Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 5361 - 5380 Napsat příspěvek

Gonzi

Fair enough. Prostě mě to jen v kontextu té GTX 970 (což není zrovna budget hardware) překvapilo, toť vše. :)
625148
Fair enough. Prostě mě to jen v kontextu té GTX 970 (což není zrovna budget hardware) překvapilo, toť vše. *:)*
Gonzi
0 0
reagovat

TrDLo

Těch zbytečných dalších 8 gb právě potřebuju (unreal) a hlavně: ještě je nemám, teprve budou, neb se do rozpočtu nevlezly už tak. Stejně tak jako normální HDD na data. = už teď tam nemám vše co bych chtěl (s tím že to jsou věci které jsou odložitelné), tzn intel je pro mě naprosto mimo.
625147
Těch zbytečných dalších 8 gb právě potřebuju (unreal) a hlavně: ještě je nemám, teprve budou, neb se do rozpočtu nevlezly už tak. Stejně tak jako normální HDD na data. = už teď tam nemám vše co bych chtěl (s tím že to jsou věci které jsou odložitelné), tzn intel je pro mě naprosto mimo.
TrDLo
0 0
reagovat
Chápu, že AMD je budget. Ale ten rozdíl je kolik, 2000? To bych radši oželel těch zbytečných dalších 8 GB (ledaže to máš na nějaké virtualizace?) a zbytek se vrátí za rok ve spotřebě. Nebo plánuješ nějaký větší overclocking? Pak bych pochopil, že ten příplatek za Intel už docela narůstá.

Ale tak proti gustu... ?)
625145
Chápu, že AMD je budget. Ale ten rozdíl je kolik, 2000? To bych radši oželel těch zbytečných dalších 8 GB (ledaže to máš na nějaké virtualizace?) a zbytek se vrátí za rok ve spotřebě. Nebo plánuješ nějaký větší overclocking? Pak bych pochopil, že ten příplatek za Intel už docela narůstá. Ale tak proti gustu... *?)*
0 0
reagovat

TrDLo

tak bral bych intel, mít na něj. Ovšem nemyslím si, že bych si měl stěžovat (teda kromě kvality boxovaného chladiče xD).
625140
tak bral bych intel, mít na něj. Ovšem nemyslím si, že bych si měl stěžovat (teda kromě kvality boxovaného chladiče xD).
TrDLo
0 0
reagovat

AMD team

+ 1 :))
625138
+ 1 *:))*
AMD team
0 0
reagovat
Ke GTX 970 si pořídíš ořezávátko od AMD? Uffff.... :D
625135
Ke GTX 970 si pořídíš ořezávátko od AMD? Uffff.... *:D*
0 0
reagovat
No, to je potom jiná liga:D:+
625134
No, to je potom jiná liga*:D**:+*
0 0
reagovat
:D:D:D:D:D:D ne, to mi jen monumentálně hráblo xD... 970 GTX
625133
*:D**:D**:D**:D**:D**:D* ne, to mi jen monumentálně hráblo xD... 970 GTX
0 0
reagovat

Gonzi

Geforce 720 GTX?
To bych moc v toho Witchera 3 nedoufal:)
625132
Geforce 720 GTX? To bych moc v toho Witchera 3 nedoufal*:)*
Gonzi
0 0
reagovat

geeky christmas came early this year

nakonec jsem koupil cooler master 212 evo, což znamená, že jsem si instaloval i novou "patici" pro chladič, použil jsem arctic mx4 pastu (neb jsem zjistil že dobrá pasta a její dobré použití dělá víc, než jsem si kdysi myslel) a teď mi to běží na 40°, připadně během hry stoupne sotva k 60ti.... Wheeee. Takže si konečně můžu užívat normální PC, které jsem 5 let neměl. Tímto tedy dávám zbohem hraní na "herním" notebooku (čti: Far Cry 3, 720p, low = 30fps) a vítám s otevřenou náručí Star Citizeny a jemu podobné. Witcher 3, here I come. 8)
PS: Geforce 720 GTX,AMD FX-8320,Kingston 8GB 1866MHz RAM (na vánoce 16), 256 GB Crucial M100 (3TB na věci až někdy po vánocích) a to vše v elegantním case Coolermaster N400.
PPS: 35 dB asi 0,5 m od case.
PPPS: Win 8 je taková hovadina, že to není možné (a to už mám 8.1, tzn čisté 8 jsem "nikdy neviděl")

PPPPS: ještě jednou díky všem zůčastněným.:+
625128
nakonec jsem koupil cooler master 212 evo, což znamená, že jsem si instaloval i novou "patici" pro chladič, použil jsem arctic mx4 pastu (neb jsem zjistil že dobrá pasta a její dobré použití dělá víc, než jsem si kdysi myslel) a teď mi to běží na 40°, připadně během hry stoupne sotva k 60ti.... Wheeee. Takže si konečně můžu užívat normální PC, které jsem 5 let neměl. Tímto tedy dávám zbohem hraní na "herním" notebooku (čti: Far Cry 3, 720p, low = 30fps) a vítám s otevřenou náručí Star Citizeny a jemu podobné. Witcher 3, here I come. *8)* PS: Geforce 720 GTX,AMD FX-8320,Kingston 8GB 1866MHz RAM (na vánoce 16), 256 GB Crucial M100 (3TB na věci až někdy po vánocích) a to vše v elegantním case Coolermaster N400. PPS: 35 dB asi 0,5 m od case. PPPS: Win 8 je taková hovadina, že to není možné (a to už mám 8.1, tzn čisté 8 jsem "nikdy neviděl") PPPPS: ještě jednou díky všem zůčastněným.*:+*
geeky christmas came early this year
0 0
reagovat

Gonzi

není to vada, je to fíčura. amd má svoje chladiče u cpu s vysokým tdp poddimenzované. na net a hry to stačí, ale vážnější zatížení nezvládají a teplota jde až k teplotním pojistkám procesoru (které sou u amd o dost níž, než u intelu (asi kvůli jinak měřenému tdp)). vyměň chladič a bude to lepší.
625121
není to vada, je to fíčura. amd má svoje chladiče u cpu s vysokým tdp poddimenzované. na net a hry to stačí, ale vážnější zatížení nezvládají a teplota jde až k teplotním pojistkám procesoru (které sou u amd o dost níž, než u intelu (asi kvůli jinak měřenému tdp)). vyměň chladič a bude to lepší.
Gonzi
0 0
reagovat
Já mám boxový chladič na čtyřjádru od AMD (i když to není žádný hi-end a je to už dva roky stará technologie), ale i při zátěži nepřesáhnu padesáti stupňů, v klidu mívám třicet osm...
625111
Já mám boxový chladič na čtyřjádru od AMD (i když to není žádný hi-end a je to už dva roky stará technologie), ale i při zátěži nepřesáhnu padesáti stupňů, v klidu mívám třicet osm...
0 0
reagovat
Ano, to je teoreticky řešení, ale nejdřív bych rád věděl, že je to tím - neboť se mi nechce věřit, že standardní chladič od AMD to v podstatě není schopný uchladit a co jsem brouzdal, tak měli idle např. 40° s boxem. Tzn se spíš ptám, jestli se takto může projevovat nějaká výrobní vada nebo cokoli podobného.
625110
Ano, to je teoreticky řešení, ale nejdřív bych rád věděl, že je to tím - neboť se mi nechce věřit, že standardní chladič od AMD to v podstatě není schopný uchladit a co jsem brouzdal, tak měli idle např. 40° s boxem. Tzn se spíš ptám, jestli se takto může projevovat nějaká výrobní vada nebo cokoli podobného.
0 0
reagovat

Gonzi

Viz Ravnehorn, vyhoď box a hoď tam nějakou Kosu nebo Zalmana, máš po problému a o počítači ani nebudeš vědět.
625107
Viz Ravnehorn, vyhoď box a hoď tam nějakou [link="http://www.alza.cz/scythe-scnj-3100-ninja-3-rev-b-d290863.htm"]Kosu[/link] nebo [link="http://www.czc.cz/zalman-cnps10x-optima-2011/134454/produktu"]Zalmana[/link], máš po problému a o počítači ani nebudeš vědět.
Gonzi
0 0
reagovat

Gonzi

Se nediv, boxovaný chladič na osmijádro. Já bych ho tam nenechal ani na čtyřjádro. Ty boxované chladiče jsou tam jen na jedno, vyhodit a nahradit něčím lepším.
625105
Se nediv, boxovaný chladič na osmijádro. Já bych ho tam nenechal ani na čtyřjádro. Ty boxované chladiče jsou tam jen na jedno, vyhodit a nahradit něčím lepším.
Gonzi
0 0
reagovat
Windows6.1-KB2645594-x64.msu
Windows6.1-KB2646060-v3-x64.msu
Skus nainstalovat tieto aktualizacie, vraj upravuju vykon k lepsiemu a neponuka ich win automaticky. Ci sa upravi problem s teplotou neviem. Mozno aj aktualizovat bios na zakladovke by pomohlo. Som na mobile s ultra pomalim netom, tak moc som toho nenasiel.
625104
Windows6.1-KB2645594-x64.msu Windows6.1-KB2646060-v3-x64.msu Skus nainstalovat tieto aktualizacie, vraj upravuju vykon k lepsiemu a neponuka ich win automaticky. Ci sa upravi problem s teplotou neviem. Mozno aj aktualizovat bios na zakladovke by pomohlo. Som na mobile s ultra pomalim netom, tak moc som toho nenasiel.
0 0
reagovat

AMD FX-8320

mi s boxovanym chladicem topi bez zateze na skoro 60° a vetracek uhani na 5400rpm. Co jsem mohl udelat spatne? oroginal pasta tam je, chladic zda se sedi (pak jsem jej nasazoval podruhe a nic se tim nezmenilo, navic ten heatsing neni zrovna studeny), vetrak se toci... Ptam se jestli jsem mohl neco udelat vylozene blbe, nebo jestli je to na reklamaci procaku apod.
625102
mi s boxovanym chladicem topi bez zateze na skoro 60° a vetracek uhani na 5400rpm. Co jsem mohl udelat spatne? oroginal pasta tam je, chladic zda se sedi (pak jsem jej nasazoval podruhe a nic se tim nezmenilo, navic ten heatsing neni zrovna studeny), vetrak se toci... Ptam se jestli jsem mohl neco udelat vylozene blbe, nebo jestli je to na reklamaci procaku apod.
AMD FX-8320
0 0
reagovat
Jinak jsem měl na mysli samozřejmě "cachování" (tohle slovo mi vždycky dělá problém :D) a u toho OCZ řadiče by se asi slušelo uvést celé označení Indilinx Barefoot 3, protože teprve tento je produktem v jejich vlastní režii.

To jen tak pro upřesnění, když tu není ten edit.
624999
Jinak jsem měl na mysli samozřejmě "cachování" (tohle slovo mi vždycky dělá problém *:D*) a u toho OCZ řadiče by se asi slušelo uvést celé označení Indilinx Barefoot 3, protože teprve tento je produktem v jejich vlastní režii. To jen tak pro upřesnění, když tu není ten edit.
0 0
reagovat
díky všem, obvzláště pak TrDLovi - v něco podobného jsem doufal :+
624985
díky všem, obvzláště pak TrDLovi - v něco podobného jsem doufal *:+*
0 0
reagovat
Za mě mohu doporučit Crucial MX100-výborná cena,solidní výkon
recenze1
recenze2
624982
Za mě mohu doporučit Crucial MX100-výborná cena,solidní výkon [link="http://techreport.com/review/26532/crucial-mx100-solid-state-drive-reviewed/7"]recenze1[/link] [link="http://www.tweaktown.com/reviews/6525/crucial-mx100-256gb-ssd-review/index10.html"]recenze2[/link]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se