Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 11181 - 11200 Napsat příspěvek
Já nechci vypadat jako provokatér, ale není z tohoto 3D mnoho povyku pro nic? Ono to vlastně není opravdové 3D, ale spíš "pseudo 3D" a dávat za to stejné prachy jako v IMAXu mi nepřijde zrovna logické, zvlášť když se jedná jen o pár scének z filmu.

Tak a teď se do mě můžete pustit:)
527386
Já nechci vypadat jako provokatér, ale není z tohoto 3D mnoho povyku pro nic? Ono to vlastně není opravdové 3D, ale spíš "pseudo 3D" a dávat za to stejné prachy jako v IMAXu mi nepřijde zrovna logické, zvlášť když se jedná jen o pár scének z filmu. Tak a teď se do mě můžete pustit*:)*
0 0
reagovat
Sem na Čerňák nám 3D nedaj:)
527384
Sem na Čerňák nám 3D nedaj:)
0 0
reagovat
imf: jak jsem psal vedle, kvůli febiu je teď Anděl minimálně o týden zpožděný, Čerňák má normálně 2D (odhaduju podle cen online prodeje, které jsou standard)
527380
imf: jak jsem psal vedle, kvůli febiu je teď Anděl minimálně o týden zpožděný, Čerňák má normálně 2D (odhaduju podle cen online prodeje, které jsou standard)
0 0
reagovat
SK: Bratislava - Palace AuPark i Polus
527381
SK: Bratislava - Palace AuPark i Polus
0 0
reagovat
Cinema City v Plzni promítá dokonce ve dvou sálech a jeden sál v Pardibicých?)
527376
Cinema City v Plzni promítá dokonce ve dvou sálech a jeden sál v Pardibicých*?)*
0 0
reagovat
Damn :( CB má bejt snad ještě letos
527379
Damn *:(* CB má bejt snad ještě letos
0 0
reagovat
A jeste jedna vec. Podle neoverenych informaci jsou dve digikina i v Bratislave. Muze to nekdo potvrdit nebo vyvratit? Vcetne toho, zda je tam 3D. Jenom pro orientaci.
527378
A jeste jedna vec. Podle neoverenych informaci jsou dve digikina i v Bratislave. Muze to nekdo potvrdit nebo vyvratit? Vcetne toho, zda je tam 3D. Jenom pro orientaci.
0 0
reagovat
Seznam 3D

Jednosalovky: link
CinemaCity: Praha (Flora - 3D i IMAX), Plzen + pravdepodobne dalsi (nemam info)
Cinestar: Plzen, Pardubice, Hradec Kralove
Palace Cinemas: Praha (Slovac, Smichov, Letnany), Brno (Olympia, Spalicek)
527374
Seznam 3D Jednosalovky: http://www.digitalnikino.cz/forum/4 CinemaCity: Praha (Flora - 3D i IMAX), Plzen + pravdepodobne dalsi (nemam info) Cinestar: Plzen, Pardubice, Hradec Kralove Palace Cinemas: Praha (Slovac, Smichov, Letnany), Brno (Olympia, Spalicek)
0 0
reagovat
Nehodlam to tu nikterak cenzurovat kvuli cemukoliv... navic to tu spousta lidi necte, takze spousta informaci muze byt pak i v clanku. Rozjelo se to naplno a je jasne, ze treba Village sice mlci, ale urcite maji taky plan. Nemuzou si dovolit velke zpozdeni, mam spis pocit, ze se pozitri ukaze, ze jenom blafovali. Jinak by to od nich bylo dost trestuhodne opomenuti.

Na DCI promitacky jsou slusne dotace, takze je mozne, ze se dockas. Petatricitka urcite bude nadale potreba, ale do peti let je ten format na odpis, takze si myslim, ze kinari rekonstruujici mala kina ted spis budou zkouset udrzet stare promitacky nazivo, co to jen pujde, a nakupovat ty nove. Do hlavy jim ovsem nevidim a v tomhle ohledu jsou urcite zkusenejsi machri. :)
527372
Nehodlam to tu nikterak cenzurovat kvuli cemukoliv... navic to tu spousta lidi necte, takze spousta informaci muze byt pak i v clanku. Rozjelo se to naplno a je jasne, ze treba Village sice mlci, ale urcite maji taky plan. Nemuzou si dovolit velke zpozdeni, mam spis pocit, ze se pozitri ukaze, ze jenom blafovali. Jinak by to od nich bylo dost trestuhodne opomenuti. Na DCI promitacky jsou slusne dotace, takze je mozne, ze se dockas. Petatricitka urcite bude nadale potreba, ale do peti let je ten format na odpis, takze si myslim, ze kinari rekonstruujici mala kina ted spis budou zkouset udrzet stare promitacky nazivo, co to jen pujde, a nakupovat ty nove. Do hlavy jim ovsem nevidim a v tomhle ohledu jsou urcite zkusenejsi machri. :)
0 0
reagovat
imf: Na ten článek se fakt těším ;)... Jinak doufám, že ti tady nekrademe informace z článku ;)... Ale ono ani tak nějak nejde, připadá mi, že se to všechno najednou rozhodlo skočit do 3D.... A to jsem si jěště před rokem, že IMAX bude jedinou cestou, jak vidět plnohodnotně Avatar ;)... Mě by nejvíc položilo, kdyby se Vatra (to je název našeho Vsetínského kina ;) rozhodla při rekonstrukci jít naplno do digitálu... Má se rekonstruovat v létě a na podzim se říkalo, že bude nová analog promítačka+low digi promítačka pro projekce z dvd.... Teď by sem se nedivil, kdyby do toho praštili naplno.... Na druhou stranu, je to jen jeden sál a předpokládám, že české klenoty se v digitálních kopiích vydávat nebudou.... Pokud na mé otázky najdu odpovědi v článku, tak si smaozřejmě počkám na něj ;):)....
527366
imf: Na ten článek se fakt těším ;)... Jinak doufám, že ti tady nekrademe informace z článku ;)... Ale ono ani tak nějak nejde, připadá mi, že se to všechno najednou rozhodlo skočit do 3D.... A to jsem si jěště před rokem, že IMAX bude jedinou cestou, jak vidět plnohodnotně Avatar ;)... Mě by nejvíc položilo, kdyby se Vatra (to je název našeho Vsetínského kina ;) rozhodla při rekonstrukci jít naplno do digitálu... Má se rekonstruovat v létě a na podzim se říkalo, že bude nová analog promítačka+low digi promítačka pro projekce z dvd.... Teď by sem se nedivil, kdyby do toho praštili naplno.... Na druhou stranu, je to jen jeden sál a předpokládám, že české klenoty se v digitálních kopiích vydávat nebudou.... Pokud na mé otázky najdu odpovědi v článku, tak si smaozřejmě počkám na něj ;):)....
0 0
reagovat
V Premiere bude komplet mapa, ale nez bude na stancich, tak uplyne jeste skoro tyden. Tesit se muze krome tech uz obsazenych a zminenych treba jeste Hradec Kralove.
527364
V Premiere bude komplet mapa, ale nez bude na stancich, tak uplyne jeste skoro tyden. Tesit se muze krome tech uz obsazenych a zminenych treba jeste Hradec Kralove.
0 0
reagovat
Když už to tu žije digi 3D, tak s potěšením musím říct, že nejenom čechy maj své první digi multiplexy, ale také Zlín - Zlaté jabko má DCI standart a pro Dčko využívá Dolby3D :).... Prej už do února, ale já na to přišel až teď na netu ;)
527359
Když už to tu žije digi 3D, tak s potěšením musím říct, že nejenom čechy maj své první digi multiplexy, ale také Zlín - Zlaté jabko má DCI standart a pro Dčko využívá Dolby3D :).... Prej už do února, ale já na to přišel až teď na netu ;)
0 0
reagovat
Ok, díky. Zítra se asi pojedu podívat do Brna na ty MvA, takže z toho důvodu jsem to chtěl vědět (:
527317
Ok, díky. Zítra se asi pojedu podívat do Brna na ty MvA, takže z toho důvodu jsem to chtěl vědět (:
0 0
reagovat
Cinema City - Dolby 3D, Palace Cinemas - RealD, Cinestar Xpand 3D. Ja o tom psal do Premiere, takze jsem to nechtel hned rozmaznout na MZ, ale u prilezitosti premiery Monster asi bude kratsi clanek plus vyhled 3D premier do konce roku. A ze jich tam par je. ;)
527313
Cinema City - Dolby 3D, Palace Cinemas - RealD, Cinestar Xpand 3D. Ja o tom psal do Premiere, takze jsem to nechtel hned rozmaznout na MZ, ale u prilezitosti premiery Monster asi bude kratsi clanek plus vyhled 3D premier do konce roku. A ze jich tam par je. ;)
0 0
reagovat
imf: Akorát mi přijde divné, že se tím CineStar NIKDE nechlubí....??? Premiéra už ve čtvrtek...
527308
imf: Akorát mi přijde divné, že se tím CineStar NIKDE nechlubí....??? Premiéra už ve čtvrtek...
0 0
reagovat
Mohl by tu prosím někdo napsat, jakou 3D technologii používají jednotlivá kina u nás? (Palace Cinemas, Cinema City, Cinestar) - Ňák jsem se to nikde nemohl dočíst (:
527305
Mohl by tu prosím někdo napsat, jakou 3D technologii používají jednotlivá kina u nás? (Palace Cinemas, Cinema City, Cinestar) - Ňák jsem se to nikde nemohl dočíst (:
0 0
reagovat
Mimochodem Honzuv Cinestar test me zajima. Ti maji totiz Xpand technologii, aby se to nepletlo. Pripada mi dost nestastne, ze kazdy vsadil na neco jineho, protoze RealD zatim vazne vypada jako nejpovedenejsi kandidat. Uvidime, co prinesou dalsi releasy (Bloody Valentine bude urcite ve 3D, je to potvrzene od distributora, ale ten film je peklo ;).
527284
Mimochodem Honzuv Cinestar test me zajima. Ti maji totiz Xpand technologii, aby se to nepletlo. Pripada mi dost nestastne, ze kazdy vsadil na neco jineho, protoze RealD zatim vazne vypada jako nejpovedenejsi kandidat. Uvidime, co prinesou dalsi releasy (Bloody Valentine bude urcite ve 3D, je to potvrzene od distributora, ale ten film je peklo ;).
0 0
reagovat
imf: znáš to, někdo to říct musel. Vás fanboyů je příliš... F&F radši no comment. Ten film jsem pro jistotu vymazal z paměti co nejrychlejc to šlo. :D
527281
imf: znáš to, někdo to říct musel. Vás fanboyů je příliš... F&F radši no comment. Ten film jsem pro jistotu vymazal z paměti co nejrychlejc to šlo. *:D*
0 0
reagovat

Psema

Ohrana deska, kluku. Hod tam novej tune... nebo pockej na dopoledne, az bude recenze na FaF (nepitvat tady... berte to s Karlem jako predehru... i kdyz dam asi "jen" sedmdesat ;).
527279
Ohrana deska, kluku. Hod tam novej tune... nebo pockej na dopoledne, az bude recenze na FaF (nepitvat tady... berte to s Karlem jako predehru... i kdyz dam asi "jen" sedmdesat ;).
Psema
0 0
reagovat
Children of Men? On si na tu nudu ještě někdo vzpomene? :D
527278
Children of Men? On si na tu nudu ještě někdo vzpomene? *:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se