Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35881 - 35900 Napsat příspěvek

Community s06e12

Bez přehánění jeden z nejlepších dílů za celých šest let. Tolik podtextu, zvratů... Bál jsem se, že po skvělým začátku se to rozsype, vytratí se tah na branku, nepřijde žádná pointa nebo uspokojivej konec, tak jako už několikrát během týhle sezony, ale závěr obešel a překonal všechny představy. A moje žvýkací svaly nepřestávaj bolet. :+
633797
Bez přehánění jeden z nejlepších dílů za celých šest let. Tolik podtextu, zvratů... Bál jsem se, že po skvělým začátku se to rozsype, vytratí se tah na branku, nepřijde žádná pointa nebo uspokojivej konec, tak jako už několikrát během týhle sezony, ale závěr obešel a překonal všechny představy. A moje žvýkací svaly nepřestávaj bolet. *:+*
Community s06e12
0 0
reagovat

Community 6x12

Opäť fantastický diel a to množstvo hlášok...
V tejto sérií ten seriál chytil druhý dych. Snáď spravia aj ďalšiu sériu na yahoo. Inak má to mať len 13 dielov alebo ako to je teraz?
633795
Opäť fantastický diel a to množstvo hlášok... V tejto sérií ten seriál chytil druhý dych. Snáď spravia aj ďalšiu sériu na yahoo. Inak má to mať len 13 dielov alebo ako to je teraz?
Community 6x12
0 0
reagovat
Já z tohodle měl vždycky vítr a na školním ničem jsem nesdílel vůbec, ani skoro doma. btw jsem si vzpomněl, ten kámoš tam byl za to, že tahal přes torrent Eragona film, prý se mu vytlemili i ty ajťáci a musel řikat před komisí co je to za film :D
633791
Já z tohodle měl vždycky vítr a na školním ničem jsem nesdílel vůbec, ani skoro doma. btw jsem si vzpomněl, ten kámoš tam byl za to, že tahal přes torrent Eragona film, prý se mu vytlemili i ty ajťáci a musel řikat před komisí co je to za film *:D*
0 0
reagovat

TonyClifton

U nás v Liberci byla i šťára, osobně jsem urychleně hodil pc do Auta a odjel ho dát ke kamarádovi co bydlel na privátě a maskoval se firemním NTB. Nakonec byli policisté jen před kolejemi, děkan jim nedal souhlas se vstupem. kamarád byl před etickou komisí z zdílení knížek Harry Potter (vím že těch lidí bylo víc, takže si to vydavatelství asi hodně chránilo). A co nás to naučilo, že je rozumný být jen na privátních trackerech (fakt privátních primárních zdrojích) a na DC mít jen školní track plus zdílet trailery nebo studijní podklady. I dnes mám jen 2-3 trackery kde je prověřená základna a jinak se funguje z úložišť kdy je náše zákonodárství rozumně nastaveno (viz. autorský zákon, konkrétně z § 30). DC a privátní FTP už dnes víceméně neexistují (pokud nejde o přímé ftp warez grup a na ty tu nikdo nemá přístup).
633790
U nás v Liberci byla i šťára, osobně jsem urychleně hodil pc do Auta a odjel ho dát ke kamarádovi co bydlel na privátě a maskoval se firemním NTB. Nakonec byli policisté jen před kolejemi, děkan jim nedal souhlas se vstupem. kamarád byl před etickou komisí z zdílení knížek Harry Potter (vím že těch lidí bylo víc, takže si to vydavatelství asi hodně chránilo). A co nás to naučilo, že je rozumný být jen na privátních trackerech (fakt privátních primárních zdrojích) a na DC mít jen školní track plus zdílet trailery nebo studijní podklady. I dnes mám jen 2-3 trackery kde je prověřená základna a jinak se funguje z úložišť kdy je náše zákonodárství rozumně nastaveno (viz. autorský zákon, konkrétně z § 30). DC a privátní FTP už dnes víceméně neexistují (pokud nejde o přímé ftp warez grup a na ty tu nikdo nemá přístup).
TonyClifton
0 0
reagovat
Znám 2 lidi u nás, co kvůli tomu byli před etickou komisí. Nebylo to nic příjemnýho prý, asi bych si to v zahraničí taky rozmyslel.
633787
Znám 2 lidi u nás, co kvůli tomu byli před etickou komisí. Nebylo to nic příjemnýho prý, asi bych si to v zahraničí taky rozmyslel.
0 0
reagovat

TonyClifton

To jedině, podobnej problém měl kámoš na Novým Zélandu a tam se za to nekompromisně vyhazovalo.
633784
To jedině, podobnej problém měl kámoš na Novým Zélandu a tam se za to nekompromisně vyhazovalo.
TonyClifton
0 0
reagovat
Monitoruje ho NSA, CIA, FBI a bůh ví kdo ještě. V USA stahují všechny emaily a sledují i mobily a všechny hovory. Sledují každého jen tak pro zábavu. Prostě je tam úplnej fašismus. ;) :D
633781
Monitoruje ho NSA, CIA, FBI a bůh ví kdo ještě. V USA stahují všechny emaily a sledují i mobily a všechny hovory. Sledují každého jen tak pro zábavu. Prostě je tam úplnej fašismus. *;)* *:D*
0 0
reagovat
Neni v USA na koleji? Kamarád z toho byl podobně připosranej...
633776
Neni v USA na koleji? Kamarád z toho byl podobně připosranej...
0 0
reagovat
By me taky zajimalo kdo ho kde monitoruje..
633771
By me taky zajimalo kdo ho kde monitoruje..
0 0
reagovat

Vardant

A což takhle si založit one drive nebo jiný cloud a někoho doma poprosit, ať mu tam hodí co potřebuje? Dneska má tuším 15-20 GB zdarma každej cloud.
633767
A což takhle si založit one drive nebo jiný cloud a někoho doma poprosit, ať mu tam hodí co potřebuje? Dneska má tuším 15-20 GB zdarma každej cloud.
Vardant
0 0
reagovat
uloz.to a další podobné služby kontrolují IP a ze zahraničí vůbec nefungují.
633765
uloz.to a další podobné služby kontrolují IP a ze zahraničí vůbec nefungují.
0 0
reagovat

studo

Jakým způsobem ho monitorujou? Tohle by mě fakt zajímalo. :D Uložto apod. taky nepřichází v úvahu?
633764
Jakým způsobem ho monitorujou? Tohle by mě fakt zajímalo. *:D* Uložto apod. taky nepřichází v úvahu?
studo
0 0
reagovat

studo

Ty seš v USA a stěžuješ si na nedostupnost streamovacích legálních služeb? :D
633762
Ty seš v USA a stěžuješ si na nedostupnost streamovacích legálních služeb? *:D*
studo
0 0
reagovat
som v USA a monitoruju mi tu internet :D už iba čakám kedy mi na dvere zaklope FBI 8)
633761
som v USA a monitoruju mi tu internet *:D* už iba čakám kedy mi na dvere zaklope FBI *8)*
0 0
reagovat

Legends of Tomorrow - Behind the scenes

Bude to mať 13 epizód. link
633745
Bude to mať 13 epizód. http://cms.springboardplatform.com/embed_iframe/677/video/1523733/sotv036/Spoilertv.com/10/1/
Legends of Tomorrow - Behind the scenes
0 0
reagovat

Vardant

No jo vlastně studo je v tý Saudský Arabii kde mají svobodný přístup na net...?)
633742
No jo vlastně studo je v tý Saudský Arabii kde mají svobodný přístup na net...*?)*
Vardant
0 0
reagovat

Axis

Myslím, že myslel někde u něj a ne jako tady na MZ ;)
633737
Myslím, že myslel někde u něj a ne jako tady na MZ *;)*
Axis
0 0
reagovat

TedGeorge

Jo, ty její bed eyes byly boží, ale nemůžu si pomoci, tohle bylo ještě o kousek jinde. Asi za to může ten akcent.:D
633736
Jo, ty její bed eyes byly boží, ale nemůžu si pomoci, tohle bylo ještě o kousek jinde. Asi za to může ten akcent.*:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

studo

A to jako od kdy...? Vždyť skoro 80% seriálové tvorby jinak než warezem vidět nejde, tedy pokud nechci být světelné roky za aktuálním děním.
633735
A to jako od kdy...? Vždyť skoro 80% seriálové tvorby jinak než warezem vidět nejde, tedy pokud nechci být světelné roky za aktuálním děním.
studo
0 0
reagovat
ok guys. Zistil som, že tu máme zakázané pozerať nelegálne veci online (už som nejaké 3 seriály pozrel plus pár minút XXX :D ) ale asi nebudem môcť pozerať GoT až do októbra. takže kto tu kydne nejaký spoiler, prisahám, že si ho nájdem :+
633734
ok guys. Zistil som, že tu máme zakázané pozerať nelegálne veci online (už som nejaké 3 seriály pozrel plus pár minút XXX *:D* ) ale asi nebudem môcť pozerať GoT až do októbra. takže kto tu kydne nejaký spoiler, prisahám, že si ho nájdem *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se