Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35901 - 35920 Napsat příspěvek

Outlander, 2. díl

Konečně se to pořádně rozjelo. Budu sledovat další díly. :+
633733
Konečně se to pořádně rozjelo. Budu sledovat další díly. *:+*
Outlander, 2. díl
0 0
reagovat
tvuj post nedava smysl a epizodu jsi nepochopil, soude z jejiho hodnoceni
633723
tvuj post nedava smysl a epizodu jsi nepochopil, soude z jejiho hodnoceni
0 0
reagovat
3. a 4. řádek RainMakerova příspěvku jsou strašně smutný pro celý seriál.
633722
3. a 4. řádek RainMakerova příspěvku jsou strašně smutný pro celý seriál.
0 0
reagovat

GoT 5/7

tohle byla opět paráda :-) a scény ve vězení byly skvělý. všechny. Bronn je těžkej frajer :-)
a děj se teda nějak hodně pohnul.konečně se potkali Tyrion a Daenerys
a ukázka na 8 díl ?.. huu to budou jatka :+
633721
tohle byla opět paráda :-) a scény ve vězení byly skvělý. všechny. Bronn je těžkej frajer :-) a děj se teda nějak hodně pohnul.konečně se potkali [spoiler]Tyrion a Daenerys[/spoiler] a ukázka na 8 díl ?.. huu to budou jatka *:+*
GoT 5/7
0 0
reagovat
První půlka dílu byl marast provázející celou (zatím asi nejslabší) sezónu.
Druhá půlka dílu konečně zrychlila a v GOT předvedla něco nevýdáného. Zkratkama urychlila děj a konečně jsme se někam dostali.

Co se erektivní scény týče, tak slušný, ale nic se nevyrovná Marjorie, jak minulou sezónu našeptávala v posteli princátku.
633720
První půlka dílu byl marast provázející celou (zatím asi nejslabší) sezónu. Druhá půlka dílu konečně zrychlila a v GOT předvedla něco nevýdáného. Zkratkama urychlila děj a konečně jsme se někam dostali. Co se erektivní scény týče, tak slušný, ale nic se nevyrovná Marjorie, jak minulou sezónu našeptávala v posteli princátku.
0 0
reagovat
zas nějákej zdejší hype nebo se mám už teď těšit na večer ? :D
633719
zas nějákej zdejší hype nebo se mám už teď těšit na večer ? *:D*
0 0
reagovat

GoT

Napočudovanie mi ten diel dosť sadol. Jedna z tých lepších..
633718
Napočudovanie mi ten diel dosť sadol. Jedna z tých lepších..
GoT
0 0
reagovat

truny

zatim nejlepsi epizoda z novy serie a ta scena s kozickama byla jen tresnicka na dortu.
633716
zatim nejlepsi epizoda z novy serie a ta scena s kozickama byla jen tresnicka na dortu.
truny
0 0
reagovat

Hra o trůny

Opět super díl a k závěru řeknu jen jedno slovo: Konečně. :+
633715
Opět super díl a k závěru řeknu jen jedno slovo: Konečně. *:+*
Hra o trůny
0 0
reagovat

Game of Thrones s05e07

On už se vrátil Taylor? Tohle byl příšerně zrežírovanej díl. :- Bavila mne akorát nejerektivnější scéna ve vůbec celém seriálu a Samova linka, jinak nic moc na to že se toho stalo docela dost.

Silicon Valley s02e06
Zase naprosto špičkovej díl, i když tentokrát spíše na dramatickou a podnikatelskou linku. I když z posledního záběru na Dineshe jsem si málem cvrnknul smíchy. :D
633711
On už se vrátil Taylor? Tohle byl příšerně zrežírovanej díl. *:-* Bavila mne akorát nejerektivnější scéna ve vůbec celém seriálu a Samova linka, jinak nic moc na to že se toho stalo docela dost. [b]Silicon Valley s02e06[/b] Zase naprosto špičkovej díl, i když tentokrát spíše na dramatickou a podnikatelskou linku. I když z posledního záběru na Dineshe jsem si málem cvrnknul smíchy. *:D*
Game of Thrones s05e07
0 0
reagovat

LOST

To by bylo na dlouho. Byla to pecka, a i když ta peckovost po třech řadách trošku upadal, dodneška si pamatuju, jak jsme tady (ano na MZ) byli odvaření z toho, kdy na začátku čtvrté řady přišel Hugo říct Claire, že Charlie už není...
Right in the feels.

Cestování časem mi vůbec nevadilo a Konstanta je jedna z nejlepších TV epizod, všech dob.

Za mě pořád v TOPce, hned za BSG.
633700
To by bylo na dlouho. Byla to pecka, a i když ta peckovost po třech řadách trošku upadal, dodneška si pamatuju, jak jsme tady (ano na MZ) byli odvaření z toho, kdy na začátku čtvrté řady přišel Hugo říct Claire, že Charlie už není... Right in the feels. Cestování časem mi vůbec nevadilo a Konstanta je jedna z nejlepších TV epizod, všech dob. Za mě pořád v TOPce, hned za BSG.
LOST
0 0
reagovat

TedGeorge

To vypadá jako kdyb tam někdo z redakce Computeru zabrousil tak rok zpět. Bulvár se z TVZone hodně rychle vytratil.
633697
To vypadá jako kdyb tam někdo z redakce Computeru zabrousil tak rok zpět. Bulvár se z TVZone hodně rychle vytratil.
TedGeorge
0 0
reagovat

okkac

Proč by jinak Jon dostával ty dýky. Taky bych to viděl na Chodce, jak jinak získat respekt divokých, než jich pár zabít?
633695
[spoiler]Proč by jinak Jon dostával ty dýky. Taky bych to viděl na Chodce, jak jinak získat respekt divokých, než jich pár zabít?[/spoiler]
okkac
0 0
reagovat
BTW, četli jste někdo Computer 6/15? :D

Téma Kde hledat informace o seriálech...

www.tvzone.cz (obrázek ukazuje úvodni stránku a kurzor najetý na makrorecenzi "krvavých Vikingů")

"Seriálová odnož úspěšného webu moviezone.cz se zaměřuje hlavně na recenze seriálů, přináší televizní tipy a informace o aktuálních (vybraných) novinkách. Návštevníci zde najdou rovněž informace ze života seriálových celebrit, na někoho tak web může působit jako seriálový bulvár"
633693
BTW, četli jste někdo Computer 6/15? *:D* Téma Kde hledat informace o seriálech... [b]www.tvzone.cz[/b] (obrázek ukazuje úvodni stránku a kurzor najetý na makrorecenzi "krvavých Vikingů") "Seriálová odnož úspěšného webu moviezone.cz se zaměřuje hlavně na recenze seriálů, přináší televizní tipy a informace o aktuálních (vybraných) novinkách. Návštevníci zde najdou rovněž informace ze života seriálových celebrit, na někoho tak web může působit jako seriálový bulvár"
0 0
reagovat

GoT

Jsem zvedav co se bude dit v Hardhome v pristi epizode. Bude tam celkem vetsi bitva, ale vubec nevim kdo s kym. Cekal bych, ze to bude s White walkery, ale dle uz mesic stare ukazky, to vypada na bitku s Thenny link . Promo po dnesni epizode ukazuje spise ostatni linky link
633692
Jsem zvedav co se bude dit v Hardhome v pristi epizode. Bude tam celkem vetsi bitva, ale vubec nevim kdo s kym. Cekal bych, ze to bude s White walkery, ale dle uz mesic stare ukazky, to vypada na bitku s Thenny http://www.youtube.com/watch?v=461Pg4YFUhU . Promo po dnesni epizode ukazuje spise ostatni linky http://www.youtube.com/watch?v=NH46sOf5iK8
GoT
0 0
reagovat

GoT

Tak dneska nám krásně proběhly všechny linky kromě Arye a být nečtenář tak bych byl velmi potěšen.:+

.........................

Ale stejně, za celých 5 sezón tam IMHO nebyla hezčí prsa. Fakt. Jsem okouzlen.
633691
Tak dneska nám krásně proběhly všechny linky kromě Arye a být nečtenář tak bych byl velmi potěšen.*:+* ......................... Ale stejně, za celých 5 sezón tam IMHO nebyla hezčí prsa. Fakt. Jsem okouzlen.
GoT
0 0
reagovat

Sarger

Už koniec 4. série bol len tak tak...

Castle som prestal sledovať buď od 4 alebo 5. série, začalo sa to strašne voziť v kruhu, nikam sa to neposúvalo a už ma ani nathan ani stana nebavili

a k LOSTu, podľa mňa to bolo strašné serilové žrádlo, nech si o tom myslí kto chce čo chce ;)
633688
Už koniec 4. série bol len tak tak... Castle som prestal sledovať buď od 4 alebo 5. série, začalo sa to strašne voziť v kruhu, nikam sa to neposúvalo a už ma ani nathan ani stana nebavili a k LOSTu, podľa mňa to bolo strašné serilové žrádlo, nech si o tom myslí kto chce čo chce *;)*
Sarger
0 0
reagovat

Outlander

Pilot hodně navnadil, uvidíme, co z toho bude dál. :)
633686
Pilot hodně navnadil, uvidíme, co z toho bude dál. *:)*
Outlander
0 0
reagovat

Tony

Tohle me kdysi naprosto znicilo... :) link
633685
Tohle me kdysi naprosto znicilo... :) http://www.youtube.com/watch?v=F1WDC5ahkH8
Tony
0 0
reagovat

Castle s04

Takhle dojatý jsem nebyl z finále snad žádného seriálu. :)
633684
Takhle dojatý jsem nebyl z finále snad žádného seriálu. *:)*
Castle s04
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se