0
reagovat

GuidoA.

Dědek to pořád s automatem umí :+
646801
Dědek to pořád s automatem umí *:+*
GuidoA.
0 0
reagovat
miller's crossing (1990)
90% - nemam slov.
646795
miller's crossing (1990) 90% - nemam slov.
0 0
reagovat

LENS FLARE!

646778
http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news/jj-abrams-says-his-wife-told-him-to-stop-using-lens-flare-a6922626.html
LENS FLARE!
0 0
reagovat

Most špionů

na to, že je to Spielbergovina, to bylo takový příjemně komorní, se skvělým Hanksem a zajímavou zápletkou. Nejdřív se mi do toho nechtělo, ale i přes svou utahanou stopáž mě to bavilo celou dobu. 8/10

Naprosto ale nechápu, za co vyhrál ten strejda Oscara za vedlejší mužskou roli. V tom filmu je asi 10 minut, hraje dědu se zvedlým obočím a z deseti replik který v tom filmu pronese je 5x "A to by pomohlo?".
646753
na to, že je to Spielbergovina, to bylo takový příjemně komorní, se skvělým Hanksem a zajímavou zápletkou. Nejdřív se mi do toho nechtělo, ale i přes svou utahanou stopáž mě to bavilo celou dobu. 8/10 Naprosto ale nechápu, za co vyhrál ten strejda Oscara za vedlejší mužskou roli. V tom filmu je asi 10 minut, hraje dědu se zvedlým obočím a z deseti replik který v tom filmu pronese je 5x "A to by pomohlo?".
Most špionů
0 0
reagovat
měl sis přečíst mou "recenzi" :)
646751
měl sis přečíst mou "recenzi" :)
0 0
reagovat

Z for Zachariah

Jako kromě opravdu nádherný přírody je to jen rozvleklá nuda bez silnějších momentů aspoň s nějakými emocemi, adekvátní herecké výkony, ale nic extra. A já ani nevím, ale spíš jsem to prozíval. :-
646743
Jako kromě opravdu nádherný přírody je to jen rozvleklá nuda bez silnějších momentů aspoň s nějakými emocemi, adekvátní herecké výkony, ale nic extra. A já ani nevím, ale spíš jsem to prozíval. *:-*
Z for Zachariah
0 0
reagovat

GuidoA.

Veľa báb čo poznám to majú za najobľúbenejší film a je to vážne skvelá filmárčina. Ale absolútne som sa nechytal na témy a a tie postavy.
646738
Veľa báb čo poznám to majú za najobľúbenejší film a je to vážne skvelá filmárčina. Ale absolútne som sa nechytal na témy a a tie postavy.
GuidoA.
0 0
reagovat

pepo

To je v pohodě. ;)
646737
To je v pohodě. *;)*
pepo
0 0
reagovat
dekuji za pripomenuti, ze si uz musim pustit ty hodiny. je to kamosky s bpd nejoblibenejsi film. sem hroznej curak. sem se vlastne jeste ani nepodival na girl, interrupted.
646736
dekuji za pripomenuti, ze si uz musim pustit ty hodiny. je to kamosky s bpd nejoblibenejsi film. sem hroznej curak. sem se vlastne jeste ani nepodival na girl, interrupted.
0 0
reagovat

Disketa1

je tam jedno prídavné meno, ktoré si prehliadol :)
646734
je tam jedno prídavné meno, ktoré si prehliadol :)
Disketa1
0 0
reagovat
neco tak ctivyho sem dlouho necet. nesnasim malicka a kamaradum z filozofickych fakult se smeju do xichtu a presto sem u tohodle hltal kazdy slovo.
646732
neco tak ctivyho sem dlouho necet. nesnasim malicka a kamaradum z filozofickych fakult se smeju do xichtu a presto sem u [link="http://www.re-prezentaceminulosti.cz/public/filemanager/vyhnani-do-raje-CZ-web.pdf"]tohodle[/link] hltal kazdy slovo.
0 0
reagovat

pepo

Carol jsem neviděl, ale Hodiny mi odjakživa přišly výborné, herecky vytříbené a parádně zrežírované a hlavně geniálně sestříhané. A to jsem taky třicátník. Nic proti tobě. :)
646731
Carol jsem neviděl, ale Hodiny mi odjakživa přišly výborné, herecky vytříbené a parádně zrežírované a hlavně geniálně sestříhané. A to jsem taky třicátník. Nic proti tobě. *:)*
pepo
0 0
reagovat

Carol (2015)

Chýba tomu vášen. Pekne zahrané aj natočené ale chladné a takmer bez duše. Najväčší problém je v tom, že duo Blanchett - Mara nemá potrebnú chémiu. Pripomenuli mi to Daldryho Hodiny, skvelý film pre ženy, ktorý išiel tematicky aj myšlienkovo úplne mimo mňa. Niektoré veci totiž heterosexuálnemu tridsiatnikovi nie sú súdené pochopiť. 6/10
646729
Chýba tomu vášen. Pekne zahrané aj natočené ale chladné a takmer bez duše. Najväčší problém je v tom, že duo Blanchett - Mara nemá potrebnú chémiu. Pripomenuli mi to Daldryho Hodiny, skvelý film pre ženy, ktorý išiel tematicky aj myšlienkovo úplne mimo mňa. Niektoré veci totiž heterosexuálnemu tridsiatnikovi nie sú súdené pochopiť. 6/10
Carol (2015)
0 0
reagovat
barton fink: postava w.p.mayhewa je inspirovana spisovatlem a scenaristou williamem faulknerem, kterej se podilel treba na the big sleep. ten film je poradnej horror a dokaze paradne nakopnout. zadna sranda jako big lebowski to neni.
646715
barton fink: postava w.p.mayhewa je inspirovana spisovatlem a scenaristou williamem faulknerem, kterej se podilel treba na the big sleep. ten film je poradnej horror a dokaze paradne nakopnout. zadna sranda jako big lebowski to neni.
0 0
reagovat
To jsi mi připomněl, jak jsem se hostů po kině v naší kavárně pod kinem ptal, jak se jim líbily Decibely lásky. Moje nejoblíbenější reakce: "To byla p.čovina!" "Po pěti letech jdeme do kina a pochopili jsme jen závěrečné titulky":D
Kažopádně tu mínusku fakt zvýrazni, já se na to chtěl normálně podívat:D
646660
To jsi mi připomněl, jak jsem se hostů po kině v naší kavárně pod kinem ptal, jak se jim líbily Decibely lásky. Moje nejoblíbenější reakce: "To byla p.čovina!" "Po pěti letech jdeme do kina a pochopili jsme jen závěrečné titulky"*:D* Kažopádně tu mínusku fakt zvýrazni, já se na to chtěl normálně podívat*:D*
0 0
reagovat

Clavius

už sa stalo na FB :) a ten kto si o mne myslí, že by som tomu dal osmičku, tak si to zaslúži vidieť :D:D:D
646656
už sa stalo na FB *:)* a ten kto si o mne myslí, že by som tomu dal osmičku, tak si to zaslúži vidieť *:D**:D**:D*
Clavius
0 0
reagovat

pepo

To mínusko by jsi měl nějak zvýraznit. Někdo si to může pobrat jako pomlčku :D
646655
To mínusko by jsi měl nějak zvýraznit. Někdo si to může pobrat jako pomlčku *:D*
pepo
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se