Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 11261 - 11280 Napsat příspěvek

Jardus

Osobní zkušenost je pozitivní. Ovšem upřednostňuji WM před Symbianem (na WM je o dost více softu a lehčeji se na něj programuje, což ty ovšem asi nevyužiješ :)). Symbian mi moc nesedí. Ale za tu cenu je ta 5800 skvělá volba a myslím, že budeš velmi spokojený. :+
526696
Osobní zkušenost je pozitivní. Ovšem upřednostňuji WM před Symbianem (na WM je o dost více softu a lehčeji se na něj programuje, což ty ovšem asi nevyužiješ *:)*). Symbian mi moc nesedí. Ale za tu cenu je ta 5800 skvělá volba a myslím, že budeš velmi spokojený. *:+*
Jardus
0 0
reagovat
Co se tyce multimedii, jeden z nejlepsich telefonu na trhu. Vynikajici displej (rozliseni 640x360), kvalitni stereorepracky, relativne pohodlne surfovani. Ma ho kolega a musim rict, ze na me ten telefon udelal dojem i pote, co jsem cetl par recenzi a videl ho v akci na YouTube. Nazivo je jeste lepsi. :)
526695
Co se tyce multimedii, jeden z nejlepsich telefonu na trhu. Vynikajici displej (rozliseni 640x360), kvalitni stereorepracky, relativne pohodlne surfovani. Ma ho kolega a musim rict, ze na me ten telefon udelal dojem i pote, co jsem cetl par recenzi a videl ho v akci na YouTube. Nazivo je jeste lepsi. :)
0 0
reagovat
Má tu někdo zkušenost s Nokii 5800 XpressMusic? Uvažuji o koupi a zajímaj by mě nějaký názor
526693
Má tu někdo zkušenost s Nokii 5800 XpressMusic? Uvažuji o koupi a zajímaj by mě nějaký názor
0 0
reagovat
Media Player Classic: Home Cinema, přehraje snad cokoliv a bez problému umožní HW akceleraci mkvček :)
526637
Media Player Classic: Home Cinema, přehraje snad cokoliv a bez problému umožní HW akceleraci mkvček :)
0 0
reagovat
Na Vistách s KMplayerem, či mobilně s VLC, už nevím co jsou kodeky:D
526631
Na Vistách s KMplayerem, či mobilně s VLC, už nevím co jsou kodeky*:D*
0 0
reagovat
Díky všem. VLCčko šlape tak jak jsem si představoval :+
526588
Díky všem. VLCčko šlape tak jak jsem si představoval *:+*
0 0
reagovat
vlcčko, či MPAlternative.... Nemám nainstalovaný jediný kodek a jsem s tím absolutně spokojen ;)....
526587
vlcčko, či MPAlternative.... Nemám nainstalovaný jediný kodek a jsem s tím absolutně spokojen ;)....
0 0
reagovat
Jediné co k tomu je nutno dodat je QUICKTIME ALTERNATIVE a ten na stejnem webu ke stazeni take.
526583
Jediné co k tomu je nutno dodat je QUICKTIME ALTERNATIVE a ten na stejnem webu ke stazeni take.
0 0
reagovat

quisp

Ja osobně používám K-Lite mega codec pack a prehravam pres Media player classic co je v nich obsazen FREE CODECS web. Vyhovuje mi zcela...
526582
Ja osobně používám K-Lite mega codec pack a prehravam pres Media player classic co je v nich obsazen [link="http://free-codecs.net/download/K_Lite_Mega_Codec_Pack.htm"]FREE CODECS web[/link]. Vyhovuje mi zcela...
quisp
0 0
reagovat
Nebo VLC Player ;)
526573
Nebo VLC Player *;)*
0 0
reagovat
Stáhni si KMPlayer a nepotřebuješ žádný kodeky ;)
526566
Stáhni si KMPlayer a nepotřebuješ žádný kodeky *;)*
0 0
reagovat
Potřebuju jednu malou radu. Je lepší používat k přehrávání videa nějaký velký Codec pack, nebo si stáhnout jenom vybrané. Popřípadě jaké používáte vy ???
526565
Potřebuju jednu malou radu. Je lepší používat k přehrávání videa nějaký velký Codec pack, nebo si stáhnout jenom vybrané. Popřípadě jaké používáte vy ???
0 0
reagovat
ještě předevčírem byl za 15.73:)
526464
ještě předevčírem byl za 15.73*:)*
0 0
reagovat

2 Fluke

Jo, podle kurzu ČSOB asi o padesát haléřů :D:+
526461
Jo, podle kurzu ČSOB asi o padesát haléřů *:D**:+*
2 Fluke
0 0
reagovat
Mirrors edge je z Hutu s poštovným levnější než ta akce na xzone:D
526458
Mirrors edge je z Hutu s poštovným levnější než ta akce na xzone*:D*
0 0
reagovat
Kurzy..
Sice dobré na nákup zboží a her, ale s každým 0.50 Kč k dolaru méně ztrácí naše firma cca 200.000,- měsíčně takže osobně kvůli hrám super ale pracovně bych si přál cca 23.50 za USD,-
A Mirrors Edge asi koupím za tu cenu...;)
526460
Kurzy.. Sice dobré na nákup zboží a her, ale s každým 0.50 Kč k dolaru méně ztrácí naše firma cca 200.000,- měsíčně takže osobně kvůli hrám super ale pracovně bych si přál cca 23.50 za USD,- A Mirrors Edge asi koupím za tu cenu...*;)*
0 0
reagovat
Karbous: Právě, teď je téměř na úrovni, na které byla i v době, kdy dolar byl za 15,- 8)
A ještě se mi dneska při nákupu peníze odečetly výrazně výhodnějším kursem, než byl v tu chvíli na stránkách CNB... asi to byl takovej fofr, že nestíhali aktualizovat... :D
526445
Karbous: Právě, teď je téměř na úrovni, na které byla i v době, kdy dolar byl za 15,- *8)* A ještě se mi dneska při nákupu peníze odečetly výrazně výhodnějším kursem, než byl v tu chvíli na stránkách CNB... asi to byl takovej fofr, že nestíhali aktualizovat... *:D*
0 0
reagovat
A libra už je na 29 Kč, juch!
526444
A libra už je na 29 Kč, juch!
0 0
reagovat
a) tento víkend Mirror's Edge ?) link

b) včera/dneska krásně posiluje Dolar, vůbec bych se nezlobil kdyby to tak zůstalo... :D
526441
a) tento víkend Mirror's Edge *?)* http://www.xzone.cz/vikendovasleva.php3 b) včera/dneska krásně posiluje Dolar, vůbec bych se nezlobil kdyby to tak zůstalo... *:D*
0 0
reagovat
parada. na 24 koukam jedine az je cela sezona, hd bude poprvy :+
526423
parada. na 24 koukam jedine az je cela sezona, hd bude poprvy *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se