Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 4161 - 4180 Napsat příspěvek
asi s podporou kreslení, zvýrazňování a dalších hovadin u prezentací. máme dva ve firmě, nikdo to nepoužívá. lidi chcou většinou prezentovat ze svých strojů, tam nemají software k projektoru nebo i když mají, tak ho nebudou používat. další máme v aule s dotykovým panelem a stylusem, soft je tam nainstalovaný a funguje, ale znovu se používá jenom jako monitor k projektoru pro přednášejícího. moje rada je nebrat. i když se uživatelé budou dušovat, že ty funkce budou používat, tak nebudou.
646285
asi s podporou kreslení, zvýrazňování a dalších hovadin u prezentací. máme dva ve firmě, nikdo to nepoužívá. lidi chcou většinou prezentovat ze svých strojů, tam nemají software k projektoru nebo i když mají, tak ho nebudou používat. další máme v aule s dotykovým panelem a stylusem, soft je tam nainstalovaný a funguje, ale znovu se používá jenom jako monitor k projektoru pro přednášejícího. moje rada je nebrat. i když se uživatelé budou dušovat, že ty funkce budou používat, tak nebudou.
0 0
reagovat

st39.6

646284
[link="http://www.interaktivni-projektory.cz/vse-o-interaktivnich-projektorech/"]projektor s perem[/link]
st39.6
0 0
reagovat
co to je? :o
646283
co to je? *:o*
0 0
reagovat

Interaktivny projektor

Otazka pre ludi od "fochu", mate niekto skusenosti s interaktivnymi projektormi?
646219
Otazka pre ludi od "fochu", mate niekto skusenosti s interaktivnymi projektormi?
Interaktivny projektor
0 0
reagovat

Clavius

To je můj člověk...aneb můj holobyt může být vzorem ostatním holobytům. Ale na PC a kolo bude i kdyby nebylo co žrát. I tak se již dostávám k jisté myšlence že mě to u určitých lidí trochu znevýhodňuje, např. slečen jež jsou v mě podobném věkovém pásmu a hledají si vhodného partnera....což po prohlídce mého bytu jaksi opadne. 8)
646218
To je můj člověk...aneb můj holobyt může být vzorem ostatním holobytům. Ale na PC a kolo bude i kdyby nebylo co žrát. I tak se již dostávám k jisté myšlence že mě to u určitých lidí trochu znevýhodňuje, např. slečen jež jsou v mě podobném věkovém pásmu a hledají si vhodného partnera....což po prohlídce mého bytu jaksi opadne. *8)*
Clavius
0 0
reagovat

Clavius

:) Predator je luxus monitor. S tím bytem.. třeba já osobně jsem taky zařizoval podle toho u čeho trávím nejvíc času .. takže první byla postel, PC, DK atd. ... ono je sice hezké si třeba koupit pěkné záclony nebo dveře, ale bavit se tím, že na ně čumím od rána do večera jaksi není ono, takže já tohle chápu :)
646215
:) Predator je luxus monitor. S tím bytem.. třeba já osobně jsem taky zařizoval podle toho u čeho trávím nejvíc času .. takže první byla postel, PC, DK atd. ... ono je sice hezké si třeba koupit pěkné záclony nebo dveře, ale bavit se tím, že na ně čumím od rána do večera jaksi není ono, takže já tohle chápu *:)*
Clavius
0 0
reagovat

Hasta

Jako např. toto?

Zrovna minulý týden se mi koupí tohoto kousku pochlubil známý. Byt nezařízený, ale na 980GTX + ten monitor má :D
646216
Jako např. [link="http://www.czc.cz/acer-predator-x34-led-monitor-34/176783/produkt"]toto[/link]? Zrovna minulý týden se mi koupí tohoto kousku pochlubil známý. Byt nezařízený, ale na 980GTX + ten monitor má *:D*
Hasta
0 0
reagovat

Axis

Pokud to nemáš na hry, tak pěkný kousek, ale já bych dnes už monitor bez G/Fsync nekoupil.
646214
Pokud to nemáš na hry, tak pěkný kousek, ale já bych dnes už monitor bez G/Fsync nekoupil.
Axis
0 0
reagovat

Axis

Vím, že jsi se neptal obecně, tak ode mě jen:
:+ :+
646207
Vím, že jsi se neptal obecně, tak ode mě jen: *:+* *:+*
Axis
0 0
reagovat
By mě zajímalo co bys řekl na můj monitor EIZO EV2736W.
PS: nebyl kupován na hry i když je na něm hraju.
646204
By mě zajímalo co bys řekl na můj monitor [link="http://www.czc.cz/eizo-flexscan-ev2736wfs-bk-led-monitor-27/121592/produkt?gclid=Cj0KEQiAjMC2BRC34oGKqY27jtkBEiQAwSXzfrOo1w3xirA6Yc-B_1zXEx6nOmfyBD7286lqyiZvW_kaAkiQ8P8HAQ"]EIZO EV2736W[/link]. PS: nebyl kupován na hry i když je na něm hraju.
0 0
reagovat
Je to hra od hry, jestli je tam rozdíl 10, 15 procent oproti standart i5 ... těch x tisíc navíc by na třeba grafice udělalo větší rozdíl, nehledě na to, že pod dx12 by měla být menší náročnost na cpu .. je to diskutabilní, osobně bych skoro desítku za i7 nedal, pokud bych u toho měl kartu typu 970...
646111
Je to hra od hry, jestli je tam rozdíl 10, 15 procent oproti standart i5 ... těch x tisíc navíc by na třeba grafice udělalo větší rozdíl, nehledě na to, že pod dx12 by měla být menší náročnost na cpu .. je to diskutabilní, osobně bych skoro desítku za i7 nedal, pokud bych u toho měl kartu typu 970...
0 0
reagovat
Tak to zrovna není poslední dobou vůbec pravda a i7 se začíná ve hrách konečně vyplácet.
646105
Tak to zrovna není poslední dobou vůbec pravda a i7 se začíná ve hrách konečně vyplácet.
0 0
reagovat
Trdlo to myslel ve smyslu jak máš sladěné komponenty, aby jsi neměl třeba Ztkovou desku, když netaktuješ, špatně zvolený zdroj atd. Podle mě třeba ten procák je nesmysl, výše takotovaná i5 by udělala víc parády, než tahle i7 skoro za desítku.
646101
Trdlo to myslel ve smyslu jak máš sladěné komponenty, aby jsi neměl třeba Ztkovou desku, když netaktuješ, špatně zvolený zdroj atd. Podle mě třeba ten procák je nesmysl, výše takotovaná i5 by udělala víc parády, než tahle i7 skoro za desítku.
0 0
reagovat

kyller

Máš dost zvláštní představy, ale asi nemá cenu se v tom dál šťourat. Každý ať si používá, co mu vyhovuje :+
646100
Máš dost zvláštní představy, ale asi nemá cenu se v tom dál šťourat. Každý ať si používá, co mu vyhovuje *:+*
kyller
0 0
reagovat

kyller

90fps na max pochybuju :)
646090
90fps na max pochybuju :)
kyller
0 0
reagovat
TrDLo
Neóny tam nemám ani chladenie tekutým dusíkom. Dokonca predtým než som to dal dokopy som si ani nevypracoval projektový plán, ale funguje to a má to poriadny výkon. B:AK na maximum 90 fps. To mi ku šťastiu stačí :)

Hasta
Radšej nám to obom uľahčím. Predsa len to nemyslím s tým hraním až tak vážne ako ty ;)
646087
[b]TrDLo[/b] Neóny tam nemám ani chladenie tekutým dusíkom. Dokonca predtým než som to dal dokopy som si ani nevypracoval projektový plán, ale funguje to a má to poriadny výkon. B:AK na maximum 90 fps. To mi ku šťastiu stačí *:)* [b]Hasta[/b] Radšej nám to obom uľahčím. Predsa len to nemyslím s tým hraním až tak vážne ako ty *;)*
0 0
reagovat

Gorecki

Tak pokud hraješ kompetetivní twitch based hry, tak lag řešíš všude, protože se ti nasčítá. Pak už musíš mít kvalitní wireless myš, kdy už ji sice od kabelové v podstatě nerozeznáš, ale pořád riskuješ, že ti něco chvilkově rozhodí signál... to je podobné (byť ne až tak extrémní) jako hraní po kabelu vs hraní po wifi... nejde o výkon za ideálních podmínek, ale o jeho kolísavost.
646086
Tak pokud hraješ kompetetivní twitch based hry, tak lag řešíš všude, protože se ti nasčítá. Pak už musíš mít kvalitní wireless myš, kdy už ji sice od kabelové v podstatě nerozeznáš, ale pořád riskuješ, že ti něco chvilkově rozhodí signál... to je podobné (byť ne až tak extrémní) jako hraní po kabelu vs hraní po wifi... nejde o výkon za ideálních podmínek, ale o jeho kolísavost.
Gorecki
0 0
reagovat
Tak on input lag se docela slušně sčítá, u gamepadu a hraní na TV je to logicky nejhorší. Pak je problém i u normálních klávesnic, které se refreshují celé v intervalu a mechanické reagují logicky na stisk tlačítka okamžitě atd.

Což všechno ale dokáže smazat někdo o pár let mladší než vy a s HW za pár set :D
646084
Tak on input lag se docela slušně sčítá, u gamepadu a hraní na TV je to logicky nejhorší. Pak je problém i u normálních klávesnic, které se refreshují celé v intervalu a mechanické reagují logicky na stisk tlačítka okamžitě atd. Což všechno ale dokáže smazat někdo o pár let mladší než vy a s HW za pár set *:D*
0 0
reagovat
Mna by zaujimali reakcne casy Hastu, na ktore nestaci bezdratove ovladanie. Je to vobec v nasich podmienkach meratelne, alebo sa treba obratit na CERN?
646081
Mna by zaujimali reakcne casy Hastu, na ktore nestaci bezdratove ovladanie. Je to vobec v nasich podmienkach meratelne, alebo sa treba obratit na CERN?
0 0
reagovat
Mě by spíš zajímalo, jaký má monitor a na čem u toho sedí :) Pohodlné křeslo, kde můžeš sedět hodiny v kuse je základ a pořádný monitor v ceně minimálně jedné konzole, raději dvou... svým způsobem nutnost, pokud má člověk herní PC, není nic horšího, než si koupit herní dělo třeba za pade a pak u toho sedět na židličce z Aska a čumět do lowend TNka za 3 litry :)
646080
Mě by spíš zajímalo, jaký má monitor a na čem u toho sedí :) Pohodlné křeslo, kde můžeš sedět hodiny v kuse je základ a pořádný monitor v ceně minimálně jedné konzole, raději dvou... svým způsobem nutnost, pokud má člověk herní PC, není nic horšího, než si koupit herní dělo třeba za pade a pak u toho sedět na židličce z Aska a čumět do lowend TNka za 3 litry :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se