Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 4181 - 4200 Napsat příspěvek

kyller

Nerozumíme si - to moje rýpnutí měl být konstruktivní impulz k tomu, aby ses trochu víc rozepsal o tom skutečném hardwaru.

Ano, i7-4770/16G/GTX970/SSD je poctivý základ, který má bezesporu spoustu výkonu. Ale co z toho dělá tu mašinu? Co je to 128 GB SSD, čím to napájíš, na jaké desce to běží, jak řešíš chlazení, má to celé nějakou koncepci?

Tohle jsou podle mě ty věci, které odlišují běžnou skládačku z obchodu od "mašiny", kterou se chci pochlubit. Sladěný build zasloužící si uznání potom ani nemusí mít nejvyšší výkon, i stroj s i3 můžeme v jeho výkonové kategorii hodnotit vysoko.
646077
Nerozumíme si - to moje rýpnutí měl být konstruktivní impulz k tomu, aby ses trochu víc rozepsal o tom skutečném hardwaru. Ano, i7-4770/16G/GTX970/SSD je poctivý základ, který má bezesporu spoustu výkonu. Ale co z toho dělá tu mašinu? Co je to 128 GB SSD, čím to napájíš, na jaké desce to běží, jak řešíš chlazení, má to celé nějakou koncepci? Tohle jsou podle mě ty věci, které odlišují běžnou skládačku z obchodu od "mašiny", kterou se chci pochlubit. Sladěný build zasloužící si uznání potom ani nemusí mít nejvyšší výkon, i stroj s i3 můžeme v jeho výkonové kategorii hodnotit vysoko.
kyller
0 0
reagovat

TrDLo

V 4K zatiaľ nehrám a lepší výkon by dnešným hrám až tak moc na kráse ani plynulosti vo Full HD už nepridal. :)

Hasta
Káble som nikdy nemal rád a za tie roky, čo používam bezdrát som nezaznamenal žiadne lagy ani problémy s odozvou. Jediný problém, keď sa ti vybijú batérie počas hrania, ale to je malá daň za tú slobodu. ;)
646079
V 4K zatiaľ nehrám a lepší výkon by dnešným hrám až tak moc na kráse ani plynulosti vo Full HD už nepridal. *:)* [b]Hasta[/b] Káble som nikdy nemal rád a za tie roky, čo používam bezdrát som nezaznamenal žiadne lagy ani problémy s odozvou. Jediný problém, keď sa ti vybijú batérie počas hrania, ale to je malá daň za tú slobodu. *;)*
TrDLo
0 0
reagovat

kyller

Takový běžný herní základ :)
Ke kterému bych já konkrétně měl třeba výhrady, ale tím nechci kritizovat, jen nechápu proč "samozřejmě" bezdrát, jo dnes jsou tyhle věci už na dobré úrovni, ale přeci jen.. já zastávám drát je drát, jsem dost citlivý na citlivost, zpoždění, rychlost, všemožné lagy atd. ,,, takže by mě sralo už jen to podvědomí, že jedu na baterky vzduchem a ne po drát :D A extra jestli je to nějaký šitovní set z Tesca za pětikilo :)

646078
Takový běžný herní základ :) Ke kterému bych já konkrétně měl třeba výhrady, ale tím nechci kritizovat, jen nechápu proč "samozřejmě" bezdrát, jo dnes jsou tyhle věci už na dobré úrovni, ale přeci jen.. já zastávám drát je drát, jsem dost citlivý na citlivost, zpoždění, rychlost, všemožné lagy atd. ,,, takže by mě sralo už jen to podvědomí, že jedu na baterky vzduchem a ne po drát *:D* A extra jestli je to nějaký šitovní set z Tesca za pětikilo *:)*
kyller
0 0
reagovat

kyller

Pěkný :+
646076
Pěkný *:+*
kyller
0 0
reagovat

kyller

Vidím jen klasickou šablonku vyšší cenové kategorie. Co zo toho dělá tu "mašinu", kterou se má smysl chlubit? 8)
646075
Vidím jen klasickou šablonku vyšší cenové kategorie. Co zo toho dělá tu "mašinu", kterou se má smysl chlubit? *8)*
kyller
0 0
reagovat

Gorecki

S tím 30ti minutovým tarifem bych ten gaming rovnou zabalil :)
646066
S tím 30ti minutovým tarifem bych ten gaming rovnou zabalil *:)*
Gorecki
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

CPU i7-4770 3.40 GHz
16 GB RAM
Nvidia GTX970 OC 4GB
128 GB SSD pre OS a často používané programy
480 GB SSD pre hry a ostatné veci
3TB externý HDD USB3.0 na zálohy
Blu-ray napaľovačka
a samozrejme bezdrôtový set klávesnica + myš

Väčší SSD disk a nová grafika boli kupované minulý rok. Zvyšok je starý tri roky.
Pri filmoch to prepájam na domáce kino, niekedy aj pri hrách podľa nálady.
646065
CPU i7-4770 3.40 GHz 16 GB RAM Nvidia GTX970 OC 4GB 128 GB SSD pre OS a často používané programy 480 GB SSD pre hry a ostatné veci 3TB externý HDD USB3.0 na zálohy Blu-ray napaľovačka a samozrejme bezdrôtový set klávesnica + myš Väčší SSD disk a nová grafika boli kupované minulý rok. Zvyšok je starý tri roky. Pri filmoch to prepájam na domáce kino, niekedy aj pri hrách podľa nálady.
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat

Steki

Kvůli jedné 30fps lowres mazanici ses zbláznil, ne? Nehledě na to, že ta hra bude ještě xkrát zremasterovaná na další generace beztak :D
646054
Kvůli jedné 30fps lowres mazanici ses zbláznil, ne? Nehledě na to, že ta hra bude ještě xkrát zremasterovaná na další generace beztak *:D*
Steki
0 0
reagovat
Pisem si na dlhy zoznam:)
Hoci denne mam len tak cca pol hodku na hranie:(
646052
Pisem si na dlhy zoznam:) Hoci denne mam len tak cca pol hodku na hranie:(
0 0
reagovat

Gorecki

Bloodborne!!!!!! Ak existuje jediny dovod na tomto svete preco by si mal niekto zaobstarat PS4 (ano aj ty hasta) tak je to prave tato hra :+
646051
Bloodborne!!!!!! Ak existuje jediny dovod na tomto svete preco by si mal niekto zaobstarat PS4 (ano aj ty hasta) tak je to prave tato hra *:+*
Gorecki
0 0
reagovat

Hasta

Určitě horší než ty.
646050
Určitě horší než ty.
Hasta
0 0
reagovat

kyller

Co máš za stroj ?
646049
Co máš za stroj ?
kyller
0 0
reagovat

kyller

Slovenčina je krásná reč. :+
646048
Slovenčina je krásná reč. *:+*
kyller
0 0
reagovat
Ja mám doma mašinu za 1500 éčok, a keby mi niekto chcel nanútiť hoc aj zadarmo konzolu, tak by som mu ju akurát tak opľul. 8):D
646047
Ja mám doma mašinu za 1500 éčok, a keby mi niekto chcel nanútiť hoc aj zadarmo konzolu, tak by som mu ju akurát tak opľul. *8)**:D*
0 0
reagovat

Hasta

Tak ja to s tym hranim nemyslim az tak vazne. Narozdiel od telefonovania a jazdenia
646046
Tak ja to s tym hranim nemyslim az tak vazne. Narozdiel od telefonovania a jazdenia
Hasta
0 0
reagovat

Toník

No hele já hraju od Atari až doteď prakticky celý život a když čtu co tu píšeš, tak prostě nechápu co plácáš, předpokládám, že jsi to myslel tak, že Dota = klikfest a proto to považuješ za generickou hru (co to je kur*a generická hra? Tetris?) .. mně je to jedno, řeš si to tu s ostatníma, jestli se tě to označení nehráče dotklo, tak sorry, ale já rozlišuju hráč a hráč a ty to evidentně s hrama nemyslíš dostatečně vážně :)
646045
No hele já hraju od Atari až doteď prakticky celý život a když čtu co tu píšeš, tak prostě nechápu co plácáš, předpokládám, že jsi to myslel tak, že Dota = klikfest a proto to považuješ za generickou hru (co to je kur*a generická hra? Tetris?) .. mně je to jedno, řeš si to tu s ostatníma, jestli se tě to označení nehráče dotklo, tak sorry, ale já rozlišuju hráč a hráč a ty to evidentně s hrama nemyslíš dostatečně vážně :)
Toník
0 0
reagovat

Hasta

"Toník je nehráč, který nemá šajnu o čem mele."

Strašně se omlouvám, ale všimnul jsem si toho až teď. Víš Hasto, nejmodernější hry možná nehraju, ale jsem přesvědčený, že jsem za poslední rok nechal na GOGu víc peněz za hry, než tys utratil za posledních 5 let, takže asi tak. ;)
646043
"Toník je nehráč, který nemá šajnu o čem mele." Strašně se omlouvám, ale všimnul jsem si toho až teď. Víš Hasto, nejmodernější hry možná nehraju, ale jsem přesvědčený, že jsem za poslední rok nechal na GOGu víc peněz za hry, než tys utratil za posledních 5 let, takže asi tak. *;)*
Hasta
0 0
reagovat

Gorecki

Vozíš si prdel ve Volvu, vyhodíš prašule za Ajfoun a nemáš na herní PC? hf :)
646044
Vozíš si prdel ve Volvu, vyhodíš prašule za Ajfoun a nemáš na herní PC? hf :)
Gorecki
0 0
reagovat
Zoznam hier, ktore som si chcel prejst na PS3 sa mi prave vycerpal. Tak som zvazoval ze upgradnem svoje starsie PC s novou grafikou a tak.
A ked som uvidel vyslednu cenu, rozhodol som sa, ze upgradnem radsej na PS4. Z druhej ruky za dvojkilo, parada.
Hasta, dik za radu:+
646041
Zoznam hier, ktore som si chcel prejst na PS3 sa mi prave vycerpal. Tak som zvazoval ze upgradnem svoje starsie PC s novou grafikou a tak. A ked som uvidel vyslednu cenu, rozhodol som sa, ze upgradnem radsej na PS4. Z druhej ruky za dvojkilo, parada. Hasta, dik za radu*:+*
0 0
reagovat
obojí
646039
obojí
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se