Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 11221 - 11240 Napsat příspěvek
No bojím se toho, že u nás se dabing považuje za nadstandard, takže IMO právě k 3D se bude tlačit silou...hlavně dokud těch filmů bude málo. A ještě nahrává skladba 3D filmů, které jsou z větší části mířené na děti :(

Pořád doufám, že aspoň ve Slováči by třeba jednou denně mohli dát originální verzi, asi marně...
527099
No bojím se toho, že u nás se dabing považuje za nadstandard, takže IMO právě k 3D se bude tlačit silou...hlavně dokud těch filmů bude málo. A ještě nahrává skladba 3D filmů, které jsou z větší části mířené na děti :( Pořád doufám, že aspoň ve Slováči by třeba jednou denně mohli dát originální verzi, asi marně...
0 0
reagovat
Jedna možnost tu je,pustit film v originále a titulky promítat z projektoru,jako tomu bylo Beowulfa v Imaxu,ale hrozně se to spolu tluče,člověk musí neustále přeostřovat,což je docela náročné a únavné. Ale jinak promítat 3Dčko v originále s titulky z jedné mašiny myslím nejde provést(ale můžu se klidně mýlit).
527098
Jedna možnost tu je,pustit film v originále a titulky promítat z projektoru,jako tomu bylo Beowulfa v Imaxu,ale hrozně se to spolu tluče,člověk musí neustále přeostřovat,což je docela náročné a únavné. Ale jinak promítat 3Dčko v originále s titulky z jedné mašiny myslím nejde provést(ale můžu se klidně mýlit).
0 0
reagovat
K tomu dabingu 3D verze Avatara, dostal jsem takový velmi nepříjemný pocit, že 3D kopie filmů možná vůbec nelze titulkovat! Nebo se mýlím? Doufám, že se mýlím..
527096
K tomu dabingu 3D verze Avatara, dostal jsem takový velmi nepříjemný pocit, že 3D kopie filmů možná vůbec nelze titulkovat! Nebo se mýlím? Doufám, že se mýlím..
0 0
reagovat
Mno, tak sem si předevčírem nainstaloval IE8 a nějak ta slibovaná rychlost nikde není. Otevírání záložek, nových oken a všeho je děsně zpomalený. Divný.
527095
Mno, tak sem si předevčírem nainstaloval IE8 a nějak ta slibovaná rychlost nikde není. Otevírání záložek, nových oken a všeho je děsně zpomalený. Divný.
0 0
reagovat

Dragon

oops. mas pravdu. a ja chybu v clanku. ;)
527080
oops. mas pravdu. a ja chybu v clanku. ;)
Dragon
0 0
reagovat
Víme, ale neřeknem.
527065
Víme, ale neřeknem.
0 0
reagovat
blbne vám digtální vysílání novy a primy (všech kanalu) ?
čtčka očko vpoho
nevite kde je problem ?

použivam dvbt kartu v pc aver 777
527061
blbne vám digtální vysílání novy a primy (všech kanalu) ? čtčka očko vpoho nevite kde je problem ? použivam dvbt kartu v pc aver 777
0 0
reagovat
Pro všechny fanoušky starých dobrých plošinovek: na Steamu oba Oddworldy dohromady za směšných 3,75 Euro nebo každý zvlášť za 2,5 Euro. :+
527039
Pro všechny fanoušky starých dobrých plošinovek: na Steamu oba Oddworldy dohromady za směšných 3,75 Euro nebo každý zvlášť za 2,5 Euro. *:+*
0 0
reagovat
imf: Test CineStar 3D provedu já... :)
527033
imf: Test CineStar 3D provedu já... :)
0 0
reagovat

imf

hod zdroj kde je oznameny oficialne jinak tomu neverim, cetl jsem opak: link
527023
hod zdroj kde je oznameny oficialne jinak tomu neverim, cetl jsem opak: http://marketsaw.blogspot.com/2008/08/confirmation-transformers-2-will-not-be.html
imf
0 0
reagovat

Psema

Že by další trip na Slovensko?:D (ale ani jiné zemi se nebráníme že... ;))...
527017
Že by další trip na Slovensko?*:D* (ale ani jiné zemi se nebráníme že... *;)*)...
Psema
0 0
reagovat
Karbous: Kéž by. Pokud jde o 3D verzi, bude v dabingu. A na 2D (pokud by byla) není zrovna u tohohle nikdo zvědavej. A bude hůř.
527014
Karbous: Kéž by. Pokud jde o 3D verzi, bude v dabingu. A na 2D (pokud by byla) není zrovna u tohohle nikdo zvědavej. A bude hůř.
0 0
reagovat

Psema

Co??? To je snad špatný žert, ne?:o
527013
Co??? To je snad špatný žert, ne?*:o*
Psema
0 0
reagovat
Každopádně Avatar bude dabovanej, takže dobrou chuť, já vyrazim za hranice.
527012
Každopádně Avatar bude dabovanej, takže dobrou chuť, já vyrazim za hranice.
0 0
reagovat
Transformeri budou v Dolby 3D... nevim jak, nevim kudy a nevim jak to bude vypadat, ale uz je to peknych par tydnu potvrzene. ;)
Do IMAXu pravidelne chodi jen Zemeckisovy filmy a Potter... vsechny DMR veci se nam vyhybaji sirokym obloukem. Bohuzel.
527010
Transformeri budou v Dolby 3D... nevim jak, nevim kudy a nevim jak to bude vypadat, ale uz je to peknych par tydnu potvrzene. ;) Do IMAXu pravidelne chodi jen Zemeckisovy filmy a Potter... vsechny DMR veci se nam vyhybaji sirokym obloukem. Bohuzel.
0 0
reagovat
Díky, vyzkouším :)
527009
Díky, vyzkouším :)
0 0
reagovat
VirtualDubMod?
527007
VirtualDubMod?
0 0
reagovat
Mediacoder? link , měl by to umět, ale nevím jistě;)?)
527006
Mediacoder? http://mediacoder.sourceforge.net/index.htm , měl by to umět, ale nevím jistě*;)**?)*
0 0
reagovat
Jak by jsem mohl z .avi (x264/AVC) vyhodit jednu zvukovou stopu a ponechaz zam jen jednu jedinou, tak, aby video zůstalo nezměněno? mkv2vob to nebere, nepodpporuje .avi kontejner...
527005
Jak by jsem mohl z .avi (x264/AVC) vyhodit jednu zvukovou stopu a ponechaz zam jen jednu jedinou, tak, aby video zůstalo nezměněno? mkv2vob to nebere, nepodpporuje .avi kontejner...
0 0
reagovat
TF2 mit 3D sceny rozhodne nebudou... v Imaxu pujde DMR verze ktera je prave specificka pro IMAX DMR, coz je zjednodusene receno upscaling z 35mm na IMAX a jinde by proto nemel smysl. Zvestuje se ze se Bayovi zalibila IMAX kamera a mozna tak bude par scen primo v IMAX kvalite, jak to bude ve finale se uvidi. Nicmene diky projektorum podporujici 3D bychom se snad mohli dockat treba Transformeru z digitalniho zdroje, coz je alespon ostrejsi kvalita oproti beznym projekcim.
527004
TF2 mit 3D sceny rozhodne nebudou... v Imaxu pujde DMR verze ktera je prave specificka pro IMAX DMR, coz je zjednodusene receno upscaling z 35mm na IMAX a jinde by proto nemel smysl. Zvestuje se ze se Bayovi zalibila IMAX kamera a mozna tak bude par scen primo v IMAX kvalite, jak to bude ve finale se uvidi. Nicmene diky projektorum podporujici 3D bychom se snad mohli dockat treba Transformeru z digitalniho zdroje, coz je alespon ostrejsi kvalita oproti beznym projekcim.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se