Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 13261 - 13280 Napsat příspěvek
Hmm, tak jsem našel vcelku fajn tv kartu do PC link , sic to tam namejí doplněno, tak podporuje DVB-S, DVB-T a analog. Supr kombinace;)
Pochybuju, že s ní má někdo zkušenosti, takl je to spíše tip.
512549
Hmm, tak jsem našel vcelku fajn tv kartu do PC http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=57190 , sic to tam namejí doplněno, tak podporuje DVB-S, DVB-T a analog. Supr kombinace;) Pochybuju, že s ní má někdo zkušenosti, takl je to spíše tip.
0 0
reagovat
KarelR: no, Hellboye si můžeš vyškrtnout. Po včerejšku osmdesátka s odřeným pozadím a bojím se na to podívat v nejližší době znova. Ale Gossipka je geniální a Comeback se mi pořád líbí.;)
512508
KarelR: no, Hellboye si můžeš vyškrtnout. Po včerejšku osmdesátka s odřeným pozadím a bojím se na to podívat v nejližší době znova. Ale Gossipka je geniální a Comeback se mi pořád líbí.*;)*
0 0
reagovat
EA si asi ze me dela srandu: link Dle jejich nazoru, nejlepe koupit hru, dohrat a zaramovat ;) Ikdyz je pravda, ze ja je neprodavam, jsem takovej sberatel :D
512498
EA si asi ze me dela srandu: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=29052&r=top Dle jejich nazoru, nejlepe koupit hru, dohrat a zaramovat *;)* Ikdyz je pravda, ze ja je neprodavam, jsem takovej sberatel *:D*
0 0
reagovat
Dotaz na PSkare... Pokud jste nekdo stahovali ze store ukazku s nazvem E3 PS3 SIZZLE, nevite z jake hry je temer na konci asi dvou vterinova ukazka, jak jde chlap a vedel neho vlcak? Vubec me nic nenapada az na I Am egend, ale ten to jaksi taksi asi neni :D
512489
Dotaz na PSkare... Pokud jste nekdo stahovali ze store ukazku s nazvem E3 PS3 SIZZLE, nevite z jake hry je temer na konci asi dvou vterinova ukazka, jak jde chlap a vedel neho vlcak? Vubec me nic nenapada az na I Am egend, ale ten to jaksi taksi asi neni *:D*
0 0
reagovat
No, nějak se to s ním poslední dobou zvrhává. Viděl celou Gossip Girl a líbila se mu, neposlal Comeback do s*aček jako jiní, drží se mnou basu u devadesátkovýho Hellboye 2... Something wicked this way comes :)
512488
No, nějak se to s ním poslední dobou zvrhává. Viděl celou Gossip Girl a líbila se mu, neposlal Comeback do s*aček jako jiní, drží se mnou basu u devadesátkovýho Hellboye 2... Something wicked this way comes *:)*
0 0
reagovat
Myslím, že prožívá jen momentální pozitivní poblouznění, pravý Psema většinou dští síru :D
512486
Myslím, že prožívá jen momentální pozitivní poblouznění, pravý Psema většinou dští síru *:D*
0 0
reagovat

Luc44

a není?
512484
a není?
Luc44
0 0
reagovat
Psema a veselá kopa :D
512482
Psema a veselá kopa *:D*
0 0
reagovat

Fluke

To asi moc 3D nebude :D
512481
To asi moc 3D nebude *:D*
Fluke
0 0
reagovat

Fluke

to bych si nevzal ani zadarmo:D
512479
to bych si nevzal ani zadarmo*:D*
Fluke
0 0
reagovat

Perry

512478
http://www.techdigest.tv/giant_earphone.jpg *:D*
Perry
0 0
reagovat

Psema

I agree with you:)It is enviable
512477
I agree with you*:)*It is enviable
Psema
0 0
reagovat
Dotaz na sluchátka. Nějaká dobrá sluchátka (bez ohledu na cenu, ideál do 5,000) s efektem 3D zvuku (a popř. jaký je Váš názor na tuto funkci) :)
512476
Dotaz na sluchátka. Nějaká dobrá sluchátka (bez ohledu na cenu, ideál do 5,000) s efektem 3D zvuku (a popř. jaký je Váš názor na tuto funkci) *:)*
0 0
reagovat
Honey: What can I say. It is like a gift, you know. Something I cant control.;):)
512475
Honey: What can I say. It is like a gift, you know. Something I cant control.*;)**:)*
0 0
reagovat
Psema: Nahodili dva nový modely, 80 a 160 GB;) Jak psal dole estéčko
512474
Psema: Nahodili dva nový modely, 80 a 160 GB*;)* Jak psal dole estéčko
0 0
reagovat

Psema

ty si ale veselá kopa tebe vidím furt se smějícím se smajlíkem:)
512473
ty si ale veselá kopa tebe vidím furt se smějícím se smajlíkem*:)*
Psema
0 0
reagovat
Fluke: já měl zato, že už se ty 80Gb nedělaj vůbec. Že Sony cpe všechno do 40Gb. Mno nic.:D
512472
Fluke: já měl zato, že už se ty 80Gb nedělaj vůbec. Že Sony cpe všechno do 40Gb. Mno nic.*:D*
0 0
reagovat

Psema

Tady se řeší ty nový, a ty taky nemaj podporu PS2/one her ;)
512829
Tady se řeší ty nový, a ty taky nemaj podporu PS2/one her ;)
Psema
0 0
reagovat
40Gb hlavně nemá (pro mě) zásadní kompatibilitu se staršíma PS hrama. Neumim si představit, že bych si nemohl zahrát 24:The game na svým fajnovým stroji. :D
512469
40Gb hlavně nemá (pro mě) zásadní kompatibilitu se staršíma PS hrama. Neumim si představit, že bych si nemohl zahrát 24:The game na svým fajnovým stroji. *:D*
0 0
reagovat
Nebylo mi nekomu k neceme toto? link Ja si to objednal z Amazonu, ale nez to stacili poslat, vysla reedice a ta uz je pouze region 1 USA a Canada ONLY, takze treba, kdyby to chtel nekdo na PC... A samozrejme info uz o tom neposlali...
512471
Nebylo mi nekomu k neceme toto? http://www.amazon.com/Digital-Video-Essentials-Basics-Blu-ray/dp/B000V6LST0/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=dvd&qid=1220370857&sr=8-1 Ja si to objednal z Amazonu, ale nez to stacili poslat, vysla reedice a ta uz je pouze region 1 USA a Canada ONLY, takze treba, kdyby to chtel nekdo na PC... A samozrejme info uz o tom neposlali...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se