Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 13281 - 13300 Napsat příspěvek
Hm, zajímavé. Asi to vyzkouším a dám vědět, jak to dopadlo.
511992
Hm, zajímavé. Asi to vyzkouším a dám vědět, jak to dopadlo.
0 0
reagovat
Nebo stahovat trailery z US PS store:), ale nevidím jediný důvod, proč by při výpočetní síle PS3 neměli jet pod linuxem 1080p movka plynule.
511974
Nebo stahovat trailery z US PS store:), ale nevidím jediný důvod, proč by při výpočetní síle PS3 neměli jet pod linuxem 1080p movka plynule.
0 0
reagovat
Karbous: popravdě netuším, jak je to reálný (tipuju, že moc ne - plus mě ta představa děsí sama o sobě), ale vžhledem k tomu, že by mělo PSko brzo získat podporu mkv soubory, očekávám, že i na ty MOVky dojde. Nejlepší varianta je holt v tuhle chvíli komp píchlej do bedny.;)
511972
Karbous: popravdě netuším, jak je to reálný (tipuju, že moc ne - plus mě ta představa děsí sama o sobě), ale vžhledem k tomu, že by mělo PSko brzo získat podporu mkv soubory, očekávám, že i na ty MOVky dojde. Nejlepší varianta je holt v tuhle chvíli komp píchlej do bedny.*;)*
0 0
reagovat

Psema

Aha, takže to nejde? Nebo existuje nějaká lepší varianta?
511971
Aha, takže to nejde? Nebo existuje nějaká lepší varianta?
Psema
0 0
reagovat
ouch, to zní... bolestivě.
511970
ouch, to zní... bolestivě.
0 0
reagovat
Měl bych tu jeden technický dotaz, co si myslíte o následující rovnici? Reálné/šílené?

PS3 + Linux +VLC player = plynulé 1080p MOV trailery
511969
Měl bych tu jeden technický dotaz, co si myslíte o následující rovnici? Reálné/šílené? PS3 + Linux +VLC player = plynulé 1080p MOV trailery
0 0
reagovat
FLuke: nechci, ale když už jsi v tom...

Nechce někdo dvdčko Mission Impossible 3? Třeba imf?:D
511967
FLuke: nechci, ale když už jsi v tom... Nechce někdo dvdčko Mission Impossible 3? Třeba imf?*:D*
0 0
reagovat
Zeptám se, jestli někdo nechce originálku FlatOut 2 na PC za 150,-, není to zrovna Vista compatible:)
511965
Zeptám se, jestli někdo nechce originálku FlatOut 2 na PC za 150,-, není to zrovna Vista compatible:)
0 0
reagovat
JJ, pokud nevyjde US, tak mam v zaloze UK verzi ;)
511745
JJ, pokud nevyjde US, tak mam v zaloze UK verzi *;)*
0 0
reagovat
3 disk myslím není v US oznámený (jenom v UK), nějak to musejí prodat ;).
511744
3 disk myslím není v US oznámený (jenom v UK), nějak to musejí prodat *;)*.
0 0
reagovat
Hmm, tak to musim nekde jeste procist co a jak, kdyztak budu muset vzit ´jen´ 3-diskovou ;)
511742
Hmm, tak to musim nekde jeste procist co a jak, kdyztak budu muset vzit ´jen´ 3-diskovou *;)*
0 0
reagovat
Ale vlastně část bonusů je na DVD, ty můžou být R1
511738
Ale vlastně část bonusů je na DVD, ty můžou být R1
0 0
reagovat
Diky za info, takze bude asi opet utraceni :D
511737
Diky za info, takze bude asi opet utraceni *:D*
0 0
reagovat
Warneři nekódujou, takže skoro jistě bude free
511736
Warneři nekódujou, takže skoro jistě bude free
0 0
reagovat
je to free.;)
511735
je to free.*;)*
0 0
reagovat
Nevite nekdo, jak to bude s touto kolekci Matrixu? link Pisou region 1, ale casto je to FREE, bohuzel blizsi info o tom ani na blurayregioncodes neni... Ze bych si hodil predobjednavku ;)
511733
Nevite nekdo, jak to bude s touto kolekci Matrixu? http://www.amazon.com/Ultimate-Matrix-Collection-Blu-ray/dp/B000OPPBEQ/ref=pd_bbs_sr_2?ie=UTF8&s=dvd&qid=1220814165&sr=8-2 Pisou region 1, ale casto je to FREE, bohuzel blizsi info o tom ani na blurayregioncodes neni... Ze bych si hodil predobjednavku *;)*
0 0
reagovat

mihhi

Tak kvuli tobe jsem si vzal 2 blucka od paramountu a k tomu prihodil jeste 4 jine, ja se na ty stranky nechtel koukat, ale bohuzel mi to pak nedalo :D Tak ti pekne dekuji :D
511727
Tak kvuli tobe jsem si vzal 2 blucka od paramountu a k tomu prihodil jeste 4 jine, ja se na ty stranky nechtel koukat, ale bohuzel mi to pak nedalo *:D* Tak ti pekne dekuji *:D*
mihhi
0 0
reagovat
Popravdě, ten grafickej čip by zvládl i víc než jen PCM2.0 :)
511676
Popravdě, ten grafickej čip by zvládl i víc než jen PCM2.0 :)
0 0
reagovat
Je to jenom DD 5.1 nebo PCM 2.0.
511672
Je to jenom DD 5.1 nebo PCM 2.0.
0 0
reagovat
Tak alespoň u mojí 3650 atiny mi integrovanou zvukovku na grafice hlásí jak doprovodná dokumentace, tak ovladače nainstalované karty... Nevím, jestli to teda funguje, nemám jak odskoušet.... Jinak jsem k tomu dostal tedukci dvi to hdmi, myslím, že přesně tohle dokáže ten zvuk protlačit ven...
A když už jsme u toho, on dokáže protlačit multikanálový pcm, nebo jenom dvoukanál a sd prostorové ozvučení??? Teda jestli to nekdo náhodou neví...
511671
Tak alespoň u mojí 3650 atiny mi integrovanou zvukovku na grafice hlásí jak doprovodná dokumentace, tak ovladače nainstalované karty... Nevím, jestli to teda funguje, nemám jak odskoušet.... Jinak jsem k tomu dostal tedukci dvi to hdmi, myslím, že přesně tohle dokáže ten zvuk protlačit ven... A když už jsme u toho, on dokáže protlačit multikanálový pcm, nebo jenom dvoukanál a sd prostorové ozvučení??? Teda jestli to nekdo náhodou neví...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se