Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11241 - 11260 Napsat příspěvek
Ach jo:D

Dnes vyšel na Netflixu seriál podle povídek z mang Junji Ita. Doporučuji, je to král nechutností.
855220
Ach jo*:D* Dnes vyšel na [url=https://www.csfd.cz/film/1277314-dzundzi-ito-japonske-desy/videa/]Netflixu[/url] seriál podle povídek z mang Junji Ita. Doporučuji, je to král nechutností.
4 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: Muf
Náhodou .... zní to dobře, ale díky tomu zpackanému konci, si to nedám :D
855212
Náhodou .... zní to dobře, ale díky tomu zpackanému konci, si to nedám *:D*
855210
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
"Táborníci v konverzním táboře pro LGBTQ+ snášejí znepokojivé psychologické techniky, zatímco je kemp pronásledován tajemným vrahem." WTF?
855210
"Táborníci v konverzním táboře pro LGBTQ+ snášejí znepokojivé psychologické techniky, zatímco je kemp pronásledován tajemným vrahem." WTF?
855169
5 0
reagují: HellblazerZabud, esmo
reagovat
Už dvojka za moc nestála...
855195
Už dvojka za moc nestála...
5 -4
reagovat

Ted Lasso S3

Na jaře tohoto roku :D8):+
855194
Na jaře tohoto roku *:D**8)**:+*
Ted Lasso S3
3 0
reagovat
7. díl mě neskutečně rozsekal a skončil strašně rychle. To byla taková depka, že jsem si málem prostřelil kulku hlavou sám :D:D
855188
7. díl mě neskutečně rozsekal a skončil strašně rychle.[spoiler] To byla taková depka, že jsem si málem prostřelil kulku hlavou sám *:D**:D*[/spoiler]
855184
2 0
reagovat

Chucky s02e01-02

Druhá série se odehrává v katolickém internátě, což mě jako katolíka hodně těší. :D:+
855186
Druhá série se odehrává [spoiler]v katolickém internátě, což mě jako katolíka hodně těší. *:D**:+*[/spoiler]
Chucky s02e01-02
2 0
reagovat
Já se u Bear druhé řady bojím, že po konci té první bude moc sluníčková - ten strach z nedostatku peněz mi bude chybět.
855184
Já se u Bear druhé řady bojím, že po konci té první [spoiler]bude moc sluníčková - ten strach z nedostatku peněz mi bude chybět[/spoiler].
3 0
reagují: rollman69
reagovat

Bear

Tak dokoukáno a chci hned další sérii. Mě šíleně bavilo s těmi lidmi trávit čas a přál bych si, abych mohl mnohem déle. Parádní věc a díky hodně mnoha z Vás tady za doporučení. Tohle mi uteklo až trapně pod hledáčkem. 9/10
855183
Tak dokoukáno a chci hned další sérii. Mě šíleně bavilo s těmi lidmi trávit čas a přál bych si, abych mohl mnohem déle. Parádní věc a díky hodně mnoha z Vás tady za doporučení. Tohle mi uteklo až trapně pod hledáčkem. 9/10
Bear
6 0
reagovat
reaguje na: pepo
Mravence? Ty má zremakovat skladatel Giacchino, který v Werewolf by Night ukázal, že mu retro jde:+
855182
Mravence? Ty má zremakovat skladatel Giacchino, který v Werewolf by Night ukázal, že mu retro jde*:+*
855180
2 0
reagovat
Treba si kuknut film. Ktory s tym nema nic spolocne, ale ma dost spolocneho s istou Cameronovou  peckou :) 
855180
Treba si kuknut film. Ktory s tym nema nic spolocne, ale ma dost spolocneho s istou Cameronovou  peckou :) 
855169
4 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Aubrey Plaza bude v SNL link
855171
Aubrey Plaza bude v SNL https://www.youtube.com/watch?v=hP04LSMbiPY
1 0
reagovat

Them

Z počátku zajímavý seriál, kde rozhodně žádné nadpřirozené jevy nemusely být, protože nejděsivější je v té lidské rovině.
Pátý díl je dost nepříjemný a slabším povahám nedoporučuji.
No a pak se to zlomí a poslední dva díly jsou  natahována nuda s neuspokojivým a překombinovaným koncem. Život je příliš krátký na seriály v modrých číslech, takže na ně už kašlu.
855169
Z počátku zajímavý seriál, kde rozhodně žádné nadpřirozené jevy nemusely být, protože nejděsivější je v té lidské rovině. Pátý díl je dost nepříjemný a slabším povahám nedoporučuji. No a pak se to zlomí a poslední dva díly jsou  natahována nuda s neuspokojivým a překombinovaným koncem. Život je příliš krátký na seriály v modrých číslech, takže na ně už kašlu.
Them
3 0
reagují: Muf, pepo
reagovat

Last of Us

Jako nehráče, který ale zná dějové zákruty hry a její vyústění mě to .. neurazilo. Úvodní profesorská camea potěšila, zvlášťe JH a následující půl hodinka byla moc fajn. Zbytek už byl takový žánrový standard. Uvidíme jestli se to nějak vyšvihne. Adepta na seriál roku bych tady fakt nehledal. 
7/10 
855101
Jako nehráče, který ale zná dějové zákruty hry a její vyústění mě to .. neurazilo. Úvodní profesorská camea potěšila, zvlášťe JH a následující půl hodinka byla moc fajn. Zbytek už byl takový žánrový standard. Uvidíme jestli se to nějak vyšvihne. Adepta na seriál roku bych tady fakt nehledal.  7/10 
Last of Us
4 -6
reagovat

LoS vs ST

Hmm náhoda? :o :D
link
855086
Hmm náhoda? *:o* *:D* https://twitter.com/e1whee1er/status/1615157856382373889?t=Bct_SZLhHzhWxaxA5l0qnw&s=19
LoS vs ST
2 0
reagovat

Last of Us

Nikdy jsem nehrál, akorát si pamatuju, jak mě srali spolubydlíci, kteří neustáli hráli Lastko a strašně u toho řvali :D
První díl mě bavil, houby originální, docela děsivý, skok o 20 let překvapil a jsem za něj rád, atmosféra, herci, soundtrack super. Že je Ellie lék mě napadlo asi po sekundě, docela jsem doufal, že ne... ale na další díly se těším dost.
855078
Nikdy jsem nehrál, akorát si pamatuju, jak mě srali spolubydlíci, kteří neustáli hráli Lastko a strašně u toho řvali *:D* První díl mě bavil, houby originální, docela děsivý, skok o 20 let překvapil a jsem za něj rád, atmosféra, herci, soundtrack super. Že je Ellie [spoiler]lék [/spoiler]mě napadlo asi po sekundě, docela jsem doufal, že ne... ale na další díly se těším dost.
Last of Us
8 0
reagovat

The last of us

Mě teda ten první díl dost bavil. Viz průjezd městem na 1 záběr.
Poslední záběr mě připomněl konec Společenstva prstenů..... 
A ta malá holka je super. Správně oprsklá :D
Bude to skvělý :+
855061
Mě teda ten první díl dost bavil. Viz průjezd městem na 1 záběr. Poslední záběr mě připomněl konec Společenstva prstenů.....  A ta malá holka je super. Správně oprsklá *:D* Bude to skvělý *:+*
The last of us
8 0
reagovat

The Last of Us

Tak já jsem na tom bohužel podobně jako Hlad. Nedokážu proti tomu v podstatě říct ani slovo, je to asi všechno jak má být, ale je to všechno taky tak, jak už jsem dvakrát hrál. Pořád doufám, že dál mě to ještě něčím chytne, ale zatím jsem si říkal, že potřetí s gamepadem v ruce by mě to asi bavilo víc.
855041
Tak já jsem na tom bohužel podobně jako Hlad. Nedokážu proti tomu v podstatě říct ani slovo, je to asi všechno jak má být, ale je to všechno taky tak, jak už jsem dvakrát hrál. Pořád doufám, že dál mě to ještě něčím chytne, ale zatím jsem si říkal, že potřetí s gamepadem v ruce by mě to asi bavilo víc.
The Last of Us
3 -2
reagovat

The Last of Us - první díl (očividně...)

Úplná krása. Duch hry zachován, sám jsem si dopředu vyplňoval, co se bude v následující scéně říkat či dělat, protože díl byl 1:1 vůči hře.

Casting je dobrej a počáteční skepse hovnožroutů se po pár minutách vypařily do vzduchu. Pedro a Bella nám ještě vytřou zrak, to vám říkám.

A ano, ona scéna mě dostala na krajíček, stejně jako u hry. Ale i ostatní scény jsou téměř identické a skvěle natočené. Působí to teda zatím hodně dobře. :+
855032
Úplná krása. Duch hry zachován, sám jsem si dopředu vyplňoval, co se bude v následující scéně říkat či dělat, protože díl byl 1:1 vůči hře. Casting je dobrej a počáteční skepse hovnožroutů se po pár minutách vypařily do vzduchu. Pedro a Bella nám ještě vytřou zrak, to vám říkám. A ano, ona scéna mě dostala na krajíček, stejně jako u hry. Ale i ostatní scény jsou téměř identické a skvěle natočené. Působí to teda zatím hodně dobře. *:+*
The Last of Us - první díl (očividně...)
5 0
reagovat
Já ještě taky ne, takže neboj, vůbec tě nepředbíhám. :)
855023
Já ještě taky ne, takže neboj, vůbec tě nepředbíhám. *:)*
855022
1 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se