Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 4101 - 4120 Napsat příspěvek

Clavius

V tom příspěvku z 19.03.2016 jsi se ptal, co si myslíme o tehdy (17.03.) uvedeném upgrade release pro WP8 zařízení. Na to jsem já reagoval, že mi přístup Microsoftu - tzn. omezení upgradu pouze na některá WP8 zařízení a jeho zpřístupnění skrze samostatnou aplikaci - přijde docela rozumný, z důvodů, co jsem napsal.

O jiných krocích Microsoftu a jejich celkové filozofii se můžeme bavit a nepopírám, že jim v zásadě fandím a Win10 stále považuju za krok správným směrem, což jsem tu v jiných příspěvcích naznačil i dřív. To ale neznamená, že jsem zcela nekritický, a že můžeš tu moji obhajobu reagující na otázku ohledně updatu vytrhnout z kontextu a aplikovat na aktuální promo akce v prodeji hardwaru (wtf?) nebo cokoliv jiného.
648704
V tom příspěvku z 19.03.2016 jsi se ptal, co si myslíme o tehdy (17.03.) uvedeném upgrade release pro WP8 zařízení. Na to jsem já reagoval, že mi přístup Microsoftu - tzn. omezení upgradu pouze na některá WP8 zařízení a jeho zpřístupnění skrze samostatnou aplikaci - přijde docela rozumný, z důvodů, co jsem napsal. O jiných krocích Microsoftu a jejich celkové filozofii se můžeme bavit a nepopírám, že jim v zásadě fandím a Win10 stále považuju za krok správným směrem, což jsem tu v jiných příspěvcích naznačil i dřív. To ale neznamená, že jsem zcela nekritický, a že můžeš tu moji obhajobu reagující na otázku ohledně updatu vytrhnout z kontextu a aplikovat na aktuální promo akce v prodeji hardwaru (wtf?) nebo cokoliv jiného.
Clavius
0 0
reagovat

TrDLo

Ve všem. Ve své podstatě jsi obhajoval jejich systém a realita stále ukazuje, že ne a ne se uchytit. Navíc je ten neúspěch o to větší, když o novější verzi systému je nízký zájem, respektive když se uživatelé s tím systémem musí trápit.

Po těchto krocích, které MS předvádí, jim může fandit už jen fanatik. Já se řadím mezi ty, kteří si nikdy nenechají srát na hlavu, takže Nokii jsem dal sbohem, když se mnou vy*ebali s N900 (Maemo). Telefon skoro za 20k, na tu dobu senzační vybavenost, obrovské sliby do budoucna a po 6ti měsících se z toho stal navždy stárnoucí kus cihly, protože jeho vývoj naprosto odepsali. Podobný scénář byl následně u MeeGo.
648701
Ve všem. Ve své podstatě jsi obhajoval jejich systém a realita stále ukazuje, že ne a ne se uchytit. Navíc je ten neúspěch o to větší, když o novější verzi systému je nízký zájem, respektive když se uživatelé s tím systémem musí trápit. Po těchto krocích, které MS předvádí, jim může fandit už jen fanatik. Já se řadím mezi ty, kteří si nikdy nenechají srát na hlavu, takže Nokii jsem dal sbohem, když se mnou vy*ebali s N900 (Maemo). Telefon skoro za 20k, na tu dobu senzační vybavenost, obrovské sliby do budoucna a po 6ti měsících se z toho stal navždy stárnoucí kus cihly, protože jeho vývoj naprosto odepsali. Podobný scénář byl následně u MeeGo.
TrDLo
0 0
reagovat
Jak to souvisí s tím diskutovaným updatem na Win10?
648686
Jak to souvisí s tím diskutovaným updatem na Win10?
0 0
reagovat

TrDLo 19.03.2016 18:23:52

Stále souhlasíš s tím, že kroky MS jsou rozumné? link

Nabídka samotného MS, že při nákupu 950XL je 950 přibalen zdarma. Nebo i ty české shopy, které nabízí spoustu milodarů, aby se těchto ležáků zbavily.

Aneb další špatný rok.
648676
Stále souhlasíš s tím, že kroky MS jsou rozumné? [link="http://www.mobilmania.cz/bleskovky/microsoft-vyprazdnuje-sklady-kupte-lumii-950-xl-a-dostanete-950-zdarma/sc-4-a-1334246/default.aspx"]link[/link] Nabídka samotného MS, že při nákupu 950XL je 950 přibalen zdarma. Nebo i ty české shopy, které nabízí spoustu milodarů, aby se těchto ležáků zbavily. Aneb další špatný rok.
TrDLo 19.03.2016 18:23:52
0 0
reagovat
No, nechme to nakonec tak... Objednal jsem nakonec proste to nejlevnejsi s nejlepsim hodnocenim a uvidime, co z toho vyleze. V nejhorsim pripade to poputuje zpet k prodejci. Kazdopadne dik za reakce :+
647704
No, nechme to nakonec tak... Objednal jsem nakonec proste to nejlevnejsi s nejlepsim hodnocenim a uvidime, co z toho vyleze. V nejhorsim pripade to poputuje zpet k prodejci. Kazdopadne dik za reakce *:+*
0 0
reagovat
Tak asi uplně na encyklopedie a barevnou grafiku to není. ALe časopisy as černobílými fotkami to dává v pohodě a ani mega displej není problém (dělají se až 13 palcové) a zrovna teď někdy má Onyx pouštět do prodeje moc fajn věcičku. Sám mám 8 placovou.
647703
Tak asi uplně na encyklopedie a barevnou grafiku to není. ALe časopisy as černobílými fotkami to dává v pohodě a ani mega displej není problém (dělají se až 13 palcové) a zrovna teď někdy má Onyx pouštět do prodeje moc fajn věcičku. Sám mám 8 placovou.
0 0
reagovat

TonyClifton

Dik za tip, ale jde i o to, ze vetsina tech knih, ktere me donutily o tom tabletu uvazovat, jsou hodne zalozene na referencnich fotografiich atd., takze porad plati, ze potrebuju ten "mega" displej :)
647702
Dik za tip, ale jde i o to, ze vetsina tech knih, ktere me donutily o tom tabletu uvazovat, jsou hodne zalozene na referencnich fotografiich atd., takze porad plati, ze potrebuju ten "mega" displej :)
TonyClifton
0 0
reagovat

Gorecki

Vic jak 300 liber je rozhodne nasobne drazsi, nez jsem ochotny na tohle dat. :) Opravdu to je primarne na cteni, takze stejnou praci by dostatecne kvalitne mely odvest i Androidacke tablety za zlomek ceny :)
647701
Vic jak 300 liber je rozhodne nasobne drazsi, nez jsem ochotny na tohle dat. :) Opravdu to je primarne na cteni, takze stejnou praci by dostatecne kvalitne mely odvest i Androidacke tablety za zlomek ceny :)
Gorecki
0 0
reagovat
Myslím, že mi tu kdysi na něco podobného odpovídal Axis? A plánoval jsem to podobně číst na tabletu po relativně super zkušenostech s phabletem, ale byl mi doporučen program AbbyFineReader, který celkem bez problémů převede i hodně raw nascenované knížky a dokumenty. S Calibre je to hodně mocná kombinace. Jasně, že to tam hodí semtam nějakou chybku, ale možnosti nastavení jsou natolik široké, že se to dá hodně minimalizovat. V angličtině to pracuje takřka bez chybky, zkušenosti mám i s azbukou. Jestli to máš z 90% na čtení, neváhal bych ani chviličku. Oči ti poděkuji, jak do toho čučíš x hodin denně, je to šíleně znát.
Asi jsi tuhle odpověď slyšet nechtěl, ale snad to jako názor trošku pomůže.
647700
Myslím, že mi tu kdysi na něco podobného odpovídal Axis? A plánoval jsem to podobně číst na tabletu po relativně super zkušenostech s phabletem, ale byl mi doporučen program AbbyFineReader, který celkem bez problémů převede i hodně raw nascenované knížky a dokumenty. S Calibre je to hodně mocná kombinace. Jasně, že to tam hodí semtam nějakou chybku, ale možnosti nastavení jsou natolik široké, že se to dá hodně minimalizovat. V angličtině to pracuje takřka bez chybky, zkušenosti mám i s azbukou. Jestli to máš z 90% na čtení, neváhal bych ani chviličku. Oči ti poděkuji, jak do toho čučíš x hodin denně, je to šíleně znát. Asi jsi tuhle odpověď slyšet nechtěl, ale snad to jako názor trošku pomůže.
0 0
reagovat
Spazz
iPad Mini 2 s retina displejem za $250 neni spatna volba. Kvalita za rozumnou cenu :)
647698
[b]Spazz[/b] [link="http://www.amazon.com/Apple-Retina-Display-Wi-Fi-Silver/dp/B00GQDBS7O"]iPad Mini 2[/link] s retina displejem za $250 neni spatna volba. Kvalita za rozumnou cenu :)
0 0
reagovat

Spazz

Cital som az do konca, ale fakt mi z toho teraz (ked prichadza do predaja mensi Pro) vychadza najlepsie iPad Air 2.
647697
Cital som az do konca, ale fakt mi z toho teraz (ked prichadza do predaja mensi Pro) vychadza najlepsie iPad Air 2.
Spazz
0 0
reagovat

Tablet

Mohl by me nekdo ze zdejsich technickych guru nasmerovat k levnemu tabletu? Nejsem jeste uplne stoprocentne rozhodnuty, ze do toho vubec pujdu, casem se urcite chystam koupit kvalitni ctecku na legitimni e-knihy, nicmene mam kvanta knih v naskenovanych pdfkach, se kterymi bych si radl sedl na gauc, pripadne je mel k dispozici pri malovani, aniz bych musel prepinat okna..

Zkratka bych ten tablet chtel opravdu vylozene na cteni, obcas pravdepodobne internet, ale tim jeho uzitnost vpodstate konci, takze to rozhodne nemusi byt zadne delo. Jde mi pochopitelne hlavne o velikost displeje (takovehle cteni na miniaturnim iPhonu 5 je fakt otrava), s nejakym rozumnym rozlisenim - tj. neni treba zadne UHD, ale zastarele byt jen lehce pixelovane displeje mi zas vadi.. a hlavne teda opravdu co nejnizsi cenu.

(potencialni) Hacek je v tom, ze zas nechci brat vylozene only-in-China kousky, ale neco, co si budu moct objednat z britskeho Amazonu a mit to druhy den v rukou.

Cenove rozmezi sam stanovene nemam, fakt mi jde o to, aby to bylo co nejlevnejsi s tim, ze jestli se mi to oplati si urcim az po tom, co ty moznosti uvidim. Poradite nekdo?

Predem dekuji...

Vincente, iPad mozna az budu velky, tedka mi fakt nejde o prehnanou kvalitu :DTabl
647696
Mohl by me nekdo ze zdejsich technickych guru nasmerovat k levnemu tabletu? Nejsem jeste uplne stoprocentne rozhodnuty, ze do toho vubec pujdu, casem se urcite chystam koupit kvalitni ctecku na legitimni e-knihy, nicmene mam kvanta knih v naskenovanych pdfkach, se kterymi bych si radl sedl na gauc, pripadne je mel k dispozici pri malovani, aniz bych musel prepinat okna.. Zkratka bych ten tablet chtel opravdu vylozene na cteni, obcas pravdepodobne internet, ale tim jeho uzitnost vpodstate konci, takze to rozhodne nemusi byt zadne delo. Jde mi pochopitelne hlavne o velikost displeje (takovehle cteni na miniaturnim iPhonu 5 je fakt otrava), s nejakym rozumnym rozlisenim - tj. neni treba zadne UHD, ale zastarele byt jen lehce pixelovane displeje mi zas vadi.. a hlavne teda opravdu co nejnizsi cenu. (potencialni) Hacek je v tom, ze zas nechci brat vylozene only-in-China kousky, ale neco, co si budu moct objednat z britskeho Amazonu a mit to druhy den v rukou. Cenove rozmezi sam stanovene nemam, fakt mi jde o to, aby to bylo co nejlevnejsi s tim, ze jestli se mi to oplati si urcim az po tom, co ty moznosti uvidim. Poradite nekdo? Predem dekuji... Vincente, iPad mozna az budu velky, tedka mi fakt nejde o prehnanou kvalitu *:D*Tabl
Tablet
0 0
reagovat

Vardant

jj, a on tím docela trpí. Každopádně mě tenhle segment neurážel, právě naopak.

Co se týče problému:
a) šifrování je neprolomitelné, nebo nefunkční
b) pokud bude mít apple nějaký master key nebo cokoli podobného, tak je statisticky jen otázka času, než se ten klíč dostane do cizích rukou (a dostáváme se k nefunkčnímu šifrování)
c) udělat neprolomitelné šifrování zvládne kdejaký lojza, pročež lidi, kteří opravdu mají co skrývat budou vždy mít jak to skrývat, jde jen o to, jestli tuto možnost bude mít i běžný uživatel iPhonu na svá nahá selfíčka.
d) to nejdůležitější na konec: buď mám systém, který prolomí zabezpečení všech iphonů dané generace apod., nebo ten systém nemám... nemohu odemknout jen jeden konkrétní telefon..

Osobně nechápu, že d) někomu nedochází, každopádně parafráze na to je, že by byl dostupný master key k vašemu zámku do bytu, k vašemu domácímu alarmu atd. a případný zloděj by prostě vyndal klíč, odemkl si a do alarmu by naklikal 121212121313 a vypnul jej... úžasné.
647665
jj, a on tím docela trpí. Každopádně mě tenhle segment neurážel, právě naopak. Co se týče problému: a) šifrování je neprolomitelné, nebo nefunkční b) pokud bude mít apple nějaký master key nebo cokoli podobného, tak je statisticky jen otázka času, než se ten klíč dostane do cizích rukou (a dostáváme se k nefunkčnímu šifrování) c) udělat neprolomitelné šifrování zvládne kdejaký lojza, pročež lidi, kteří opravdu mají co skrývat budou vždy mít jak to skrývat, jde jen o to, jestli tuto možnost bude mít i běžný uživatel iPhonu na svá nahá selfíčka. d) to nejdůležitější na konec: buď mám systém, který prolomí zabezpečení všech iphonů dané generace apod., nebo ten systém nemám... nemohu odemknout jen jeden konkrétní telefon.. Osobně nechápu, že d) někomu nedochází, každopádně parafráze na to je, že by byl dostupný master key k vašemu zámku do bytu, k vašemu domácímu alarmu atd. a případný zloděj by prostě vyndal klíč, odemkl si a do alarmu by naklikal 121212121313 a vypnul jej... úžasné.
Vardant
0 0
reagovat

Vardant

Ak narazas na Olivera, schvalne som sem postol ten jeho segment, pretoze tam naozaj iba zhrna fakty a udalosti v casovej naslednosti, dokonca si z Applu aj striela. Nazor si samozrejme urobi uz kazdy sam. Spomenul som to preto, lebo tu padali argumenty vychadzajuce cisto z nedostatocnej informovanosti.
647662
Ak narazas na Olivera, schvalne som sem postol ten jeho segment, pretoze tam naozaj iba zhrna fakty a udalosti v casovej naslednosti, dokonca si z Applu aj striela. Nazor si samozrejme urobi uz kazdy sam. Spomenul som to preto, lebo tu padali argumenty vychadzajuce cisto z nedostatocnej informovanosti.
Vardant
0 0
reagovat
Ono se tomuhle jevu nějak říká, ale myslím, že naráží na to, že pokud nějaká osoba hovoří o věcech o kterých nic/moc nevíte, tak vám připadá rozumná a že má přehled. Ovšem pak se dotkne oboru v kterém pracujete nebo tématu v kterém se vyznáte a najednou zjistíte, že plácá stejně neinformované nesmysly jako kdokoliv jiný.

A když byl mimo v jedné věci, tak jak můžete vědět, že se neplete i v těch ostatních?
647661
Ono se tomuhle jevu nějak říká, ale myslím, že naráží na to, že pokud nějaká osoba hovoří o věcech o kterých nic/moc nevíte, tak vám připadá rozumná a že má přehled. Ovšem pak se dotkne oboru v kterém pracujete nebo tématu v kterém se vyznáte a najednou zjistíte, že plácá stejně neinformované nesmysly jako kdokoliv jiný. A když byl mimo v jedné věci, tak jak můžete vědět, že se neplete i v těch ostatních?
0 0
reagovat
Pre ostatnych (samozrejme okrem Tonyho, ten uz ma svoj vlastny nazor).
link
647660
Pre ostatnych (samozrejme okrem Tonyho, ten uz ma svoj vlastny nazor). [link="https://www.youtube.com/watch?v=zsjZ2r9Ygzw"]link[/link]
0 0
reagovat
647658
http://img.pandawhale.com/108161-firefly-mal-walks-away-gif-Img-QHOX.gif
0 0
reagovat
Samozrejme. On jenom objektivně shrnuje fakta, jako vždy.
647657
Samozrejme. On jenom objektivně shrnuje fakta, jako vždy.
0 0
reagovat
Tu nejde o jeho nazor, ale o ako take zhrnujuce a zjednodusene vysvetlenie komplikovanej veci aj pre tych, ktori o tom vedia malo/nic.
647656
Tu nejde o jeho nazor, ale o ako take zhrnujuce a zjednodusene vysvetlenie komplikovanej veci aj pre tych, ktori o tom vedia malo/nic.
0 0
reagovat
Tak když už se k tomu vyjádřil i Oliver, tak to můžeme uzavřít s jeho názorem.
647655
Tak když už se k tomu vyjádřil i Oliver, tak to můžeme uzavřít s jeho názorem.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se