Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 101 - 120 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
Já často kuchtim něco rychle pro čtyři hladový krky, takže miluju tortilly 
Hodíš do nich chorizo a mozzarellu, k tomu jarní cibulku a je to top.
Hodíš do toho nivu, eidam a goudu a máš quattro formaggi jak sviň
Naházíš tam klidně jen šunku, eidam a vajičko a je to top
To vsechno stačí dat dovnitř, přeložit na pul a hodit na pánev, za pár minut hotovo
K tomu zakysanou smetanu, do ní česnek, sůl a provensalsky koření a najíš se kralovsky 
962851
Já často kuchtim něco rychle pro čtyři hladový krky, takže miluju tortilly  Hodíš do nich chorizo a mozzarellu, k tomu jarní cibulku a je to top. Hodíš do toho nivu, eidam a goudu a máš quattro formaggi jak sviň Naházíš tam klidně jen šunku, eidam a vajičko a je to top To vsechno stačí dat dovnitř, přeložit na pul a hodit na pánev, za pár minut hotovo K tomu zakysanou smetanu, do ní česnek, sůl a provensalsky koření a najíš se kralovsky 
962805
7 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Jestli je ta poslední věta odměna, tak to možná za tu snahu stojí ne?
962850
Jestli je ta poslední věta odměna, tak to možná za tu snahu stojí ne?
962847
2 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Já řekl občas, neudělal sem se ze sebe Gordona Ramsayho. Je tu prostor couvat.
962848
Já řekl občas, neudělal sem se ze sebe Gordona Ramsayho. Je tu prostor couvat.
962847
3 0
reagovat
Možná, že by bylo lepší se i přiznat.

Něco ukuchtíš a pak bude chtít menu o sedmi chodech. Aperitiv na začátek, špenátové fritáty se smetanovou omáčkou ze uzeného lososa jako předkrm, hlavní chod dušené telecí kolínko s hráškem a houbami,  endivie a rukola s jednoduchým vinaigrette jako salát, francouzský sýr, bavorský krém s Grand Marnier a jahodami jako dezert a nakonec kávu a digestiv.

A jsi v dupě.
962847
Možná, že by bylo lepší se i přiznat. Něco ukuchtíš a pak bude chtít menu o sedmi chodech. Aperitiv na začátek, špenátové fritáty se smetanovou omáčkou ze uzeného lososa jako předkrm, hlavní chod dušené telecí kolínko s hráškem a houbami,  endivie a rukola s jednoduchým vinaigrette jako salát, francouzský sýr, bavorský krém s Grand Marnier a jahodami jako dezert a nakonec kávu a digestiv. A jsi v dupě.
3 0
reagují: Gonzi, TedGeorge
reagovat
reaguje na: Demonic8
"hodně cibule", "ochutit si mleté maso, jak máš rád", "další věci dle chuti", "chvíli povařit"...
neříkáš jak dělat mleté hovězí, aby nebylo hnusné, a vynecháváš rajčata ;).

Ono to není složité, pro někoho, kdo alespoň trochu umí vařit, ale to maso jde zkazit, kořenit se spíš učíš se zkušenostmi a tohle to vyžaduje (já si tedy pořád pamatuju, jak jsem řešil "slanou vodu na brambory", například). Já, když jsem vyloženě začínal, jsem nejradši dělal věci, které byly kombinací jednotlivých jednoduchých kroků (jakože třeba kuřecí steak plus fazolky - dvě nezávislé věci, málo prostoru pro chybu), než tady tyhle všemožné gulášoidní jídla, kde můžeš udělat celou sérií drobných nedostatků a tak je spíš vychytáš u řekněme pátého pokusu.
Složité to samozřejmě není, ale když se ti tam potká zdrclá jíška, vysušené hovězí a špatné dochucení, tak to můžeš jít rovnou vylít :D:D:D.
962846
"[b]hodně [/b]cibule", "[b]ochutit [/b]si mleté maso, [b]jak máš rád"[/b], "další věci [b]dle chuti[/b]", "[b]chvíli [/b]povařit"... neříkáš jak dělat mleté hovězí, aby nebylo hnusné, a vynecháváš rajčata *;)*. Ono to není složité, pro někoho, kdo alespoň trochu umí vařit, ale to maso jde zkazit, kořenit se spíš učíš se zkušenostmi a tohle to vyžaduje (já si tedy pořád pamatuju, jak jsem řešil "slanou vodu na brambory", například). Já, když jsem vyloženě začínal, jsem nejradši dělal věci, které byly kombinací jednotlivých jednoduchých kroků (jakože třeba kuřecí steak plus fazolky - dvě nezávislé věci, málo prostoru pro chybu), než tady tyhle všemožné gulášoidní jídla, kde můžeš udělat celou sérií drobných nedostatků a tak je spíš vychytáš u řekněme pátého pokusu. Složité to samozřejmě není, ale když se ti tam potká zdrclá jíška, vysušené hovězí a špatné dochucení, tak to můžeš jít rovnou vylít *:D**:D**:D*.
962839
0 0
reagují: Demonic8, HAL
reagovat
reaguje na: Gonzi
Houby mám rád, ale jen jako přílohu a i do tohohle bych nějaké maso navíc hodil, ony nutričně jsou samy o sobě trochu nahovno. Ale sušené shitake mám doma v zásobě permanentně, občas žampiony, a úplně ideálka jít si na horách v létě do lesa nasbírat čerstvé a pak udělat smaženici s vejcem nebo na kmíně, to je láska.
962845
Houby mám rád, ale jen jako přílohu a i do tohohle bych nějaké maso navíc hodil, ony nutričně jsou samy o sobě trochu nahovno. Ale sušené shitake mám doma v zásobě permanentně, občas žampiony, a úplně ideálka jít si na horách v létě do lesa nasbírat čerstvé a pak udělat smaženici s vejcem nebo na kmíně, to je láska.
962838
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Vždy k službám.
962844
Vždy k službám.
962843
2 0
reagovat
reaguje na: Milosh
Ty seš zlatej člověk.
962843
Ty seš zlatej člověk.
962842
2 0
reagují: Milosh
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Abys nedopad jak Skinner s inspektorem Chalmeresem. link

Radši bych se přiznal. Stejně se vsadim, že to pozná.
962842
Abys nedopad jak Skinner s inspektorem Chalmeresem. https://www.youtube.com/watch?v=u1h8cHUnP9k  Radši bych se přiznal. Stejně se vsadim, že to pozná.
962820
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Já Ti to dojedu uvařit. Špenát musím taky kvůli dětem. 
A mám ho skvělej. 
962841
Já Ti to dojedu uvařit. Špenát musím taky kvůli dětem.  A mám ho skvělej. 
962834
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
No takhle to vypadá zvladnutelne,  no.
962840
No takhle to vypadá zvladnutelne,  no.
962838
0 0
reagují: yeniczek
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Není třeba se na nic koukat. Je to jednoduché. 
Na pánvičku (hlubokou) dát sádlo/olej, hodně cibule.
Ochutit si mleté maso jak máš rád, přidat k cibuli a míchat.
Až je to pečené, tak přidat jednoduše fazole z konzervy. 
Můžeš přidat na jemno nasekaný česnek, popřípadě papriku a další věci dle chuti. 
Necháš chvíli povařit, je třeba to míchat
A pak si to dát hezky s chlebem 8)

HAL byl rychlejší :D:+
962839
Není třeba se na nic koukat. Je to jednoduché.  Na pánvičku (hlubokou) dát sádlo/olej, hodně cibule. Ochutit si mleté maso jak máš rád, přidat k cibuli a míchat. Až je to pečené, tak přidat jednoduše fazole z konzervy.  Můžeš přidat na jemno nasekaný česnek, popřípadě papriku a další věci dle chuti.  Necháš chvíli povařit, je třeba to míchat A pak si to dát hezky s chlebem *8)* HAL byl rychlejší *:D**:+*
962822
4 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: TedGeorge
ad houby: link :+
962838
ad houby: [url=https://www.youtube.com/watch?v=qpSDqUMIuXU]link[/url] *:+*
962832
3 0
reagují: HAL, TedGeorge
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Hele jednoduché na prasáka:
- nakrájíš a osmažíš cibuli a česnek
- jebneš na to maso a koření
- chilli podle chuti a zdatnosti
- papriky a třeba i houby
- pořád smažíš a průběžně mícháš
- fazole z plechovky
- s nimi trochu podusit
hotovo, sežrat s chlebem, a brečet že jsi to zase jako vždy přehnal s chilli :)
962837
Hele jednoduché na prasáka: - nakrájíš a osmažíš cibuli a česnek - jebneš na to maso a koření - chilli podle chuti a zdatnosti - papriky a třeba i houby - pořád smažíš a průběžně mícháš - fazole z plechovky - s nimi trochu podusit hotovo, sežrat s chlebem, a brečet že jsi to zase jako vždy přehnal s chilli *:)*
962822
3 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Dik,  mrknu.
962836
Dik,  mrknu.
962835
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Samozřejmě. Protože jsi to nedělal. Jezdit na kole taky není složité, až to umíš :D. Ale ten špenát má poměrně jednoduchý postup (což je pointa, méně prostoru pro chybu). Jinak bych doporučil na youtube "tasty" a třeba jejich single pan věci. Dá se to dost dobře kopírovat, protože vidíš jak moc smaží, jak zlaté to je když dělají další krok atd. plus hodně těch věcí je spíš jednoduchých ;).
962835
Samozřejmě. Protože jsi to nedělal. Jezdit na kole taky není složité, až to umíš *:D*. Ale ten špenát má poměrně jednoduchý postup (což je pointa, méně prostoru pro chybu). Jinak bych doporučil na youtube "tasty" a třeba jejich single pan věci. Dá se to dost dobře kopírovat, protože vidíš jak moc smaží, jak zlaté to je když dělají další krok atd. plus hodně těch věcí je spíš jednoduchých *;)*.
962834
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Gonzi
No i ten špenát,  kterej popisujes pomalu jako že to zvládne kazdej debil,  mi prijde slozitej... 
962834
No i ten špenát,  kterej popisujes pomalu jako že to zvládne kazdej debil,  mi prijde slozitej... 
962833
1 0
reagují: verbst, Gonzi
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Klasické chilli con carne je relativně složité, imho, pokud jinak nevaříš.
962833
Klasické chilli con carne je relativně složité, imho, pokud jinak nevaříš.
962822
1 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
Já se asi radeji zejtra nenapadne zeptám co. Aspon obecněji. Ať se neuvrtam do hub (jinak zni moc dobře,  Gonzi) a pak se nedozvim, že houby celkově fakt ne. 
962832
Já se asi radeji zejtra nenapadne zeptám co. Aspon obecněji. Ať se neuvrtam do hub (jinak zni moc dobře,  Gonzi) a pak se nedozvim, že houby celkově fakt ne. 
2 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Chod do kuskusu ako prilohy, doslova 5 min prirpava, len zalejes vriacou vodou a ma to exoticky šmrnc

A ryba nejaka, filet, to sa rychlo robi a nevadi ak je trochu nedovarena. Nadrb na to hocijake bylinky alebo korenie a hlavne 2 veci:

Nechaj kožu

Rob to na masle, nie oleji a po rozpusteni masla tu rybu polievaj na panvici tym maslom. Done deal :+
962831
Chod do kuskusu ako prilohy, doslova 5 min prirpava, len zalejes vriacou vodou a ma to exoticky šmrnc A ryba nejaka, filet, to sa rychlo robi a nevadi ak je trochu nedovarena. Nadrb na to hocijake bylinky alebo korenie a hlavne 2 veci: Nechaj kožu Rob to na masle, nie oleji a po rozpusteni masla tu rybu polievaj na panvici tym maslom. Done deal *:+*
962820
2 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se