Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35861 - 35880 Napsat příspěvek

Doctor who

Takze takto. Zo zaciatku to bolo utrpenie. Nevedel som ci sa mam smiat alebo to s placom vypnut. Potom prisiel siesty diel s nazvom Dalek a nieco sa vo mne zlomilo. Postupne som zacal mat (herca) Doctora rad...a ZRAZU bol koniec serie a on sa proste ZMENIL!!! :D Vedel som, ze sa to stane ale to nic nemeni na fakte, ze ma to troska rozhodilo. No uznavam, ze na noveho som si celkom rychlo zvykol. Stacil jeden vianocny special a prvy diel z novej serie :+ A aby toho nebolo malo, tak pri uvodnej zvucke mam zimomriavky...je to normalne? :D
Mimochodom kde si mam dat vytetovat ten TARDIS? :))
609190
Takze takto. Zo zaciatku to bolo utrpenie. Nevedel som ci sa mam smiat alebo to s placom vypnut. Potom prisiel siesty diel s nazvom Dalek a nieco sa vo mne zlomilo. Postupne som zacal mat (herca) Doctora rad...a ZRAZU bol koniec serie a on sa proste ZMENIL!!! *:D* Vedel som, ze sa to stane ale to nic nemeni na fakte, ze ma to troska rozhodilo. No uznavam, ze na noveho som si celkom rychlo zvykol. Stacil jeden vianocny special a prvy diel z novej serie *:+* A aby toho nebolo malo, tak pri uvodnej zvucke mam zimomriavky...je to normalne? *:D* Mimochodom kde si mam dat vytetovat ten TARDIS? *:))*
Doctor who
0 0
reagovat
Ja chcem poriadne zamotaný prípad. Zostáva len počkať na tretiu časť, tú napísal Moffat, tie jeho sú o level vyššie ako všetky ostatné.
609188
Ja chcem poriadne zamotaný prípad. Zostáva len počkať na tretiu časť, tú napísal Moffat, tie jeho sú o level vyššie ako všetky ostatné.
0 0
reagovat
Mě se to takhle líbilo daleko víc, než kdyby... vysvětlovačku odbyli už na začátku a pak řešili "jen další" případ Bylo to svižný, netradiční, mělo to vtip, me gustá.
609187
Mě se to takhle líbilo daleko víc, než kdyby... [spoiler]vysvětlovačku odbyli už na začátku a pak řešili "jen další" případ[/spoiler] Bylo to svižný, netradiční, mělo to vtip, me gustá.
0 0
reagovat
Nuž, slabé to bolo. Zápletka úplne o ničom. Snáď budú ďalšie časti lepšie.
609186
Nuž, slabé to bolo. Zápletka úplne o ničom. Snáď budú ďalšie časti lepšie.
0 0
reagovat
Dobrý díl, škoda jen té slabé "bombové" zápletky, proto ne skvělý.
Každopádně, šup sem s dalšíma dílama.
609185
Dobrý díl, škoda jen té slabé "bombové" zápletky, proto ne skvělý. Každopádně, šup sem s dalšíma dílama.
0 0
reagovat
Výbornej díl. Návrat, jak má být.
609184
Výbornej díl. Návrat, jak má být.
0 0
reagovat
Návrat kráľa, tak ako si predstavujem a bavil som sa celý čas, ač prípad je dosť o ničom a nevenuje sa mu až taká pozornosť, ale ja som rád, pretože o to viac som si vychutnával návrat všetkých postáv a vzťahy Sherlocka s ostatnými. Byť to naopak tak by sa zas niekto ozval, že si návrat predstavoval vo väčšom štýle. Tu sa človek proste nezavďačí.

Vyložene som si užíval prvú polovičku a vizuálne hrátky s metrom, taktiež potešili pomrknutia na fanatických fandov Sherlocka, Kosti, Jack the Ripper, utrpenie z muzikálu Les Miserables alebo V ako Vendetta.

Dávam 9/10 pretože to najlepšie nás určite len čaká
609183
Návrat kráľa, tak ako si predstavujem a bavil som sa celý čas, ač prípad je dosť o ničom a nevenuje sa mu až taká pozornosť, ale ja som rád, pretože o to viac som si vychutnával návrat všetkých postáv a vzťahy Sherlocka s ostatnými. Byť to naopak tak by sa zas niekto ozval, že si návrat predstavoval vo väčšom štýle. Tu sa človek proste nezavďačí. Vyložene som si užíval prvú polovičku a vizuálne hrátky s metrom, taktiež potešili pomrknutia na fanatických fandov Sherlocka, Kosti, Jack the Ripper, utrpenie z muzikálu Les Miserables alebo V ako Vendetta. Dávam 9/10 pretože to najlepšie nás určite len čaká
0 0
reagovat
Upřímně skvělej díl.
609182
Upřímně skvělej díl.
0 0
reagovat
Upřímně nic moc díl.
609181
Upřímně nic moc díl.
0 0
reagovat

duro

Když píšu komentář, nemyslím hodnocení. Možná se to ztratilo v překladu. Pokud si dobře pamatuju (a paměť bych měl mít přece jenom lepší jak ty, ty mozkový buňky vraždím o 13 let kratší dobu jak ty) tak si mě přesně za tohle stejný nedávno stíral.

Takže si ulev buzerantama, no liferem nebo já nevím čím, ale tvoje výmluva na vypnutí v půlce epizody je pitomá. Nevěděl si, že rozumíš jenom (muhehe) divadelní výslovnosti Vicious před spuštěním třetí série Sherlocka? A kdyby ten díl byl lepší, tak to "neporozumnění" přežiješ?

Shut up, sami tu failujeme pěkně dlouho, tak se jedním sám protrap... 8)
609178
Když píšu komentář, nemyslím hodnocení. Možná se to ztratilo v překladu. Pokud si dobře pamatuju (a paměť bych měl mít přece jenom lepší jak ty, ty mozkový buňky vraždím o 13 let kratší dobu jak ty) tak si mě přesně za tohle stejný nedávno stíral. Takže si ulev buzerantama, no liferem nebo já nevím čím, ale tvoje výmluva na vypnutí v půlce epizody je pitomá. Nevěděl si, že rozumíš jenom (muhehe) divadelní výslovnosti Vicious před spuštěním třetí série Sherlocka? A kdyby ten díl byl lepší, tak to "neporozumnění" přežiješ? Shut up, sami tu failujeme pěkně dlouho, tak se jedním sám protrap... *8)*
duro
0 0
reagovat

duro

:D:+
609176
*:D**:+*
duro
0 0
reagovat
Nehodnotil som epizódu, Ted, len som sa priznal k tomu, že tejto angličtine proste nerozumiem. :) Napríklad vo Vicious rozumiem každé slovo, ale tam majú páni divadelnú výslovnosť.

Anglické titulky to v tomto prípade tiež veľmi neriešia, je tam príliš veľká kadencia.
Takže áno, čakám na východniarčinu v azbuke.



Buzeranti.
609175
Nehodnotil som epizódu, Ted, len som sa priznal k tomu, že tejto angličtine proste nerozumiem. :) Napríklad vo Vicious rozumiem každé slovo, ale tam majú páni divadelnú výslovnosť. Anglické titulky to v tomto prípade tiež veľmi neriešia, je tam príliš veľká kadencia. Takže áno, čakám na východniarčinu v azbuke. Buzeranti.
0 0
reagovat

TedGeorge

Možná to je jen má interpretace, ale u mě je WOW spojené s úžasem a ten u mě nenastává, pokud je něco očekávané (takže třeba neříkám WOW na bramborový salát, byť se po něm můžu utlouct). Sherlock mě neodrovnal, naopak je v rámci seriálu spíše slabší díl, zápletka mě až tak nebrala, sherlockova génia tam bylo relativně málo atd. Bez ohledu na to o jak božím seriálu se bavím, tak daný díl byl z jeden z nejhorších (což je sice pořád lepší než snad cokoli jiného, ale WOW bych řekl, kdyby mě to překvapilo i přes má očekávání těch nej dílů).

TL;DR: je to osmičkový díl v desítkovém seriálu s desítkovými díly... to u mě WOW není.
609174
Možná to je jen má interpretace, ale u mě je WOW spojené s úžasem a ten u mě nenastává, pokud je něco očekávané (takže třeba neříkám WOW na bramborový salát, byť se po něm můžu utlouct). Sherlock mě neodrovnal, naopak je v rámci seriálu spíše slabší díl, zápletka mě až tak nebrala, sherlockova génia tam bylo relativně málo atd. Bez ohledu na to o jak božím seriálu se bavím, tak daný díl byl z jeden z nejhorších (což je sice pořád lepší než snad cokoli jiného, ale WOW bych řekl, kdyby mě to překvapilo i přes má očekávání těch nej dílů). TL;DR: je to osmičkový díl v desítkovém seriálu s desítkovými díly... to u mě WOW není.
TedGeorge
0 0
reagovat

Sherlock

Díl s Irene byl sice ve výsledku lepší, ale provedení a vyřešení případu bylo mnohonásobně lepší tady. Bohatě stačilo, že to bylo doopravdy "elementary" a ne překombinovaná, těžko uvěřitelná báchorka. Velká pecka.
609173
Díl s Irene byl sice ve výsledku lepší, ale provedení a vyřešení případu bylo mnohonásobně lepší tady. Bohatě stačilo, že to bylo doopravdy "elementary" a ne překombinovaná, těžko uvěřitelná báchorka. Velká pecka.
Sherlock
0 0
reagovat

Sherlock

Stále výborné, nič lepšie na začiatok roka som si nemohol pustiť..:)

(jo malo to chybičky, ale tie sa dajú odpustiť)
609172
Stále výborné, nič lepšie na začiatok roka som si nemohol pustiť..*:)* (jo malo to chybičky, ale tie sa dajú odpustiť)
Sherlock
0 0
reagovat
TedGeorge - můžu podepsat.

S číselným hodnocením bych šel asi na 8/10 a díly 2x01 nebo 2x03 opravdu jsou výš, ale pořád je to pecka. Z dosavadních 7 částí to má nejblíže k "pouhé" epizodě seriálu (místo k jeden-a-půl-hodinovému TV filmu), ale nakonec jsem rád že se Sherlockovu návratu věnovalo dost prostoru, místo aby se to odbylo za 10min a běželo se na případ. Dostali jsme velmi dobrý rozjezd a věřím že v dalších dvou dílech se sešlápne plyn na podlahu. Však uvidíme v neděli (pondělí) :)
609171
[b]TedGeorge[/b] - můžu podepsat. S číselným hodnocením bych šel asi na 8/10 a díly 2x01 nebo 2x03 opravdu jsou výš, ale pořád je to pecka. Z dosavadních 7 částí to má nejblíže k "pouhé" epizodě seriálu (místo k jeden-a-půl-hodinovému TV filmu), ale nakonec jsem rád že se Sherlockovu návratu věnovalo dost prostoru, místo aby se to odbylo za 10min a běželo se na případ. Dostali jsme velmi dobrý rozjezd a věřím že v dalších dvou dílech se sešlápne plyn na podlahu. Však uvidíme v neděli (pondělí) *:)*
0 0
reagovat

Gonzi

Opravdu je v tomhle případě kontroverzní zařvat "wow" a napálit tomu nadšenou desítku, když naprostá většina diváků je aspoň na těch 9/10 (dura, kterej dělá to, co tu sám tolikrát kritizoval - komentář po půlce epizody, nepočítaje) ?

Tohle je naprostá televizní špička a jedinej důvod, proč (někteří) nejste nadšení a pouze rezervovaně tleskáte vidím v tom, že jste po tom roce čekali na sestoupení Ježíše z nebes a nejlepší Sherlockovskou epizodu vůbec. Je to prostě pecka, a to že Irene Adler epizoda byla přeci jenom o trochu lepší, na tom nic nemění...
609170
Opravdu je v tomhle případě kontroverzní zařvat "wow" a napálit tomu nadšenou desítku, když naprostá většina diváků je aspoň na těch 9/10 (dura, kterej dělá to, co tu sám tolikrát kritizoval - komentář po půlce epizody, nepočítaje) ? Tohle je naprostá televizní špička a jedinej důvod, proč (někteří) nejste nadšení a pouze rezervovaně tleskáte vidím v tom, že jste po tom roce čekali na sestoupení Ježíše z nebes a nejlepší Sherlockovskou epizodu vůbec. Je to prostě pecka, a to že Irene Adler epizoda byla přeci jenom o trochu lepší, na tom nic nemění...
Gonzi
0 0
reagovat
Sherlock - byl fajn, byl hodně fajn, pořád je to boží seriál... ale díl s Irene Adler byl naprosto někde jinde a finále 2. sezóny taky, takže vyloženě WOW výkřiky taky nechápu (ne že by si to nedrželo svůj velmi vysoký standard).
609169
Sherlock - byl fajn, byl hodně fajn, pořád je to boží seriál... ale díl s Irene Adler byl naprosto někde jinde a finále 2. sezóny taky, takže vyloženě WOW výkřiky taky nechápu (ne že by si to nedrželo svůj velmi vysoký standard).
0 0
reagovat

Sherlock

Podle mě nejhorší díl zatim. Ke konci to už bylo těžce nüdné.
609168
Podle mě nejhorší díl zatim. Ke konci to už bylo těžce nüdné.
Sherlock
0 0
reagovat
Já to dal bez titulků v přímém přenosu, a i když jsem porozuměl jenom jedné Watsonově větě (hádejte které 8)), tak jsem si to užíval. Samozřejmě taky čekám na titulky. :)
609167
Já to dal bez titulků v přímém přenosu, a i když jsem porozuměl jenom jedné Watsonově větě (hádejte které *8)*), tak jsem si to užíval. Samozřejmě taky čekám na titulky. *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se