Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chris Hemsworth kritizuje čtyřku Thora. A slibuje návrat!


ikona
Mr. Hlad
chris hemsworthmarvelmcunatalie portmantaika waititithor
Chris Hemsworth se kaje za jednu z nejpitomějších marvelovek. A slibuje důstojný návrat.  

Chris Hemsworth je hodně snaživý herec a dělá hodně pro to, aby nebyl jen marvelovskou hvězdou. Točí akční nářezy Vyproštění, za pár týdnů ho uvidíme ve Furiose, zkoušel oživit značku Muži v černém a sem tam zkusí i něco malinko ambicióznějšího. Ale marná snaha, pořád to je a nejspíš ještě chvilku bude i Thor, na rozdíl od party z původních Avengers totiž ještě za stáj MCU kope. Teď se ovšem rozhodl pro malou sebereflexi.  

Každý má právo na svůj názor a my ho nikomu upírat nebudeme, ale asi se shodneme, že napříč společností panuje názor, že Thor: Láska jako hrom je srágora, která ukázala, kam až to může vést, když režisér dostane příliš mnoho peněz a příliš málo dohledu. Nepovedlo se to. Taika Waititi se tu projevil jako režisér, který nezná míru a jeho dětinské vtipy se začaly zajídat tak ve třicáté minutě. Monstra designovaly děti hlavních hereckých hvězd a jakékoliv pokusy o drama (vždyť se v tom filmu řešilo umírání na rakovinu!) Waititi spolehlivě poplival dalším dětinským vtipem. Jo a v neposlední řadě to vypadalo i dost hnusně. 

Přijetí tedy logicky nebylo úplně nadšené a fakt, že se při natáčení herci i štáb bavili, diváci neoceňovali. Hemsworth se teď však rozhodl trošku si posypat popel na hlavu. V rozhovoru pro Vanity Fair přiznal, že čtyřka byl z jeho strany ústřel a že se nechal unést možností improvizovat a blbnout. A že to nedopadlo, protože se stal parodií na sebe samého. Omluva to není – tu po něm logicky ani nikdo nechce – ale je fajn, že se nebojí podívat se do tváře neúspěchu. A nenápadně slíbit pátého Thora nebo přinejmenším návrat v Avengers, protože řekl, že ví, že fandům dluží po nepovedené čtyřce něco lepšího. Je hezké, když se člověk chce poučit ze svých chyb. A ještě větší radost by nám udělalo, kdyby u návratu chodil po place někdo s klackem a přetáhl s ním po hlavě každého, kdo vypadá jako Taika Waititi. 

---

Vytáhni v hospodě: Thora zkoušel na začátku devadesátých let natočit i Sam Raimi. Po Darkmanovi se spojil se Stanem Leem a pokusili se projekt nabídnout Foxům. Ti ho prý nepochopili. 

Pusťte si MovieZone Live, kde jsme probírali nejen čtyřku Thora: 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace