Diky za postrehy, hlavne co se tyce toho HDMI problemu u Onkya. Ja tak nejak vychazel z "obecnych" znalosti, ze Onkyo je dobra "stredni" trida AVR a Denon je sice kvalita, ale je to palba. I kdyz uz vybava toho Onkya (i ta nizsi trida 636 ma ten Atmos (nebo bude mit ve forme firmware ready upgadu) se musi nekde projevit (a komponenty typu HDMI zaboli...ú a diky tomu si ji tedy skrtam ze sveho seznamu a mrknu an ten Denon. Ten ma jeste o 2K drazsi model Denon AVR-X2100, ktery ma krapek vetsi vykon, vice I\O HDMI, dale nejake konverze z Analogu, Scaler a dalsi podoben veci, ale nevim, zda to neni "zbytecnost za 2K"?
Propojeni a vyuziti planuji jak pises, tedy PC -> AVR, TV -> AVR, BD player -> AVR, AVR -> Reprosoustava. Vse HDMI krom repra, na ktere pocitam s komplet novou kabelazi, jak zminujes. NA stare tkanicky bych to velmi nerad pripojoval, ale zase nechci dat do kabelaze dalsich 10K. Ma hranice za komplet byla do tech 40K, tak snad se s tim setem + woofer + AVr vlezu. Ale stojan na satelity a kabelaz taky neco spolknou, takze zde jeste s nejakou korunou pocitam, at nekoupim dobry set a ojebu to na dratech...
Jinak se divam na ty specifika a AVR podporuje jak Bi-Amp či Front B a repra maji bi-wiring, takze ta moznost zkvalitneni propoje tam je. Otazkou je, jak rikas, zda to na panelak je "vyuzitelne" (mistnost cca 6 x 4 m, malo zastavena nabytkem - respektive vubec).
Autokalibrace - na tu jsem se tesil uz pri prvnim planovani, pac to serizeni mi kolikrat dalo zabrat i u tech stavajicich Geniusu po reinstalaci Widli. Takze neco bez te funkce bych nebral. Zde zase samozrejme dle recenzi ne vsechny autokalibrace jsou u vsech zarizeni tak uplne "auto", ale budu verit, ze ten Denon bude z tech osvedcenych (:
Jeste obecne, je neco, nac se vylozene pri tom vyberu zamerit, ceho se vyvarovat? Preci jen takovy nakup bude na kupu let dopredu a nerad bych se necim ted "vypekl"...
Gorecki, Karlos
625944
Diky za postrehy, hlavne co se tyce toho HDMI problemu u Onkya. Ja tak nejak vychazel z "obecnych" znalosti, ze Onkyo je dobra "stredni" trida AVR a Denon je sice kvalita, ale je to palba. I kdyz uz vybava toho Onkya (i ta nizsi trida 636 ma ten Atmos (nebo bude mit ve forme firmware ready upgadu) se musi nekde projevit (a komponenty typu HDMI zaboli...ú a diky tomu si ji tedy skrtam ze sveho seznamu a mrknu an ten Denon. Ten ma jeste o 2K drazsi model [link="http://www.studiospalicek.cz/denon-avr-x2100-novinka"]Denon AVR-X2100[/link], ktery ma krapek vetsi vykon, vice I\O HDMI, dale nejake konverze z Analogu, Scaler a dalsi podoben veci, ale nevim, zda to neni "zbytecnost za 2K"?
Propojeni a vyuziti planuji jak pises, tedy PC -> AVR, TV -> AVR, BD player -> AVR, AVR -> Reprosoustava. Vse HDMI krom repra, na ktere pocitam s komplet novou kabelazi, jak zminujes. NA stare tkanicky bych to velmi nerad pripojoval, ale zase nechci dat do kabelaze dalsich 10K. Ma hranice za komplet byla do tech 40K, tak snad se s tim setem + woofer + AVr vlezu. Ale stojan na satelity a kabelaz taky neco spolknou, takze zde jeste s nejakou korunou pocitam, at nekoupim dobry set a ojebu to na dratech...
Jinak se divam na ty specifika a AVR podporuje jak Bi-Amp či Front B a repra maji bi-wiring, takze ta moznost zkvalitneni propoje tam je. Otazkou je, jak rikas, zda to na panelak je "vyuzitelne" (mistnost cca 6 x 4 m, malo zastavena nabytkem - respektive vubec).
Autokalibrace - na tu jsem se tesil uz pri prvnim planovani, pac to serizeni mi kolikrat dalo zabrat i u tech stavajicich Geniusu po reinstalaci Widli. Takze neco bez te funkce bych nebral. Zde zase samozrejme dle recenzi ne vsechny autokalibrace jsou u vsech zarizeni tak uplne "auto", ale budu verit, ze ten Denon bude z tech osvedcenych (:
Jeste obecne, je neco, nac se vylozene pri tom vyberu zamerit, ceho se vyvarovat? Preci jen takovy nakup bude na kupu let dopredu a nerad bych se necim ted "vypekl"...
Gorecki, Karlos
|
reagovat
|

S5 je pro mne právě moc tenká, takže jedině dobře :-D