Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 4141 - 4160 Napsat příspěvek
To je snad záležitost redakce, aby to spravila, to si fakt myslíš, že lidi tohle budou dělat? :)
647519
To je snad záležitost redakce, aby to spravila, to si fakt myslíš, že lidi tohle budou dělat? :)
0 0
reagovat

Modrá linka u trailerů

Koho prudí ta spodní modrá linka u trailerů, našel jsem provizorní (lokální) řešení pro Firefox.

V první řadě je potřeba (ne nezbytně, jde to udělat i ručně, ale takhle je to jednodušší) nainstalovat doplněk Stylish:
link

Potom stačí jen otevřít nastavení doplňku ("Spravovat styly"), "Napsat nový styl", nějak si ho pojmenovat (třeba MovieZone), a do těla vložit následující:
@-moz-document domain(film.moviezone.cz) {
.flowplayer {
margin-bottom: -3px;
}
.flowplayer.is-mouseout .fp-timeline {
height: 0;
border: 0;
}
}

Následně uložit, restart Firefoxu a při další návštěvě by ta linka už měla být pryč.
647517
Koho prudí ta spodní modrá linka u trailerů, našel jsem provizorní (lokální) řešení pro Firefox. V první řadě je potřeba (ne nezbytně, jde to udělat i ručně, ale takhle je to jednodušší) nainstalovat doplněk Stylish: [link="https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/stylish/"]https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/stylish/[/link] Potom stačí jen otevřít nastavení doplňku ("Spravovat styly"), "Napsat nový styl", nějak si ho pojmenovat (třeba MovieZone), a do těla vložit následující: @-moz-document domain(film.moviezone.cz) { .flowplayer { margin-bottom: -3px; } .flowplayer.is-mouseout .fp-timeline { height: 0; border: 0; } } Následně uložit, restart Firefoxu a při další návštěvě by ta linka už měla být pryč.
Modrá linka u trailerů
0 0
reagovat

Axis

Zaujal me doporucenej odkaz link :D
647511
Zaujal me doporucenej odkaz http://www.youtube.com/watch?v=TIxyRmqr3Ic *:D*
Axis
0 0
reagovat
Tohle bude velká sranda. Co takhle Strange Days 2...hm Kathryne?
647476
[link="https://youtu.be/7d59O6cfaM0"]Tohle[/link] bude velká sranda. Co takhle Strange Days 2...hm Kathryne?
0 0
reagovat

Dema ke stažení

647398
[link="http://www.demo-world.eu/2d-demo-trailers-hd/"]Po rozkliku stačí kliknout na náhled/obrázek[/link]
Dema ke stažení
0 0
reagovat
Dotazník okolo kino ozvučení, v angličtině... Je to pro film-tech.com forum...
647387
[link="https://docs.google.com/forms/d/1GZMtUEr4tqlEEnOPYCrNFRgZEhgh-ZES-mCKHJD9K6I/viewform"]Dotazník[/link] okolo kino ozvučení, v angličtině... Je to pro film-tech.com forum...
0 0
reagovat
:+
647328
*:+*
0 0
reagovat
"Soutěž" o UK BD trilogii Pirátů z Karibiku, čistě filmové placky (kupováno kvůli těm plackám druhým bonusovým), bez cz podpory titulků, či dabingu.

Otázka: Bude se Johnny Depp v pátých pirátech opět protivně pitvořit?

Soutěž ukončíme jen co mi příjde dvoudisková trojka, vybírat budu náhodně do doby, než natrefím na sympatické jméno. Výherce si vyslouží bezplatné poštovné za slušné chování v následujících týdnech, jinak si ho zaplatí sám. O tom, kdo a jak se kdo chová, rozhoduji v soutěži .

Zájemci, nechť se mi zvou do vzkazníku, do předmětu prosím napište "BD Piráti".

Jinými slovy - na polici se mi hromadí BD, které fakt nepotřebuju. Dávat to na ebay, nebo jen to hloupé Aukro jsem šíleně líný. Tady to může alespoň někoho inspirovat...
:)):)8)
647302
[b]"[/b]Soutěž[b]"[/b] o [b]UK BD trilogii Pirátů z Karibiku[/b], čistě filmové placky (kupováno kvůli těm plackám druhým bonusovým), [b]bez cz podpory[/b] titulků, či dabingu. Otázka: Bude se [b]Johnny Depp[/b] v pátých pirátech opět [b]protivně pitvořit[/b]? Soutěž ukončíme jen co mi příjde dvoudisková trojka, [b]vybírat[/b] budu [b]náhodně[/b] do doby, než natrefím na sympatické jméno. Výherce si vyslouží bezplatné poštovné za slušné chování v následujících týdnech, jinak si ho zaplatí sám. O tom, kdo a jak se kdo chová, rozhoduji v soutěži [b]JÁ[/b]. Zájemci, nechť se mi zvou do vzkazníku, do předmětu prosím napište [b]"BD Piráti"[/b]. Jinými slovy - na polici se mi hromadí BD, které fakt nepotřebuju. Dávat to na ebay, nebo jen to hloupé Aukro jsem šíleně líný. Tady to může alespoň někoho inspirovat... *:))**:)**8)*
0 0
reagovat
Hartigan911111: Očividně s tím chce skončit...
Luke: Imho proč ne, ale myslím, že DVDčka se zrovna tady moc nechytnou... Tak jako tak, co tam máš? Některé věci bych klíďo bral i na DVD kvůli bonusům... Třeba vzkazník a třeba jen foto, co tam všechno je.
647203
Hartigan911111: Očividně s tím chce skončit... Luke: Imho proč ne, ale myslím, že DVDčka se zrovna tady moc nechytnou... Tak jako tak, co tam máš? Některé věci bych klíďo bral i na DVD kvůli bonusům... Třeba vzkazník a třeba jen foto, co tam všechno je.
0 0
reagovat
On dneska ještě někdo kupuje dvdčka?:D
647194
On dneska ještě někdo kupuje dvdčka?*:D*
0 0
reagovat

prodej sbírky DVD

Zdravim,

mám sbírku cca 300ks DVD, kterou bych rád prodal. Chci jen vědět, jestli to můžu inzerovat tady nebo to sem nepatří?
647192
Zdravim, mám sbírku cca 300ks DVD, kterou bych rád prodal. Chci jen vědět, jestli to můžu inzerovat tady nebo to sem nepatří?
prodej sbírky DVD
0 0
reagovat

W10M

Podle mě je přístup Microsoftu docela rozumný.

V první řadě nemám problém s tím, že se ten update nakonec týká pouze omezené množiny novějších a silnějších telefonů. Pokud se ukázalo, že na 3 roky starých modelech W10M prostě nechodí dobře, přijde mi logické tam ten update netlačit a vyhnout se tak špatné user experience způsobené zastaralým hardwarem. Na setrvání na WP8.1 koneckonců není nic špatného, je to "hotový" a perfektně odladěný systém, kterému nic zásadního nechybí, takže ty starší modely na něm mohou úplně v pohodě dožít. Jinými slovy by se taky dalo říct - hele, na 3 roky starém železe fakt ne, se stim smiř. A tomu zlomku powerusers, kteří ty Win10 prostě chtějí za každou cenu, přece nic nebrání si je nainstalovat v rámci Insider programu.

Že update probíhá prozatím pouze na explicitní žádost uživatele taky chápu spíš pozitivně. Je to nová a lepší varianta postupného uvolňování aktualizací - nejprve ji dostanou ti, kteří vědí co dělají a proč ten update vlastně chtějí, a teprve později, pokud se vše ukáže jako bezproblémové, se update natlačí i běžným uživatelům obvyklým způsobem.

Osobně se ale k W10M nijak nehrnu. Souvisí to s tím, co jsem napsal výše - WP8.1 chodí tak dobře, že update je pro mě spíš nadšenecká záležitost spojená se zkoušením nových funkcí. Ale s velkým rizikem, že některé zaběhnuté věci můžou naopak třeba i chybět. V každém případě to pro mě bude aktuální teprve tehdy, až W10M půjdou nainstalovat napřímo přes Windows Device Recovery Tool - stejně jako u desktopu chci čistý bezproblémový systém, žádného kočkopsa se zachovaným nastavením, a dělat to přes update a následný factory reset mi přijde zbytečně pracné.

Abych ale jen nechválil, tak mě Microsoft docela štve v oblasti nabídky hardwaru. Je fajn, že pokryli low-end cenově velice zajímavými modely L550 a L650, ale L950 je jakožto vlajkový model a za danou cenu prostě výsměch.
647075
Podle mě je přístup Microsoftu docela rozumný. V první řadě nemám problém s tím, že se ten update nakonec týká pouze omezené množiny novějších a silnějších telefonů. Pokud se ukázalo, že na 3 roky starých modelech W10M prostě nechodí dobře, přijde mi logické tam ten update netlačit a vyhnout se tak špatné user experience způsobené zastaralým hardwarem. Na setrvání na WP8.1 koneckonců není nic špatného, je to "hotový" a perfektně odladěný systém, kterému nic zásadního nechybí, takže ty starší modely na něm mohou úplně v pohodě dožít. Jinými slovy by se taky dalo říct - hele, na 3 roky starém železe fakt ne, se stim smiř. A tomu zlomku powerusers, kteří ty Win10 prostě chtějí za každou cenu, přece nic nebrání si je nainstalovat v rámci Insider programu. Že update probíhá prozatím pouze na explicitní žádost uživatele taky chápu spíš pozitivně. Je to nová a lepší varianta postupného uvolňování aktualizací - nejprve ji dostanou ti, kteří vědí co dělají a proč ten update vlastně chtějí, a teprve později, pokud se vše ukáže jako bezproblémové, se update natlačí i běžným uživatelům obvyklým způsobem. Osobně se ale k W10M nijak nehrnu. Souvisí to s tím, co jsem napsal výše - WP8.1 chodí tak dobře, že update je pro mě spíš nadšenecká záležitost spojená se zkoušením nových funkcí. Ale s velkým rizikem, že některé zaběhnuté věci můžou naopak třeba i chybět. V každém případě to pro mě bude aktuální teprve tehdy, až W10M půjdou nainstalovat napřímo přes Windows Device Recovery Tool - stejně jako u desktopu chci čistý bezproblémový systém, žádného kočkopsa se zachovaným nastavením, a dělat to přes update a následný factory reset mi přijde zbytečně pracné. Abych ale jen nechválil, tak mě Microsoft docela štve v oblasti nabídky hardwaru. Je fajn, že pokryli low-end cenově velice zajímavými modely L550 a L650, ale L950 je jakožto vlajkový model a za danou cenu prostě výsměch.
W10M
0 0
reagovat

Windows mobile

Tak dneska jsem se pobavil, když Radek Hulán přešel na Android a na mobilmánii o tom napsali článek.

Nicméně jak to cítíte vy? Update na WM10 se nekonal úplně v pozitivním duchu. Co čtu, tak na upgrade je potřeba aplikace, která ten upgrade povolí a navíc se ho nedočkaly všechny modely, které dle např. twitteru MS do kolonky "ANO" spadaly.

Navíc je skoro duben, takže delay monumentálních rozměrů a finanční výsledky opět potvrdily, že valná většina mobilních divizí jsou na nule nebo v mínusu (až na Apple, Samsung a překvapivě Sony).
647071
Tak dneska jsem se pobavil, když Radek Hulán přešel na Android a na mobilmánii o tom napsali článek. Nicméně jak to cítíte vy? Update na WM10 se nekonal úplně v pozitivním duchu. Co čtu, tak na upgrade je potřeba aplikace, která ten upgrade povolí a navíc se ho nedočkaly všechny modely, které dle např. twitteru MS do kolonky "ANO" spadaly. Navíc je skoro duben, takže delay monumentálních rozměrů a finanční výsledky opět potvrdily, že valná většina mobilních divizí jsou na nule nebo v mínusu (až na Apple, Samsung a překvapivě Sony).
Windows mobile
0 0
reagovat

Projektor

Ahoj, ahoj, někdo, kdo by mi poradil s koupí projektoru, když si nastavím cenovej strop cca na 25tisíc? Výužívanej by byl čistě na domácí projekce - filmy a hry. Naopak na sport a TV vůbec. Tak abych případně i novou lampu sehnal bez problémů. Díky moc za každý nasměrování.....projektor kupuji prvně.
646557
Ahoj, ahoj, někdo, kdo by mi poradil s koupí projektoru, když si nastavím cenovej strop cca na 25tisíc? Výužívanej by byl čistě na domácí projekce - filmy a hry. Naopak na sport a TV vůbec. Tak abych případně i novou lampu sehnal bez problémů. Díky moc za každý nasměrování.....projektor kupuji prvně.
Projektor
0 0
reagovat
Po vypzapnutí tel je zatím vše ok, jsem zvědavý jak dlouho ten stav vydrží ...
646435
Po vypzapnutí tel je zatím vše ok, jsem zvědavý jak dlouho ten stav vydrží ...
0 0
reagovat
Tomu rozumím, ovšem Greenify je pro mě naprostá nutnost... mám tám několik aplikací, které umí smrdět na pozadí místo "správného" spánku a výdrž mobilu se mi změnila o stovky procent.

např. ES File Explorer na pozadí cosi dělá aniž by měl, Evernote či Drive mi vyhovuje spouštět na požádání, "můj vodafone" je vyloženě vlezlý, Skype či WhatsApp jsou náročné a tedy je používám on demand, youtube někdy prudí...
PS: Když už jsem u toho, tak nemám fb messenger, protože greenify jej nesestřelí, protože aktivně používá audio (aby nešel sestřelit). Super že? :D
646428
Tomu rozumím, ovšem Greenify je pro mě naprostá nutnost... mám tám několik aplikací, které umí smrdět na pozadí místo "správného" spánku a výdrž mobilu se mi změnila o stovky procent. např. ES File Explorer na pozadí cosi dělá aniž by měl, Evernote či Drive mi vyhovuje spouštět na požádání, "můj vodafone" je vyloženě vlezlý, Skype či WhatsApp jsou náročné a tedy je používám on demand, youtube někdy prudí... PS: Když už jsem u toho, tak nemám fb messenger, protože greenify jej nesestřelí, protože aktivně používá audio (aby nešel sestřelit). Super že? *:D*
0 0
reagovat
Dík, o Greenify vím, ale to jsem si chtěl nechat jako poslední možnost, nechci jak idiot instalovat kvůli nějaké aplikaci jinou aplikaci, aby fungovala jak má ...
646427
Dík, o Greenify vím, ale to jsem si chtěl nechat jako poslední možnost, nechci jak idiot instalovat kvůli nějaké aplikaci jinou aplikaci, aby fungovala jak má ...
0 0
reagovat

Greenify

přes např. gsam battery monitor zjistíš, které apps ti žerou nejvíc, posoudíš jestli je chceš používat a pokud ne, tak přidáš do greenify seznamu.
Greenify ty aplikace sestřeluje pár minut po zhasnutí displaye, takže se tím nemusíš zabývat.
646423
přes např. gsam battery monitor zjistíš, které apps ti žerou nejvíc, posoudíš jestli je chceš používat a pokud ne, tak přidáš do greenify seznamu. Greenify ty aplikace sestřeluje pár minut po zhasnutí displaye, takže se tím nemusíš zabývat.
Greenify
0 0
reagovat

WhatsApp

Dá se to kurva už nějak vypnout? Řeším to několik dnů a už mě to unavuje, drží to telefon v aktivním režimu (cpu nechrápe) a tím pádem žere baterku, která mi kvůli tomu vydrží cca 2+ dny a je to frustrující.
Zkoušel jsem všecko možné, můžu zakázat co chci, kde chci a stejně to je zaputé. Předtím jsem měl Viber chvilku, ten to prý dělá a člověk s tím nic neudělá, WhatsApp to prý nedělá... prý. Řešil to někdo někde někde s někým nějak ?

Teď teda ještě nabíjím, zkusil jsem telefon vyp/zap, ale pochybuju, že to bude mít vliv.
646420
Dá se to kurva už nějak vypnout? Řeším to několik dnů a už mě to unavuje, drží to telefon v aktivním režimu (cpu nechrápe) a tím pádem žere baterku, která mi kvůli tomu vydrží cca 2+ dny a je to frustrující. Zkoušel jsem všecko možné, můžu zakázat co chci, kde chci a stejně to je zaputé. Předtím jsem měl Viber chvilku, ten to prý dělá a člověk s tím nic neudělá, WhatsApp to prý nedělá... prý. Řešil to někdo někde někde s někým nějak ? Teď teda ještě nabíjím, zkusil jsem telefon vyp/zap, ale pochybuju, že to bude mít vliv.
WhatsApp
0 0
reagovat
To jsme měli na střední, přivedlo se to s velkou pompou, drahý jako hovado. profesoři kvůli tomu chodili na školení. Používalo se to aktivně cca tak rok a půl. :D
646286
To jsme měli na střední, přivedlo se to s velkou pompou, drahý jako hovado. profesoři kvůli tomu chodili na školení. Používalo se to aktivně cca tak rok a půl. *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se