Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35821 - 35840 Napsat příspěvek
Kde je sakra Macejko, když ho člověk potřebuje... :D

Jo, tohle byl doposavad nejlepší díl. Wow.
634092
Kde je sakra Macejko, když ho člověk potřebuje... *:D* Jo, tohle byl doposavad nejlepší díl. Wow.
0 0
reagovat

pepo

no nerekl bych hudba, ale ten ambient tam sedel jak prdel na hrnec, nazveme to spise skvelym rozhodnutim ;)
634091
no nerekl bych hudba, ale ten ambient tam sedel jak prdel na hrnec, nazveme to spise skvelym rozhodnutim *;)*
pepo
0 0
reagovat
Ďuro :+

Končim s bulením a du psát, jinak si toho Aliena dneska fakt nezahraju. Stres ve hře!!!
634090
Ďuro *:+* Končim s bulením a du psát, jinak si [link="https://www.youtube.com/watch?v=ATlWtenB0XU"]toho Aliena[/link] dneska fakt nezahraju. Stres ve hře!!!
0 0
reagovat

speta.jr

z GoT som zatiaľ nevidel ani trailer, ale snáď nechceš tvrdiť, že Ramin Djawadi dokáže urobiť niečo ako skvelú hudbu.
634089
z GoT som zatiaľ nevidel ani trailer, ale snáď nechceš tvrdiť, že Ramin Djawadi dokáže urobiť niečo ako skvelú hudbu.
speta.jr
0 0
reagovat
Asi som mal napísať niečo ako "na diskusie na TV Zone sere pes, pokiaľ mám v tejto tu všetko súhrnne". TV Zone je OK, sám som tam pár článkov kedysi napísal, ale MovieZone je MovieZone a Tv debata je fajn doplnok...
634088
Asi som mal napísať niečo ako "na diskusie na TV Zone sere pes, pokiaľ mám v tejto tu všetko súhrnne". TV Zone je OK, sám som tam pár článkov kedysi napísal, ale MovieZone je MovieZone a Tv debata je fajn doplnok...
0 0
reagovat
btw když tý sajtě pravidelně věnuju + - tři hodiny denně, místo kterejch bych se kolikrát stokrát radši věnoval mladý, kámošům na pivu nebo koníčkům (knihy, filmy, gamesy), a vobčas si pak přečtu podobný komentáře v diskuzi, to je pak teprve motivace tsive!

Pak si ale naštěstí dycky vzpomenu na lidi, co nás žerou, a ve kterejch sem za ty roky našel skvělý kámoše, a je hned líp. Zase na chvíli :).
634087
btw když tý sajtě pravidelně věnuju + - tři hodiny denně, místo kterejch bych se kolikrát stokrát radši věnoval mladý, kámošům na pivu nebo koníčkům (knihy, filmy, gamesy), a vobčas si pak přečtu podobný komentáře v diskuzi, to je pak teprve motivace tsive! Pak si ale naštěstí dycky vzpomenu na lidi, co nás žerou, a ve kterejch sem za ty roky našel skvělý kámoše, a je hned líp. Zase na chvíli *:)*.
0 0
reagovat

GoT

Dokonale, snad poprve se tam vsechno seslo. Produkce, efekty a hudba (ty vole bez te hudby by to bylo ctvrtinove). A hlavne mrazive pasaze (zase hudba) a ne zadny laciny heroismus, ale proste logicke vyusteni, ted a tady. :o:o:o
634086
Dokonale, snad poprve se tam vsechno seslo. Produkce, efekty a hudba (ty vole bez te hudby by to bylo ctvrtinove). A hlavne mrazive pasaze (zase hudba) a ne zadny laciny heroismus, ale proste logicke vyusteni, ted a tady. *:o**:o**:o*
GoT
0 0
reagovat
A kolona tahne dal... Skoda.
634085
A kolona tahne dal... Skoda.
0 0
reagovat

KARLOS

Hajzle :D
634084
Hajzle *:D*
KARLOS
0 0
reagovat

Davies182

:+ dobrý prístup
634082
*:+* dobrý prístup
Davies182
0 0
reagovat
Davies182: A to přesně sem nechtěl :D. Ale když se řekne A... ;)8)8)8).

Jen pro vaši útěchu - mohlo by to být daleko tragičtější. Mirka je ještě níž :)):D8)8)8)8)8)8)8)8)8)
634080
Davies182: A to přesně sem nechtěl *:D*. Ale když se řekne A... *;)**8)**8)**8)*. Jen pro vaši útěchu - mohlo by to být daleko tragičtější. Mirka je ještě níž *:))**:D**8)**8)**8)**8)**8)**8)**8)**8)**8)*
0 0
reagovat

KARLOS

Diky za konkretnejsi veci. Nechci se v tom uz dal zbytecne hrabat, asi jsme oba rekli vsechno, co jsme chteli.

Ale prece mi to neda. Fakt jako posledni vec :D

"To, že se TVz bere jako nedochůdče mám ze svých zdrojů, které nechci jmenovat a takto byla nazvána předevšímv porovnání s ostatními českými seriálovými weby. Od té doby se mohlo třeba hodně změnit, ale bohužel bych na to nevsázel."

Tak to snad priste radeji nic nepsat, nebo zvolit vhodnejsi formulaci, hmm?
634079
Diky za konkretnejsi veci. Nechci se v tom uz dal zbytecne hrabat, asi jsme oba rekli vsechno, co jsme chteli. Ale prece mi to neda. Fakt jako posledni vec *:D* "To, že se TVz bere jako nedochůdče mám ze svých zdrojů, které nechci jmenovat a takto byla nazvána předevšímv porovnání s ostatními českými seriálovými weby. Od té doby se mohlo třeba hodně změnit, ale bohužel bych na to nevsázel." Tak to snad priste radeji nic nepsat, nebo zvolit vhodnejsi formulaci, hmm?
KARLOS
0 0
reagovat
Uf. Tak sem chtěl psát recap na Strange a Norrella, ale asi si udělám volnej večer... několik za sebou :D.

Pfff. Člověk to dělá s láskou k seriálům v srdci, pro fanoušky, pro čtenáře, pro diskutující geeky, zadarmo (rád!!) x hodin denně, a pak si tady dole přečtě tohle... Páni. Sem trochu smutnej, ale máte smůlu - baví mě to a za ty občasný komentáře mi to stojí a nevzdám se :))!
634078
Uf. Tak sem chtěl psát recap na Strange a Norrella, ale asi si udělám volnej večer... několik za sebou *:D*. Pfff. Člověk to dělá s láskou k seriálům v srdci, pro fanoušky, pro čtenáře, pro diskutující geeky, zadarmo (rád!!) x hodin denně, a pak si tady dole přečtě tohle... Páni. Sem trochu smutnej, ale máte smůlu - baví mě to a za ty občasný komentáře mi to stojí a nevzdám se *:))*!
0 0
reagovat
Ja rikam kakat na dura a jeho potreby.
634077
Ja rikam kakat na dura a jeho potreby.
0 0
reagovat
Krasa: Smutno ti z toho být fakt nemusí, můj pohled na věc je úplně bezvýznamný. :));)

Ted: Hele, minule, i předminule jsem měl tohle na jazyku. Vždycky sem se zastavil v půlce odstavce, minule sem to měl skoro identicky sepsáno a vymazal to. Měl sem důvod - aby to opravdu nebral nikdo příliš osobně...
Protože TVz je prostě a jednoduše nepřiznaný blog. Kdyby tomu bylo oficiálně, neřekl bych ani čárku. Ani proti formě, ani proti obsahu. Jenomže ono to oficiální je, navíc pod záštitou MZ a to je ten problém.
To, že se TVz bere jako nedochůdče mám ze svých zdrojů, které nechci jmenovat a takto byla nazvána předevšímv porovnání s ostatními českými seriálovými weby. Od té doby se mohlo třeba hodně změnit, ale bohužel bych na to nevsázel.
A nemyslel jsem to nijak urážlivě, ale to, že se to v tvém komentu hodně přelilo do osoní roviny, je jasným důkazem, že ty, jakožto internista, to s odstupem a nezaujatě posoudit neumíš i s těmi aktuálními čísly. Ale OK, v tomhle trvzení můžu být mimo a v tomhle ohledu vám z celého přeju, abych mimo byl. ;):)
A teď konkrétně. Fakt po mě nechtěj, abych hledal všechny články, co sem tam četl. Ta popsaná kritika směřovala na jeden z posledních článků, co sem četl a to na recenzi nějakého dílu GoT (což ostatně píšu). Obsah článku sestával z hrubého popisu epiziody, co se v ní stalo, logicky ale bez spoilerů. Takový text vych uvítal v perexu epizody, ale nikoliv jako samotný text recenze. Hodnocení bylo pak rozeseto do jednotlivých pasáží popisu, ale ne tím způsobem, že by třeba hodnotil přínos daných rozhodnutí. Prostě zhodnotil - "tohle bylo cool", "slečně to v těch průsvitných šatech sluší" atd. Tohle nejsou přesné citace, ale jen by vočko popis stylu. Nejblíž k "recenzi" měla větička "konečně sme se po třech dílech dočlai toho a toho". Možná to byly větičky dvě, ale víc tam toho v tomto ohledu nebylo.
Co bych osobně uvítal daleko víc je nějaké konstruktivní posouzení jednotlivých dílů. Když už ste teda zvolili tuhle formu, máte nebývalé možnosti, nejen zběžně a hrubě popsat vývoj, ale jít do hloubky nejen s tímto, ale můžete přihodit osobní domněnky, jak by to dál mohlo směřovat a tím ty texty třeba posunout ještě dál - v podstatě recenzovat vývoj dopředu.
Kecat vám do toho ale nechci a a ani nemůžu a tohle opět píšu jen proto, protože ses na to přímo zeptal. Já třeba hodnocení seriálů celkově dělám nerad a takže "radit" vám nějakou konstruktivní taktiku je úplně mimo mísu.
Co do formálního stylu, v tom s vámi vlastně ani moc problém nemám. Rozhodně mi v tomto umírněnějším stylu sedíte víc, jak třeba pánové zdejší. Problém je v tom, že Cival s Hladem si na svém bezprostřením a "ostrém" vyjadřování vytvořili vlastní ksicht. Na TVz je to (předpokládám, že prozatím) takové "bez ksichtu". Ale opět - třeba mě tohle vůbec nevadí, musím ale dojít toho nejpodstatnějšího - cenných informací načerpaných ze sledování daného seriálu/dílu.
Dím se dostáváme na konec smyčky. Na ZM čtu cca sedmdesát procent "oficiálního" obsahu. Na poměry TVz se mě neptej, dělám pravidelně jen malý vzorek. Na vině je i to, že když z většiny případů na TVz najedu za účelem přečíst si něco konkrétního o seriálu, který zrovna sleduju, redakce ho buď "odbude" klasickým "recenze pilotu a pak celou sezónou" (v lepším případě), či minirecenzí (v horším), či u něj vůbec text (či profil) nenajdu. To není výtka, aby bylo jasno. To je čisté konstatování, že kucí to mají těžké, neb je jich na to málo a nemjí nárok pojmout komplet nabídku. Narozdíl do filmů, které se plus mínus můžou držet distribučního plánu a fesťáků, se seriálová komunita na nic nehraje a jede "ode všad, takže vlastně z nikama".
Pak mě ale musí dotáhnout k textům o seriálech, které nesleduju. Takže to musí mít jak nejdřív smysl a pak mi to musí i strkat pod čumák, abych věděl, že to smysl fakt má.
Pokud je spojení tak bezproblémové, pak zatlačte konečně na Kočku. To je priorita a uvidíte, zda to klapne. Zbytek je jen na osobních pocitech.

ps: Fakt nečekám, že se třeba v recenzích budete věnovat technické stránce. Ano, uvítal bych jí, ale to už bych musel být fakt úplně blbej, abych to vyžadoval. A očekávat ji je navíc nad rámec...
634076
Krasa: Smutno ti z toho být fakt nemusí, můj pohled na věc je úplně bezvýznamný. *:))**;)* Ted: Hele, minule, i předminule jsem měl tohle na jazyku. Vždycky sem se zastavil v půlce odstavce, minule sem to měl skoro identicky sepsáno a vymazal to. Měl sem důvod - aby to opravdu nebral nikdo příliš osobně... Protože TVz je prostě a jednoduše nepřiznaný blog. Kdyby tomu bylo oficiálně, neřekl bych ani čárku. Ani proti formě, ani proti obsahu. Jenomže ono to oficiální je, navíc pod záštitou MZ a to je ten problém. To, že se TVz bere jako nedochůdče mám ze svých zdrojů, které nechci jmenovat a takto byla nazvána předevšímv porovnání s ostatními českými seriálovými weby. Od té doby se mohlo třeba hodně změnit, ale bohužel bych na to nevsázel. A nemyslel jsem to nijak urážlivě, ale to, že se to v tvém komentu hodně přelilo do osoní roviny, je jasným důkazem, že ty, jakožto internista, to s odstupem a nezaujatě posoudit neumíš i s těmi aktuálními čísly. Ale OK, v tomhle trvzení můžu být mimo a v tomhle ohledu vám z celého přeju, abych mimo byl. *;)**:)* A teď konkrétně. Fakt po mě nechtěj, abych hledal všechny články, co sem tam četl. Ta popsaná kritika směřovala na jeden z posledních článků, co sem četl a to na recenzi nějakého dílu GoT (což ostatně píšu). Obsah článku sestával z hrubého popisu epiziody, co se v ní stalo, logicky ale bez spoilerů. Takový text vych uvítal v perexu epizody, ale nikoliv jako samotný text recenze. Hodnocení bylo pak rozeseto do jednotlivých pasáží popisu, ale ne tím způsobem, že by třeba hodnotil přínos daných rozhodnutí. Prostě zhodnotil - "tohle bylo cool", "slečně to v těch průsvitných šatech sluší" atd. Tohle nejsou přesné citace, ale jen by vočko popis stylu. Nejblíž k "recenzi" měla větička "konečně sme se po třech dílech dočlai toho a toho". Možná to byly větičky dvě, ale víc tam toho v tomto ohledu nebylo. Co bych osobně uvítal daleko víc je nějaké konstruktivní posouzení jednotlivých dílů. Když už ste teda zvolili tuhle formu, máte nebývalé možnosti, nejen zběžně a hrubě popsat vývoj, ale jít do hloubky nejen s tímto, ale můžete přihodit osobní domněnky, jak by to dál mohlo směřovat a tím ty texty třeba posunout ještě dál - v podstatě recenzovat vývoj dopředu. Kecat vám do toho ale nechci a a ani nemůžu a tohle opět píšu jen proto, protože ses na to přímo zeptal. Já třeba hodnocení seriálů celkově dělám nerad a takže "radit" vám nějakou konstruktivní taktiku je úplně mimo mísu. Co do formálního stylu, v tom s vámi vlastně ani moc problém nemám. Rozhodně mi v tomto umírněnějším stylu sedíte víc, jak třeba pánové zdejší. Problém je v tom, že Cival s Hladem si na svém bezprostřením a "ostrém" vyjadřování vytvořili vlastní ksicht. Na TVz je to (předpokládám, že prozatím) takové "bez ksichtu". Ale opět - třeba mě tohle vůbec nevadí, musím ale dojít toho nejpodstatnějšího - cenných informací načerpaných ze sledování daného seriálu/dílu. Dím se dostáváme na konec smyčky. Na ZM čtu cca sedmdesát procent "oficiálního" obsahu. Na poměry TVz se mě neptej, dělám pravidelně jen malý vzorek. Na vině je i to, že když z většiny případů na TVz najedu za účelem přečíst si něco konkrétního o seriálu, který zrovna sleduju, redakce ho buď "odbude" klasickým "recenze pilotu a pak celou sezónou" (v lepším případě), či minirecenzí (v horším), či u něj vůbec text (či profil) nenajdu. To není výtka, aby bylo jasno. To je čisté konstatování, že kucí to mají těžké, neb je jich na to málo a nemjí nárok pojmout komplet nabídku. Narozdíl do filmů, které se plus mínus můžou držet distribučního plánu a fesťáků, se seriálová komunita na nic nehraje a jede "ode všad, takže vlastně z nikama". Pak mě ale musí dotáhnout k textům o seriálech, které nesleduju. Takže to musí mít jak nejdřív smysl a pak mi to musí i strkat pod čumák, abych věděl, že to smysl fakt má. Pokud je spojení tak bezproblémové, pak zatlačte konečně na Kočku. To je priorita a uvidíte, zda to klapne. Zbytek je jen na osobních pocitech. ps: Fakt nečekám, že se třeba v recenzích budete věnovat technické stránce. Ano, uvítal bych jí, ale to už bych musel být fakt úplně blbej, abych to vyžadoval. A očekávat ji je navíc nad rámec...
0 0
reagovat
starešina premluvila
634075
starešina premluvila
0 0
reagovat

duro

Pak je nutný spojit diskuze jak se tu říká od založení TVZone.
634074
Pak je nutný spojit diskuze jak se tu říká od založení TVZone.
duro
0 0
reagovat
Mimochodom, na TV Zone sere pes. Sorry, ale áno. Chcem čítať túto súhrnnú seriálovú debatu, nie sa tam preklikávať množstvom rozkúskovaných.
634073
Mimochodom, na TV Zone sere pes. Sorry, ale áno. Chcem čítať túto súhrnnú seriálovú debatu, nie sa tam preklikávať množstvom rozkúskovaných.
0 0
reagovat
link Ze začátku místní diskuze, duro přichází v černém kabátu.
634072
http://www.youtube.com/watch?v=ZhAkTNNVRAI Ze začátku místní diskuze, duro přichází v černém kabátu.
0 0
reagovat

duro

:D
634071
*:D*
duro
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se