Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 13401 - 13420 Napsat příspěvek

xMort

Take si myslim, ze je to o zvyku, ze zacatku to ale vypadalo divne... A jeste me trosku stve, ze hned mizi po uderech mrtvoly, atd.
513472
Take si myslim, ze je to o zvyku, ze zacatku to ale vypadalo divne... A jeste me trosku stve, ze hned mizi po uderech mrtvoly, atd.
xMort
0 0
reagovat
A ještě jedna věc mě štvala a to je likvidace nepřátel. Jsou to SW, takže těžko čekat nějakou brutalitu, ale zkrátka když lightsaber nepůlí lidi na kusy, je to jako kdybych je řezal tyčkou. A škoda že blok, kdy efektně odráží střely nejde používat za chůze nebo běhu. To by vypadalo naprosto fenomenálně..
513471
A ještě jedna věc mě štvala a to je likvidace nepřátel. Jsou to SW, takže těžko čekat nějakou brutalitu, ale zkrátka když lightsaber nepůlí lidi na kusy, je to jako kdybych je řezal tyčkou. A škoda že blok, kdy efektně odráží střely nejde používat za chůze nebo běhu. To by vypadalo naprosto fenomenálně..
0 0
reagovat

terminator007

Toho jsem si taky všiml, ale je to schválně. Taková pochybná featura, nejspíš pro sestavování komb. Vždycky když někoho sekneš, zastaví se na setinu vteřiny čas. Dělá to při každé ráně a chvíli trvá, než si na to člověk zvykne. Nejdřív jsem si myslel, že to má problémy s frameratem, ale je to tohle to. Na nějakém fóru to popisovali, že je to u více her.
513470
Toho jsem si taky všiml, ale je to schválně. Taková pochybná featura, nejspíš pro sestavování komb. Vždycky když někoho sekneš, zastaví se na setinu vteřiny čas. Dělá to při každé ráně a chvíli trvá, než si na to člověk zvykne. Nejdřív jsem si myslel, že to má problémy s frameratem, ale je to tohle to. Na nějakém fóru to popisovali, že je to u více her.
terminator007
0 0
reagovat

xMort

JJ, nebylo ti uplne dokonale, ale je to proste Star Wars ;) Me co se trosku nelibilo, bylo sekani nepratel, obcas kdyz jsem seknul, tak mi pripadalo, ze treba zaregovala fyzika pozde a hnul se o vterinu, dve pozdeji...
513469
JJ, nebylo ti uplne dokonale, ale je to proste Star Wars *;)* Me co se trosku nelibilo, bylo sekani nepratel, obcas kdyz jsem seknul, tak mi pripadalo, ze treba zaregovala fyzika pozde a hnul se o vterinu, dve pozdeji...
xMort
0 0
reagovat

Psema

Presne, ja bych dokonce rekl, ze ne pytloviny, ale ze tam je uplne ho... :D Fakt bida, sem tam jedno ´budgetove´ demo a par obrazku a traileru a to doslova par, na to, ze bylo E3 a je GC
513468
Presne, ja bych dokonce rekl, ze ne pytloviny, ale ze tam je uplne ho... *:D* Fakt bida, sem tam jedno ´budgetove´ demo a par obrazku a traileru a to doslova par, na to, ze bylo E3 a je GC
Psema
0 0
reagovat
No pak jsem koupil HPčko a Epsona věnoval matce. :D Odtý doby už se mě Epson netýká
513467
No pak jsem koupil HPčko a Epsona věnoval matce. *:D* Odtý doby už se mě Epson netýká
0 0
reagovat

terminator007

Jojo, na konci je ten velký robot.
Jinak fyzika nebyla špatná, ale zatím to nevypadá jako něco nedostižného nebo něco co by potřebovalo ohromný výkon. Ve videích to vypadalo lépe. Se soudama si počkám na plnou verzi a další lokace. Demo je snad jen údajně jedna z prvních verzích jedné z prvních lokací a v téhle podobě v plné hře nebude. Otázka je, proč by si jinak kazili dojem a zda to nejsou jen PR kecy.
Tím zase nechci říct, že je to nějak špatné nebo že by to vypadalo mizerně :) Navíc je tam SW hudba a máchá se tam lightsaberem, co víc chtít :))
513466
Jojo, na konci je ten velký robot. Jinak fyzika nebyla špatná, ale zatím to nevypadá jako něco nedostižného nebo něco co by potřebovalo ohromný výkon. Ve videích to vypadalo lépe. Se soudama si počkám na plnou verzi a další lokace. Demo je snad jen údajně jedna z prvních verzích jedné z prvních lokací a v téhle podobě v plné hře nebude. Otázka je, proč by si jinak kazili dojem a zda to nejsou jen PR kecy. Tím zase nechci říct, že je to nějak špatné nebo že by to vypadalo mizerně :) Navíc je tam SW hudba a máchá se tam lightsaberem, co víc chtít :))
terminator007
0 0
reagovat
Hmm. ale proč teda ten minulej čas? ;)... Jako oni mi i v obchodě říkali, že je to značka, takže že by jsem se neměl bát... Jenže Canon je značka taky, a spokojenej sem nebyl...
Ale asi do toho Epsona pudu :)...
513464
Hmm. ale proč teda ten minulej čas? ;)... Jako oni mi i v obchodě říkali, že je to značka, takže že by jsem se neměl bát... Jenže Canon je značka taky, a spokojenej sem nebyl... Ale asi do toho Epsona pudu :)...
0 0
reagovat
Epson jsem měl a byl jsem spokojenej. ;)
513461
Epson jsem měl a byl jsem spokojenej. *;)*
0 0
reagovat
Omluva, že vám tu ruším herní diskuzi a budu zase otravovat se světem počítačů, ale...
Je Epson dobrá značka tiskáren??? Jedná se o nějakou multifunkční potvoru, splňuje však dva požadavky - a) Má rozdělené barevné náplně, b) tyhle náplně vydrží (prej) dlouho a jsou nejlevnější na trhu (taky prej, nehledě nato, že do té tiskárny můžu strčit repasovanou náplň beze stráty záruky)...
Nějaké odborné tipy????
513460
Omluva, že vám tu ruším herní diskuzi a budu zase otravovat se světem počítačů, ale... Je Epson dobrá značka tiskáren??? Jedná se o nějakou multifunkční potvoru, splňuje však dva požadavky - a) Má rozdělené barevné náplně, b) tyhle náplně vydrží (prej) dlouho a jsou nejlevnější na trhu (taky prej, nehledě nato, že do té tiskárny můžu strčit repasovanou náplň beze stráty záruky)... Nějaké odborné tipy????
0 0
reagovat
terminator: to doufám. Upřímně, PS Store teď docela stagnuje. Nahazujou tam jenom samý pytloviny a ani pořádný schémata nebo Wallpapery tam nemaj. (ano, chci nějaký pěkný pozadí z Uncharted a nemůžu ho sehnat.):D
513459
terminator: to doufám. Upřímně, PS Store teď docela stagnuje. Nahazujou tam jenom samý pytloviny a ani pořádný schémata nebo Wallpapery tam nemaj. (ano, chci nějaký pěkný pozadí z Uncharted a nemůžu ho sehnat.)*:D*
0 0
reagovat
silence: to mi včera hlásil třikrát a pokaždý mě s tím malinko znervózní.:D:D
513458
silence: to mi včera hlásil třikrát a pokaždý mě s tím malinko znervózní.*:D**:D*
0 0
reagovat

Fluke

Jestli mas na mysli SW, tak by melo v nejblizsi dobe byt...
513457
Jestli mas na mysli SW, tak by melo v nejblizsi dobe byt...
Fluke
0 0
reagovat
Jééé, to mě straší... Amazon mi brutálně hlásí, že Blučko, které si chci koupit je Region 1 a asi ho nepřehraju v mé zemi, a přestože vím, že to je region free, tak mi ta hláška je stejně dost nepříjemná... :D
513456
Jééé, to mě straší... Amazon mi brutálně hlásí, že Blučko, které si chci koupit je Region 1 a asi ho nepřehraju v mé zemi, a přestože vím, že to je region free, tak mi ta hláška je stejně dost nepříjemná... *:D*
0 0
reagovat

imf

Jj... Doufám že aspoň udělaljí další díl nebo něco ve stejném stylu i na PC...
513454
Jj... Doufám že aspoň udělaljí další díl nebo něco ve stejném stylu i na PC...
imf
0 0
reagovat
Proč kua není demo na PS3????
513453
Proč kua není demo na PS3????
0 0
reagovat
Njn, jenze ta nebyla k mani v dobe vyvoje. Takze smula... do budoucna ale tahle fyzika pres GPU pravdepodobne srazi veskere vymluvy vyvojaru ve stylu "potrebujeme na to CELL"... ostatne uz fakt, ze namlati vetsinu her do pouheho trijadra v X360 hovori za vse. :)
513452
Njn, jenze ta nebyla k mani v dobe vyvoje. Takze smula... do budoucna ale tahle fyzika pres GPU pravdepodobne srazi veskere vymluvy vyvojaru ve stylu "potrebujeme na to CELL"... ostatne uz fakt, ze namlati vetsinu her do pouheho trijadra v X360 hovori za vse. :)
0 0
reagovat

xMort

JJ, predpokladam, ze to bylo to demo, jak na konci rozseknes vejpul tu dvojnozku :D
513451
JJ, predpokladam, ze to bylo to demo, jak na konci rozseknes vejpul tu dvojnozku *:D*
xMort
0 0
reagovat
Lucas to nevydání na PC opodstatnil tím, že prý by bylo potřeba opravdu výkoné PC, ale s tím se může jít klouzat, pochybuji, že je to celkově náročnější než Crysis apod. Navíc jestli se ohání náročnou fyzkou, tak od toho tu mám Ageiu a GeForce PhyX... ?)
513449
Lucas to nevydání na PC opodstatnil tím, že prý by bylo potřeba opravdu výkoné PC, ale s tím se může jít klouzat, pochybuji, že je to celkově náročnější než Crysis apod. Navíc jestli se ohání náročnou fyzkou, tak od toho tu mám Ageiu a GeForce PhyX... *?)*
0 0
reagovat
xMort: Damn, bodaj by to vyslo aj na PC:(:(:(
513447
xMort: Damn, bodaj by to vyslo aj na PC*:(**:(**:(*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se