neříkáš jak dělat mleté hovězí, aby nebylo hnusné, a vynecháváš rajčata
.Ono to není složité, pro někoho, kdo alespoň trochu umí vařit, ale to maso jde zkazit, kořenit se spíš učíš se zkušenostmi a tohle to vyžaduje (já si tedy pořád pamatuju, jak jsem řešil "slanou vodu na brambory", například). Já, když jsem vyloženě začínal, jsem nejradši dělal věci, které byly kombinací jednotlivých jednoduchých kroků (jakože třeba kuřecí steak plus fazolky - dvě nezávislé věci, málo prostoru pro chybu), než tady tyhle všemožné gulášoidní jídla, kde můžeš udělat celou sérií drobných nedostatků a tak je spíš vychytáš u řekněme pátého pokusu.
Složité to samozřejmě není, ale když se ti tam potká zdrclá jíška, vysušené hovězí a špatné dochucení, tak to můžeš jít rovnou vylít


.


